ooo to będziesz miała cieniutką!! Ja będę miała 4, choć uważam że 3 czy 3,5 byłaby lepsza ale mój mi mówi że to ma być obrączka a nie

a on będzie miał też 5 mm

cena super! jak ja pytałam na Kracha ile za nasze mniej więcej to tak 1300-1400zł max ale ja będę miała bez diamentów.... choć więcej złota, chociażby z tego względu że Ty masz 2mm i diamenciki;) a też inna sprawa rozmiarów bo pewnie nie mamy tych samych:)
masz prawie miesiąc czasu więcej więc się nie martw

ale warto za kursem już się rozejrzeć, bo ja jak szukałam to myślałam że tego dużo jest a się okazało inaczej. Pewnie pojedziecie na jakiś weekendowy co?
spoko ja z innymi rzeczami w tyle jestem... chociażby z zaproszeniami dałam d... jedziemy do mnie na święta i nie mamy zaproszeń....

;(
poza tym nadal nie mogę się zebrać w sobie- buty zamówić, bardotkę kupić, FRYZJERA OGARNĄĆ... Garnitur wybrać.....
chociażby tą bardotkę trza kupić bo mam przymiarkę po świętach i obowiązkowo musi być....
no i chciałam się rozejrzeć już za tą poradnią, jak ktoś coś poleca...? Co w ogóle na tych poradniach się dzieje tak ogólnie;)?