Autor Wątek: salony ślubne w szczecinie  (Przeczytany 151904 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odp: salony ślubne w szczecinie
« Odpowiedź #90 dnia: 9 Marca 2006, 11:19 »
Cytat: "okruszek"
Aischa napisał/a:
naszyjnik (obróżka)

ja bym już ie przesadzała z obrózką. lepiej będzie łańcuszek albo nic na szyję. Suknia jest sama w sobie bardzo bogata i diademik przyciaga uwagę.

jestem za :) suknia śliczna ale musisz uważać z dodatkami
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #91 dnia: 9 Marca 2006, 17:58 »
Cytat: "azzurra"
Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale czy to nie właśnie jednoczęściowa sukienka najbardziej podkreśla talię?

Mnie się zdaje, że szczupłą talię jednak bardziej podkreśli dobrze dopasowany gorset.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #92 dnia: 9 Marca 2006, 19:21 »
Cytat: "Julia"
azzurra napisał/a:
Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale czy to nie właśnie jednoczęściowa sukienka najbardziej podkreśla talię?

Mnie się zdaje, że szczupłą talię jednak bardziej podkreśli dobrze dopasowany gorset.

Jednoczęściowa suknia bardziej zakrywa co nieco niźli podkreśla talię...takie jest moje zdanie  :mrgreen:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 9 Marca 2006, 19:23 »
Aisha w sukni wyglądasz bardzo wytwornie!! Co do ozdób to jestem tego samego zdania co dziewczyny- obróżka może być ciut za ciężka.... wybrałabym skromny, delikatny łańcuszek  :D

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #94 dnia: 9 Marca 2006, 19:59 »
troszke zbyt bogata t kiecka ale dziubas ma rację.. łańcuszek bedzie lepsiejszy..

zobacz.. gorset jest z haftem.. obrózka - to bedzie juz za duzo...  

gorset + bolerko + obrózka .. skruci ci to szyje.. :(
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #95 dnia: 9 Marca 2006, 21:37 »
suknia bogata, rzekłabym królewska...ale ślicznie się w niej prezentujesz, co do dodatków nie przeadzaj, bo w nich zginiesz.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #96 dnia: 11 Marca 2006, 23:09 »
Byłam dzis na pierwszych przymiarkach,
odwiedziłam Lise Ferrere na Pocztowej - bosko, ogromny pokój do mierzenia, wielkie lustra, swietna obsługa - troszke czekałam, ale to normalne w soboty,
potem Nikol na Piłsudskiego -przyjaciólka mocno polecała - okropnosć :!:  :? pani przez pierwsze 5 minut nie wyszła zza lady, po moich prosbach wskazała palcem na katalogi, nakresliłam jaką suknię chciałabym mniej wiecej, to usłyszałam, że wszystko jest na sklepie ze mam sie rozejrzec po manekinach -okej rozejrzałam się i nic nie wybrałam, palcem wskazała na drugi pokój gdzie sa suknie na wieszakach i kazała sobie znależć - byłam dzielna sama wertowałam suknie na wieszakach w foliach, sama tez je zdjełam -gdyz pani dalej  stała na straży za ladą - na szczescie pomogła się ubrac :lol: - byłam tam jedyna klienką w tym momencie......
potem CMŚ na Kaszubskiej-ruch w interesie-ale bardzo miło i profesjonalnie - chociaz suknie naprawde nie w moim typie
wiecej nie zdazyłam, w kolejny weekend dalsze poszukiwania
fotki pozwolona robic tylko w Lisie
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #97 dnia: 12 Marca 2006, 00:23 »
tak.. w lisie panie ne robią problemów ze zdjatkami.. w kazdym innym salonie usłyszysz  NIE....

oj.. niewiele udało ci się zobaczyć... fakt.. sobota jest raczej krótkim dniem jak na latanie za kieckami...

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 12 Marca 2006, 10:59 »
Cytat: "Anogete"
potem Nikol na Piłsudskiego -przyjaciólka mocno polecała - okropnosć   pani przez pierwsze 5 minut nie wyszła zza lady, po moich prosbach wskazała palcem na katalog

Mam to samo doświadczenie z Nicol-> przynajmniej w tym nowym (?) salonie na Bogusława... Weszłam z mamą i świadkową, powiedziałam, że chciałabym suknie jednoczęściową, a lekko już wiekowa ekspedientka powiedziała, że raczej takich nie mają (no rzeczywiście moje wymaganie było ogromne...po prostu jednoczęściowa!) ale dla pewności kazała mi się samej rozejrzeć... szok!  :shock: Po wcześniejszych wizytach w innych salonach obsługa mnie po prostu zwaliła z nóg...wyszłyśmy bardzo szybciutko!

Offline Aischa

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.04.2006
« Odpowiedź #99 dnia: 13 Marca 2006, 22:21 »
zdecydowalam sie wlasnie ze na szyje bede miala uszyte z tego samego haftu co gorset cos, zobaczymy mam nadzieje ze bedzie lepiej :)
dzieki za krytyke wlasnie tego mi bylo trzeba :)

Offline sir-artur
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #100 dnia: 24 Marca 2006, 20:14 »
A my byliśmy w salonie Novia na ul. Janusza. Rewelacja!!!!! Super wybów, przemiła obsługa i ....można robić zdjęcia  :D
Nie polecam salonu przy ul. Kaszubskiej, pani wyszła z za lady po 5 minutach i powiedziała, że mamy wybrać którą chcemy  :shock:

Offline Aischa

• entuzjasta
« Odpowiedź #101 dnia: 24 Marca 2006, 20:22 »
ciekawa jestem na ktora kobiete trafilas na Kaszubskiej, ja wlasnie tam wypozyczam suknie i przy mnie zawsze skacze kobitka i jestem super zadowolona, pierwszy raz jak przyszlam zapytala o jaka suknie mi chodzi (kolor, fason itp) i pokazala mi kilka i wybralam

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 24 Marca 2006, 20:58 »
Cytat: "sir-artur"
w salonie Novia na ul. Janusza. Rewelacja!!!!! Super wybów, przemiła obsługa i ....można robić zdjęcia  

ty.. a od kiedy tam mozna foty trzaskać??? chyba jak zadatkujesz kieckę....  :roll:

fakt faktem - obsługa bardzo miła...

właśnie zamówiłam sobie na kaszubskiej komplecik na wesele mojego przyjaciela.... gorset ze spodnicą (400zł).. będzie z tafty w kolorze oberżyny (jaśniejsza góra, ciemniejszy dół)...

do tego można zamówić sobie szal (120zł) i torebeczkę (50zł)...

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #103 dnia: 29 Marca 2006, 17:58 »
A nie prawda! Ja byłam na Janusza 3 razy! Pierwszy raz sama, drugi z mamą i teścową, a trzeci z koleżanką. Mimo,że czułam iż nadwyrężam cierpliwość pań, to były przemiłe i na zdjęcia się zgodziły. A sukienki nie zaliczkowałam ani groszem. Ba biegam tam, bo nie mogę się zdecydować, czy wypożyczyć u nich, tą co 3x mierzyłam, czy kupić w Arvenie.  Panie o tym wiedziały, że u konkurencji też byłam i mam tam coś na oku, a jednka były przecudowne dla mojej niezdecydowanej osóbki :).

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #104 dnia: 29 Marca 2006, 18:00 »
W Arvenie zresztą też jest cudnie. Jedna pani szczególnie jest przemiła (taka "miękka" blondyneczka). Ale, nie mogę się doczekać na próbki materiałów, które miały mi zamówić od Madame Zaręby. pewnie to nie wina pań z Arveny a samej MZ, ale ja się złoszczę na salon. Same wiecie.... :lol:  Doczekać się nie mogę, aż coś się zacznie dziać. :wink:

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #105 dnia: 5 Kwietnia 2006, 14:20 »
Cytat: "sir-artur"
Nie polecam salonu przy ul. Kaszubskiej,

wikszość osób jest z tego salonu zadowolonych.

Ja osobiście kupuje w Novi i uwazam ze tam jest superowo :)

Ninka a Ty zdecydowałaś się na coś ???
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #106 dnia: 5 Kwietnia 2006, 15:09 »
Hej! Och ja mam mega dylematy. Wybralam w Arvenie suknię Madame Zaręby, ale była w kremie, a ja chcę białą! Poprosiłam o próbki w bieli i wysłali mi coś, co mnie załamało. Koronka wygląda jak bieliźniana. Krem, który mierzyłam w salonie był cudo, ale biel  :x . Znalazłam więc zdjęcia modelu, który mnie interesuje i poszłam do Justyny na Długosza. Pani zrobiła wycenę i... w piątek idę na zdjęcie miary :).

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #107 dnia: 5 Kwietnia 2006, 15:12 »
Ale nadal podtrzymuję,że Arvena jest świetna, z obsługą pierwsza klasa. W Justynie na marginesie Pani, też jest miła i cierpliwa, co niewątpliwie wystawiane jest na próbę w moim przypadku :).

Offline narwanka

• entuzjasta
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #108 dnia: 10 Kwietnia 2006, 13:48 »
Ja przyłącze się jeszcze do Ochow i Achow na temat CMŚ. Włąsnie dziś tam byłam po raz peirwszy zachecona dobrymi opiniami. Obsługa przemiła, nastawiona na klienta, ZAINTERESOWANA, nie robi dziwnych uwag. Salon eksluzywny a ceny do przyjecia, dużę przebieralnie.

Co do tego co mówiłyście o Niemkach. Ja dziś spotkałam się z odwrotynym zachowaniem. Weszły 3 Niemki i nikt dla nich nie rzucił obsługiwanego klienta. Grzecznei musiały czekać na swoja kolejke (chciaż tego nie robiły, grebały w sukniach walając białe materiały po podłodze :/ ). Jak na pierwsze wrażenie żadnych zastrzeżeń. Dziś zamówiłam tam suknie, mogę powiedzieć wiecej po pierwszej przymiarce  :)  (14 czerwiec)
Agata

Offline Aischa

• entuzjasta
« Odpowiedź #109 dnia: 10 Kwietnia 2006, 15:32 »
Narwanka super ze ci sie tam podoba ja ostatnia przymiarke juz mam tam 19 kwietnia :)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 10 Kwietnia 2006, 19:32 »
Cytat: "narwanka"
Co do tego co mówiłyście o Niemkach. Ja dziś spotkałam się z odwrotynym zachowaniem. Weszły 3 Niemki i nikt dla nich nie rzucił obsługiwanego klienta.

eeeeeeeee.. narwanka.. a ty przypadkiem nie byłaś tam z mamusią dzisiaj (poniedziałek) w okolicach godziny 11??? :mrgreen:

Offline narwanka

• entuzjasta
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #111 dnia: 12 Kwietnia 2006, 16:31 »
Tiak, Si :)
Agata

Offline Aischa

• entuzjasta
« Odpowiedź #112 dnia: 21 Kwietnia 2006, 07:25 »
ja caly czas obstawiam CMŚ w środę mialam ostatnia przymiarke  :D

wklejam wam fotki z tej przymiarki  :lol:
prosze bardzo o to zdjecia (po klikniecia na fotke otwiera sie w nowym duzym oknie )

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #113 dnia: 21 Kwietnia 2006, 08:41 »
Aischa wyglądasz super całkiem inaczej niz na tamtym poprzednim zdjęciu. Bardzo Ci pasuje ta fryzura. Czy tak bedziesz uczesana na slub???
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Aischa

• entuzjasta
« Odpowiedź #114 dnia: 21 Kwietnia 2006, 11:47 »
hmmm ta fryzura co mialam na tej przymiarce to byla robiona przezemnie tak na szybkiego hehehe na przymiarce :), wlasciwie to nie wiem jak mnie uczesza moze zaproponuja cos fajnego w tym salonie co bede miec rozniez makijaz jak i fryzure :) napewno chce miec proste wlosy  :lol:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #115 dnia: 21 Kwietnia 2006, 12:50 »
Piękna suknia, a ty w niej... och :!:  Masz stresa przed swoim dniem :?:  :mrgreen:

Offline Aischa

• entuzjasta
« Odpowiedź #116 dnia: 21 Kwietnia 2006, 15:20 »
narazie jeszcze nie, pewnie zaczne sie denerwowac dzien przed slubem :)

Offline MM
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #117 dnia: 22 Kwietnia 2006, 08:35 »
czy ktos moze cosik powiedziec o salonie pretty woman na krzywoustego?

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #118 dnia: 22 Kwietnia 2006, 13:33 »
A czy to ten bliżej Serca jezusowego, czy Carefura :?:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #119 dnia: 22 Kwietnia 2006, 13:43 »
Aischa , czy będziesz miała te obrożę na szyi? Ja bym jej nie dawała, za duzo tego .... drobny łańcuszek albo NIC i będzie pięknie! Ta ozdóbka jakos nie pasuje do całości, ale to tylko moje zdanie.
Próbowałas przymierzac bolerko z materiału nie przezroczystego? Takie króciutkie?
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)