Ale z ta sukienka to jak w ciagu 2 dni przygotuja ci inną??
tak sie umowilam z babka z salonu, albo mi sciagnie moj rozmiar, a jesli bedzie moj rozmiar i bedzie wymagal poprawek to zrobi je na miejscu

Ale mysle tez, zeby sprobowac z wieksza halka do tej mojej sukni, no i w dopasowanej bedzie zupelnie inaczej niz wygladalam na przymiarce...
a o której będziesz w Toruniu w ten poniedziałek? w sensie do której raczej
bo ja wiem, pewnie caly dzionek...nic jeszcze nie mamy istalone, poza tym, ze jedziemy
aha.. i jeżeli jadą do serwisu audi tego, o którym myślę to niech pilnują bo ma straszną opinię..
a o jakim myslisz? tam jest chyba tylko jeden co???
Olcia - podziwam Na 12 dni przed ślubem t tak lekko piszesz..ze a nóz zmienie suknie, a Irek kupi garnitur... Inne (JA) by juz szalały, całe w nerwach...normalnie GRATULUJE Pasowąloby do Cie hasło "Ostoja Spokoju "
Tak czy siak bardzo Cie PODZIWIAM!
ja tez Was podziwiam za spokoj i opanowanie. Mnie juz teraz ogarnia wewnetrzna telepka na mysl o tym dniu
Myszulka dołączam do osób podziwiających Twój spokój i opanowanie na 11 !!!!!!!!!!!! dni przed....
Ej, bo wy nie wiecie ze to jest taka sciema...

Ja sie dopiero zaczne stresowac, jak pojade do Polski i w poniedzialek ktos mi powie, ze moj slub jest w niedziele i tedy
Narazie taki stoicki spokoj bo jestem tutaj i nie czuje, ze moja familia juz o niczym innym nie rozmawia od dwoch tygodni
Nawet sie jeszcze nie zaczelam pakowac

jakos mi sie nie chce, ale dzis juz zaczne, bo w koncu nikt mnie nie nawiedzi i bede miala spokoj...
Wczoraj pojechalismy na zakupy, kupilam rodzicom adidaski w prezencie, sobie spodnie dresowe do nowej bluzy sprzed tygodnia, bo zawsze jak jedziemy do Polski to ubieram sie na sportowo, zeby bylo mi wygodnie

Potem jak wrocilismy do domu, to mi fryzjerro wlosy farbowal
Ale bez paniki, zadna zmiana imagu - bo mnie zaczniecie molestowac o zdjecia

- to bylo tylko farbowanie odrostow i wyrownywanie koloru, wiec nadal jestem ciemna czekolada.
Poza tym po tej zmianie czasu sie nie wysypiam
Buziaki kochane moje