Liiann, przeczytałam teraz Twoją seteczkę w całości, bo zainteresowała mnie bardzo, więc mogę sie odnioeść do całości, a nie tylko do ostateniej strony

Lokal rewelacja, super elegancko i robi oszałamiające wrażenie, lubię takie stylizowane wnetrza, ( oprócz bycia pedagogiem, jestem tez projektantem wnętrz, cokolwiek to znaczy, mam kwity MEN, na wykonwanie tego zawodu, ale póki co robię tylko coś nie coś dla znajomycj prywatnie, moim "profesjonalnym" sukcesem jest sklep jubilerski

)
Orkiestra rewelacja!!!!!!!!! Widziałam kilka jej wcieleń na kasetach slubnych, zabawa zawsze odjazdowa!!!!!!!!!!!!! Smeiszni są strasznie!!!!!!!!!
czekam an suknię!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiem Ci, ze wyborów dokonałaś rewelacyjnych, bo tak jak ja zdecydowałaś się na Wojtka, Jarka i Monikę z CMS, możesz być spokojna, ze wszystko wyjdzie rewelacyjnie, jesli chcesz, to przejdź się do Wyli, zeby Ci pożyczyli do obejrzenia kilka filmów, bo niektóre pary, w tym my pozwalają Jarkowi pokazywać innym klientom

Co do orkiestry, to tez pierwsa klasa, my mielismy co prawda iną, ale to dlatego, ze nasze wesele było malutkie na 30 osób, a to rządzie się tez innymi prawami i było duzo starszych ludzi, więc inny target, ze tak powiem, mniej świrowania musiało być na weselu, ale też nudno nie było i juestem bardzo zadowolona ze swojej orkiestry

Tearz musisz zadbać o dobrą fryzjerkę, mogę polecić Ci swoją, jest rewerlacyjna, zawsze robi tak, jak chce klient i potrafi odwzorować fryzurę na zdjęciu jota w jotę, a poza tym jest bardzo miła i cicha, co ja sobie cenię niezywkle

I wyjątkowo tania

Makijażystki Ci nie poradzę, bio malowałam się sama i uważam, zę dobrze zrobiłam, najważniejsze to kosmetyki i duż o czasu plus precyzja no i ja jestem zwolenniczką super delikatnego!!!! makijazu.
No, a teraz czekam na resztę neewsów z Twojej mrówczej sety
ps pierścioneczek superos!!!!