Autor Wątek: Agutka i jej 100 dni  (Przeczytany 51402 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #390 dnia: 30 Czerwca 2006, 18:00 »
Cytat: "aniula"
Agutko, ja również gratuluję  
Wspaniała wiadomość  Dbaj o siebie i maleństwo.

obiecuje, ze bede o nas dbac najmocniej jak potrafie :mrgreen:

Cytat: "dziubasek"
Agutko KOCHANA nie było mnie tu chwilkę a tu TAKA niespodzianka!!!!

!!!!!!!!!!!!!!GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!  

:
 Tak się cieszę, że pod Twoim sercem bija drugie maleńkie seerduszko!!  

Rośnijcie zdrowo!!!

Dziubasku-dziekuje  :Wzruszony:  Kochana jestes! dla mnie ta mysl, ze mam teraz dwa serduszka jest najcudowniejsza na swiecie :serce:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #391 dnia: 30 Czerwca 2006, 18:05 »
Cytat: "Agutka"
Kochana jestes! dla mnie ta mysl, ze mam teraz dwa serduszka jest najcudowniejsza na swiecie

Wierzę, Agutko!! Wierzę!!! Tak mnie uradowałaś tą nowiną, że teraz siedzę w pracy z bananem na buzi...hihi pewnie śmiesznie to z zewnątrz wygląda!!  :D  :D

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #392 dnia: 30 Czerwca 2006, 19:16 »
no agutka...śliczny prezencik sobie sprawiliście!!

gratuluję bardzo serdecznie!!!!! :serce:

Offline Moongirl

• zapaleniec
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #393 dnia: 30 Czerwca 2006, 19:23 »
Agutka, ale super wiadomość!!!! :serce: Wszystkiego Najlepszego, trzymajcie się zdrowo!:)) :serce:
Nie ma nic cudowniejszego ponad taką chwilę!!! Gratuluję!

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #394 dnia: 30 Czerwca 2006, 21:30 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
no agutka...śliczny prezencik sobie sprawiliście!!

gratuluję bardzo serdecznie!!!!!

to byl nasz wymarzony i najcudowniejszy prezent jaki moglismy sobie podarowac.A tak Wam powiem, ze mielismy baardzo duzo szczescia bo udalo sie nam w sumie w pierwszym cyklu, w ktorym odstawilismy jakiekolwiek zabezbieczenia. No i jest-moje malenkie cudenko :serce:

Agutka, ale super wiadomość!!!!  Wszystkiego Najlepszego, trzymajcie się zdrowo!)  
Nie ma nic cudowniejszego ponad taką chwilę!!! Gratuluję!

dziekuje Moongirl dla nas to naprawde wrecz jak bajka...

Tak mnie uradowałaś tą nowiną, że teraz siedzę w pracy z bananem na buzi...hihi pewnie śmiesznie to z zewnątrz wygląda!!  

az mnie Dziubasku cosik za serce chwycilo jak to przeczytalam  :Wzruszony:  ciesze sie, ze ktos potrafi sie tak cieszyc razem ze mna, chociaz tak naprawde nie widzial mnie na oczka. Dziekuje  :przytul:  

dziekuej wszystkim za tak cieple slowa  :bukiet:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #395 dnia: 30 Czerwca 2006, 21:33 »
A zeby nie bylo, to wroce do sparw slubnych :D bylismy dzisiaj na ostatnich naukach. Bylo bardzo milo. ksiadz mowi konkretnie i naprawde mowi o zyciu. Super! Ksiadza mamy tutaj takiego prawdziwego z powolania i do tego jajcarza, ale ktory jak trzeba to i potrafi powiedziec to i owo.Naprawde jest oki:)

Zaswiadczenie do kancelarii o wygloszonych zapowiedziach tetz zostalo odeslane, a wiec wszelkie formalnosci Koscielne mamy juz za soba :D czyli ten punkt juz z lsty mozemy wykreslic :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #396 dnia: 30 Czerwca 2006, 22:52 »
Agutko kochana, jestem baaaaaaaardzo szczęśliwa wraz z Tobą!!!!!!!! :serce:  :serce:  :serce:  Bo my na razie jeszcze nie możemy sobuie pozwolić na Dzidziusia, ale mam nadzieję, ze za miesiąc może już tak :) :) :) na razie wybieramy imiona ;)
Baaaaaaaaaaardzo gorąco Wam gratuluje!!!!!! :serce:  :serce:  :serce:  :serce:
No taki neeews, że szok, zamiast sobie powtarzać do jutrzejszego egzaminiu, to ja teraz na neciku bedę siedziec na e-weselu z wrażenia ;) Wróciładm do domku przed godzinką i proszę takie rewelacje. Ale teraz już w moim nowym domku również od dzisiaj mamy stałe łącze, wiec nie będę mieć takich zaległości ;)
jeszcze raz najssedrczniejsze gratulacje :serce:  :serce:  :serce:  :D  :D  :D  :D  i buziaczki dla Was!!!!!!!!!!!!!

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #397 dnia: 30 Czerwca 2006, 22:56 »
no, a teraz odniesoę się do inych informacji na watku ;)
A wiec:
majtusie superos, ja miałam bardzo podobne, tylko jeszcze na wzorze był pył brokatowy i takie wrażenie na moim Mężu zrobiły, że mimo godz 5 rano, noc poslubna była i to jaka ;)  :oops:  Więc podejrzewam, ze u Ciebie będzie podobnie ;)
I jak z kasetą, czy udało Ci się otworzyć? U nas zero problemu, otwiera się wszędzie, na kompie w programie media player i normalnie na dvd.
A teraz musze coś nie coś się pouczyć, więc buziaczki!!!!!!!!!

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #398 dnia: 1 Lipca 2006, 09:48 »
Gosienko-Kochana-dziekuje Ci bardzo bardzo mocno
 za te cieple slowa.szczescie az mnie przenika a to malenstwo jest dla mnie najwiekszym szczesciem i radoscia :serce:  :mrgreen:  :serce:

Cytat: "gosia_kwiecień"
majtusie superos, ja miałam bardzo podobne, tylko jeszcze na wzorze był pył brokatowy i takie wrażenie na moim Mężu zrobiły, że mimo godz 5 rano, noc poslubna była i to jaka   Więc podejrzewam, ze u Ciebie będzie podobnie  

a dziekuje dziekuje :oops: miejmy nadzieje, ze nocka poslubna bedzie niezapomniana :D

I jak z kasetą, czy udało Ci się otworzyć? U nas zero problemu, otwiera się wszędzie, na kompie w programie media player i normalnie na dvd.

Gosienko-ja napislam do Ciebie ktortkiego e-mailika-mam nadzieje, ze go dostalas. tam wlasnie pisalam, ze udalo sie odtwozyc plytke i jestem pod wielkim wrazeniem, szczegolnie Twojej i michala osoby :D  :D  :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #399 dnia: 1 Lipca 2006, 09:52 »
56 days
1353 hours
81190 minutes
4871446 seconds

juz niedlugo bedzie polmetek-super :D

a teraz zmykam na moja sale. Od dzisiaj przez 3 dni bedzie tylko salsa, salsa ,salsa  :cancan:  mamy salsa work shop i mam nadzieje, ze znowu duzo sie nauczymy. Pewnie tak bo beda nauczyciele wlasciwie z calego swiata :mrgreen: Czeka nas w sumie dosc meczay ale zarowno przyjemny weekend.No a wieczorkiem oczywiscie imprezka.Ech super bedzie!A ja najbardziej sie ciesze, ze nauczymy sie nowych figur i ukladow, ktore bede mogla wkomponowac w nasz uklad choreograficzny na nasz pierwszy taniec :D  :D  :D

Offline Ecia

• uzależniony
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #400 dnia: 1 Lipca 2006, 15:57 »
Cytat: "Agutka"
Od dzisiaj przez 3 dni bedzie tylko salsa, salsa ,salsa

Agutko baw się dobrze :) Teraz to w sumie będziecie tańczyć w trójkę :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #401 dnia: 1 Lipca 2006, 18:43 »
Agutko baw się dobrze  Teraz to w sumie będziecie tańczyć w trójkę

a dziekuje Eciu dziekuje :D

wlasnie pierwszy dzien nauki za nami. Wieczorem imprezka. W trojke tanczylo nam sie super i nawet dzisiaj mnie brzuszek nie bolal, bo  od kilku dni to daje mi niezle popalic, a dzisiaj nic :D wiec tanczylam do woli. Fakt, ze wlasciwie co 2 godzinki staralam sie cosik przekosic-najczesciej jakis owoc i moze dlatego obylo sie bez bolu :mrgreen:

No a teraz musze troszke odpoczac i nabrc sil na wieczor.  :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #402 dnia: 1 Lipca 2006, 18:56 »
Szykuje Ci się iście taneczny weekend!!! Tylko kochaniutka się nie przemęczaj- to najwazniejszy okres dla Twojej dzidzi!! Ach, Agutko...tak bardzo się ciesze wczorajszą nowiną, że do tej pory jak pomyślę, że masz maleństwo pod sercem  :serce: to mi się tak cieplutko robi na duszyczce  :mrgreen:

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #403 dnia: 1 Lipca 2006, 19:20 »
Agutka, ogromne gratulacje :serce:  :serce:  :serce:
można by powiedzieć że od samego początku wasza rodzinka będzie w komplecie
ogromne gratulacje jak to przeczytałam to aż mnie ciarki przeszły bo prawde mówiąc zazdroszcze
gratulacje, gratulacje, gratulacje

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #404 dnia: 1 Lipca 2006, 20:37 »
Tylko kochaniutka się nie przemęczaj- to najwazniejszy okres dla Twojej dzidzi!!

Dziubasku obiecuje, ze bede na nas uwazac-zreszta mezus czuwa :D

Ach, Agutko...tak bardzo się ciesze wczorajszą nowiną, że do tej pory jak pomyślę, że masz maleństwo pod sercem  to mi się tak cieplutko robi na duszyczce

:Wzruszony:    :przytul:    :bukiet:   :serce:

Cytat: "jagodka24"
Agutka, ogromne gratulacje    
można by powiedzieć że od samego początku wasza rodzinka będzie w komplecie
ogromne gratulacje jak to przeczytałam to aż mnie ciarki przeszły bo prawde mówiąc zazdroszcze
gratulacje, gratulacje, gratulacje

dziekuje Jagodko z calego serduszka :serce: a ja znam lekarstwo na te zazdrosc-trzeba sobie sprawic taka kruszynke :mrgreen:  :serce:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #405 dnia: 1 Lipca 2006, 22:42 »
Agutko..przed chwila przeczytałam Twoja nowinę...i łza mi sie zakręciła w oku...
Serdeczne gratulacje.
To najpiękniejszy okres w Twoim życiu...dwa szcześcia w jednym: przygotowania do slubu i pierwsze tygodnie macierzyństwa - bo przecież już jesteś mamą...a pod Twoim sercem bije inne maleńkie serduszko.
.....chlip.... chlip....wzruszyłam się...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #406 dnia: 1 Lipca 2006, 23:13 »
Agutko, widzę, że Twój Dzidziuś wywołał niesamowite poruszenie i wzruszenie na forum!!!!!!!!!!!!
nawet dziś byłam w Galaxy i rozmawiałm na ten temat z Dziubaskiem ;) Och, nie mogę się doczekać, kiedy i ja zaznam tego cudownego uczucia bycia mamą .... :) :serce:  :serce:  :serce:
Uważajcie na tych Waszych tańcach z wywijaniem ;)
Niestety maila od Ciebie nie dostałam :(
czy obejrzeliście też dodatki, czyli 4 teledyski oraz stare kino i wspomnienia z dzieciństwa i młodości?

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #407 dnia: 2 Lipca 2006, 09:19 »
tak już o tym myslimy i się postaramy
a za ciebie trzymam kciuki i tak sobie pomyslałam że kiedyś będziecie mogli opowiedzieć waszemu dzidziusiowi oglądając kasete że już wtedy był troszke ukryty ale był

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #408 dnia: 2 Lipca 2006, 11:12 »
Cytat: "liliann"
Agutko..przed chwila przeczytałam Twoja nowinę...i łza mi sie zakręciła w oku...
Serdeczne gratulacje.
To najpiękniejszy okres w Twoim życiu...dwa szcześcia w jednym: przygotowania do slubu i pierwsze tygodnie macierzyństwa - bo przecież już jesteś mamą...a pod Twoim sercem bije inne maleńkie serduszko.
.....chlip.... chlip....wzruszyłam się...

no i sie poplakalam  :Wzruszony:   :serce: ,ale to tak ze szczescia. Dziekuje Liliann za te piekne slowa  :bukiet:  i faktycznie czuje sie teraz jakby mnie cosik unosilo na skrzydlach. mam podwojna dawke szczescia. No i caly czas chodze i nuce: 2a teraz serca mam dwa..." :serce:  :serce:

Agutko, widzę, że Twój Dzidziuś wywołał niesamowite poruszenie i wzruszenie na forum!!!!!!!!!!!!
nawet dziś byłam w Galaxy i rozmawiałm na ten temat z Dziubaskiem

rety-naprawde Kochane jestescie, tak mi strasznie milo jest  :przytul:  

Och, nie mogę się doczekać, kiedy i ja zaznam tego cudownego uczucia bycia mamą ....    

to uczucie jest wrecz nie do opisania-polecam z calego serduszka :serce:  :serce:  :serce:

Niestety maila od Ciebie nie dostałam  
czy obejrzeliście też dodatki, czyli 4 teledyski oraz stare kino i wspomnienia z dzieciństwa i młodości?

Gosienko to ja Ci go przesle jeszcze raz.Kurcze a swoja droga do dlaczego nie doszedl  :drapanie:  Obejrzelismy Gosienko wszystko, i jeden fragment byl lepszy od drugiego-ale szczegoly napisze w e-mailu!

tak już o tym myslimy i się postaramy

no to super Jagodko-to naprawde najpiekniejsze co moze spotkac kobiete :serce:  :mrgreen:  :serce:  :mrgreen:

a za ciebie trzymam kciuki i tak sobie pomyslałam że kiedyś będziecie mogli opowiedzieć waszemu dzidziusiowi oglądając kasete że już wtedy był troszke ukryty ale był

dzieki Jagodko :serce:  :serce: no i faktycznie -dzidzia bedzie juz z nami :mrgreen:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #409 dnia: 2 Lipca 2006, 12:00 »
Agutko gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
cieszę się razem z Tobą to wspaniała nowina
teraz musisz koniecznie o siebie dbać
obiecujesz???????????????????
to pogłaskaj brzuszek odemnie :):):)

ps gosiu kwiecień ja też bym chciała zobaczyć wsz filmik  :oops:  :oops:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #410 dnia: 2 Lipca 2006, 12:14 »
Agutko, to ja czekam na mailika z niecierpliwością ;) Mam nadzieję, ze jakieś pomysły wykorzystacie w Waszym filmiku, a w ogóle jak on powstanie to czekam na "rewanż", żeby też zobaczyć Wasz najpiękniejszy dzień!!!!!!!!!!! Bo sercem w tym dniu będę z Wami na pewno, dlatego będę szczęśliwa, jśli będę mogła poźniej zobaczyć Wasze świeto na dvd :) :serce: !!!!!!!!!!!
Powiedz mi jeszcze, czy byliście na tej kolacji i co jedliście, bo ja uwielbiam słuchać i czytać takie kulinarne opowieści ;) !!!!!!!!!!!!!
Buziaczki dla dwóch jednych z najbardziej uroczych Istotek na świecie, bo liczę że Twoje Maleństwo odziedziczy to ciepło i słodycz po Tobie!!!!!!!!!!!!! :) :) :)  :serce:  :serce:  :serce:
Aha, mamy wreszcie necik również w domku ;)

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #411 dnia: 2 Lipca 2006, 19:52 »
Cytat: "agulkaaa"
Agutko gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
cieszę się razem z Tobą to wspaniała nowina
teraz musisz koniecznie o siebie dbać
obiecujesz???????????????????

Agulkooo -dziekuje :D  :D  :D i naprawde obiecuje, ze bede o nas dbac :D slowo harcerza :mrgreen:

Cytat: "agulkaaa"
to pogłaskaj brzuszek odemnie  

wlasnie to robie :serce:

Agutko, to ja czekam na mailika z niecierpliwością  Mam nadzieję, ze jakieś pomysły wykorzystacie w Waszym filmiku, a w ogóle jak on powstanie to czekam na "rewanż", żeby też zobaczyć Wasz najpiękniejszy dzień!!!!!!!!!!! Bo sercem w tym dniu będę z Wami na pewno, dlatego będę szczęśliwa, jśli będę mogła poźniej zobaczyć Wasze świeto na dvd   !!!!!!!!!!!

Gosienko-e-mailka wyslalam, a jutro napisze cosik wiecej. Rewanz filmowy masz zapewniony jak w banku :D plytka zostanie wyslalana :D

Powiedz mi jeszcze, czy byliście na tej kolacji i co jedliście, bo ja uwielbiam słuchać i czytać takie kulinarne opowieści  !!!!!!!!!!!!!

taaa-jakos trafic na te kolacje nie mozemy bo cosik nam co chwila wyskakuje.No,ale w tym tygodniu idziemy switowac 2 rzeczy, a wiec relacja bedzie na sto procent :mrgreen:

Buziaczki dla dwóch jednych z najbardziej uroczych Istotek na świecie, bo liczę że Twoje Maleństwo odziedziczy to ciepło i słodycz po Tobie!!!!!!!!!!!!!      

dziekuje Gosienko!normalnie mnie zawstydzilas :oops: Ale mi tak na serduszku od razu cieplej :D I my przesylamy rowniez dla Ciebie jak najgoretsze usciski!!!! :serce:  :serce:  :serce:

Aha, mamy wreszcie necik również w domku

i bardzo sie z tego ciesze :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #412 dnia: 2 Lipca 2006, 20:02 »
Agutko wysłałam Ci już mailika, bo Twój doszedł :)

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #413 dnia: 2 Lipca 2006, 22:38 »
Agutko gratulacje z powodu dzidziusia   :Daje_kwiatka:   Rośnijcie zdrowo i spokojnie przygotowujcie się do ślubu  :lol:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #414 dnia: 2 Lipca 2006, 22:41 »
Agutko licznik masz superowy.  :serce:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #415 dnia: 3 Lipca 2006, 10:01 »
Cytat: "KIKI"
Agutko gratulacje z powodu dzidziusia  Rośnijcie zdrowo i spokojnie przygotowujcie się do ślubu

dziekujemy, ale na razie niech tylko dzidzia rosnie, ja moge jeszcze troszke poczekac :wink:

Cytat: "Marta"
Agutko licznik masz superowy.

Dziekuje Martusiu :D tak wlasnie doszlam do wniosku, ze moge juz zmienic na taki dzidziusowy (troszke za duzo dodaje mi tygodni w ciazy  bo powinno byc 2 tyg i 6 dni,ale ilosc dni do teoretycznego porodu sie zgadza :D )

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #416 dnia: 3 Lipca 2006, 10:09 »
54 dni do slubu :jupi:

dzis zakupilam fontanny tortowe, a tak bedzie wygladal nasz tort. bedzie bez figurki , tylko wlasnie z takimi rozyczkami na gorze

nad smakiem jeszcze sie zastanawiam,ale na pewno bedzie to cos owocowego-ostateczny wybor zapadnie w sierpniu :D

rybkawiedenka
  • Gość
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #417 dnia: 3 Lipca 2006, 10:13 »
Sliczny ten tort! A w jakiej kolorystyce?

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #418 dnia: 3 Lipca 2006, 10:15 »
Agutko nawet nie wiesz jaki wielki promyk radości wprowadziłaś taką dobrą nowiną o dzidziusiu. Aż mi się oczy zaszkliły. W troskach usłyszeć taką nowinę to jak zaświecić komuś słońce na niebie. Agutko trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo. Powiedz mu, że przyniósł mi wielkie pocieszenie. Dbaj o ten promyczek.

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #419 dnia: 3 Lipca 2006, 10:28 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Sliczny ten tort! A w jakiej kolorystyce?

i oby jeszcze tak samo dobrze smakowal :D a kolorki beda mniej wiecej takie same. Wszystko bedzie zalezalo od koloru wiazanki na jaka sie w koncu zdecyduje,ale to na pewno bedzie cos w odcieniu pomaranczowo-herbacianym :D

Cytat: "Anielka"
Agutko nawet nie wiesz jaki wielki promyk radości wprowadziłaś taką dobrą nowiną o dzidziusiu. Aż mi się oczy zaszkliły. W troskach usłyszeć taką nowinę to jak zaświecić komuś słońce na niebie. Agutko trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo. Powiedz mu, że przyniósł mi wielkie pocieszenie. Dbaj o ten promyczek.

:cry:   :Wzruszony:  Anielko wierze jak jest Ci ciezko, i jesli cokolwiek choc na moemncik moglo troszke Cie rozpromienic to bardzo sie ciesze :serce: I dziekuje Anielko za to co napisalas-to naprawde sliczne...Obiecuje dbac o kruszynke najmocniej jak tylko potrafie a kiedys powiem promyczkowi, ze dal Tobie odrobine slneczka :serce: