Ja też jestem w szoku... Jeżeli to prawda, to zupełnie bez sensu!
No to szok rzeczywiście z tymi kwiatami
mnie tez zatkaly wiesci o bukietach!
Widzę, że nie tylko ja byłam w lekkim szoku
Ej dziewczyny, nie mowcie, ze naprawde te kwiaty troche dziwnie nie wygladaja. Mozna sie skapnac, ze sa sztuczne
Bo ja wiem czy można się skapnąc... Ja tam nie załapałam... Myślałam, że może są trochę podrasowane, to znaczy czymś popryskane, czy coś w tym stylu, ale żeby były całkiem sztuczne to jakoś mi do głowy nie przyszło...
Tylko teraz to mam rozumiec, ze taki sztuczny bukiet w rzeczywistosci z prawdziwych kwiatow bedzie wygladal troche gorzej?
Dokładnie to samo pytanie sobie zadaję... Trzeba się będzie wybrać do kwiaciarni i się zapytać.

Eciu, torcik wyglada pysznie
Wygląda super, ale przeszłam się do cukierni i dowiedziałam się, że to jest jakaś specjalna polewa (nie pamiętam juz teraz nazwy...) i kosztuje 56 zł od kilograma. Trochę dużo... Więc nie wiadomo czy się na niego zdecydujemy. Na razie zarezerwowałam stelaż pod tort, nawet nie wiedziałam, że trzeba

Tylko pojawił się problem... Będziemy mieć maksymalnie 54 gości. Dwa piętra są w sam raz na 40 osób, 3 piętra na około 65

I teraz nie wiem jak duży tort mam zamówić. Zarezerwowałam na wszelki wypadek 3 piętrowy stelaż...
Myślę, że jeśli torcik podamy o północy, po oczepinach to chyba wystarczą 2 piętra?... Z drugiej strony trochę się boję, żeby komuś nie zabrakło. A jak Wy myślicie?
suknia, choc to wersja robocza, zapowiada sie niezwykle obiecujaco
Dziękuję

W tym tygodniu ma zadzwonić pani z salonu i będziemy kombinować jak doczepić do niej koronkę. No i muszę się zdecydować jakie chcę bolerko

Oczywiście nie wrzucajmy wszystkiego do jegnego wora, ale podejrzewam, że wiele kwiaciarni zachodnich robi zdjęcia właśnie sztucznym bukietom, bo ze sztucznym kwieciem można zrobić wszystko. Popatrzcie też np. na zdjęcia tortów - w większości do zdjęć też "pozują" te sztuczne. Biznes ślubny jest chłonny jak gąbka, więc jeśli coś można lepiej i szybciej sprzedać, to nie ma się co wahać..
Czyli po prostu na wszystko trzeba brać poprawkę i nie zachwycać się za szybko

Przyszłe Panny Młode muszą być bardzo czujne