Autor Wątek: salony ślubne w szczecinie  (Przeczytany 152116 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krollewna
  • forumowicz
Odp: salony ślubne w szczecinie
« Odpowiedź #150 dnia: 5 Czerwca 2006, 14:11 »
hehehe ponad rok temu :)
Jestem najszczęśliwszą żonką na świecie!!!

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #151 dnia: 5 Czerwca 2006, 23:12 »
no jakoś tak  :wink:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #152 dnia: 10 Czerwca 2006, 18:49 »
Wkońcu odebrałam swoją wymarzoną sukienusię  :D Teraz muszę jeszcze poczekać na welon i butki (zamówiłam w Pretty Women). Mają być do końca czerwca. Także megi28 nie martw się i bądź dobrej myśli, twoja sukienusia na pewno przyjdzie na czas  :)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #153 dnia: 11 Czerwca 2006, 03:27 »
Cytat: "KIKI"
Mają być do końca czerwca

Nie chcę Cię martwić, ale powodzenia. moja mama czeka 2 tydz, na info czy by jej halkę uszyli do sukni, która u nich jest zamówiona

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #154 dnia: 11 Czerwca 2006, 17:41 »
Cytat: "Ninka"
Mają być do końca czerwca

Tym razem babka z salonu wpisała mi na zamówieniu, że będą do końca czerwca. Jeżeli ich nie będzie do tego czasu to po prostu kupię sobie inne. A tak swoją drogą, to troche przeginają w tym salonie z terminowością zamówień  :?

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #155 dnia: 11 Czerwca 2006, 21:52 »
Cytat: "KIKI"
A tak swoją drogą, to troche przeginają w tym salonie z terminowością zamówień

Prawda niestety, aż żal. Przecież i bez tego jest się czym martwić i denerwować :(

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #156 dnia: 14 Czerwca 2006, 23:50 »
Cieszę się bardzo Kiki że w końcu masz swoję wyczekiwaną sukienusię, i jestem pełna nadzieji że moja też przyjdzie w czas.
A co do butów to naprawdę mają je bardzo ładne i też już sobie upatrzyłam jedne.

Pozdrawiam i dzięki za informację

Offline aga_ska1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #157 dnia: 17 Czerwca 2006, 14:35 »
A ja polecam salon na ul.Lutnianej(obok turzynu).Piękne suknie i miła obsługa.

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #158 dnia: 20 Czerwca 2006, 22:22 »
Nikol jest ok  - moja mam szyla sobie tam kiece na Sylkwa jszcze na dluuuuugo zanim ja zaczelam  marzyc o slubie. Ja chyba skorzytsam z usług "Justyny" - szycie na zamówienia do wypożyczenia. Ale niestety mi sie ciagle koncepcja sukienki zmienia :( też tak macie????  :|

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #159 dnia: 20 Czerwca 2006, 23:32 »
Cytat: "DjJeyDi"
Ale niestety mi sie ciagle koncepcja sukienki zmienia Sad też tak macie????

Mamy, mamy :) Moja już prawie gotowa, a ja się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam  wybierając ten fason, tą koronkę, ten tren..... ;)

Ps. Też szyję w Justynie, Jest super :!:  :mrgreen:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #160 dnia: 21 Czerwca 2006, 17:59 »
Znaczy, ze ze mna wszytko ok ;) ufff....

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #161 dnia: 21 Czerwca 2006, 20:44 »
Jasne, że ok. Tyle yego teraz jest na rynku, koronek, materiałów, modeli, że ciężko tak na 100 % zdecydować. Tymbardziej, że pieniądze też się liczą :(

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #162 dnia: 21 Czerwca 2006, 21:07 »
Znaczy, ze ze mna wszytko ok  ufff....

Nie martw się ze mną było tak samo. Ponad rok siedziałam przy kompie i wyszukiwałam modele. co tydzień podobało mi się zupełnie co innego. A jak pojechałam wybrać sukienkę już w salonie to i tak wybrałam zupełnie inną niż tą co miałam w głowie. Teraz nie oglądam już żadnych innych bo boję się że jakaś  bardziej mi się spodoba :):)

Pozdrawiam

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #163 dnia: 21 Czerwca 2006, 22:02 »
Ja juz tez od jakiegos czasu mialam wybrana i bylam przekonana ze to jest wlasnie to. Niestety im blizej slubu, tym mam wieksze watliwosci czy ja chce wlasnie ta kiece....straszne...

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #164 dnia: 21 Czerwca 2006, 22:18 »
A ja wybrałam tą, którą przez ostatni rok oglądałam i podziwiałam w kompie  :D I wciąż jest dla mnie tą najpiękniejszą, pomimo, że jest to model sprzed kilku lat  :mrgreen:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 21 Czerwca 2006, 22:43 »
Farciara  8)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #166 dnia: 22 Czerwca 2006, 11:01 »
KIKI, a mierzyłaś ją :?:

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #167 dnia: 22 Czerwca 2006, 18:35 »
Tak przymierzyłam (juz po tym jak ją znalazłam w internecie i w szczecinie) i oczywiście wiedziałam, ze tylko ta a nie inna  :mrgreen: Dla porównania mierzyłam też inne suknie, ale to nie było to  :?

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #168 dnia: 19 Sierpnia 2006, 17:49 »
To teraz ja się wypowiem:)

1. Scarlett - obsługa super, Panie cierpliwe, biegają, dwoją się i troją, by pomóc. Fakt, dużo niemców, ale nie olewają Polaków:) Suknie super. Mialam jedną wybraną, ale zdecydowalam na inna.

2. Arvena - obsługa ok, suknie piękne, jedną wybrałam, ale raz, ze ciężka, dwa 3100zl

3. Nie pamietam nazwy, salon na Krzywoustego, taki duzy - osługa zerowa, Pani nawet na nas nie spojrzała, sukni prawie brak, moze 6 wisiało i strrraaaasznie brudne. Wiec nie polecam.

4. Nikol na Bogusława - Pani miła, ale namawiala mnie, zebym zaczekala na nową kolekcję, gdzie ceny nie schodziły poniżej 3000zl i nie podobały mi się. A w salonie nie było takiej, która odpowiadała moim kryteriom.5

5.Nikol na Piłsudskiego - obsługa miła, ale sukien nie było w moim typie.

6. Najlepsze na koniec:) CENTRUM MODY ŚLUBNEJ - obsługa bardzo bardzo miła Pani staje na głowie, żeby pomóc, doradzić i co najważniejsze,z suknia można kombinowac jak się tylko chce, można zmienic wszystko. Duże przestronne przymierzalnie, widać, że Panie dbają o suknie, w przymierzalni wisiała suknia do odbioru i nawet dotknąć jej nie mogłam:) Mam nadzieje, że z moja zrobi to samo:) Umowiłam się na koniec października, Pani weźmie moje wymiary i szyje:) Ślub w kwietniu i już się doczekać nie moge:)

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #169 dnia: 19 Sierpnia 2006, 20:52 »
Martynka, ja tez mam slub w kwietniu, tydzien przed Toba :) i tez zdecydowalam sie na CMS :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #170 dnia: 20 Sierpnia 2006, 14:14 »
Cytat: "martyna1985"
Scarlett - obsługa super, Panie cierpliwe, biegają, dwoją się i troją, by pomóc. Fakt, dużo niemców, ale nie olewają Polaków:)

ooo ja miałam całkowicie odmienne uczucia!!

A co do CMŚ... będziesz na 100% zadowolona!! We wtorek odbieram swoją kiecunię... :serce:

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #171 dnia: 20 Sierpnia 2006, 18:37 »
Cytat: "dziubasek"
We wtorek odbieram swoją kiecunię... serce

Super :) Daj znać jak wrazenia po odbiorze :)

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #172 dnia: 20 Sierpnia 2006, 19:21 »
DjJeyDi....a już szyjesz?? Masz zdjęcie te sukni?? Ja wybrałam wydaje mi się, że piękna:) mam nadzieję. Pozdrawiam

Offline Di

• Chuck Norris
« Odpowiedź #173 dnia: 20 Sierpnia 2006, 19:41 »
W tym tygodniu wybieram sie do salonu w celu przymiarek sukni podobnych do tej, co sobie wymysliłam, by sie przekonac czy bede wygladala w niej jak parowka i wtedy koncepje trza bedzie zmienic...Mam w planie prosta sukienke, bez gorsetu, ale kto wie jak ja w takiej bede sie prezentowac....

Offline sylwia walter
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #174 dnia: 31 Sierpnia 2006, 19:16 »
Witam serdecznie wszystkich Zaręczonych i Nowożeńców!

Jestem szczęśliwą mężatką od niedawna, bo minął zaledwie rok. Wspaniale wspominam mój ślub i wesele mimo, że organizacja tego przedsięwzięcia była bardzo zajmująca. Muszę przyznać, że pomogło mi w tym wiele osób i firm i zamierzam się podzielić tymi perełkami z Wami oraz wyrazić wdzięczność tymże osobom. Ogromne wsparcie i kreatywną pomoc udzieliła mi Pani Karolina z Dwóch Serc, zapewniając najromantyczniejsze dekoracje i dodatki, o jakich marzyłam. Eleganckie, kulturalne i smaczne przyjęcie wyprawił mi hotel Julian. Wspaniała obsługa i cudowna sala. Najpiękniejsze zdjęcia i najśliczniejszy album podarowało mi studio ESTE i Pan Sławek. Wytrawne oko i wspaniały człowiek. Prześliczny makijaż wykonała mi Pani Beatka z Indygo, a przepiękne kwiaty wykreowały Panie z Groty. Jdnakże największą moją radością było spotkanie mojej wspaniałej przewodniczki i krawcowej w jednej osobie, Pani Moniki z Centrum Mody Ślubnej. To ona spełniła moje marzenia. Uszyła najśliczniejszą suknię, o jakiej mogłam tylko marzyć a dodam, że nigdzie takiej nie znalazłam choć byłam we wszystkich salonach Szczecina i nietylko. Stworzyłyśmy ją z moich wizji i niekończących się artystycznych umiejętności Pani Moniki, a także jej cierpliwości, wnikliwości, dobrych rad i przesympatycznej osobowości. Pani Monika zadbała o każdy szczegół, od najdrobniejszej cyrkoni, przez biżuterię po kwiatki na bucikach. Za każdym razem kiedy byłam na przymiarce czułam się jak księżniczka i prgnęłam by było ich jak najwięcej, choć nie było takiej potrzeby, bo wszystko pasowało idealnie. A zatem znalazłam inne powody i odwiedzam Panią Monikę, a to z powodu naszej współpracy (za którą dziękuję) lub choćby zamienić słówko i poczuć się znów tak wyjątkowo w tym eleganckim salonie i wsród tak ciepłej obsługi. Wszystkim pragnę jeszcze raz podziękować, Pani Moniko dziękuję z całego serca. Natomiast przyszłym Paniom i Panom Młodym polecam w\w i życzę niezapomnianych chwil i udanej uroczystości. Sylwia :wink:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #175 dnia: 31 Sierpnia 2006, 19:25 »
a mozemy zobaczyć choć 1 fotke tego cuda  z CMŚ...  :roll:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #176 dnia: 31 Sierpnia 2006, 19:40 »
sylwia walter skads kojarze to nazwisko tylko skad hm... nie mieszkałas moze w stargardzie na przedwiosniu??

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #177 dnia: 31 Sierpnia 2006, 22:04 »
Cytat: "monia"
a mozemy zobaczyć choć 1 fotke tego cuda z CMŚ..

anooo anooo prosimy o fotencję....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #178 dnia: 1 Września 2006, 09:25 »
Tak, dokument by się przydał - pochwal się

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #179 dnia: 7 Września 2006, 18:13 »
No to teraz ja:

1. Scarlett - nie za bardzo się przejęto moją obecnością.

2. Gigi-Amore - panie chyba pracują tam za karę. A szczególnie jedna, z czarnymi, kręconymi włosami.

3. Lisa Ferrera - pani powiedziała ze akurat w dniu w kórrym była, nie ma czasu bo ma dużo klientek i dała mi wizytówkę. Więcej tam nie poszłam.

4. Pretty Woman - suknie piękne, pani bardzo miłe, polecam.

5. Nicol - dokładnie tak jak pisało większość dziewczyn - jak sama nie znajdziesz to nie znajdziesz bo pani zza lady nie wyjdzie.

6. Anagra - byłam w kwietniu, mówię że szukam sukni a pani "O matko! Tyle czasu do ślubu! Zapraszam w lipcu, sierpniu". Dała książeczke jednego producenta i się pożegnała. Więcej nie poszłam.

7. CMŚ - mimo że nic tam nie wybrałam to polecam bo to prawdaco wszystkie forumowiczki piszą - panie bardzo miłe i wszystko w jak najlepszym poządku.

8. Arvena - mimo mojego przykrego doświadczenia (o tym w moim odliczaniu) polecam bo suknie przepiękne a i paie super miłe. Będą mi szyć bolerko z materiału z którego jest suknia no i ogólnie "skaczą" koło klientki i pomagają we wszystkim.

9. Salon na przeciwko Turzynu - totalna klapa! jakieś starocie wisiały na wieszakach, pani zapraszała później bo ma być nowa kolekcja, a ceny tych staroci STRASZNE! Wypożyczenie minimum 1000zł więc już sobie wyobrażam jakąś piękną suknię i jej wypożyczenie.

10.Byłam tez z mamą w salonie niedaleko Mickiewicza bodajże, taki w domu. Tu już klapa chyba gorsza niż salon nr 9 - NIC, KOMPLETNIE NIC nie wpadło nam w oko. Suknie jak z lat 90' :)

Więc to tyle jeżeli chodzi o moje doświadczenia z salonami.

sylwia walter, ja również proszę o fotki :)