0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Agutko, ja również gratuluję Wspaniała wiadomość Dbaj o siebie i maleństwo.
Agutko KOCHANA nie było mnie tu chwilkę a tu TAKA niespodzianka!!!! !!!!!!!!!!!!!!GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! : Tak się cieszę, że pod Twoim sercem bija drugie maleńkie seerduszko!! Rośnijcie zdrowo!!!
Kochana jestes! dla mnie ta mysl, ze mam teraz dwa serduszka jest najcudowniejsza na swiecie
no agutka...śliczny prezencik sobie sprawiliście!! gratuluję bardzo serdecznie!!!!!
Agutka, ale super wiadomość!!!! Wszystkiego Najlepszego, trzymajcie się zdrowo!) Nie ma nic cudowniejszego ponad taką chwilę!!! Gratuluję!
Tak mnie uradowałaś tą nowiną, że teraz siedzę w pracy z bananem na buzi...hihi pewnie śmiesznie to z zewnątrz wygląda!!
majtusie superos, ja miałam bardzo podobne, tylko jeszcze na wzorze był pył brokatowy i takie wrażenie na moim Mężu zrobiły, że mimo godz 5 rano, noc poslubna była i to jaka Więc podejrzewam, ze u Ciebie będzie podobnie
I jak z kasetą, czy udało Ci się otworzyć? U nas zero problemu, otwiera się wszędzie, na kompie w programie media player i normalnie na dvd.
Od dzisiaj przez 3 dni bedzie tylko salsa, salsa ,salsa
Agutko baw się dobrze Teraz to w sumie będziecie tańczyć w trójkę
Tylko kochaniutka się nie przemęczaj- to najwazniejszy okres dla Twojej dzidzi!!
Ach, Agutko...tak bardzo się ciesze wczorajszą nowiną, że do tej pory jak pomyślę, że masz maleństwo pod sercem to mi się tak cieplutko robi na duszyczce
Agutka, ogromne gratulacje można by powiedzieć że od samego początku wasza rodzinka będzie w komplecie ogromne gratulacje jak to przeczytałam to aż mnie ciarki przeszły bo prawde mówiąc zazdroszcze gratulacje, gratulacje, gratulacje
Agutko..przed chwila przeczytałam Twoja nowinę...i łza mi sie zakręciła w oku... Serdeczne gratulacje. To najpiękniejszy okres w Twoim życiu...dwa szcześcia w jednym: przygotowania do slubu i pierwsze tygodnie macierzyństwa - bo przecież już jesteś mamą...a pod Twoim sercem bije inne maleńkie serduszko. .....chlip.... chlip....wzruszyłam się...
Agutko, widzę, że Twój Dzidziuś wywołał niesamowite poruszenie i wzruszenie na forum!!!!!!!!!!!! nawet dziś byłam w Galaxy i rozmawiałm na ten temat z Dziubaskiem
Och, nie mogę się doczekać, kiedy i ja zaznam tego cudownego uczucia bycia mamą ....
Niestety maila od Ciebie nie dostałam czy obejrzeliście też dodatki, czyli 4 teledyski oraz stare kino i wspomnienia z dzieciństwa i młodości?
tak już o tym myslimy i się postaramy
a za ciebie trzymam kciuki i tak sobie pomyslałam że kiedyś będziecie mogli opowiedzieć waszemu dzidziusiowi oglądając kasete że już wtedy był troszke ukryty ale był
Agutko gratulacje!!!!!!!!!!!!!! cieszę się razem z Tobą to wspaniała nowina teraz musisz koniecznie o siebie dbać obiecujesz?
to pogłaskaj brzuszek odemnie
Agutko, to ja czekam na mailika z niecierpliwością Mam nadzieję, ze jakieś pomysły wykorzystacie w Waszym filmiku, a w ogóle jak on powstanie to czekam na "rewanż", żeby też zobaczyć Wasz najpiękniejszy dzień!!!!!!!!!!! Bo sercem w tym dniu będę z Wami na pewno, dlatego będę szczęśliwa, jśli będę mogła poźniej zobaczyć Wasze świeto na dvd !!!!!!!!!!!
Powiedz mi jeszcze, czy byliście na tej kolacji i co jedliście, bo ja uwielbiam słuchać i czytać takie kulinarne opowieści !!!!!!!!!!!!!
Buziaczki dla dwóch jednych z najbardziej uroczych Istotek na świecie, bo liczę że Twoje Maleństwo odziedziczy to ciepło i słodycz po Tobie!!!!!!!!!!!!!
Aha, mamy wreszcie necik również w domku
Agutko gratulacje z powodu dzidziusia Rośnijcie zdrowo i spokojnie przygotowujcie się do ślubu
Agutko licznik masz superowy.
Sliczny ten tort! A w jakiej kolorystyce?
Agutko nawet nie wiesz jaki wielki promyk radości wprowadziłaś taką dobrą nowiną o dzidziusiu. Aż mi się oczy zaszkliły. W troskach usłyszeć taką nowinę to jak zaświecić komuś słońce na niebie. Agutko trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo. Powiedz mu, że przyniósł mi wielkie pocieszenie. Dbaj o ten promyczek.