Gosiu kochana, ja miałam już chyba wszystkkie badania, jakie powinna miec kobieta przed ciążą ( bo mam gratisowy pakiet u swojego Męza w pracy i to komfort), nawet Lili powiedziała, zeby mi połowy nie dała

Więc co do różyczki to miałam robione badania i wyszło, ze nie chorowałam, a na cytomegalie i toxoplazmozę oraż odrę owszem, owszem, bo wyszły 2 rodzaje przeciwciał

aha i pozwolę sobie zabrać głos w dyskusji
to moje zdanie ujest takie:
JA W TEJ CHWILI NIE PRACUJĘ, DO PRAC CODZIENNIE CHODZI MÓJ mĄŻ, KITÓRY POZA pracą, często zdarza się,z e ma mnóstwo tłumaczeń do robienia i wieczorami lub w weekendy siedzi bidulek i dorabia, więc sobie nie wyobrażam,z ebym nie ugotowała, nie wyprała, nie wysprzatała, czy też nie wyprasowała i nie zrobiła zakupów, bo tylko tyle mam do roboty plus studia i czasami co komus jakieś pracki napiszę
natomiast jak pójdę do pracy, to absolutnie podział obowiązków pół na pół, tzn ja biorę wszystko, a mój Mężus sprzatanko, bo ja ogólnie lubię wszelkie prace domowe prócz sprzatanka

, wiec wole wszuystko, a mój Mąż niech "tylko" sprząta, a póki co, to dzis wymyłam wszystkie okna na święta