Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 45744 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
xanth no wiec tak-
dla mnei amsz na parwde ladna figurke do sukni slubnej ;p odpwoiednio dobrana wyglada na tobie pieknie ;)
co do sukien krotkich- nie  bede obiektywna bo mi sie takowe nie podobaja do slubu ale i ty mi sie  w nich nei podobasz za abrdzo ;D
co do sukni nr 2 z mariette to ejst moj nr jeden dla ciebie ;p nei wiem dlaczego ale w niej wygladasz dla mnei rewelacyjnie ;D
co do twojej faworytki cos mi w niej nie do konca apsuje ale .. To ty masz sie w niej czuc jak gwiazda ;p mam tylko rposbe idz jeszcze do innych salonow ;D bo ja etz pamietam bylam na cos zdeycdowana poszlam do innego slaonu i na szcescie bo tam znalazlam moja jedyna mimo iz wczesniej pisalam o innej jako o mojej ;D
co do obslugi... mowisz ze ta mloda pani niemila? co widac ja an fotce? a ta druga to jest szefowa ;D ta pierwsza sprawia wrazenie takiej ale w rzeczywistosci byla dla mnie wporzo ;p dla swiadkowje.. nie wiem ale chyba tez nie zla ;p

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
ta pani z drugiego zdjęcia z la mariette jak dla mnie jest przemiła, zawsze z nią byłam i chyba ze 3 razy tam mierzyłam i zawsze było świetnie, szkoda, że takie niemiłe wrażenia masz, aczkolwiek bardzo podobasz mi się w tej drugiej sukience z la mariette (tak jak pisze Sylwusia) i może by się dało nawet ten szal jakby z broszką zamienić na niebieski kolor? hmmm nie wiem :) ale może lepiej nie ;-)

a w salonie maria nie byłam, więc nie będę się wypowiadać :) w tej sukience 3 i 4 ładnie, ale jednak bardziej widzi mi się ta z la mariette :)

super, że w końcu nastał dzień przymiarki :D ale jak pisze Sylwusia warto odwiedzić jeszcze jakieś salony - może pretty woman skoro podobały Ci się tam sukienki ? aha no i rzeczywiście lepiej Ci w księżniczkowych sukienkach :)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
oczywiście, że pójdę :) nie ma innej opcji! Pewnie będzie tak, że im więcej salonów zwiedzę, tym będzie lepiej, ale moje serduszko cał czas woła i tęskni do tamtej :P

Dziękuje sylwusia za szczerość  :Zakochany:
Ja się w sobie też nie podobam w krótkich, jakoś tak za mało ślubnie... jakbym brałą sam cywilny z maleńkim przyjęciem w restauracji to bym taką właśnie ubrała, ale bez welonu...

Dobrze, że Wam nie pokazałam jak wyglądam w greckim typie :D Hahah normalnie, jakbym wstała z piernat i poszła doić krowę. Mogłam sobie jeszcze turban założyć na łeb byłoby genialnie :P
Suknia nr 2 też mi się podobała ale d**y mi nie urwało...

Dla mnie Pani z La Mariette  też byłą wporzo, ale te przewracanie oczami i wzdychanie mnie trochę zaniepokoiło i nie czułam się pewnie...ale może jestem nadwrażliwa

przyszlazona chyba by było przesadnie ten szal z broszką zmieniać na granat.. myślałam o granatowych dodatkach tylko w postaci biżuterii albo kwiatków właśnie :)

Nie wiem właściwie dlaczego Wam się tak mało podobam w tej mojej ukochanej :P Ja czułam się w niej świetnie..
szkoda :(

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
dla mnie z kolei ostatnia najpiekniejsza :) wyjatkowa!

z pozostalych to uwazam, ze trzecia z La Mariette bardzo ladnie podkresla figure, ale taka skromniusia ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
no też tak sądze, że może i przesada hehe :) a co do mnie to mi się może mniej podobało, bo trochę patrze pod siebie i nie za bardzo lubię takie perełki, ale przecież to Ty masz się czuć świetnie ! czasem dopiero jak się ubierze suknię już dopasowaną i dodatki to zmienia się wizja, o mojej nikt specjalnie nie mówił, że to właśnie ta, także wiesz, najważniejsze jest Twoje zdanie  ;D ;D ;D

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
mi też najbardziej podobasz się w 2 z la mariette :) ale to Ty masz się dobrze czuć w sukni i na pewno poczujesz, że TA jest TĄ jedyną ;D  najlepiej będzie jak pójdziesz jeszcze do kilku innych salonów, i będziesz miała pewność, że na pewno żadna inna Ci w głowie nie zawróci tak jak tamta z Marii :)

Offline lebara

• maniak
Uważam tak jak pozostałe dziewczyny, że najładniej wygłądasz w tej drugiej z La Mariette bo ta sukienka, która Tobie się podoba jakoś przez ten niski gorset optycznie skraca  Ci tułów a natomiast w tej z La Mariette sukienka rozszerza się na lini bioder przez co wydłuża Cię i według mnie zdecydowanie lepiej to wygląda w Twoim przypadku. No ale wiadomo najważniejsze to żebyś to Ty czuła się w sukience wyjątkowo :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline emm-a

• Chuck Norris
a mnie się bardzo podobasz i w swojej faworytce i w drugiej z mariete, ale w żadnej nie powalasz na kolana...zatem uważam,że powinnaś szukać dalej  :D umow się do arveny i pretty woman i kolejnych  :D

a figurkę do ksieżniczek masz faktycznie idealną  :D pełne piersi, krągłe ramionka  - superaście  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
Mi tez podobaja sie te dwie ksiezniczki ale nie wiem ktora lepsza :-)  chociaz ta sukienka w A super ci figure podkresla tylko ta akurat nie jest jakas super :-)  musisz mierzyc wieceej :-D a wiesz ile kosztowala ta krotka z la mariette?

Offline xanth

• entuzjasta
nie jestem pewna ale krotka chyba 1200zl

dziękuję Wam dziewczynki za super opinie! :) są dla mnie bardzo pomocne, bo każda z Was widzi to inaczej, no i widziałyście mnie na żywo, możecie w miarę sobie wyobrazić jak wyglądam :)

to tak jakby oceniali mnie moi weselni goście :) na następną przymiarkę wybieram się we wtorek, może w środę i czwartek :)  dziś postaram się skończyć winietki, muszę robić teraz wszystko na raz, bo zaczęło się teraz wszystko na raz: szkoła praca i ślub, to się zajeżdżę, ale też i schudnę ;) jeee!!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
xanth nie wnerwiaj mnie ty jestes szczupla swirze ;D
co do sukienek ciagle mam przed oczami ciebie w tej z mariette.. ale ejst jedno ale... czy ona pasuje do twojej osobowosci? ;] nie znamy sie na tyle neistety ale wiem jedno ze wygladasz w niej na prawde pieknie ;]

Offline xanth

• entuzjasta
no najbardziej mi się podobała ta suknia z tych wszystkich z la Mariette własnie, ten przedłużony stan mnie wyszczuplał mocno, ale jednak nie czułam że jest moja... nie było wielkiej miłości i szybkiego bicia serca..

Ale jakby ta druga z Marii miała też taki przedłużony gorset, to byłoby GENIALNIE :) Chyba się przejdę do Lisa Ferrera - tam mają podobne modele :)

A wiecie jak się nazywa ten salon na deptaku? Moja mama z sentymentu chce tam pójść (nie wiem skąd u niej ten sentyment) i mówi, że ma przeczucie, że tam coś znajdę :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Chyba elisabeth

Offline _patka_

• Chuck Norris
mi z kazdej sukni cos sie podoba, ale zadna nie wywarla na mnie wrazenia, zeby powiedziec te slynne WOW! :) mysle, ze powinnas pojsc do Lisy Ferrery zobaczyc ;) ta z perelkami jest ladna, widzialam juz ja jak mierzylam sama  w Marii, a ten tiul nie jest szary? a tak w ogole to moja kolezanka ma taka na sprzedaz za 2500 wiec jakbys sie zdecydowala na ta to mozesz po dobrej cenie w super stanie odkupic od niej jakby byla dobra :D ta pierwsza z marii ma dol fajny, fajnie sie butki do niej komponuja, natomiast gora do bani... :P la mariette jakos w zadnej mi sie nie podobasz...

to jeszcze nie to ;)

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
"chociaz ta sukienka w A super ci figure podkresla tylko ta akurat nie jest jakas super "  ale napisałam nie składnie po przeczytaniu drugi raz, miałam na mysli oczywiscie sukienke która nie jest super   ;)

Offline xanth

• entuzjasta
Anio0lek Hmm, ta babka mi powiedziała, że wymieniają doły sukien "na świeżo" a nawet pani co siedziała na zapleczu i prasowała wyleciała mnie oglądać, zdjęcia i tak nie oddają rzeczywistości...
 Jak stałam przy oknie to ten tiul był śnieżno biały, więc nie wiem czemu takie Twoje wrażenie z tą szarością...
A Twoja koleżanka ile ma wzrostu i jaki rozmiar tej sukni????
Nie bójcie się pójdę jeszcze gdzieś pomierzyć na pewno!  ;D

paulinka009 mi się wydawało, że składnie napisałaś bo zrozumiałam o co ci chodzi, ale teraz to już zwątpiłam i w ogóle nie wiem :D he he

Mój tata dziś oglądał zdjęcia i też wybrał tą moją faworytkę...
Przy okazji się wzruszył i powiedział, że mnie nie odda nikomu!

Offline _patka_

• Chuck Norris
na zdjeciach tak wyglada jakby tiul byl szarawy... ale jesli podeszlas do okna i wygladal na bielusienki to OK :) jak ja mierzylam kilka to tiul na nich byl szary... :/ fuj.

ona wystawila ja na allegro, znajde to wysle linka ;)

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Xanth mi się ta suknie podoba bardzo, a na Tobie jeszcze bardziej:D. Kiedyś marzyłam o takiej, ale księżniczki nie są dla mnie:)
Jednak radzę Ci porozglądaj się jeszcze, zobacz każda z nas po pierwszych przymiarkach miała swoją faworytkę, a w wielu przypadkach skończyło się tak, że decyzja padła na zupełnie coś innego:D
Tak na marginesie, jak się uśmiechasz to jesteś bardzo podobna do mojej kuzynki:P
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja Wam powiem, ze mierzylam swoja w pierwszym salonie jaki odwiedzilam i wybralam na koncu te wlasnie suknie :) wiec moze i u Xanth tak bedzie, ze to ta jedyna :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
a ja nie mogę doczekać się następnych przymiarek i wtedy na pewno się zdecydujesz. może te z la mariette trochę odstawiasz, bo pisałaś, że atmosfera Ci się nie podobała, a co jak co, ale to też jest ważne. jak do którejś sukienki będziesz wracać to na pewno będzie ta jedyna!

Offline xanth

• entuzjasta
Cześć!!

Dziewczęta, po suknie się przejdę prawdopodobnie w piątek, i w czwartek rano. Miałam mieć wolną środę, ale niestety nie mam.

Odkąd mam tą nową pracę to nie mam ochoty w ogóle na ślub, bo jestem tak zestresowana, nie jem już niczego przez 3 dni. A ślubne sprawy to mnie tylko jeszcze bardziej stresują zamiast jakoś rozluźnić...

Jak Wam szło pierwszy raz w pracy?

Właściwie, to nie pierwszy raz, ale nigdy wcześniej nie pracowałam jako kelnerka, ani barmanka, strasznie mnie to stresuje i z tych nerwów w ogóle nie jestem w stanie czegokolwiek zapamiętać...

Mam nadzieję, że się w końcu jakoś ogarnę. W pracy dopiero byłam pierwszy raz...

Według mnie poszło mi beznadziejnie, ale nie wiem czy powinnyście moją opinie w ogóle brać pod uwagę, bo wobec siebie jestem okrutnie krytyczna...

Moja mama określa ten mój stan "psychicznym powolnym samobójstwem" :(

;;;;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Offline lebara

• maniak
Xanth daj sobie kilka dni zanim wszystko ogarniesz, wiadomo musisz się wciągnąć w prace poznać pracowników i ogólne zasady panujące. Nie wymagaj od siebie, że po pierwszym dniu będziesz już wszystko czaić. Zobaczysz że za 2- 3 tyg będzie lepiej :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dokladnie nie mozesz bcy az tak bardzo krytyczna wobec siebie...
nie martw sie ogarniesz daj sobie chociasz kilka dni...
nikt nie jest idealem ktory ogarnia wszystko w 5 minut ;p
co do slubu.. na chwile zszedl na dalszy plan nic w tym dziwnego ;]
ja tez w czwartek ide do sukien slubnych ;p zdjac miare moze znow sobie przymierze moja piekna idealana. ktom wie ;]
co do pierwwszych prac ;p
w jednych szlo mi swietnie w innych od poczatku do konca beznadziejnie ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
pamiętam, że kiedy zaczynalam pracę w szkole - bylam calkiem niezorientowana  :D bylam drugi raz w zyciu w tym budynku,nie wiedzialam nawet co gdzie jest i w ogole masakra  :D na dodatek od razu dostalam wychowawstwo pierwszej klasy gimnazjum - dzieci zestresowane, rodzice ich zestresowani, ja zestresowana  :D o co mnie nie pytają - ja nie wiem  :D :D :D  ale obiecywalam,ze się dowiem i dotrzymywalam slowa  :D początki sa trudne, ale potem bedzie coraz lepiej  :D powodzenia  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
ja zawsze pierwszego dnia pracy mam mega stresa, a potem stwierdzałam, że to było głupie, bo z czasem wszystkiego się nauczyłam, a więc niech stres Cię motywuje, głowa do góry i będzie git, niedługo przymiarki  ;D ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
xanth jak tam?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
jak w pracy ?>
i najwaznijesze bylas na przymiarkach? ;]

Offline lebara

• maniak
no właśnie xanth jak w pracy i jak przymiareczki??

Offline _patka_

• Chuck Norris
mam nadzieje, ze wszystko dobrze u Ciebie :*

Offline xanth

• entuzjasta
oj dziewczynki ale u mnie się dzieje, właśnie wróciłam z pracy, padnięta jak pies, dzisiaj już trochę mniej stresów aleee....

po pierwsze poleciała mi jucha z nosa, potem kręciło mi się w głowie...
Chyba jestem przemęczona tym stresem...

no i nie wiem jak z tą atmosferą. Trudno mi ocenić, chyba się nie nadaje do tego świata...

Dziewczyny obgadują wszystko i wszystkich jak popadnie.. Nawet w jakiś błahych sprawach... jest taki fałsz, że aż nie chcę mi się tam chodzić...
 A najgorsza jest moja umiejętność czytania z ruchu warg, nienawidzę tego u siebie, bo zawsze wszystko wiem co kto mówi.... jedna dziewczyna mnie obgadała, a pięć minut wcześniej przyjaźnie zagadywała i "wspierała" heh..

To bardzo zniechęca do jakiejkolwiek pracy... śmieją się w twarz a potem na boku obrabiają dupsko..

na przymiarki sie wybiore jutro dzisiaj nie było jak :/