Autor Wątek: BYDGOSKIE PANNY MŁODE 2015 :)  (Przeczytany 287040 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline violiza

• uzależniony
Odp: BYDGOSKIE PANNY MŁODE 2015 :)
« Odpowiedź #1980 dnia: 17 Czerwca 2015, 14:37 »
To prawda, są tam bardzo wytworne fryzury i brakuje takich romantycznych zwiewnych, ale i tak dla mnie niektóre są super (Ale prawda też że niektóre zupełnie nie).
Pochwal się swoim fryzem;)
jestem forumową skrzypaczką,->
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=49937.new#new  zagram też na Waszym ślubie ;)
zapraszam do kontaktu :)

Offline Bridezilla
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2016
« Odpowiedź #1981 dnia: 17 Czerwca 2015, 15:53 »
Hej :)

Zastanawiamy się nad zorganizowaniem wesela z Park Hotel Bydgoszczy, macie jakieś najświeższe opinie odnośnie jedzenia? Ilość, smak itp.  ? :)

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #1982 dnia: 17 Czerwca 2015, 16:40 »
Ja fryzury szukam zawsze na stronie ikf. styl.fm
http://styl.fm/fryzury

Każde cięcie jakie planowałam podpatrzyłam tam i ślubne uczesanie też :)
Namawiam moją fryzjerkę, żeby poćwiczyła na mnie uczesanie ślubne zobaczymy co z tego wyjdzie bo ona nie czesze na takie okazje specjalizuje się w czym innym ale jeśli wyjdzie ładnie to zostanę u niej a jeśli nie to mam już zaklepaną inną panią

moja będzie wyglądała jakoś tak

Offline Kara-90

• entuzjasta
  • data ślubu: 09.09.2016
« Odpowiedź #1983 dnia: 17 Czerwca 2015, 17:40 »
em_ka89 mi się podobają bardzo podobne do Twojej fryzury i właśnie w takim stylu chciałabym mieć, za półtora miesiąca chcę sobie coś takiego zrobić na ślub koleżanki żeby zobaczyć ja się będę czuć i czy się sprawdzi, wprawdzie dopiero zapuszczam włosy ale mam nadzieje, że cos mi na ten styl fryzjerka zrobi.

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #1984 dnia: 17 Czerwca 2015, 17:43 »
ja dokładnie robię to samo ;) na ślub koleżanki robię próbną i zobaczę co i jak :) w razie co mam jeszcze trochę czasu na zmiany ale z reguły czuję się dobrze w takich upięciach

Offline majkaaaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.04.2016
« Odpowiedź #1985 dnia: 17 Czerwca 2015, 20:17 »
AlicjaEwa gratuluję odwagi. Ja już bardzo długo noszę grzywkę i nie wyobrażam sobie, żeby odsłonić czoło. Ale w twoim przypadku naprawdę wyglądało to bardzo dobrze. Makijaż w moich ulubionych kolorach, cieszę się, że też wybrałam panią Madaj  :)  Fryzura z filmiku pasuje mi bardziej dla gościa niż dla panny młodej. Mam coś takiego, że nie podobają mi się loki, które są jakby takie rozczesane, potargane. Bo co innego wiatr we włosach, czy styl romantyczny, a co innego niedopracowana fryzura. Ja chciałabym coś w tym stylu

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #1986 dnia: 18 Czerwca 2015, 14:48 »
em_ka89 Ty jak zwykle coś super wymyślisz!:D
mi się podoba jeszcze takie coś

obrączki zamówione u Głębockiego;)
teraz poszukiwania wielkie biżuterii, za bukietem się rozglądam i orientuje w cenach,....
ale najgorsze to.........
GARNITUR! :(((((((( Zawsze coś nie tak, mój chłop cały szczuły tylko udziska za bardzo rozbudowane  :klnie:
i jest masakra, w dodatku oboje się nie znamy jak powinien wyglądać dobry garniak. W der red byliśmy Pani super babka, powiedziała co i jak i swoje zdanie i doradziła itp... ale garniak średnio nam się podoba i kolor.........

on chce granatowy BO czarny to tylko na pogrzeb i jest tzw. strój wieczorowy.........
a tak mega przystojnie (JAK NIE WIEM :D) wygląda w czarnym z Giacomo Conti.....

kurna grałam na pewnie już setce ślubów i zdarza się że mają czarne garnitury, Czy to jakieś faux pas????

Tak pięknie wygląda w czarnym i tak podkreśla jego ciemne włosy i jest taki elegancki, jak na wyjątkową okazje właśnie....
uwielbiam go też w niebieskim kolorze ale ten granat, jakiś taki mało elegancki......

do czarnego garniaka by miał granatową (a właściwie ciemno-niebieską) muchę i tylko mi zazdrościć chłopa.
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=49937.new#new  zagram też na Waszym ślubie ;)

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #1987 dnia: 18 Czerwca 2015, 14:50 »
ja to rzadko widziałam na ślubach inny garnitur niż czarny ;)

czarny to klasyka a nie jak na pogrzeb :)

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #1988 dnia: 18 Czerwca 2015, 14:53 »
nawet Pani w sklepie powiedziała że nie garny tylko granat się bierze i w dodatku powiedziała "czarny nie. Lepiej granat do jego karnacji....! :/ (a on to wziął bardzo do siebie  :mdleje:) masakra.

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #1989 dnia: 18 Czerwca 2015, 14:55 »
jutro i w sobotę zawozi mnie na ślub, mam nadzieje że będą 2x czarne garniaki :D to może się przekona, ale prawdą jest że coraz częściej wybierają granaty i coraz częściej JASNE! Co Pani w der red parze przed nami odmawiała. W innym natomiast sklepie para przed nami prosiła o NIEBIESKI smoking na ślub.

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #1990 dnia: 18 Czerwca 2015, 14:57 »
no ja nie jestem specjalistką od mody ale naprawdę wydaje mi się, że czarny to pasuje zawsze i wszędzie ;)
co nie znaczy, że granat jest nieodpowiedni...

mój mąż wystąpił w czarnym i super wyglądał :)
przymierzał nawet granatowy tak "for fun" ale mówił, że się czuje jakby jakiś granatowy mundur założył... ;)

a jakby mój mąż chciał jasny to bym go chyba zabiła :P jasny kompletnie mi się nie podoba na żadną okazję :P

Offline Kara-90

• entuzjasta
« Odpowiedź #1991 dnia: 18 Czerwca 2015, 16:05 »
Mojej koleżanki narzeczony uparł się na kremowy, ale Pani w sklepie tak go zbajerowała, że kupił właśnie czarny i bordowe dodatki. Na 5 slubach z 6 na których byłam pan młody miał czarny garnitur, więc dziwne to co ta Pani mówi, tzn. ja słyszałam, że czarnego smokingu nie nosi się przed godziną 18, natomiast gdy marynarka jest o standardowym kroju to można poza tym to etykieta dyplomatyczna, nie jesteśmy żadnymi hrabiami czy premierami żeby tego przestrzegać.

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #1992 dnia: 18 Czerwca 2015, 16:24 »
A tam takie gadanie
Mój jakby miał inny niż czarny to pewnie by go pomylili z gościem weselnym :P
A poza tym on nie chce nic innego niż czarny smoking !
Nie chce słyszeć o garniaku ma być smoking i już
W niedzielę jedziemy do miejscowości Skórcz do sklepu BONUS MG http://www.bonusmg.pl/ i tam wybierzemy coś ładnego , Garniak kupisz za 399 a smokimg za 499 szyją u polskich producentów i mają na prawdę wielki wybór , materiały też spoko miałam okazję pomacać na targach , do tego dobierzesz koszulę, muchę, krawat, buty i inne rzeczy ubierzesz faceta od stup do głów w jednym miejscu :D w razie co robią też poprawki a gotowy garnitur lub co tam kupisz wysyłają na swój koszt do Ciebie do domu.
i nie wydasz na to majątku w der red ceny są kosmiczne  :szczeka: a identyczny garnitur czy smoking kupisz w skórczu , jeśli jeszcze ktoś się zastanawia i ma możliwość podjechania do nich to na prawdę warto ! Nawet dostaniesz rabat jak kupisz u nich cały komplet lub zrobisz zakupy " rodzinne "
Jest możliwość umówienia się np na niedziele tak jak my jedziemy , specjalnie dla nas otworzą sklep :) Super :) A tak wracając do koloru to jakoś nie podoba mi się jak Pan Młody ma jasny garniak strasznie dziwnie to wygląda dla mnie najbardziej eleganckim jest czerń.
Mój MP też ma problem z dużymi udami i kuperkiem :D ostatnio jak kupowaliśmy garnitur to Panie musiały mu poluzować nogawki na szwie i było ok

VIOLIZa ja nie widzę tych zdjęć, które dodajesz

Offline Alis
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 7.06.2014
« Odpowiedź #1993 dnia: 18 Czerwca 2015, 16:35 »
Mój szedł w czarnym z giacomo conti i wyglądał swietnie  :)

Mi się podobały bardzo jasne garniaki, ale M nie wygladal w nich zbyt odświętnie , czegoś brakowało  ::) no i on się w nich nie czuł za dobrze

Tez słyszałam ze czarny na pogrzeb zaraz za tym leciało ze pan mody musi koniecznie mieć koszule w kolorze sukni i inne durne zdania , nie przejmuj się , najważniejsze żeby Wam było wygodnie  :)

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #1994 dnia: 18 Czerwca 2015, 16:44 »
3:0 dla mnie :D :D
Ty zawsze coś ogarniesz,  mam dj'a z Twojego polecenia i mam mieć jeszcze garniak od Ciebie? :P
dzięki za namiar, ale szkoda, że to ponad 100 km, ;/ akurat jadę na ślub 70km jutro, szkoda że nie w tamtą stronę;/ ale może jak już nic nie znajdziemy to w lipcu tam podskoczymy, proszę tylko zorientuj się(albo powiedz jak wiesz) czy są tam garnitury w 100% z wełny?

a zdjęcia nie wiem czemu nie widzisz, ja je nadal widzę jak chcesz mogę Ci mailem wysłać.
Ale brawo dla Twojego za chęć założenia smokingu, mój nie chce bo szkoda kasy na jeden raz, a tak bym go chciała w takim czymś zobaczyć:D

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #1995 dnia: 18 Czerwca 2015, 16:50 »
polecam się :D

Będziesz miała Pedro Noce ?

Tu masz teks z ich strony z cyklu trudne pytania
 "Czy wasze produkty są wysokiej jakości?
Wszystkie nasze towary, które firmujemy swoim logo BONUS produkujemy wyłącznie w najbardziej zaawansowanych technologicznie polskich zakładach i szwalniach.

Buty i paski wykonane są tylko i wyłącznie ze skóry.

Koszule szyjemy z tkanin, gdzie minimalna ilość bawełny to 80%, posiadamy też 100% bawełny w technologii easy care.

Garnitury to głównie mieszanki wełny i elany, gdzie zawartość wełny oscyluje w granicach 50%. Nie szyjemy 100% wełny ze względu na to, że bardzo mocno się gniotą.

Kurtki i płaszcze wykonane są głównie z tkanin włoskich, często są to krótkie unikatowe serie."

Widzisz szkoda że się wcześniej nie zgadałyśmy to byśmy pojechali razem

Offline Kara-90

• entuzjasta
« Odpowiedź #1996 dnia: 18 Czerwca 2015, 16:52 »
A tam takie gadanie
Mój jakby miał inny niż czarny to pewnie by go pomylili z gościem weselnym :P
A poza tym on nie chce nic innego niż czarny smoking !
Nie chce słyszeć o garniaku ma być smoking i już
W niedzielę jedziemy do miejscowości Skórcz do sklepu BONUS MG http://www.bonusmg.pl/ i tam wybierzemy coś ładnego , Garniak kupisz za 399 a smokimg za 499 szyją u polskich producentów i mają na prawdę wielki wybór , materiały też spoko miałam okazję pomacać na targach , do tego dobierzesz koszulę, muchę, krawat, buty i inne rzeczy ubierzesz faceta od stup do głów w jednym miejscu :D w razie co robią też poprawki a gotowy garnitur lub co tam kupisz wysyłają na swój koszt do Ciebie do domu.
i nie wydasz na to majątku w der red ceny są kosmiczne  :szczeka: a identyczny garnitur czy smoking kupisz w skórczu , jeśli jeszcze ktoś się zastanawia i ma możliwość podjechania do nich to na prawdę warto ! Nawet dostaniesz rabat jak kupisz u nich cały komplet lub zrobisz zakupy " rodzinne "
Jest możliwość umówienia się np na niedziele tak jak my jedziemy , specjalnie dla nas otworzą sklep :) Super :) A tak wracając do koloru to jakoś nie podoba mi się jak Pan Młody ma jasny garniak strasznie dziwnie to wygląda dla mnie najbardziej eleganckim jest czerń.
Mój MP też ma problem z dużymi udami i kuperkiem :D ostatnio jak kupowaliśmy garnitur to Panie musiały mu poluzować nogawki na szwie i było ok

VIOLIZa ja nie widzę tych zdjęć, które dodajesz

ja też nie widzę zdjęć Violizy

A my się wybieramy w lipcu po samą marynarkę właśnie do tego sklepu, w okolicy mój narzeczony ma rodzinę i kuzyn właśnie bardzo polecał, że tanio i bardzo dobra jakość.

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #1997 dnia: 18 Czerwca 2015, 16:58 »
Tak, mam Pedro ;)
o to dziwne że nie widzicie, może jakoś źle wklejam? To jak je wkleić dobrze???
Właśnie dzwoniłam (niecierpliwa) z pytaniem odnośnie tych 100% wełny i Pan mi wykład zrobił :D i polecał smoking:D
Zachęciłyście mnie do tego sklepu kurcze:D w niedziele mogłabym jechać ale mamy urodziny sąsiadki :P
ooo, widzę też w stronę babci mojego, ok 50km dalej, więc już lepiej to wygląda:D

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #1998 dnia: 18 Czerwca 2015, 17:18 »
no ja tam nie wiem
jak wklejam to zawsze kopiuje adres url grafiki klikam w ten obrazek i tam wklejam lin i jakoś widać :D
Byłam wczoraj w bardotce i kupiłam  bardotkę pod suknię mam nadzieję, że będzie ok nie była tak tania jak miała być ale jest :)
skusiłam się jeszcze na jeden taki codzienny i zostawiłam tam dwie stówy ;/ no ale nic przyda się :D

nie marudź że daleko tylko jedź
ja tam wolę wydać na paliwo niż dwukrotnie przepłacić za garniaka 

Offline mgielka86
  • maniak
  • data ślubu: 20.09.2014
« Odpowiedź #1999 dnia: 18 Czerwca 2015, 19:08 »
W Giacomo Conti też można kupić garnitur za 600 zł - tyle, że właśnie w proporcjach jakoś 60:40. Mój mąż ostatnio właśnie kupował garnitur, babeczka mu podała taki i jak go założył to czuł się strasznie sztywno, zaraz go ściągał :P Poliester naprawdę nie jest wygodny. Kupił u nich taki gdzie 90 % składu stanowi wełna, jest tylko domieszka 10 % poliestru. Zapłacił bodajże 900 zł. Czyli nie majątek. A różnica w dotyku i samopoczuciu kolosalna. Na ślub miał czarny smoking (też uważam, że klasyka górą :) ) - ze 100 % wełny i nie wygniótł się jakoś strasznie :) Para Młoda za mało siedzi, żeby zdążyć się "wygnieść" :D

Offline weronafoto

• forumowicz
  • data ślubu: czerwiec 2015
« Odpowiedź #2000 dnia: 18 Czerwca 2015, 20:13 »
Ale się rozwinął temat garniturów. To może i ja się wypowiem, bo widziałyście zdjęcie mojego męża w szarym garniturze  :D

My też na samym początku zakładaliśmy że garnitur do ślubu będzie czarny, po przejściu po kilku sklepach (nic kompletnie nam się nie podobało, każdy garnitur miał jakiś mankament - a tu marynarka odstawała, a tu za szerokie nogawki, a tu podszewka w kolorze czerwonym...).
W końcu postawiliśmy na mniej klasyczny wzór i tak oto szary garnitur przebił wszystkie które oglądaliśmy. Mąż wyglądał w nim elegancko i przystojnie, nie przytłaczał go i nie wyszczupał, a co najważniejsze czuł się w nim dobrze i WYJĄTkOWO (bo żaden gość nie miał nawet odcieniem podobnego garnituru). Wyróżniał się w tłumie, co mu się podobało (żaden facet Wam tego nie powie, ale oni to lubią  :P ).

Patrząc teraz po zdjęciach dopasowaliśmy się idealnie i moim skromnym zdaniem wyglądaliśmy dostojnie i odświętnie (każda z Was może mieć swoje zdanie, nie obraże się ;) ).

Wiem jedno, nie zmieniłabym tego garnituru nigdy. W piękny, słoneczny i gorący dzień był idealny.
Jestem dumna z męża że taki wybrał i zadowolona że wyróżnilismy Pana Młodego z tłumu gości  ;D ;D ;D

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #2001 dnia: 18 Czerwca 2015, 21:42 »
matko, wiesz że nie nie pamiętałam jaki ma Twój garniak?:P aż wróciłam do zdjęcia. Taki kolor bardzo odmładza wydaje mi się i jest taki świeży! Tylko że mój jak się go jeszcze odmłodzi to chyba na 15 latka będzie wyglądać:P w der red Pani pytała czy nie za młody na ślub:D
dlatego ja bym się nie nie zdecydowała na taki, tkanina wydaje się być też zwiewna, prawda? Mój szwagier miał też szary ale materiał bardziej oficjalnie wyglądał jakoś, choć ja nie widzę na tym zdjęciu za wiele.

Dziś byliśmy w Bytomiu znów- garniak 1140 ok z muszką, koszulą i spinkami. (przesada, muszki za 99 a takie same są po 30...) już urabiam swojego, bo mamy pożyczony samochód na gaz od siostry i może pojedziemy w sobotę do tego Skórcza?, ale głowy nie dam i nie chcę mi się troszkę.

a zdjęcia kolczyków widać?
zdjęcia mam na  kompie i wrzuciłam specjalnie na pocztę i z niej wzięłam ten adres, teraz na fcb wrzucę  :P
uwaga:

i drugie:

patrze na podgląd i je widać (tak jak i wcześniej)

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #2002 dnia: 18 Czerwca 2015, 22:43 »
Jedz leniu ;) fryki piękne ta pierwsza taka bardzo moja ale ta druga też sliczna. Żadnych kolczyków nie widziałam o.O

Offline Tusia_23
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2015
« Odpowiedź #2003 dnia: 18 Czerwca 2015, 23:38 »
Mam pytanie odnosnie Fary czy tam sie tylko tymi bocznymi drzwiami wchodzi? A moze mloda para wchodzi glownym wejsciem?

Offline weronafoto

• forumowicz
  • data ślubu: czerwiec 2015
« Odpowiedź #2004 dnia: 19 Czerwca 2015, 06:53 »
matko, wiesz że nie nie pamiętałam jaki ma Twój garniak?:P aż wróciłam do zdjęcia. Taki kolor bardzo odmładza wydaje mi się i jest taki świeży! Tylko że mój jak się go jeszcze odmłodzi to chyba na 15 latka będzie wyglądać:P w der red Pani pytała czy nie za młody na ślub:D
dlatego ja bym się nie nie zdecydowała na taki, tkanina wydaje się być też zwiewna, prawda? Mój szwagier miał też szary ale materiał bardziej oficjalnie wyglądał jakoś, choć ja nie widzę na tym zdjęciu za wiele.

Dziś byliśmy w Bytomiu znów- garniak 1140 ok z muszką, koszulą i spinkami. (przesada, muszki za 99 a takie same są po 30...) już urabiam swojego, bo mamy pożyczony samochód na gaz od siostry i może pojedziemy w sobotę do tego Skórcza?, ale głowy nie dam i nie chcę mi się troszkę.

a zdjęcia kolczyków widać?
zdjęcia mam na  kompie i wrzuciłam specjalnie na pocztę i z niej wzięłam ten adres, teraz na fcb wrzucę  :P
uwaga:

i drugie:

patrze na podgląd i je widać (tak jak i wcześniej)

Mi się właśnie wydaje że mój młodziej wyglądałby w czarnym :D właśnie dlatego do każdego pasuje inny garnitur ;)

Widać zdjęcia z tego postu, piękne kolczyki  :)

Offline ferret
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2005 dnia: 19 Czerwca 2015, 07:40 »
Prawie codziennie Was podczytuję, to się wypowiem ;-)

My szukaliśmy garnituru w różnych droższych sklepach, ale idealny (i buty do niego!) znaleźliśmy w salonie Recman na Długiej.  Bardzo sympatyczne i wyważone cenowo miejsce.

A do Fary na ślub wchodzi się i wychodzi głównym wejściem, przynajmniej tak było kilka lat temu.

Offline iwonaaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.06.2015
« Odpowiedź #2006 dnia: 19 Czerwca 2015, 08:49 »
Jestem już po wszystkim :)
Było tak wspaniale, że wszyscy chcielibyśmy przeżyć to jeszcze raz! Dlatego jesli któraś z Was waha się czy brać kamerzystę to powiem Wam , że my byśmy płakali gdyby go nie było.  Z niecierpliwością czekamy na film, aby móc przeżyć to jeszcze raz chociaż oglądając :)
Michał Starzecki jest mistrzem w tym co robi - szczerze polecam, u nas każdy z gości był nim zachwycony a przyszłe pary już zapowiedziały, że chcą go u siebie na weselu:D
Wesele w Restauracji "cztery pory" na górzyskowie - również polecam.  Przemiła obsługa, sala śliczna, klimatyzowana a jedzenie przepyszne :) Miałam swoją wizję wystroju sali i wszystko się udało, było przepięknie jak tam weszliśmy :) Zdjęcia w internecie nie oddają uroku sali, jeśli planujecie wesele tak na 60-70 osób to idealne miejsce :)
Całe wesele wyszło tak jak sobie zaplanowałam, wszystko idealnie, niczego nie mogę sobie zarzucić z czego się bardzo cieszę :)
Polecić mogę całą masę profesjonalistów i przesympatycznych osób dzięki którym wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyłam :)

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #2007 dnia: 19 Czerwca 2015, 21:49 »
Prosimy o relacje zdjęciowe ;D :)

apeluję do wszystkich Par Młodych!
Interesujcie się jaki organista gra na waszym ślubie. Kurde, jestem po drugim ślubie (w tym roku) gdzie Pani sobie puszcza muzę z keyboardu...... :O dzwonisz specjalnie wcześniej, proponujesz wysłanie nut... kobietka mówi że spoko ma...... jak to usłyszałam ,że wszystko ma zamiar puszczać z "organków" powiedziałam, nie, gram solo,
 ale prosiłam jeszcze o pokazanie tylko jak wygląda Marsz Mendelssohn (wiadomo że super brzmi z organami) i wiecie co? Puściła Marsza Mendelssohna który okazał się WAGNEREM a to znacząca różnica Wagnera gra się na wejście, Mendelssohna na wyjście.

W rezultacie grałam wszystko solo (na szczęście nie miała nic przeciwko) potem młody nawet dzwonił i dziękował :P  co jednak się zdarza rzadko w tym chaosie weselnym, że od razu po mszy dzwoni.
ale to co organistka  odwaliła na sam koniec to już szczyt- puściła playback podkład z bitem perkusyjnym (na szczęście piosenka religijna) ale brzmiało to dość dyskotekowo... na szczęście ostatnie "skrzypce" grałam ja:D więc na wyjście był Mendelssohn a nie ta muzyczna... >:(

ale zrobiłam też badanie nt garniturów (kurde czemu cały czerwiec na to nie zwracałam tak uwagi??? ???)-
 "niestety" młody miał garniak granatowy... ale....
(byłam na chórze) widziałam z góry 26 panów w garniakach- 7x granat, jedynie 3 czarne, z 8 czarnopodobnych :P i reszta szarawe i inne kolory.
Wniosek, młody w tłumie nie wyróżniał się, bardziej wyróżniałby się w prawdziwej czerni :P

Offline iwonaaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.06.2015
« Odpowiedź #2008 dnia: 20 Czerwca 2015, 15:59 »
Chętnie wrzucę zdjęcie ale nie wiem jak :-P

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #2009 dnia: 20 Czerwca 2015, 22:33 »
Kurczę, dzisiaj też Pan młody miał granatowy garniak! :P ale też dość dużo gości (nie liczyłam bo był pełny kościół i dość ciemny, więc ciężko było rozróżnić, dopiero przed kościołem rozpoznałam kolor młodego;))