Witamy

W koncu w domu. Mały znowu ma czkawke

Byłam na badaniach a w piatek do lekarza. Mialam dzis isc po wyniki ale nie zdarzyłam a boje sie w ten upał chodzic wiec poprosiłam by wyniki dano od razu do mojej kartoteki i mam z głowy.
Glukoza w sumie nie była taka zła - gdyby nie fakt ze rozpuscili ja w prawie goracej wodzie co spotegowalo słodycz.
A oto takie łozeczko kupiła Kacperkowi moja siostra
§ pościel dwuelementowa - (poszwa+poszewka)
§ okrągły szczebel
§ szuflada (posiada pokrywę)
§ wymiary 120x60x84cm
§ wyjmowane szczebelki w standardzie
§ zapakowane w częściach w karton do łatwego montażu(załączona instrukcja)
§ do montażu zastosowane są śruby z nakrętkami młotkowymi umożliwiające wielokrotny montaż i demontaż.
Doskonałej jakości dwustronny materac kokosowo-gryczany,
wykonany z atestowanych materiałów najwyższej jakości potwierdzonej certyfikatami:
Ø Pianka poliuretanowa Atest PZH nr HZ/09114/02
Ø Mata kokosowa Öko - TEX Standard 100
Materac posiada właściwości antyalergiczne, antypotowe i przeciwodleżynowe,wspomaga leczenie wad kręgosłupa.
Warstwa gryki o właściwościach:
- antyalergicznych - taniny zawarte w łusce gryczanej hamują rozwój roztoczy oraz innych szkodliwych mikroorganizmów,
- antypotowych - łuska posiada dobre właściwości wchłaniające wilgoć - nie nagrzewa się. Łatwo oddaje ciepło oraz wilgoć do otoczenia,
-antystresowe - gryka neutralizuje szkodliwe promieniowanie elektromagnetyczne oraz promieniowanie żył wodnych,
- przeciwodleżynowe i rehabilitacyjne - dzięki sypkiej konsystencji warstwa łuski dopasowuje się do pozycji ciała w czasie snu.
Wszystkie łóżeczka 60cm x 120cm DREWEX wykonane są z litego drewna dzięki czemu są zdrowe, wytrzymałe i gwarantują wychowanie niejednego dziecka. Posiadają trzy poziomy mocowań podłogi, co jest wygodne dla matki, zwłaszcza w pierwszym okresie po urodzeniu dziecka i bezpieczne, kiedy dziecko rośnie.
Cudne bedzie