maaatko! zaglądam tu codziennie, a nagle 2 strony literatury do nadrobienia:D
ja też kupiłam buty za 19 zl, wydają się wygodne, ale to moja opcja awaryjna. marzą mi się zupełnie inne i dalej takich szukam:D
któraś z Was pisała o butach za 2-3 cm. ostatnio widziałam na stronie Bershki białe sandałki na takim niskim obcasie - całkiem niezłe. ale chyba były tylko duże rozmiary. pracowałam w Bershce kilka lat, więc polecam zamawiać buty przez internet. jeśli nie będziesz zadowolona lub Cię obetrą czy cokolwiek to masz w sklepie zwrot gotówki

co sezon mają też kilka wyższych białych propozycji. i tradycyjnych butów i koronkowych, więc śledzę ich stronkę:)
inna z Was mówiła o obawach dotyczących drogich sukien vs niepewnego efektu u krawcowej. moja mama zajmuje się szyciem sukien ślubnych i oczywiście korzystam z jej usługi:D byłyśmy razem w salonie, pokazałam jej suknię, którą bym chciała (3 700zl) mama ją dokładnie obejrzała i dzięki temu nie muszę się obawiać efektu. dodatkowo, moja mama zawsze szyje taki jakby prototyp gorsetu z innych, zastępczych materiałów, żeby mieć pewność, że będzie leżał idealnie. dopiero potem kroi właściwy materiał. polecam:)