Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 40154 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #60 dnia: 4 Czerwca 2006, 18:48 »
A może jakby co to byś uszyła biustonosz u gorseciarki????
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #61 dnia: 4 Czerwca 2006, 23:12 »
Witaj Eciu   :D
widze w takim razie ze odliczamy razem do 2 wrzesnia i godz 16:00   :D  
tylko ze slub i wesele bede miala w Mysliborzu (tam mieszka moj przyszly maz :))

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #62 dnia: 4 Czerwca 2006, 23:20 »
Cytat: "Lea"
A może jakby co to byś uszyła biustonosz u gorseciarki????

Nie wiedziałam nawet, że istnieje taka możliwość :) Ilu to się człowiek różnych rzeczy na forum dowiaduje :mrgreen: Taką możliwość też wezmę pod uwagę.

redzia witaj w moim wątku :)
Cytat: "redzia"
odliczamy razem do 2 wrzesnia i godz 16:00

To już tylko 89 dni!! :mrgreen:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #63 dnia: 4 Czerwca 2006, 23:23 »
Co do groseciarki...to byłam u jednej w Szczecinie... i z tego co wiem szyje tylko biustonosze bawełniane i bez usztywnianych miseczek. Mi niestety nie miała nic do zaoferowania....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #64 dnia: 5 Czerwca 2006, 12:34 »
W czasie weekendu bylismy u rodzinki i dalismy kolejne zaproszenie :D Jak na razie wszyscy potwierdzili swoje przybycie :jupi: Na razie jest to 7 osób bo tyle zaproszeń daliśmy, ale zawsze to człowiekowi się miło robi, kiedy goście przybycie potwierdzają.

Jutro mam niestety egzamin z architektury komputerów, więc idę się grzecznie uczyć. Gybym dopadła tego kto wymyślił sejsę to bym go  :ckm:    :Kill:  

Dobra uciekam, żeby jutro na egzaminie nie wyglądać tak   :Co_jest:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #65 dnia: 5 Czerwca 2006, 16:36 »
Trzymam kciuki za Ciebie. Powodzenia na egzaminach.  :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #66 dnia: 5 Czerwca 2006, 17:54 »
Cytat: "Ecia"
Jutro mam niestety egzamin z architektury komputerów

Ja już będziesz po.. To daj znak jak Ci poszło :D:D:D:D:D
Trzymam kciuki  :ok:    :ok:    :ok:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #67 dnia: 7 Czerwca 2006, 12:14 »
Dziękuję bardzo za trzymanie kciuków - mam wrażenie, że dobrze mi poszło. Wyniki niestety dopiero w niedzielę, ale może jakoś wytrzymam ;)

Byłam wczoraj po egzaminie poprzymierzać butki taneczne. Założyłam na nogęi po prostu szok - żadne buty eleganckie nie były tak wygodne. Nie miałam niestety ze sobą pieniędzy, żeby wpłacić zaliczkę i spisać zamówienie, ale jeszcze dzisiaj się tam przejdę i zamówię. Niestety na odbiór czeka się 3-4 tygodnie i najprawdopodobniej będę musiała przesunąć przymiarkę o tydzień. Ale to jeszcze nie tragedia - ważne, że będę mieć wygodne buty a już zaczynałam tracić nadzieję, na znalezienie czegoś ładnego i wygodnego. Będę zamawiać dokładnie te, które wcześniej wkleiłam.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #68 dnia: 7 Czerwca 2006, 12:23 »
Rozglądam się za bielizną, niestety tylko w sklepach internetowych, bo na żywo nic znaleźć nie mogę :?

Oto co znalazłam do tej pory:
1.     2.
3.
4.

Każdy z tych staniczków ma odpinane ramiączka z możliwością dokupienia jednego ramiączka na szyję. Jedyny mankament to, że nie mogłabym ich przymierzyć... Nie lubię kupować bielizny w "ciemno" :?

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #69 dnia: 7 Czerwca 2006, 12:44 »
Dziękuję bardzo za trzymanie kciuków - mam wrażenie, że dobrze mi poszło.

I bardzo się cieszę, że dobrze Ci poszło. :)

Byłam wczoraj po egzaminie poprzymierzać butki taneczne. Założyłam na nogęi po prostu szok - żadne buty eleganckie nie były tak wygodne.

Sama jestem ciekawa jakie są wygodne taki butki.
Wygodne być muszą, bo przecież są do tańcowania dla profesjonalistów.  :cancan:  

Jeżeli chodzi o bieliznę to najbardziej podoba mi się numer 4. Jest moim zdaniem najładniejsza. :D

Jedyny mankament to, że nie mogłabym ich przymierzyć... Nie lubię kupować bielizny w "ciemno"

Ecia ja też się martwiłam, bo swoją bieliznę kupowałam na allegro. I nawet zanim ją dostałam wyzywałam na siebie, że zachciało ni się przez internet kupować bieliznę do ślubu. :roll:  Ale byłam mile zaskoczona, bo bielizna leży na mnie idealnie. :)
W razie czego można zawsze wymienić na inny rozmiar, więc chyba nie ma problemu. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #70 dnia: 7 Czerwca 2006, 12:50 »
Cytat: "Marta"
Jeżeli chodzi o bieliznę to najbardziej podoba mi się numer 4. Jest moim zdaniem najładniejsza.

Przyznam Ci się, że to też moja faworytka :D Tylko muszę się upewnić czy jest dostępna biała, bo na zdjęciu jest chyba ecru, jeśli mnie oczy nie mylą. Dezycja bardzo trudna - jedyneczka też niczego sobie...  :roll:

Cytat: "Marta"
Ecia ja też się martwiłam, bo swoją bieliznę kupowałam na allegro. I nawet zanim ją dostałam wyzywałam na siebie, że zachciało ni się przez internet kupować bieliznę do ślubu. Ale byłam mile zaskoczona, bo bielizna leży na mnie idealnie. W razie czego można zawsze wymienić na inny rozmiar, więc chyba nie ma problemu.

Masz rację - tylko muszę się dokładnie pomierzyć, żeby nie było wymiany z mojej winy hehe ;)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #71 dnia: 7 Czerwca 2006, 12:52 »
Bardzo ładna bielizna Eciu! Najbardziej podoba mi się nr 4 - jest śliczna!
Myślę, że jak dobrze siebie wymierzysz to z kupnem przez internet nie będzie problemu - powinna pasować idealnie  :D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #72 dnia: 7 Czerwca 2006, 13:05 »
Ten ostani model-świetny taki bardzo kobiecy :P

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #73 dnia: 7 Czerwca 2006, 13:13 »
Cytat: "asia"
Bardzo ładna bielizna Eciu! Najbardziej podoba mi się nr 4 - jest śliczna!

Cytat: "Maja"
Ten ostani model-świetny taki bardzo kobiecy

Czyli jak na razie 4 wygrywa :mrgreen:

A jeszcze a propos butów, bardzo mi się podoba, dokładność rozmiaru. Będę mieć butki w rozmiarze 38,5, ale szerokość jak z 38. Trochę mam "dziwną" stopę ;) Nic dziwnego, że żadne normalne buty na mnie nie pasowały ;)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #74 dnia: 7 Czerwca 2006, 13:17 »
Czyli jak na razie 4 wygrywa  

Bo jest najpiękniejszy! :mrgreen:

A jeszcze a propos butów, bardzo mi się podoba, dokładność rozmiaru. Będę mieć butki w rozmiarze 38,5, ale szerokość jak z 38. Trochę mam "dziwną" stopę  Nic dziwnego, że żadne normalne buty na mnie nie pasowały

To faktycznie...ja się jeszcze nie spotkałam z taką numeracją. :roll:
Chociaż przy firmowych adidaskach też sa dziwne numeracje.

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #75 dnia: 7 Czerwca 2006, 13:39 »
Mam dzisiaj więcej czasu to się w swoim wątku poudzielam :mrgreen:

Bardzo mnie cieszy jedna rzecz, mianowicie Moje Kochanie zaczęło przejawiać większe zainteresowanie przygotowaniami do ślubu i wesela :D Większość rzeczy załatwiałam ja, on tylko tak jakby zatwierdzał, częściowo też z tego powodu, że on ma mniej czasu wolnego. Co czas studiów, to czas studiów jednak :D W każdym razie, będzie załatwiał transport dla gości no i alkohol na wesele. :mgreen: Zaznaczam, że postęp jest duży, bo jeszcze niedawno na pytanie jak dowieziemy gości na salę weselną odpowiadał "To sami sobie nie dojadą?" ;)

W ogóle to śmiać mi się chciało jak ostatnio przy rozdawaniu zaproszeń Grześ powiedział coś w stylu "Zastanawiamy się nad tym jak zapewnić gościom dojazd na wesele" A to było jeszcze przed tym jak powiedział, że się tym zajmie :hahaha: Mam nadzieję, że już mu tak zostanie i będziemy mogli powiedzieć, że razem przygotowaliśmy ten piękny dzień :)

Nawet powinno mi się udać niedługo wyciągnąć go po zakup garnituru :D To będzie duuuży wyczyn, bo Grześ nie znosi przymierzania. Jakie to będzie poświęcenie z jego strony :P ;)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #76 dnia: 7 Czerwca 2006, 13:42 »
Moje Kochanie zaczęło przejawiać większe zainteresowanie przygotowaniami do ślubu i wesela

wiedziałam, że to tylko kwestia czasu :mrgreen:

To będzie duuuży wyczyn, bo Grześ nie znosi przymierzania.

dlatego pewnie pierwszy okaże się własnie tym :wink:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #77 dnia: 7 Czerwca 2006, 13:51 »
Ecia napisał/a:

dlatego pewnie pierwszy okaże się własnie tym

Maja wiesz, że to na prawdę bardzo prawdopodobne? Ja nie wiem jak on to robi, ale rzeczywiście przeważnie najlepiej wygląda w tym, co upatrzy sobie na samym początku szukania... Nie mam pojęcia jak faceci to robią, może to taki odruch obronny przed przymierzaniem rzeczywiście :mrgreen:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #78 dnia: 7 Czerwca 2006, 14:30 »
Ecia napisał/a:
Moje Kochanie zaczęło przejawiać większe zainteresowanie przygotowaniami do ślubu i wesela

wiedziałam, że to tylko kwestia czasu  

Maja ma całkowitą rację.  :)  U mnie mój kochany Rafcio nawet zaczął się wypytywać o drobne szczegóły.  :)  
To dobry znak. :)

Ecia napisał/a:

dlatego pewnie pierwszy okaże się własnie tym

U nas był identyczna sytuacja...pierwszy wybór okazał się najlepszy. :)

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #79 dnia: 7 Czerwca 2006, 14:49 »
W koncu dotarlam Eciu do twojej seteczki! Suknie masz przesliczna :mrgreen:  :mrgreen: sale zreszta tez :D i bielizna jak dla mnie rowniez wygrywa osatni komplecik!
dzisiaj wpadlam tak tylko na momencik,ale za tydzien obiecuje regularnie sie udzielac :D w koncu slubuje tylko kilka dni przed toba :mrgreen:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #80 dnia: 7 Czerwca 2006, 15:08 »
Agutko witam Cię serdecznie w moim wątku :mrgreen: Jak to miło, że znalazłaś chwilkę, żeby do mnie wpaść, brakuje mi Cię na forum :) Ale wiem, że niedługo wracasz, czekam z niecierpliwością :mrgreen:

Cytat: "Agutka"
Suknie masz przesliczna  sale zreszta tez

Dziękuje bardzo :)

Cytat: "Agutka"
i bielizna jak dla mnie rowniez wygrywa osatni komplecik!

Czyli na razie jednomyślnie hehe :)

Offline opuncja

• nowicjusz
  • *
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #81 dnia: 7 Czerwca 2006, 16:13 »
Wiatm! wdepnęłam tu dziś na moment i się zatrzymałam... ;) świetnie tu macie, więc próbuję jakos nadrobić to, co dla mnie nowe.  :mrgreen: co się raczej nie uda chyba ...:D ale jedno moge powiedzieć: MASZ śliczną sukienkę, ten różowy bukiecik mi się bardzo podoba, a poza tym sala genialna.............. :!:  :!:  :!: taki uroczy dworek chyba to jest, prawda :?: no a o bieliźnie nie wspomnę... ten ostatni kompleci k jest cudny :!:  :!:  :!: z tego, co się zdążyłam dowiedzieć, wyczytać, to chyba zdobył większość głosów  :mrgreen:

postaram się wpadać do ciebie i obserwować, jak idzie odliczanko  :mrgreen:  :wink:

Offline Misia

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #82 dnia: 7 Czerwca 2006, 20:00 »
Eciu, niestety nie widze bielizny nr 1....ale widzę preferowana przez wiekszośc 4..i stwierdzam tak:
bardzo ładna ale....................
jeśli jest tak jak napisalaś że masz szeroki rozstaw biustu to miseczki tego staniczka są za blisko osadzone, przy dużych biustach to nie gra aż takiej roli jak przy mniejszych.
chcesz zebrac biust....tak pisalas...ale nie oznacza to maltretowanie piersi za bardzo zbliżonymi miseczkami, staniczki z szerszym rozstawem, a odpowiednim krojem i poduszeczkami powoduja efekt zebrania i podniesienia biustu bez jego sztucznej maltretacji.
Tego staniczka na twoim miejscu w ciemno bym niezamawiała......byłabym za przymiarką uprzednią.
Modelka na zdjęciu ma pełny biust, wtedy wszystkie staniczki ładnie wyglądają.Przy naszych biustach(mam taki sam rozmiar jak ty) jest inaczej

i taka ciekawostka na koniec.Modelki bielizny TRIUMPH dlatego tak fantastycznie wyglądają w tych staniczkach na reklamach, bo maja je zamałe na sobie by uwydadnic cycki na zdjęciu tylko

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #83 dnia: 7 Czerwca 2006, 20:58 »
Cytat: "Misia"
Modelki bielizny TRIUMPH dlatego tak fantastycznie wyglądają w tych staniczkach na reklamach, bo maja je zamałe na sobie by uwydadnic cycki na zdjęciu tylko

też mi przyszło to do głowy...Na niektórych zdjeciach dobrze to widać...ja mam maleńki biust, ale nawet wtedy gdy założę ciut za mały stanik, to mi piersi wychodzą :| ...One założą tylko do zdjecia, wiec wygląda to idealnie - faceci sie zachwycają a my wpadamy w kompleksy :evil:

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #84 dnia: 10 Czerwca 2006, 15:58 »
Eciu biję sie w piersi, ale dopiero dziś dotarłam do Twojej seteczki  :oops:
teraz już będzie tylko lepiej obiecuję :)

suknię masz bardzo ładną, butki w ogóle nie komentuję Ty nawet nie poczujesz, że całą noc przetańczyłaś, choć to tylko plus  :mrgreen: karczma tez bardzo mi się podoba, ma swój klimat.

buźka

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #85 dnia: 10 Czerwca 2006, 16:25 »
Cytat: "sylwanika"
Eciu biję sie w piersi, ale dopiero dziś dotarłam do Twojej seteczki

Nie żartuj, bardzo mi miło, że wpadłaś :) Teraz jest tyle setek, że ja też się gubię, z resztą nie ma obowiązku czytania całego forum ;)

Cytat: "sylwanika"
suknię masz bardzo ładną, butki w ogóle nie komentuję Ty nawet nie poczujesz, że całą noc przetańczyłaś, choć to tylko plus. karczma tez bardzo mi się podoba, ma swój klimat.

Dziękuję bardzo :) Mam nadzieję, że butki na prawdę będą takie wygodne :mrgreen:

Eciu, niestety nie widze bielizny nr 1....

Spróbuję jeszcze raz...

jeśli jest tak jak napisalaś że masz szeroki rozstaw biustu to miseczki tego staniczka są za blisko osadzone, przy dużych biustach to nie gra aż takiej roli jak przy mniejszych.
chcesz zebrac biust....tak pisalas...ale nie oznacza to maltretowanie piersi za bardzo zbliżonymi miseczkami, staniczki z szerszym rozstawem, a odpowiednim krojem i poduszeczkami powoduja efekt zebrania i podniesienia biustu bez jego sztucznej maltretacji.

Misia to dałaś mi sporo do myślenia... Teraz już w ogóle nie wiem co robić. Przymierzyć nie mogę, bo to sklep internetowy :? Z tego co widzę, to pierwsza bielizna ma podobny rozstaw miseczek jak czwarta... Może jeszcze pochodzę po zwykłych sklepach i pomierzę... :?

i taka ciekawostka na koniec.Modelki bielizny TRIUMPH dlatego tak fantastycznie wyglądają w tych staniczkach na reklamach, bo maja je zamałe na sobie by uwydadnic cycki na zdjęciu tylko

:shock: No to nieźle... Nawet nie wiedziałam... Ale w sumie jak założę miseczkę A to też mi się to moje "małe co nieco" uwypukla :lol:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #86 dnia: 10 Czerwca 2006, 16:31 »
Wczoraj byliśmy z Grzesiem w USC :D Trochę czasu to zajęło. Ze mną było szybciej - wszyscy urodzeni po roku '80 są w bazie koputerowej, więc tylko wklepać nazwisko i wydrukować akt urodzenia (czy tam jego odpis - nie wiem :P ). Grześka papiery trzeba było znaleźć w archiwum, ale i tak nie było źle :)

Widziałam, jak Grześ się przejął trochę jak potwierdziłam oficjalnie, że będe nosić jego nazwisko po ślubie :D Sam się do tego nie przyzna za nic w świecie, ale ja zuważyłam, chociaż szybko się opanował :mrgreen:

Ciekawe tylko po co oni się pytają czy ktoś sam zarabia czy jeszcze utrzymują go rodzice? To taka ważna informacja?...

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #87 dnia: 10 Czerwca 2006, 17:05 »
Ciekawe tylko po co oni się pytają czy ktoś sam zarabia czy jeszcze utrzymują go rodzice? To taka ważna informacja?...

Nas o takie sprawy nie pytali!!!! Tylko do celów statystycznych zapytali się o wykształcenie... i czy pracujemy, a jesli tak to czy w sektorze prywatnym czy panstwowym  :|

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #88 dnia: 10 Czerwca 2006, 17:35 »
Cytat: "dziubasek"
Nas o takie sprawy nie pytali!!!! Tylko do celów statystycznych zapytali się o wykształcenie... i czy pracujemy, a jesli tak to czy w sektorze prywatnym czy panstwowym

A no w sumie to u nas też to tak jakoś brzmiało, ale nawet nam nie powiedzieli, że to do celów statystycznych tylko hehe :) No i ja wykształcenie musiałam podać średnie, ale, że studiuję to już ich nie obchodziło...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #89 dnia: 10 Czerwca 2006, 17:55 »
No to szybko ten usc załatwiliście, my dopiero w lipcu będziemy załatwiać. No i będzie śmiesznie wyglądało u nas, bo w sumie ja już będę miała wyższe i lat 24, a Przyszły średnie i lat 23 ;)