Autor Wątek: Agutka i jej 100 dni  (Przeczytany 51355 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline azzurra
  • maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #90 dnia: 18 Maja 2006, 07:37 »
Agutki, miłej podróży! Na pewno wszystko bardzo sprawnie Wam pójdzie, zobaczysz. Po powrocie okaże się, że już wszystko załatwione  :wink:
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline madziulek

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #91 dnia: 18 Maja 2006, 07:43 »
Napewno uda Wam się wszystko sprawnie załatwić :) Wracajcie szybko :) :mrgreen:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #92 dnia: 18 Maja 2006, 20:32 »
Agutko kochana wracaj szybciutko!!! Póki co, będę Ci wysyłać maile na pocztę. Odebraliśmy zdjęcia, rewelacja!!!!!!!!! Film superos!!!!!!!!!!!!! Wszystko zaraz opiszę Ci w mailu. Zastanó się nad trąbką. Rewelacyjny efekt. Taki królewski, a suknię masz przecież królewską, czyż nie ;) ?
Buziaczki :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline donia

• entuzjasta
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #93 dnia: 19 Maja 2006, 18:51 »
Agutko wracaj do nas szybciutko bo tak smutno bez Ciebie!

:D
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #94 dnia: 20 Maja 2006, 21:57 »
Agutko, przyłączam się do Doni, smutno nam!!!!!!!!!!!!! :(  :(  :(

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #95 dnia: 22 Maja 2006, 16:06 »
Tak, tak Agutka szybko wrócić musi :roll:

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #96 dnia: 29 Maja 2006, 20:12 »
No w końcu udało mi sie dorwać do neta :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: Tak sie za Wami stęskniłam,że szok :twisted: ale przy takim żnieniu to chzba normalne :roll:

jeszcz na szczescie tylko 2 tygodnie i bede znowu regularnie.

te 1, 5 tygodnia byly baaardzo intensywne. Bardzo duzo rzecz udalo nam sie zalatwic,ale wszystko opisze na spokojnie jak jutro odwiedze kafejke. W kazdym badz razie przygotowania posunelz sie baaardzo mocno do przodu :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #97 dnia: 29 Maja 2006, 20:39 »
o fajnie, ze już jesreś z powrotem, czekam na relację z przygotowań

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #98 dnia: 30 Maja 2006, 13:59 »
no, Agutko nareszcie i czekamy na dłuższą relację :) :) :)  :serce:  :serce:  :serce:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #99 dnia: 1 Czerwca 2006, 10:44 »
No w kńcu może uda mi sie cos napisać :)
Zacznę może po kolei :D
Pojechalismy więc do Chorzowa do rodzinki Andreasa. Przyznam sie szczerz, że strasznie sie tego balam, zreszta Andreas chyba tez bo w koncu nie widzial ich ze 20 lat. Na szczescie nasze obawy pokazaly sie bezpodstawne. Wszyscy przyjeli mnie tak jakby mnie znali od wiekow. kamien spadl mi z serca :D Andreas pokazal mi Chorzow no i zalatwilismy najwazniejsza sprawe a mianowicie zaswiadczenie o chrzcie i jego bierzmowaniu. Bardzo sie zdziwilam bo siostra , ktora go wz[pisywala nawet slowem nie pisnela o jakiej kolwiek zaplacie, nawet jak sie spytalam "ile?"powiedziala,ze jezeli chcemy to mozemy cos wrzucic do skarbonki ale to tylko nasza dobra wola.
Rozdalismy tez zaproszenia dla rodzinki i wiekszosc zapowiedziala sie juz.ze przyjedzie chociaz to ponad 500 km. Super baardzo sie ucieszylismy :mrgreen:
No i pojechalismy do ostrody na Komunie mojej siostrzyczki. Bylo tyle pysznego jedzonka,ze teraz musze przejsc na diete bo kiepsko to widze :waga:  :twisted:
A od poniedzialku postanowilismy wziac byka za rogi i wzbrac sie do Kosciola na spisywanie protokolou. Pierwsza czesc minela bezbolesnie. Siostra spisala z nami dane osobowe i formalne, wziela pieniazki na zapowiedzi (tu juz byl cennik :roll: ) dostalismy karteczki do poradni rodzinnej no i siostra umowila nas z ksiedzem na spisywanie dalszej czesci protokolu. W drodze wyjatku odbylo sie to tak zybko,ale poszla nam na reke w zwiazku z tymi odleglosciami i brakiem mozliwosci przyjazdu.
ja jeszcze musialam pobiegac za zaswiadczeniami o moim bierzmowaniu ( ksiadz nawet nie chcial slyszec o pieniadzach)no i  w srode poszlismy do poradni. Na szczescie w ostrodzie obowiazuje tylko jedno spotkanie. Trwalo ono doslownie 10 minut!!!!! :twisted: Pani byla baaardzo zawstydzona i mowila, ze ona jest tylko na zastepstwie i rzucila tylko haslo : metoda objawowo -termiczna a jak chcemy wiedziec cos wiecej to mmy umowic sie indywidualnie. No i na tym byl koniec. :roll: Nie mam pojecia co to wlkasciwie mialo miec na celu ale chyba lepiej tak niz jakby mi miala jakies bog wie jakie glupoty wygadywac.
No i w sobote poszlismy na spisywanie protokolu. I... bylo lepiej niz moglam sopbie pomyslec. Ksiadz to byl starszy czlowiek,ale tylko cialem. Zadal nam doslowie z 4 pytania a o reszcie stwierdzil,ze takich bzdurnych pytan to on nam nawet czytac nie bedzie i sam wpisywal odpowiedzi :D Zapytal sie jeszcze o to czy chodzimy do Kosciola i na tym koniec. Nawet nie probowal komentowac tego,ze jestesmy po slubie cywilnym. Takiego ksiedza to kazdy nam moze pozazdroscic. A wiec nasze sprawy formalne obyly sie bez bolowo :twisted:  :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #100 dnia: 1 Czerwca 2006, 10:58 »
A teraz kilka slow o calej reszcie. Musze Was prosic o wybaczenie,ze mnie tu na forum nie ma,ale remontujemy moje mieszkanie w Ostrodzie ( teraz jestem w trakcie sprzatania :evil:  :twisted:  :twisted: )i probojac jeszcze zalatwiac sprawy slubne naprawde nie mam chwilki czasu zebz skoczyc na neta.
No,ale dobra napisze co nam udalo sie jeszcze zalatwic :
punkt najwazniejszy-garnitur dla mojego mezusia :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: Poszlo bardzo sprawnie. Wiedzielismy czego szukamy wiec bylo nam latwiej. Moj tata zawiozl nas do Ilawy do sklepu przyfabrycznego gdzie szyja garnitury. Znalezlismy ten nasz wymarzony. Pasowal idealnie a w kolorze bezowym moj mezus wyglada oszalamiajaco  :i_love_you:  I do tego cena 300 zl za 3 czesciowy  garnitur to wrecz jak za darmo :D Teraz juz tzlkjo buty kamizelka i musznik i mezus bedzie ubrany :mrgreen:
Zdjecia zamieszcze po powrocie do dresden
Zamowilismy tez tort-ale na raie tylko wstepnie bo musimy zdecydowac sie na smaki i kolory :D
No i kupilismy juz wodke  :pijaki:  
Acha i jakiego przyjemnego doznania doswiadczylam jak pojechalismy do hotelu , w ktorym bedzie weselicho. Zamowilismy noclegi i poszlismy jeszcze raz obejrzec sale. wchodzimy i wlanym oczom nie wierzylam  :szczeka:  Moja sala zostala odnowiona i zmieniono kolor scian!!!!!Hip hip hurraaaa. Z tego zielonego ma teraz trzy kolorki  zoltz taki bezowy i pomaranczowy. Wyglada to super i to przede wszystkim sa cieple kolorki i moje barwy :D  :D  :D zdjecia takze beda wiec zobaczycie sami :mrgreen:

No to tyle. Musze konczyc bo mi czas uciekl.
Sciskam Was wszystkich baaardzo mocno! i do nie dlugo!

Offline azzurra
  • maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #101 dnia: 1 Czerwca 2006, 11:07 »
Agutko, jak miło znów Cię widzieć na forum. Bardzo się cieszę, że tak Ci wszystko sprawnie poszło. Wracaj juz i pisz więcej ;)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #102 dnia: 1 Czerwca 2006, 11:10 »
Witam Cię Agutko po tak długiej nie obecności. :)
Widzę, że dużo spraw pozałatwialiście i byliście nawet nie daleko mnie. :D
Gajerek kupiony to super! :D
I bardzo się cieszę, że sala rostała przemalowana, bo wiem, że ten kolor zielony spędzał Ci sen z powiek! :)
Uściski dla Ciebie Agutko! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #103 dnia: 1 Czerwca 2006, 11:16 »
Agutko, superos, że jesteś, no i cieszę się ogromnie, że kolor ścian przemalowano. Wracaj do nas!!!!!!!!!!!!! :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #104 dnia: 1 Czerwca 2006, 11:18 »
Agutka fajnie cię znowu czytać, dawaj tę cieplutką salę (ja też lubię pomarańcz :wink: )

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #105 dnia: 1 Czerwca 2006, 11:30 »
Agutko! przepraszam, ze dopiero sie pojawiłam w twoim wątku! tak sie zlozyło, ze po slubie mam jeszcze wiecej roboty niz przed (czyt. zaległosci na uczelni). Mam nadzieje,ze sie to zmieni i bede mogla znów wiecej udzielac sie na forum
Gratuluje założenia takiego miłego watku! ciesze sietwoimi przygotowaniami razem z toba! Teraz już szybko zleci do ślubu!!!3maj sie!

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #106 dnia: 1 Czerwca 2006, 14:43 »
Agutko widzę, że wszystko sprawnie idzie w Twoich przygotowaniach. To znaczy tylko jedno, że i w małżeństwie tak będzie się łatwo układało :D tak mówią, że jeśli przygotowania do ślubu przebiegają bez problemów to dobrze wróży małżeństwu.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #107 dnia: 1 Czerwca 2006, 21:30 »
Agutko aż miło czytać takie dobre wieści!! Wracaj do nas szybciutko i wklejaj fotki!  :mrgreen:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #108 dnia: 4 Czerwca 2006, 18:53 »
o tak!!
Prosimy fotki!! :P:P:P:P
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #109 dnia: 4 Czerwca 2006, 19:10 »
Agutko, ale tęsknimy za Tobą...

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #110 dnia: 5 Czerwca 2006, 19:43 »
Agutko, jutro czyli we wtorek 6.6 wyjeżdzam na póltora tygodnia i nmiestety będę w zasadzie bez necika  :(
odezwę się jak wrócę :)

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #111 dnia: 6 Czerwca 2006, 09:12 »
Agutka...gdzie sie podziewasz? :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #112 dnia: 7 Czerwca 2006, 13:26 »
Ja tak znowu na momencik i z doskoku :D Ale to są skutki korzystania tylko z kafejki. No,ale juz tylko tydzien i wroce do Was na dobre :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: Za tydzien bede juz w Dresden i bede nadrabiac moje zaleglosci.
Dziekuje Wam bardzo za to, ze pomimo mojej nieobecnosci jestescie ze mna w watku. Kochane jestescie :serce:

Cytat: "Aniołek"
ciesze sietwoimi przygotowaniami razem z toba

dziekuje Aniolku :D

Cytat: "Anielka"
To znaczy tylko jedno, że i w małżeństwie tak będzie się łatwo układało  tak mówią, że jeśli przygotowania do ślubu przebiegają bez problemów to dobrze wróży małżeństwu.

no i od razu mam takiego usmiecvha na twarzy :mrgreen:  Jakos tak faktycznie sie nam uklada,ze wszystko idzie jak z platka i bez problemow. Oby tak dalej!!!

Cytat: "dziubasek"
Wracaj do nas szybciutko i wklejaj fotki!

bede juz za tydzien-hip hip hurraaa!!!!! i obiecuje duza porcje fotencji!!!!

Cytat: "gosia_kwiecień"
Agutko, jutro czyli we wtorek 6.6 wyjeżdzam na póltora tygodnia i nmiestety będę w zasadzie bez necika  
odezwę się jak wrócę

no to mniej wiecej wrocimy w tym samym czasie :D

Cytat: "Agnieszka32"
Agutka...gdzie sie podziewasz?

a ja Agnieszko jestem sobie dalej caly czas w moimj rodzinnym domku :D Dobrze mi tutaj ale przyznam sie Wam ,ze tesknie do naszego wlasnego gniazdka :D A to chyba dobry znak, bo to oznacza to,ze zaakceptowalam Dresden jako moje miejsce na ziemi.
Fakt,ze byc moze przemawia przeze mnie tesknota za Andreasem,ale za dresden tez tesknie. I tak zastanawiam sie nad tym jak to bylo miedzy nami wczesniej????teraz nie widze go 1,5 tygodnia i umieram z tesknoty...wczesniej bylo tak,ze czasami nie widzielismy sie 2 miesiace i tez jakos dawalam rade....hmmm :roll: ale to chyba jest wlasnie kwestia przyzwyczajenia do sytuacji, ktore stawia przed nami zycie. na szczescie moje Kochanie w piatek bedzie juz razem ze mna bo w sobote idziemy na weselicho mojej kumpeli :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #113 dnia: 7 Czerwca 2006, 13:34 »
Acha zapomnialam Wam sie czyms pochwalic i powiedziec jaka jestem happy :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  Andreas dostal kilka dni temu umowe o prace na caly etat na czas nieokreslony-hip hip hurra. w koncu po 5 latach "cudowania" (mial stale pol etatu a drugie pol przedluzali mu co 3 miesiace-koszmar) mozemy spac spokojnie i planowac jakies konkrety-czytaj dzidziusia :D  :serce: W moim mezu bardzo mocno odzywa sie instynkt ojcowski wiec niedlugo chcielibysmy powiekszyc rodzinke :D Ostatnio zdarzyla sie nam obojgu smieszna sytuacja : zarowno i jemu i mi nad maska samochodu przelecial bocian i wyladowal obok samochodu :D  :D  :D najpierw mi a Andreasowi nastepnego dnia. Smiejemy sie,ze wszelkie znaki na niebie daja nam do zrozumienia na co juz czas :mrgreen: Zobaczymy co nam przyniesie los :D

A jutro jade przymierzac suknie i dobrac welon no i zastanowic sie nad kwestia rekawiczek. nacykam duzo zdjec  :Fotograf:  i ocenicie jak to wszystko wyglada :mrgreen:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #114 dnia: 7 Czerwca 2006, 14:21 »
Agutko cieszę, że do nas zawitałaś. :)
I cieszę się, że Twój przyszły małż dostał umowę.  :)  Możecie zacząć planować... :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #115 dnia: 7 Czerwca 2006, 14:28 »
gratuluje tej umowy! mój Piotrek tez czeka na podpisanie umowy... :| , wiec wiem jak to jest niepewnie, gdy sie nie ma tego głupiego papierka...

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #116 dnia: 7 Czerwca 2006, 14:57 »
Cytat: "Marta"
I cieszę się, że Twój przyszły małż dostał umowę.  Możecie zacząć planować...

gratuluje tej umowy

dziekuje wam bardzo ja tez jestem baaaardzo szczęsliwa :mrgreen:

mój Piotrek tez czeka na podpisanie umowy...  , wiec wiem jak to jest niepewnie, gdy sie nie ma tego głupiego papierka...

Aniolku to bede trzymac kciuki,aby piotrek jak najszybciej podpisal umowe!To zawsze inaczej jak mozna byc choc troche pewniejszym przyszlosci!bedzie dobrze-zobaczysz! :D

Offline azzurra
  • maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #117 dnia: 7 Czerwca 2006, 18:28 »
Agutko, witaj po powrocie :) Bardzo się cieszę, że tak się wam układa :)

No to teraz czekam na nowy wątek w dziale bebikowo :mrgreen:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #118 dnia: 7 Czerwca 2006, 19:28 »
Cytat: "azzurra"
No to teraz czekam na nowy wątek w dziale bebikowo

a jeszcze po drodze wątek relacje i gratulacje ;)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #119 dnia: 8 Czerwca 2006, 09:16 »
Cytat: "Agutka"
zarowno i jemu i mi nad maska samochodu przelecial bocian i wyladowal obok samochodu    najpierw mi a Andreasowi nastepnego dnia. Smiejemy sie,ze wszelkie znaki na niebie daja nam do zrozumienia na co juz czas  Zobaczymy co nam przyniesie los  

To na pewno był znak!!! :D :D Życzę Wam, żeby staranka i potomka przyniosły szybciutko wymierny efekt :D