Autor Wątek: Mrówcza SETA  (Przeczytany 88270 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #60 dnia: 27 Czerwca 2006, 13:04 »
Liliann moelik jest poprostu prześliczny - wprost rewelacja. Bardzo mi się podoba. Myślę, że będziesz miała tam piękne wesele :wink:

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #61 dnia: 27 Czerwca 2006, 17:02 »
Lila - dawaj zdjęcia sukni, bo uschnę z ciekawości  :evil:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #62 dnia: 27 Czerwca 2006, 17:11 »
Witam w moim wątku Klaudię…miło mi Cię gościć.

Miło mi, że się Wam podoba. Mnie też od razu urzekło. Chciałam cos przytulnego, ciepłego, coś a’la zajazd - karczma, ale z gustownymi wnętrzami.

Pioteras - w moteliku są miejsca noclegowe dla bodajże 47 osób. I oczywiście apartament dla nowożeńców.

Klaudio - cena jest niewygórowana 130zł za osobę łącznie z poprawinami. W tym zawarte są owoce, ciasta, tort, wystrój sali. Muszę dokupić jedynie napoje i alkohol. Za dzieci do 7 roku życia nie płacę dodatkowo - muszę tylko zgłosić ich ilość na weselu, żeby przygotowali odpowiednią liczbę miejsc.

Narwano - poradnia rodzinna jeszcze w proszku. Nie dzwoniliśmy i nie byliśmy.

Natomiast ja dzisiaj jestem na fochu.
Nasz złotnik, właśnie dzisiaj po raz drugi przełożył termin odbioru obrączek. Nie miał wczoraj czasu osadzić kamieni. Ja go rozumiem i nie chce poganiać, bo osadzenie jest nietypowe i musi nad nim popracować….ale jestem zła, bo już się duchowo nastawiłam na ich odbiór.

Sylvuniu-ja Cie przetrzymam  :twisted:  :twisted: - spoko najpierw bedą inne foty, kiecunia na deserek...
...stopniowanie napiecia być musi......he a jak kiecka wrazenia pokładanego w niej nie zrobi, to dopiero będzie obsuwa  :oops:  :oops:
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #63 dnia: 27 Czerwca 2006, 17:15 »
Cytat: "liliann"
he a jak kiecka wrazenia pokładanego w niej nie zrobi, to dopiero będzie obsuwa

na pewno zrobi wrazenie każda suknia chociażby najprostsza jest piękna a panna młoda w niej  to juz nie wspomnę  :mrgreen:

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #64 dnia: 27 Czerwca 2006, 18:25 »
liliann bardzo ładna sala weselna   :ok:  

Życzę dalszych, równie owocnych przygotowań   :lol:

Ps. Jeśli chodzi o poradnie rodzinną to polecam kościół na Królowej Korony Polskiej. Poradnia = 1 spotkanie, trwające niecałe 0,5 godziny  :D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #65 dnia: 27 Czerwca 2006, 18:44 »
Cytat: "KIKI"
poradnie rodzinną to polecam kościół na Królowej Korony Polskiej.

A dzieki wielkie Koleżanko i witam w moim odliczanku, a z porady skorzystam skwapliwie...tylko znajde gdzie to i dorwę kontakcik najlepiej telefoniczny i moze kolejny punkcik odhaczę sobie w kajeciuku.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #66 dnia: 27 Czerwca 2006, 18:46 »
Poradnia rodzinna jest w środy o 18.00 i wtedy można się zapisać. My czekaliśmy 2 tygodnie na naszą kolej.

Offline Nanashi

• nowicjusz
  • *
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #67 dnia: 27 Czerwca 2006, 19:39 »
Sliczne miejsce, bedziecie tam mieli swietne wesele!

Offline narwanka

• entuzjasta
  • data ślubu: 26.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #68 dnia: 27 Czerwca 2006, 21:30 »
u dominikanow rak juz miejsc. udalo nam sie na ostatne zalapac
Agata

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #69 dnia: 28 Czerwca 2006, 00:30 »
Witaj....Nanashi...skandynawscy goście również mile widziani...

Sorki, że tak późno, ale nie mogłam się zalogować...albo net albo serwer...cosik się pochorowało....

A jako, że do weselicha pozostało 94 dni, 2271 godzin, 136308 minut to najwyższy czas na przedstawienie osób, dzięki którym nasze wesele będzie należycie oprawione oraz upamiętnione.

Drodzy państwo przedstawiam nasz zespół
Mini Band z Nowogardu:

O innej kapeli nie było mowy. Gdy tylko Krzyś usłyszał demo Pani Kasi, z miejsca zakochał się w jej głosie i oświadczył „Możesz sobie szukać Kochanie, ja już wybrałem”.Cóz zatem miałam robic….zadzwoniłam, pogadałam, a potem podpisaliśmy umowę.

Niestrudzony zespół video - WyliStudio…
A poniżej Pan Jarek Wilk w akcji, nie zważając na przeciwności losu dzielnie dzierży na ramieniu swoją kamerę…..

Oraz przesympatyczny szef  Studia S4 - Pan Wojtek Nec….
Znany fotograf reportażysta, pracował dla Wyborczej i Newsweeka, od niedawna w ślubnej branży.  Miłośnik wąskich kadrów.

— Richard M. Devos

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #70 dnia: 28 Czerwca 2006, 07:56 »
Motelik macie bombowo -fantastyczny :mrgreen: a pomysl ze zdjeciami osob "pracujacych"na waszym weselu jest super! :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #71 dnia: 28 Czerwca 2006, 07:56 »
oświadczył „Możesz sobie szukać Kochanie, ja już wybrałem”.

ponoć nie sala, nie kamerzysta, nie jedzenie, a orkiestra jest najważniejsza, to ona zagrzewa do zabawy, więc wcale się Twojemu Misiowi nie dziwię, że tak postawił na jeden jedyny zespól..a czy w tym zespole będą dwie osoby, czy jakiś poszerzony skład?
Znany fotograf reportażysta, pracował dla Wyborczej i Newsweeka, od niedawna w ślubnej branży. Miłośnik wąskich kadrów.

no proszę, szykuje się iście profesjonalna relacja :)

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #72 dnia: 28 Czerwca 2006, 08:10 »
Cytat: "oosta"
szykuje się iście profesjonalna relacja

tym bardziej będziemy czekały z niecierpliwością na zdjęcia

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #73 dnia: 28 Czerwca 2006, 08:20 »
Przy takiej orkiestrze, z takim kamerzystą i fotografikiem, będzie co wspominać z waszego wesela. Tylko nie zapomnij później o fotkach. My na nie czekamy.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #74 dnia: 28 Czerwca 2006, 09:50 »
Lilian czy ten Wasz kamerzysta kręci ślub i wesele taką wielką kamerą (nie cyfrówką)?

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #75 dnia: 30 Czerwca 2006, 07:35 »
witam Cię Kochana Mróweczko.
Bardzo fajna relacja, aż trudno uwierzyć, że nie jesteś pisarką, masz talent w pisaniu.
Sala bardzo ładna, stylkowa, naprawdę REWELACYJNA. Orkiestra -bardzo łasdna, wyrazista wolakistka; nie wiem czemu ale z twarzy przypomina mi Annę Marię Jopek...ciekawe czy głos też ma do niej podobny. Co do fotografa, to tylko pozazdrościc, że fotografować będzie Was tka sława.
Jak reszta forumowiczek czekam z niecierpliwością na dalssze twe opowieści....

Miłego dzionka.....lub miłej nocki  :lol:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #76 dnia: 30 Czerwca 2006, 13:16 »
Juuuuupiiii forum wróciło.... :i_love_you:  :serce:
bo normalnie miałam zespół odstawienny - wszystkie objawy: kołatanie serducha, drżenie rąk...
W sobotę (jak wróce z dyżuru) obiecuję relacje weselene z Mini Maxu i miedzyrzeckiej Piastowskiej...
oraz foootyyyy obrączek
— Richard M. Devos

Offline madziulek

• Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #77 dnia: 30 Czerwca 2006, 13:47 »
Witaj Lilian w twojej secie :)
Tyle tych setek że dotrzeć i przeczytać wszystko w każdej to nie lada wyczyn :)
Twoje miejsce urzekła mnie podobnie jak całą reszte foremek :) jest poprostu bajecznie :) pierścionek zaręczynowy też ładny mam nawet podobny :) taki delikatny lecz z jaka klasą ... :) Co do kamerzysty to daje głowe uciąć ze bedziesz zadowolona bo moja siostra ma od nich film i jest ssssuuuuuuper :) Powodzenia w dalszych przygotowaniach. Chwytaj dzień :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #78 dnia: 30 Czerwca 2006, 19:45 »
witaj liliann w secie!!
jak mam dostęp do netu (a to jest mocno ograniczone) to zaraz zaglądam tutaj!

śliczne miejsce na wesle, bardzo mi sie podoba!
no i czekam niecierpliwie na zdjęcia kiecki, bo smaka już mi narobiłaś w twoim wątu o ślubnym wizerunku!

pozdrawiam i miłych przygotowń ;)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #79 dnia: 30 Czerwca 2006, 22:43 »
mam niespodziankę dla ciebie..

możliwości i talenta pana andrzeja K ;)

niestety nie mam wszystkich wcieleń andrzeja.. to tylko garstka tego co wyczyniał na weselu.. mam nadzieję,ze wprawiłam w dobry nastrój  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #80 dnia: 1 Lipca 2006, 12:16 »
wcielenia pana Andrzeja K są suuuuuuper oj będzie się działo :koncert:  :koncert:  :koncert:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #81 dnia: 1 Lipca 2006, 22:04 »
Witam serdecznie kolejne Foremki w moim wąteczku:
Anusia-szczecin
Madziulek
Gosiaczek80
Nanashi

Spieszę z wyjaśnieniami:

Marto nasza video-firma dysponuje taką profesjonalną kamerą i kręci nią wesela tych osób, które wybrały najobszerniejszy pakiet…Faktycznie kamerka jest super. Panowie z Wylistudio na skrzyni od niej raczą swoich klientów kawusią - skrzynia robi za stoliczek.

Gosiaczku - Pan Wojtek pewnie by się jak balonik z dumy podniósł pod niebo słysząc, jak go nazwałaś…jest bardzo dobrym reportażystą, ale zapewne zmęczyła go praca w ciągłym biegu i woli jakieś spokojniejsze, przynoszące stały dochód zajęcie - a takim jest zapewne fotografowanie uroczystości weselnych.

Monia - dzięki za fotyyy…super koffana jesteś…

Oosta: ponoć nie sala, nie kamerzysta, nie jedzenie, a orkiestra jest najważniejsza, to ona zagrzewa do zabawy, więc wcale się Twojemu Misiowi nie dziwię, że tak postawił na jeden jedyny zespól..a czy w tym zespole będą dwie osoby, czy jakiś poszerzony skład?

Święte słowa - skład ma dwie osoby, ale ostatnio doszła i trzecia śpiewająca dziewczyna, a tym, że w umowie mamy napisane dwie…zatem nie wiem…ale i tak ta dwójka nam starcza - dają czadu jak nic!!!!!
— Richard M. Devos

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #82 dnia: 1 Lipca 2006, 23:48 »
Marto nasza video-firma dysponuje taką profesjonalną kamerą i kręci nią wesela tych osób, które wybrały najobszerniejszy pakiet…Faktycznie kamerka jest super.

Szczerze powiedziawszy to film dużo bardziej mi się podoba z profesjonalnej kamery cyfrowej (nie mylić z tymi malutkimi). Ja mam w domu właśnie takiego wielkiego Panasonica jak na tym zdjęciu. Kręci dość fajnie, ale nie ma porównania z bardzo profesjonalną cyfrówką. Jedeny minus cyfowej kamerki jest taki, że są baaardzo drogie i nie wszystkie firmy na nie stać.
 :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #83 dnia: 2 Lipca 2006, 00:09 »
Hmmmm wiesz co Martuś...nie wiem czy to jest cyfrówka i na jakim nośniku są nagrywane filmy...na pewno nie jest to jakiś stary przerośnięty emerytowany grat.  
Chłopcy współpracują z TVP3 Szczecin np produkują reklamy i czołówki, zatem działają na profesjonalym sprzęcie, z którego są naprawdę dumni. Niewiele innych szczecińskich firm moze sie takowym pochwalić.
W każdym razie zdjęcia z tej kamerki (Sony Betacam SP) są dużo lepszej jakości niż z innych. Oglądaliśmy dla porównania u Wylich film z tej kamery i z tej drugiej którą też mają. Różnica widoczna - nie ma pikselozy.
Chłopcy dysponują takimu cudakami:
  SONY UVW-100P (Betacam SP)
  Panasonic AG-DVC 200E (DV)
  SONY HDR-FX1E (HDV)
  SONY DCR-VX2100E (DV)   ...cokolwiek te nazwy nie znaczą....
— Richard M. Devos

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #84 dnia: 2 Lipca 2006, 00:14 »
Lilian nie wątpię, że nagrywają dobrze, ale po prostu byłam zaskoczona widokiem kamerzysty z taką wielką kamerą. Teraz raczej do rzadkość, bo są cyfrówki.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #85 dnia: 2 Lipca 2006, 00:46 »
Cytat: "Marta"
ale po prostu byłam zaskoczona widokiem kamerzysty z taką wielką kamerą. Teraz raczej do rzadkość, bo są cyfrówki.

hiiii hii ..coś mi sie przypomniało...Na wizycie w innej firmie video usłyszeliśmy, że kamerzysta nie może z nami być i nagrywać od rana, bo to bardzo ciężka intelektulanie i fizycznie praca (pewnie ze względu na gabaryty kamery).
Moze by im podesłać Twojego posta..kupią se chłopaki mniejszy sprzęt....
— Richard M. Devos

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #86 dnia: 2 Lipca 2006, 00:55 »
90 days
2175 hours
130511 minutes..............    no proszę tyle na liczniku....

Obiecałam napisać kilka słów o dwóch weselach, na których miałam zaszczyt być gościem.

Relacje weseliskowe

Pierwsze 17 czerwca 2006 rok - Agnieszka (siostra mojego Krzysia i Piotrek) wesele w Mini Maxie w Bartoszewie.

Drugie 24 czerwca 2006 roku - Marta (moja kumpela ze studiów) i Janusz, wesele w restauracji Piastowska w Międzyrzeczu. Tu miałam zaszczyt być świadkową.

Pierwsze co narzuca mi się od razu na myśl to to, że jeśli przy organizacji weselicha wynikły jakieś waśnie pomiędzy  rodzicami Państwa Młodych…to zauważone zostanie to od razu.

Dekoracja klatek. Może wyglądać śmiesznie i z lekka tandetnie - przynajmniej ja nie mam do tego tematu pozytywnego nastawienia. Tymczasem w Międzyrzeczu dałam się mile zaskoczyć. Klatkę udekorowały z własnej inicjatywy sąsiadki rodziców Panny Młodej. Nawet gustownie: dwie białe tiulowe kokardy przy drzwiach wejściowych do domu i klatki. Na poręczach schodów sztuczny bluszcz i wplecione w niego białe działkowe kwiatki.
Jedno co może być nieco niebezpieczne to rozsypane płatki kwiatów na klatce schodowej - wyglądają sympatycznie natomiast są przerażająco śliskie.

Nigdy przenigdy nie zamówię sobie na błogosławieństwo do domu żadnego akordeonisty, czy innego grajka…byłam zmuszona wysłuchać średniej jakości wycia…brrrrrr

A tak wyglądała dekoracja samochodów:
u Agi  - mercedes

u Marty - jeep…

A to ja w wiekopomnej roli….jak zwykle zajęłam się tym, co mi idzie najlepiej…położyłam łapę na kasie.

— Richard M. Devos

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #87 dnia: 2 Lipca 2006, 10:27 »
liliann, chcemy zdecydowanie więcej szczegółów (tzn ja chcę... ;) ) Jak się bawiłaś? Na co jeszcze zwróciłaś uwagę? jakie zabawy były na weselu?  :mrgreen:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #88 dnia: 2 Lipca 2006, 11:47 »
hehe.. dobre..  :mrgreen:

dawaj

co ci sie podobało  i nie podobało w tamtych weselach??? co byś przeniosłą do organizacji swojego a czegobyś unikała...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Mrówcza SETA
« Odpowiedź #89 dnia: 2 Lipca 2006, 11:49 »
Lilian widze że ekipę masz niezłą
wybór studia Wyli S4 super trafiony pan Wojtek robił nam zdjęcia w kościele i na niektórych sama jestem w szoku kiedy on to uchwycił
u nas Jarek z Wyli też latał z tą wielką kamera i film wyszedł super boobma extra wypas hehehhehehe