Autor Wątek: Agutka i jej 100 dni  (Przeczytany 51033 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #180 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:14 »

a tu z mamusia :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #181 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:15 »
chyba cosik musze zmniejszyc te zdjecia bo takie jakies duze wyszly :roll:
a juz za chwile te "slubno-weselne" :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #182 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:26 »
No to zaczniemy moze od gajerka mojego Andreasa. W pierwszej wersji nie bylo mowy o niczym innym jak tylko o ciemnym jednolitym garniturze, a jednak zycie jest przewrotne :D bylismy na targach slubnych i przez przypadek Andreas przymierzyl jasny garnitur ...no i od tego mementu nie bylo mowy o niczym innym jak tylko o jasno bezowym. W Dresden zeszlismy chyba wszystkie mozliwe sklepy no i wkoncu cos znalezlismy-tyle ze w astronomicznych cenach. pojechalismy do Polski i moj ojczym zawiozl nas do sklepu przy fabryce garniturow. no i tam go znalezlismy.jupi!!!!! :jupi:  :jupi: do tego rozmair okazal sie idealny ( z tym tez byly szopki bo akurat jego rozmiaru nie bylo i w momencie kiedy mielismy juz odjezdzac to babka przyniosla takowy prosto z szycia-hihi nawet metek wszystkich nie mial :mrgreen: )no i cena 300 zl :D  :D

A oto moj mezus w garniturku-tyle,ze bez odpowiedniej koszuli bo takowa trzeba jeszcze zakupic, no i bez odpowiedniej kamizelki i musznika-ale to jeszcze znajdziemy :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #183 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:34 »
No i teraz kilka zdjec Kosciola z zewnatrz:
to jest wejscie boczne

wejscie glowne:

Kosciol za drzewami :D

no i wewnatrz-widac kiepsko,ale byly zgaszona swiatla i wtedy jest ciemno, przy zapalonych calkiem to inaczej wyglada
oltarz glowny

nawa

i jeden z oltarzy bocznych

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #184 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:45 »
No to moze teraz nasza sala po zmianie kolory scian. Bardzo,ale to bardzo sie z tego ucieszylam,ale zmienia mi sie teraz koncepcja wystroju. jak na razie nie mam pomyslow,ale jeszcze troche czasu jest. najgorsze jest to,ze dowiedzialam sie od firmy dekoratorskiej, ze na tej sali niemozliwe jest zawieszenie czegokolwiek na suficie, ani balonow, ani materialow, poniewaz ten sufit ma jakas taka dziwna konstrukcje, ze jest za slaby aby cokolwiek utrzymac. Troche nie kumam dlaczego,ale trudno. Zostaja mi wiec tylko ewentualnie sciany, stoly, kolumna no i "oltarz" za nami. jak macie jakiekolwiek propozycje to ja jestem bardzo otwarta na wszelakie sugestie :D
A to wejscie na sale:

no i juz sama sala :D

tu mniej wieej widac jak sa ustawione stoly. ten kawalek to stol mlodych, no a stoly gosci ustawione sa prostopadle do niego

a tak byl zrobiony oltarz , tyle ze u mnie to bedzie inaczej wygladac bo to mi akurat nie podchodzi

i jeszcze widok na sale- za tym jakby parawanem ze szkla jest wejscie

no i kolumna wyznaczajaca srodek sali :D reszta to czesc taneczna

To teraz prosze o opinie, komentarze i propozycje :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #185 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:47 »
To taka porcyjka zdjec. Na razie tyle, aby Was nie zanudzic :D reszta z czasem :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #186 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:54 »
Agutka, Nawet nie wiem od czego zacząć!!

Garnitur- świetnie lezy na Twoim Mężu- to był na pewno bardzo dobry wybór!!
Kościół- bardzo mi się podoba :D Otoczenie i wejście do Kościółka jest bardzo urokliwe :D
No i sala- strzał w dziesiatkę!! Z zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze i w środku także nie można niczego zarzucić...choć te długie wazony bym sobie podarowała  :| Ale to już rzecz gustu.  :mrgreen:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #187 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:56 »
Agutka ten komunijny Aniołek bardzo do Ciebie podobny, a właściwie to do Ciebie i Twojej Mamy, nie źle gadam, obie do Mamy jesteście podobne :D

Fotki z kościółka rewelacyjne, w ogóle kościółek ładny i wewnątrz i na zewnątrz. Jest ładny sam w sobie więc i dekoracji prawie nie potrzebuje. Moim zdaniem ładne kwiaty na ołtarz i ewentualnie jakieś elementy kwiatowo-wstążkowe przy ławkach i w zupełności wystarczy.
Sala bardzo tak nowoczesna - widać, że budynek niedawno budowany. Wydaje mi się, że tu dekoracja bez balonów - bardziej taka w stylu tuiulowo - materiałowo - kwiatowym. A na stołach nieco mniejsze wazony, bo te, które są na fotce jakoś takie za wielkie mi się wydają. nie wiem - może gdyby były z czytsego szkła, ale takie białe jakoś bardzo rzucają się w oczy i trochę rażą.

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #188 dnia: 16 Czerwca 2006, 15:09 »
choć te długie wazony bym sobie podarowała  Ale to już rzecz gustu.

Cytat: "Anielka"
A na stołach nieco mniejsze wazony, bo te, które są na fotce jakoś takie za wielkie mi się wydają. nie wiem - może gdyby były z czytsego szkła, ale takie białe jakoś bardzo rzucają się w oczy i trochę rażą.

kobitki pomyslalam dokladnie to samo jak weszlam na sale. malo sie nie przewrocilam ze smiechu. Ale to babka, ktora dekorowala te sala ma takie " fantastyczne " pomysly.
u mnie czegos takiego na pewno nie bedzie

Cytat: "dziubasek"
Garnitur- świetnie lezy na Twoim Mężu- to był na pewno bardzo dobry wybór!!

a dziekujemy slicznie :D

Kościół- bardzo mi się podoba  Otoczenie i wejście do Kościółka jest bardzo urokliwe

Fotki z kościółka rewelacyjne, w ogóle kościółek ładny i wewnątrz i na zewnątrz. Jest ładny sam w sobie więc i dekoracji prawie nie potrzebuje. Moim zdaniem ładne kwiaty na ołtarz i ewentualnie jakieś elementy kwiatowo-wstążkowe przy ławkach i w zupełności wystarczy.

ja tez ten kosciol bardzo lubie. jest taki "moj". i z dekoracjami bedzie Anielko tak jak piszezs, bardzo delikatnie . Kwiaty przed oltarzem i jakis lekki akcent na lawkach. musze jeszcze umowic sie z innymi parami co do podzialu kosztow,ale to juz w sierpniu.

Agutka ten komunijny Aniołek bardzo do Ciebie podobny, a właściwie to do Ciebie i Twojej Mamy, nie źle gadam, obie do Mamy jesteście podobne

przekaze to mamie-na pewno bardzo sie ucieszy bo wszyscy mowia, ze ja jestem do ojca podobna a z mamy nic nie mam :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #189 dnia: 16 Czerwca 2006, 16:19 »
Agutko ślicznie razem wyglądacie! :)
Siostra widzę, że podobna jest do Ciebie.  :)
Garnitur ślubny bardzo ładny i przede wszystkim pasuje do Twojego Andreasa. :)
Kościół śliczny. Sala też jest przepiękna. Zupełnie inaczej wygląda teraz po przemalowaniu.
Już nie mogę się doczekać Waszych fotek! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #190 dnia: 16 Czerwca 2006, 16:40 »
Cytat: "Marta"
Agutko ślicznie razem wyglądacie

dziekuje :oops:

Siostra widzę, że podobna jest do Ciebie

no to juz druga osoba to powiedziala-kurcze cos w tym musi byc :D

Garnitur ślubny bardzo ładny i przede wszystkim pasuje do Twojego Andreasa.

tez mi sie tak wydaje :wink:

Sala też jest przepiękna. Zupełnie inaczej wygląda teraz po przemalowaniu.

ja jak ja zobaczylam po przemalowaniu to takie wielkie oczy zrobilam :shock: i cieszylam sie jak dziecko :D od razu calkiem inaczej-ja lubie o wiele bardziej cieple barwy!

Już nie mogę się doczekać Waszych fotek!

ja tez :wink:  juz sie nie moge doczekac ....

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #191 dnia: 16 Czerwca 2006, 18:20 »
Ja tu mam zaraz wyruszyc na kurs salsy- a nieba leje jak z cebra!normalnie szok!do tego burza z piorunami!ale uparlismy sie,ze idziemy i koniec.I tak juz nam kilka spotkan ucieklo przez moj pobyt w Polsce, weic teraz idziemy chocby nie wiem co! :mrgreen: troszke sobie poslasuje-normalnie az mam banana na buzi :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #192 dnia: 17 Czerwca 2006, 10:55 »
Na alsie wczoraj bylo calkiem calkiem -chociaz na poczatku myslalam ,ze Andreasa doslownie ukatrupie, za to, ze mu sie pare krokow pozapominalo  :boks:    :Kill:    :boks1:   Potem na szczescie bylo juz lepiej. Humor mi sie poprawil jak sie dowiedzialam,ze na poczatku lipca beda w Dresden weekendowe warsztaty salsy!Uwielbiam to :mrgreen: fakt,ze jest ciezko , bo przez dwa dni nic innego sie nie robi oprocz tanca-codziennie ok.10 godzin zajec a pozniej imprezka,ale mozna na tym sie naprawde baaaardzo wiele nauczyc!A to zawsze bedzie wiecej mozliwosci do naszego pierwszego tanca. Mialam juz powoli ukladac choreografie,ale wstrzymam sie z tym jeszcze. zrobie to w lipcu majac wiekszy zasob figur-a potem juz tylko trening :D  :D  :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #193 dnia: 17 Czerwca 2006, 10:59 »
A tak zapomnialam wczoraj wkleic jeszcze 2 zdjecia zwiazane z sala.
to jest miejsce przed sala gdzie mozna sobie wyjsc pooddychac swiezym powietrzem, tyle,ze sadze,ze goscie beda korzystac z innego "zadaszenia", ktore jest przeznaczone tylko i wylacznie dla gosci weselnych-tam dopiero jest wypas :D niestety tego zdjec nie mam ,ale fotki bede na pewno po weselu :D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #194 dnia: 17 Czerwca 2006, 11:33 »
Agutka,  okolice Waszej sali weselnej są super!! Z jednej strony dobrze, że jest miejsce, gdzie można odpocząć na swiezym powietrzu (my tez tak mamy...) ale obawiam się, że goście przez to będą nam się rozłazić!! Mam nadzieje, że mimo wszystko aprkiet będzie cały czas pełen a na swieże powietrze będą wychodzić jedynie na sekundkę w celu nabrania energii na dalszą zabawę  :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #195 dnia: 17 Czerwca 2006, 11:41 »
ale obawiam się, że goście przez to będą nam się rozłazić

mi tez takie mysli przelatuja przez glowe, ale w koncu to bedzie tez miejsce gdzie goscie beda mogli zapalic papieroska, wiec to tez ma jakis plus.

Mam nadzieje, że mimo wszystko aprkiet będzie cały czas pełen a na swieże powietrze będą wychodzić jedynie na sekundkę w celu nabrania energii na dalszą zabawę

tez mam taka nadzieje :wink: i oby orkiestry tak dobrze graly,ze nasi goscie beda po chwili juz wracac, bo nogi beda same niosly ich do tanca.
Bylam na weselu  tydz. temu i tam tez byly piekne okolice (wesele bylo w palacyku a dookola byl przepiekny park),ale okrkiestra tak super grala,ze goscie doslownie wychodzili na momencik aby sie ochlodzic i wracali szybko na parkiet! I mam nadzieje-nie ja to wiem :wink: , ze u nas tez tak bedzie :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #196 dnia: 17 Czerwca 2006, 11:53 »
70 dni

zostalo juz tylko 70 dni! kurcze jak ten czas leci, az w szoku jestem :shock:
coraz blizej :jupi:  :jupi:

a ja w koncu nadrobilam moje zaleglosci-jupi! nadrobilam 10000 postow wiec mialam co czytac, ale teraz juz jestem na biezaco! :D

Offline girlanda

• forumowicz
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #197 dnia: 17 Czerwca 2006, 15:25 »
hej Agutka troszkę późno dotarłam na twoje odliczanko
Sukienka śliczna i bardzo elegancka, sala rewelacja a butki będziemy miały takie same tylko ja w kolorze ecru. :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #198 dnia: 17 Czerwca 2006, 18:13 »
ciesze sie bardzo ze do mnie trafilas :D  :D  :D

Cytat: "girlanda"
Sukienka śliczna i bardzo elegancka, sala rewelacja

dziekuje pieknie :D

butki będziemy miały takie same tylko ja w kolorze ecru

:mrgreen: ja jak te buty zobaczylam to powiedzialem te albo zadne :D nic innego juz mi sie nie spodobalo i nic innego juz nie chcialam miec :D mam nadzieje,ze beda rowniez tk samo wygodne jak i sa sliczne :D

Offline girlanda

• forumowicz
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #199 dnia: 17 Czerwca 2006, 18:37 »
Cytat: "Agutka"
ja jak te buty zobaczylam to powiedzialem te albo zadne  nic innego juz mi sie nie spodobalo i nic innego juz nie chcialam miec  mam nadzieje,ze beda rowniez tk samo wygodne jak i sa sliczne

u mnie było tak samo! Najpierw kupiłam buty a potem szukałam sukienki z różyczką :mrgreen:
to są moje

[/list]

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #200 dnia: 17 Czerwca 2006, 18:38 »
Wrocilam przed chwila z miasta z nowym zakupem :mrgreen: tym razem to nie jest nic zwiazanego ze slubem :lol: kupilam sobie nowe rolki :D traz bede smigac, ze ach. moje stare mialy juz kilka dobrych lat i byly zdecydowanie za wolne. Teraz sprawilam sobie juz porzadnej klasy :mrgreen: troszke za nie zaplacilam,ale za to bede miec odpowiedni komfort jazdy. No i to kolejny krok do lepszego zdrowia i uroy :mrgreen:  :mrgreen: teraz musze tylko ulozyc sobie program tygodniowy i :waga:  :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #201 dnia: 17 Czerwca 2006, 18:39 »
to są moje

piekniusie-w sumie to niewiele roznia sie od moich -delikatnym odcieniem i kolorem podeszwy :mrgreen: te butki to jest to :D  :D

Offline girlanda

• forumowicz
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #202 dnia: 17 Czerwca 2006, 18:43 »
Cytat: "Agutka"
No i to kolejny krok do lepszego zdrowia i uroy   teraz musze tylko ulozyc sobie program tygodniowy i  

Zgadzam się ale musisz uważać na kolana i łokcie bo można sobie poobdzierać, ale do wesela się zagoi :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #203 dnia: 17 Czerwca 2006, 18:58 »
musisz uważać na kolana i łokcie bo można sobie poobdzierać,

jasne-bezpieczenstwo najwazniejsze :D bez ochraniaczy ja nawet z domu nie wyjde :wink:  jak do tej pory zreszta mialam takowe szczescie,ze nie przewrocilam sie ani razu-a juz kilka dobrych lat jezdze :D co i tak nie zmienia faktu,ze musze uwazac :D  :D  :D

Offline morgaina

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #204 dnia: 18 Czerwca 2006, 00:39 »
Agutka sukienka piękna i cała reszta też super. Dopiero teraz udało mi się przeczytać Twoje wszystkie posty. Uśmiałam się szczególnie przy tych o bocianach bo ja wczoraj też miałam taki bocianowy dzień. Życzę aby te bociany przyniosły taki mały skarbeczek w swoim czasie :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #205 dnia: 18 Czerwca 2006, 11:50 »
Cytat: "morgaina"
Agutka sukienka piękna i cała reszta też super

dziekuje Ci pieknie i bardzo sie ciesze,ze znalazlas chwilke aby tu do mnie zajrzec :D

Uśmiałam się szczególnie przy tych o bocianach bo ja wczoraj też miałam taki bocianowy dzień

te bociany cos w sobie maja :P  :P  :P

Życzę aby te bociany przyniosły taki mały skarbeczek w swoim czasie

dziekuje bardzo i nawzajem :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #206 dnia: 18 Czerwca 2006, 12:21 »
Agutko kochana, wreszcie jestem na neciku!!!!!!!!!!!!!, a przede wsyztskim na Twoim wąteczku. Wczoraj jeszcze sprawy uczelniane, więc wyjeta byłam, a wróciłam do szczecina w piątek o 23.00. Niestety zaraz wychodzę, bo musze do kościola i do mojej  swiadkowej pokopiować płytki, między innymi dla Ciebie ;) Przede wsyztskim gratuluję Ci umowy dla Andreasa, to niesamowicie ważne i daje wiele bezpieczeństwa :) Mam nadzieję, że jakoś sobie uczciliście tę niezwykle szczęśliwą wiadomość w restauracji, albo w domku przy przepysznej kolacji!!!!!!!!! Polecam też zrobienie sobie z tej okazji  po jakimś prezenciku dla męża i żony, bo w końcu to też i Jej zasługa ;)
U nas też sie powyjaśniało, tzn nie do końca, bo pojawiła się niesamowita nowa propozycja ( napiszę Ci w mailu) i troszkę się zrobilo zamieszania, bo nowy pracodawca Michała załatwia już wszelkie dokumenty w urzędach, nawet mieszkanie, bo praca od lipca, jak nie trudno Ci się domysleć, wracamy skąd ściągnęłam mojego Męża, ale teraz będąc już zoną, mogę nawet na Antarktydę za Nim jechać ;)
Zaraz napisze o rękawiczkach, bo mam na nie pomysł ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #207 dnia: 18 Czerwca 2006, 12:28 »
Gosienko jestes-jupiii!juz sie za toba stesknilam :D

Cytat: "gosia_kwiecień"
pokopiować płytki, między innymi dla Ciebie

dziekuje Ci pieknie juz nie moge sie doczekac :mrgreen:

Przede wsyztskim gratuluję Ci umowy dla Andreasa, to niesamowicie ważne i daje wiele bezpieczeństwa  Mam nadzieję, że jakoś sobie uczciliście tę niezwykle szczęśliwą wiadomość w restauracji, albo w domku przy przepysznej kolacji!!!!!!!!!

wlasnie dzisiaj wybieramy sie na super romantyczna kolacje! w koncu jest co uczic :D  :D  :D

U nas też sie powyjaśniało, tzn nie do końca, bo pojawiła się niesamowita nowa propozycja ( napiszę Ci w mailu) i troszkę się zrobilo zamieszania, bo nowy pracodawca Michała załatwia już wszelkie dokumenty w urzędach, nawet mieszkanie, bo praca od lipca, jak nie trudno Ci się domysleć, wracamy skąd ściągnęłam mojego Męża, ale teraz będąc już zoną, mogę nawet na Antarktydę za Nim jechać

no to czekam z niecierpliwoscia n ae-maila i na wiadomosci :D

Zaraz napisze o rękawiczkach, bo mam na nie pomysł

czekam czekam, kazda rada jest na wage zlota :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #208 dnia: 18 Czerwca 2006, 12:30 »
ale najpierw skomplementuję Twojego Męża, wygląda super w tym garniturze, świetnie, rewelacja!!!!!!!!!!!!
Cieszę się z Twojego pobytu w Polsce i czasu spędzonego z Najbliższymi, domyślam się jaka byłąś szczęsliwa :D  :serce:  :serce:  :serce:
A co do ozdoby na rękę, to moja propozycja jest taka:
trudno to opisać, ale spróbuję ;)
wyciąć z  koronki motyw wiodący, lub z innej podobny ( ja na ręcę i szyi miałam przemieszane elementy, a wyglądało jak komplet), przeciągnąc pod lewą stroną drucik, ale taki elastyczny i jednocześnie bardzo trzymający nadaną mu na ręcę formę, przyszyć go bardzo dyskretnuie na lewej stronie super cieniuchną , błyzczącą jedwabną nicią i owinąć spiralnie tą "uzbrojoną" koronką rękę za łokieć, ale nie szczelnie, żeby to nie wyglądało jak rękawiczka z koronki, ale jak jakaś aplikacja przyklejona do ręki. Zeby było widać aplikację i skóre naprzemiennie. Na  zdjęciach sukien CYMBELINE robią takie aplikacje na plecach, albo na rękach.
Nie wiem, czy Ci wytłumaczyłam, jak nie to wysyłając płytę, prześlę Ci rysunek

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #209 dnia: 18 Czerwca 2006, 12:44 »
ale najpierw skomplementuję Twojego Męża, wygląda super w tym garniturze, świetnie, rewelacja!!!!!!!!!!!!

dziekuje Ci Gosiu! mi tez sie baaaardzo podoba :D

wyciąć z koronki motyw wiodący, lub z innej podobny ( ja na ręcę i szyi miałam przemieszane elementy, a wyglądało jak komplet), przeciągnąc pod lewą stroną drucik, ale taki elastyczny i jednocześnie bardzo trzymający nadaną mu na ręcę formę, przyszyć go bardzo dyskretnuie na lewej stronie super cieniuchną , błyzczącą jedwabną nicią i owinąć spiralnie tą "uzbrojoną" koronką rękę za łokieć, ale nie szczelnie, żeby to nie wyglądało jak rękawiczka z koronki, ale jak jakaś aplikacja przyklejona do ręki. Zeby było widać aplikację i skóre naprzemiennie. Na zdjęciach sukien CYMBELINE robią takie aplikacje na plecach, albo na rękach

to moze byc bardzo interesujace,co nieco  mi przeswituje w glowce :D ale....

prześlę Ci rysunek

za to bylabym Ci baardzo wdzieczna :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: kochana jestes :D  :serce:

a ja teraz biegne na basen-troszke sie pooplaac no i poplywac, potem do Kosciolka i zapewne na spacer, a potem kolacja  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: