To teraz ja się wypowiem:)
1. Scarlett - obsługa super, Panie cierpliwe, biegają, dwoją się i troją, by pomóc. Fakt, dużo niemców, ale nie olewają Polaków:) Suknie super. Mialam jedną wybraną, ale zdecydowalam na inna.
2. Arvena - obsługa ok, suknie piękne, jedną wybrałam, ale raz, ze ciężka, dwa 3100zl
3. Nie pamietam nazwy, salon na Krzywoustego, taki duzy - osługa zerowa, Pani nawet na nas nie spojrzała, sukni prawie brak, moze 6 wisiało i strrraaaasznie brudne. Wiec nie polecam.
4. Nikol na Bogusława - Pani miła, ale namawiala mnie, zebym zaczekala na nową kolekcję, gdzie ceny nie schodziły poniżej 3000zl i nie podobały mi się. A w salonie nie było takiej, która odpowiadała moim kryteriom.5
5.Nikol na Piłsudskiego - obsługa miła, ale sukien nie było w moim typie.
6. Najlepsze na koniec:) CENTRUM MODY ŚLUBNEJ - obsługa bardzo bardzo miła Pani staje na głowie, żeby pomóc, doradzić i co najważniejsze,z suknia można kombinowac jak się tylko chce, można zmienic wszystko. Duże przestronne przymierzalnie, widać, że Panie dbają o suknie, w przymierzalni wisiała suknia do odbioru i nawet dotknąć jej nie mogłam:) Mam nadzieje, że z moja zrobi to samo:) Umowiłam się na koniec października, Pani weźmie moje wymiary i szyje:) Ślub w kwietniu i już się doczekać nie moge:)