Izala - na wcześniejszym zdjęciu lepiej wyszedł dół sukni, bo teraz jakoś nieszczęśliwie, jakby to była halka, a nie suknia, a wcześniej nie było tego efektu, więc może kwestia ujęcia, albo miałam wtedy inne koło (jeśli tak to lepsze). Możesz dodać ozdobny pas i będzie lepiej (możesz spróbować też z szerszym niż poprzednio i wybierz najlepszą wersję). Też szyłam w Żninie - ogólnie byłam zadowolona, ale mam małe "ale"

Inni suknię chwalili, więc to chyba tylko przewrażliwienie

Do tego dochodzi nasze wyobrażenie nas w tej sukni, które jest utopią, bo w wyobraźni jesteśmy wyższe, smuklejsze, nie mamy żadnych fałdek, mamy szersze biodra, a węższą talię, pełniejszy biust etc. Ubieramy potem suknię i lustro weryfikuje te nasze oczekiwania - przynajmniej tak było w moim wypadku

A pewnych rzeczy w figurze się nie zmieni i można podkreślać atuty a chować mankamenty, ale nie zawsze się da wszystko połączyć

Najlepiej jechać z kimś bliskim, który z boku powiem nam jak to wygląda. My na forum też może pomóc, ale ze zdjęcia inaczej niż na żywo, wielu rzeczy nie widzimy np. jak suknia się układa albo jakie ma dokładnie zdobienia.
Uszy do góry, będzie dobrze, wiele z nas tak miało/ma