0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na Jamajce lądujemy przed 20, w hotelu będziemy 21-22, u nas już będzie wczesny ranek 28.04, a wczoraj się zorientowaliśmy, że ślub zaczyna się o 17.00 a u nas to będzie północ, czyli już 03.05. więc zaproponowałam, co by obie daty świętować co roku taki ze mnie pijak
slonczko - im wiecej dat do swietowania tym lepiej
Widzę dziewczynki, że pomysł cudownego rozmnożenia okazji do opijania przypadł Wam do gustu
We wtorek mam już złożyć prace oprawione
patrz Słońce juz tak niedługo!!!!!
tak wcześnie. to kiedy ty się bronisz ??
u mnie niektórzy geniusze dopiero pisac zaczynają.
o polnocy z 2.05 na 3.05 jestesmy na forum i myslimy o Karolince!
rajdowka napisał/a: o polnocy z 2.05 na 3.05 jestesmy na forum i myslimy o Karolince!tak jesteśmy i myślimy z 2 na 3 maja
A fajnie to wygląda,tylko godzine lecicie z powrotem
rajdowka napisał/a:o polnocy z 2.05 na 3.05 jestesmy na forum i myslimy o Karolince! tak jesteśmy i myślimy z 2 na 3 maja
coraz bliżej.... jest już stres?
w końcu stanęło na tym, że przeszyje zwykłymi rozciągając nieco materiał, ale wtedy się sukienka lekko rozkloszuje i nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać - normalnie taka z niej krawcowa jak z koziej dupy trąbka. Jak się w poniedziałek okaże, że sukienka wygląda paskudnie to nie wiem co zrobie _________________
Pociesz się tym, że za 6 dni o tej porze będziesz już jarać blanty na Jamajce (hihihihi)
toż to nielegalne jest, nawet na Jamajce
ehhhh trudno jakby co wystąpię w bikini
wczoraj byliśmy na ognisku ostatnim w stanie kawalersko-panieńskim jeśli wyszły jakieś foty - to będą tylko najpierw łeb muszę śmierdzący dymem wyszorować i wytrzeźwieć troszkę