Autor Wątek: Agutka i jej 100 dni  (Przeczytany 51002 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #300 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:29 »
no wlasnie Maju tylko w jakim kolorku? :roll:
tu jest troche inne zdjecie
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #301 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:31 »
Cytat: "Marta"
Agutko jeżeli będziesz mieć suknię białą to moim zdaniem kamizelka erci odpada. Bedzie pasować biała kamizelka. Z reguły jest tak, że kolor kamizelki wybiera się pod kolor pani młodej sukienki badź dodatków. Twój Andreas ma jasny garejerek więc moim zdaniem biała byłaby odpowiednia.
Na przykład mój Rafcio ma ciemny garnitur i kamizelkę wybraliśmy srebrną, bo ja będę mieć srebrne dodatki.

biala powiadasz?????hmmmm :roll: pomyslmy :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #302 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:39 »
Cytat: "Agutka"
biala powiadasz?????hmmmm  pomyslmy

W sobotę był ślub mojej koleżanki i pan młody miał jasno-beżowy gajerek i białą kamizelkę i musznik. Bardzo ładnie wyglądał i pasował do pani młodej. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #303 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:40 »
cos w tym stylu Martus?

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #304 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:41 »
Agutka, mi też się wydaje, że kamizelka ecru odpada! Do garnitury by pasowala, ale do twojej kiecuni już nie za bardzo! Biała już jest lepszym pomysłem, aczkolwiek nie wiem jak by się komponowała z gajerkiem...może ktoś ma jakieś fotki- jasny gajerek + biała kamizelka??

Offline azzurra
  • maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #305 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:42 »
Agutko, to nie prawda, że kamizelka, musznik, czy jakikolwiek element stroju Pana Młodego ma być dopasowany do stroju Panny Młodej.

Biała koszula i biała kamizelka? Koszmarek! Tym bardziej, że są różne odcienie bieli.

Wszystko w wyglądzie Pana Młodego muszą współgrać ze sobą, wiadomo, że nie mogę gryźć się z Twoim image, ale nie muszą idealnie pasować.

Do bieli Twojej sukni i delikatnego pamarańczowego bukietu wszystkie kolory Pana Młodego będą pasować. Najlepiej weź garnitur i pójdź do sklepu, tam poprzykładaj do różnych kamizelek, na pewno znajdziesz coś, co będzie pasować.

Są też książki o zasadach komponowania stroju, np. wszystkie podręczniki z protokołu dyplomatycznego mają takie działy, poszukaj też wskazówek w necie :) Powodzenia życzę :)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #306 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:42 »
W sobotę był ślub mojej koleżanki i pan młody miał jasno-beżowy gajerek i białą kamizelkę i musznik. Bardzo ładnie wyglądał i pasował do pani młodej.

a masz moze Martus jakies zdjecie tej parki?-coby moja wyobraznia lepiej to mogla sobie przedstawic? :roll:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #307 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:48 »
Biała już jest lepszym pomysłem, aczkolwiek nie wiem jak by się komponowała z gajerkiem...może ktoś ma jakieś fotki- jasny gajerek + biała kamizelka??

no wlasni mi tez jest ciezko to sobie wyobrazic, dlatego jak ktos ma fotki to ja bardzo bardzo prosze :D

Cytat: "azzurra"
Biała koszula i biała kamizelka? Koszmarek! Tym bardziej, że są różne odcienie bieli.

wlasnie to mi nie daje spokoju :roll:

Najlepiej weź garnitur i pójdź do sklepu, tam poprzykładaj do różnych kamizelek, na pewno znajdziesz coś, co będzie pasować.

i chyba nic mi innego nie pozostanie...

Są też książki o zasadach komponowania stroju, np. wszystkie podręczniki z protokołu dyplomatycznego mają takie działy, poszukaj też wskazówek w necie

podzukam poczukam,ale to juz po egzaminie

Powodzenia życzę

a dziekuje, bo cosik czuje, ze to bedzie niezla przeprawa :?

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #308 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:50 »
a masz moze Martus jakies zdjecie tej parki?-coby moja wyobraznia lepiej to mogla sobie przedstawic?

Agutko niestety nie mam...ślubik był teraz w sobotę.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #309 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:52 »
Agutko, a może dopasujecie kamizelkę w takim samym kolorze co gajerek.

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #310 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:55 »
Agutko niestety nie mam...ślubik był teraz w sobotę.

szkoda,,ale coz bedziemy myslec dalej :)

Agutko, a może dopasujecie kamizelkę w takim samym kolorze co gajerek.

A myslisz, ze cos takiego udaloby mi sie dostac?

no chyba, ze mozna jeszcze jedna opcje wziac pod uwage, ze kamizelka zostanie ta garniturowa a tylko musznik sie dopasuje...

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #311 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:56 »
Agutka, Marek, Maż Agulkii miał białą kamizelkę i wyglądał rewelacyjnie!
Co prawda miał ciemny garnitur, ale koszula z kamizelką i musznikiem moim zdaniem się nie gryzła. Dla mojego Tomka planujemy tez białą, ale ze srebrną nitką...ewentualnie całą srebrną...

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #312 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:58 »
no chyba, ze mozna jeszcze jedna opcje wziac pod uwage, ze kamizelka zostanie ta garniturowa a tylko musznik sie dopasuje

I to jest bardzo dobry pomysł!!! I wtedy musznik możesz spokojnie dopasować do swoich dodatków...np do pomarańczu swojego bukietu  :mrgreen:
Agutko, to nie prawda, że kamizelka, musznik, czy jakikolwiek element stroju Pana Młodego ma być dopasowany do stroju Panny Młodej.

Mim zdaniem wszystko powinno być harmonijne i dopasowane ze sobą...nie ważne czy strój pana młodego będzie dopasowany do sukni panny młodej czy na odwrót  :roll:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #313 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:59 »
dziekuje Dziubasku serdecznie  :bukiet:  zaraz skocze jeszcze raz do watku Agulki ( a tak swoja droga to ciekawe co u niej bo sluch cos o niej zaginal :roll: )i obejrze to sobie z bliska :D ale cosik zaczyna mi sie juz w glowce rozjasniac!

Cytat: "dziubasek"
Dla mojego Tomka planujemy tez białą, ale ze srebrną nitką...ewentualnie całą srebrną...

ja tez bym tak chetnie chciala ,ale do bezowego garnituru srebro to nijak mi sie widzi-niestety :(

jeszcze raz dzieki!!!!!

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #314 dnia: 22 Czerwca 2006, 14:01 »
Agutka napisał/a:
no chyba, ze mozna jeszcze jedna opcje wziac pod uwage, ze kamizelka zostanie ta garniturowa a tylko musznik sie dopasuje

I to jest bardzo dobry pomysł!!! I wtedy musznik możesz spokojnie dopasować do swoich dodatków...np do pomarańczu swojego bukietu  

myslisz Dziubasku, ze to dobry pomysl?-no to mam w takim razie jeszcze jedna opcje do wyboru :mrgreen:
zapytam sie Andreasa jak wroci z pracy co on mysli na ten temat :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #315 dnia: 22 Czerwca 2006, 14:02 »
ja tez bym tak chetnie chciala ,ale do bezowego garnituru srebro to nijak mi sie widzi-niestety  

no do beżowego nie za bardzo..  :| Ale na pewno coś wykombinujesz :)
( a tak swoja droga to ciekawe co u niej bo sluch cos o niej zaginal  )

Tak to niestety jest z większością forumek niestety...ostatnio odwiedziła mnie z Markiem w pracy- żyją, kochają się, pracują... ale czasu na forum nie mają :(

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #316 dnia: 22 Czerwca 2006, 14:04 »
myslisz Dziubasku, ze to dobry pomysl?-

Myślę, że tak!! Że chyba najlepszy...ale ze mnie stylistka żadna ;) Forumki pewnie zaraz Ci coś podpowiedzą :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #317 dnia: 22 Czerwca 2006, 14:04 »
Tak to niestety jest z większością forumek niestety...ostatnio odwiedziła mnie z Markiem w pracy- żyją, kochają się, pracują... ale czasu na forum nie mają

smutne to takie troszke :(  tzn. dobrze, ze u nich w porzadku, tylko smutno, ze juz tu nie zagladaja :(

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #318 dnia: 22 Czerwca 2006, 14:14 »
Nio faktycznie Marek Agulki wyglądał rewelacyjnie i nic się nie "gryzło".  :)

Agutko wklejam teraz kilka fotek garejków z kamizelka w podobnym kolorze co garej:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #319 dnia: 22 Czerwca 2006, 14:22 »
I jeszcze takie:

Zobacz, a tutaj jest dosłownie cały biały:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #320 dnia: 22 Czerwca 2006, 14:26 »
Martusiu jestes kochana  :bukiet:    :bukiet:    :serce:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #321 dnia: 22 Czerwca 2006, 14:45 »
Martusiu jestes kochana  

Dziękuję! :oops:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #322 dnia: 23 Czerwca 2006, 10:34 »
64 dni

jezszcze blizej!tyle, ze jakos nastroj mam malo slubny, a to wszystko przez wiszacy nade mna egzamin. We wtorek jak juz bede po-wszystk pewnie wroci do normy.Ale boje sie straszliwie.Juz snia mi sie koszmary, wiec moj organizm jest w nie za dobrym stanie. No trudno jeszcze kilka dni nauki i nieh sie dzieje wola nieba.

No,ale przygotowania slubne ida powoli dalej do przodu. Wczoraj wyslalam jeszcze raz zaproszenia, ktore ostatnio nie doszly. na cale szczescie tylko 2 gdzies sie zawieruszyly po drodze , bo juz myslalam, ze bedzie tego wiecej. mam nadzieje,ze tym razem poczta dopisze i te dojda.

Acha no i Andreas ma juz kolejna czesc garderoby-zakupione dwie koszule. Jedna i duga z krytymi guzikami i zapinana na spinki no i jedna ma kolnierzyk normalny a druga "lamany"
tak wyglada ta z normalnym :D

A no i zapomnialam dodac, ze moje uzaleznienie od forum poglebia sie coraz bardziej :luzak:  Dzisiaj oprocz moich egzaminowych koszmarow snila mi sie Monia, Molunia i Dziubasek :D gdzies razem jechalysmy i wiem jeszcze jedno, ze Monia miala malutkiego swojego dzidziusia :mrgreen: ach te sny :D

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #323 dnia: 23 Czerwca 2006, 11:03 »
Agutko ja o ubiorze Andreasa już nic więcej nie dodam, bo dziewczyny wszystko już Ci doradziły, a ja zgadzam się z nimi. Ja osobiście wybrałabym ubiór dla Darusia taki jak Agulkaa dla Marka - podoba mi się połączenie - ciemny gajerek + biała kamizelka i musznik.

Agutko masz piękne ozdoby na szyję i rękę - w połączeniu z całością wyjdzie extra. Tylko wychodzące loczki w upięciu musisz nieco dopracować - tak troszeczkę lepiej podkręcić i utrwalić, no, ale to już praca dla Twojej fryzjerki :wink:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #324 dnia: 23 Czerwca 2006, 11:10 »
We wtorek jak juz bede po-wszystk pewnie wroci do normy

Agutko ja tez we wtorek mam ostatni egzamin!!! A później już tylko przygotowania... remont... jej...to dopiero się zacznie !!  :wink:

A no i zapomnialam dodac, ze moje uzaleznienie od forum poglebia sie coraz bardziej  Dzisiaj oprocz moich egzaminowych koszmarow snila mi sie Monia, Molunia i Dziubasek  gdzies razem jechalysmy i wiem jeszcze jedno, ze Monia miala malutkiego swojego dzidziusia  ach te sny

Mam nadzieje, że to był proroczy sen- monia może już niedługo założy swój licznik brzuszkowy !! :ok: 3mam kciuki, zeby tak było !!

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #325 dnia: 23 Czerwca 2006, 12:12 »
Cytat: "Anielka"
Agutko masz piękne ozdoby na szyję i rękę - w połączeniu z całością wyjdzie extra

ciesze sie bardzo, ze sie podobaja :D

Tylko wychodzące loczki w upięciu musisz nieco dopracować - tak troszeczkę lepiej podkręcić i utrwalić, no, ale to już praca dla Twojej fryzjerki

beda dopracowane, beda jak najbardziej-teraz specjalnie chialam miec cos takiego luzniejszego :D ,ale na slu wszystko bedzie na tip top :mrgreen:

Agutko ja tez we wtorek mam ostatni egzamin!!! A później już tylko przygotowania... remont... jej...to dopiero się zacznie !!  

:mrgreen: no to faktycznie Dziubasku nasze przygotowania ida leb w leb-hihi, nawet ostatni egzamin tego samego dnia :P a potem juz tylko przyjemnosci :D

Mam nadzieje, że to był proroczy sen- monia może już niedługo założy swój licznik brzuszkowy !!  3mam kciuki, zeby tak było !!

a ciekawe-kurcze moze faktycznie to jakis znak :D oby!

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #326 dnia: 24 Czerwca 2006, 13:28 »
62 dni

Wczoraj bylismy na kursie salsy no i bylam wyjatkowo dumna z Andreasa bo wychodzilo mu to calkiem calkiem :D troche czasu jeszcze na treningi mamy wiec powinno byc oki. Najwiekszy trud przede mna to jeszcze ulozyc choreografie, alepowinnam sobie z tym poradzic :D  :D

Dzisiaj taka piekna pogada-a ja zamiast na basen czy na rolki(jeszcze tych moich nowek nie wyprobowalam)to ja siedze w ksiazkach i zakuwam. A strach powoli zaczyna mnie paralizowac.

Do tego poklocilam sie jeszcze z Andreasem wiec humor mam do d... :cry: niby juz sie pogodzilismy i wszystko jest w porzadku a jednak w serduszku cosik mnie tam kluje.Dobra kniec tych zalow. wracam do nauki :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #327 dnia: 24 Czerwca 2006, 13:53 »
Dzisiaj taka piekna pogada-a ja zamiast na basen czy na rolki(jeszcze tych moich nowek nie wyprobowalam)to ja siedze w ksiazkach i zakuwam. A strach powoli zaczyna mnie paralizowac.

Do tego poklocilam sie jeszcze z Andreasem wiec humor mam do d...  niby juz sie pogodzilismy i wszystko jest w porzadku a jednak w serduszku cosik mnie tam kluje.Dobra kniec tych zalow. wracam do nauki

Agutko nosek do góry!! Jak tylko zdasz ten ostatni egzamin humorek na pewno Ci się poprawi!! Będziemy miały 2 miesiące aby nacieszyć się naszymi przygotowaniami bez dodatkowych stresów  :mrgreen:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #328 dnia: 24 Czerwca 2006, 14:00 »
Agutko!
Dawno nie było mnie na forum - miałam w Twoim wąteczku do przeczytania ponad 100 postów  :shock:  Ale już nadrabiam zaległości  :wink:
Przede wszystkim - bardzo podobają mi się Wasze zaproszenia, podusia...
Ty masz taką sympatyczną buźkę - przypominasz mi dziewczynę mojego kuzyna, którą uwielbiam - jest ciepłą, promienną osobą - i myślę, że Ty też taka jesteś  :D
Twój mężuś super prezentuje się w garniturze - tworzycie piękną parę!
Już się nie mogę doczekać relacji z Waszego ślubu!
Trzymam kciuki aby wszystkie Wasze marzenia się spełniały.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #329 dnia: 24 Czerwca 2006, 14:11 »
Wczoraj bylismy na kursie salsy no i bylam wyjatkowo dumna z Andreasa bo wychodzilo mu to calkiem calkiem

To wspaniale, że coraz lepiej wychodzi na kursie tańca. Napewno się cieszył twój Andreas, że byłaś z niego zadowolona.

Czasami lepiej zrezygnować z przyjemności dla poświęcenia się nauce. Nie bój się Agutka, jestem pewna, że wszczystko będzie ok.

Do tego poklocilam sie jeszcze z Andreasem

Kochana.  Niemartw się, wszystko będzie dobrze. A może jakaś kolacja przy świecach wszystko załagodzi.