Olcia a Ty z Polski nie bedziesz sie z nami kontaktowała???
napewno jakiegos znaka dam, dziewczynki moje kochane, rodzice maja internet
Kłótnia podrzewa atmosferkę, a potem wiesz co jest..... Godzenie mniammmiiiiii
my sie nie poklocilismy, ja poprostu zrzedzialm wczoraj i tyle, sobie zasluzyl i koniec kropka
Nie wiem dalej co z dekoracja kosciola i mnie to wkurza, bo na trzy dni przed slubem nic nie zalatwie, a niektorych rzecz albo ja nie potrafie Irkowi wytlumaczyc, albo on nie moze zrozumiec...
Irek twierdzi, ze jak sie spotkamy z pozostalymi dwiema parami-razem sa trzy slubu w ten dzien, to moze jacys juz beda mieli firme wynajeta i sie tylko dorzucimy...

tylko ze nie czai, ze firma moze powiedziec NIE i moga zarzadac 500zl np od kazdej pary a nie od wszystkich razem. Niektore firmy sie nie zgodza na trzy sluby z jedna dekoracja i jedna zaplata. mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi

W kazdym razie ja "o nic mam sie nie martwic, bo wszystko sie zalatwi" Taaaaak tylko nie wiem kiedy. Na trzy dni przed??? Biorac pod uwage, ze ludzie takie rzeczy rezerwuja szybciej, no i ze Grudziadz jest malym miastem i firm dekoratorkich nie ma na kazdym rogu, to mozna stweirdzic, ze skonczy sie na samorobnych kokardach na lawkach. A ja chcialabym zeby ta dekoracja byla...nie wiem czy to juz nie jest wazne???
Jak o tym mysle, to mi sie gotuje normalnie

gadalam wczoraj normalnie jak do kaloryfera... zero zrozumienia co mowie...
I niech mi nawet ktos powie, ze moze wydziwiam albo wyolbrzymiam, ale wolalabym zeby to bylo juz zalatwione.
Zreszta kosciol nie jest najpiekniejszy niestety i trzeba zrobic cos zeby wygladal ladnie.
Sie wkurze to sama cos znajde i zarezurwuje i bede miala gdzies to co on mowi i mysli, niech sobie zalatwia sam...na trzy dni przed...
Sama cos szukalam i znalazlam Pania, ktora robi dekoracje, ale za 500 zl to minimum, troche duzo, ale napisalam do niej i negocjuje ceny. Jak irkowi powiedzialam wczoraj, ze jest taka Pani...itd to powiedzial, ze wie bo to jego znajoma

no i tu pytanie rodzi sie samo- to dlaczego sie jeszcze z nia nie skontaktowal???
Mowie wam, jak liczyc to tylko na siebie... zero zrozumienia...