Witajcie!!
Trochę cicho mi się zrobiło na wątku, widzę, że zaczyna porastać pajęczyną, zapomniany i nie chciany
Ale dość!
Rozpoczęłam swoją dietkę (po raz kolejny), zaczęłam jazdy na rowerze, w przyszłym tygodniu zacznę również brzuszki, bo mama mi powiedziała, że nie kupi mi sukni, jak nie zobaczy, że przestałam chlać piwsko i zaczełam pracować nad figurą...
no bo fakt, rozżarłam się okrutnie i rozpiłam alkoholowo i mam teraz bańdziocha, brzydkiego i galaretowatego...
a zawsze był taki sliczny...
no i też sobie pomyślałam, że fajnie będzie na wakacje założyć jakiś mocno wyrżnięty i seksowny kostium kąpielowy

a mi tylko chodzi o 8 kg

no może z 10 jak nie siąde na laurach
Myślę ciągle o babci, ale ciotka stara panna usilnie mnie od tego odciąga, swoją głupotą i idiotyzmem...
ale nie będę sie o tym rozpisywać, bo teraz najważniejsza powinnam być ja!!!
teraz przedstawię Wam moją listę skoro wiele z Was już takie listy posiada
Co już mamy! Kościół św Stanisława Kostki w Szczecinie
Nauki przedmałżeńskie (w trakcie)
Sala - Działki Derdowskiego
Dj - Dj Capone
Zespół na godzinę około 22:00 - 00:00 Cherry Daiquiri (można znaleźć na youtubie)
Fotograf Expresslab
Kamerzysta AMMC Studio
Zaproszenia (na razie tylko moje ręcznie robione, a z drukarni mają być na środę)
Obrączki
Kosmetyczka - sasiadka Ola L. Salon kosmetyczny Pink
Fryzjerka - kuzynka sąsiadki
Kucharka!!! - Pani Diak (ustalamy menu)
Wódka weselna - Żołądkowa de luxe 8 kartonów
Chór do kościoła 20 osobowy <33333333
dwu metrowy Jar Jar Binks jako dodatkowa atrakcja do robienia sobie zdjęć Co w trakcie Zbieram pieniążki na fotoklitkę
(jak nie wyzbieram na fotoklitkę to idę do introligatora robić swoją księgę gości (robie projekt)
Zawieszki na alkohol (projekty)
Jestem w trakcie rozmów z Hostelem "City Hostel" koło kościoła dla gości, czekam na meila
Pudełko na koperty - zbieram kartony, obmyślam projekty
Menu weselne (projekty)
Rozmowy o świadkowaniu (ciąglę się zbieram i boję o tym rozmawiać z zainteresowaną)
Odchudzanie, aby za dwa tygodnie iść z mamusią i tatusiem po suknie slubną

))))
Figurka pary młodej, mam już projekt trzeba isć po materiały
Winietki - jestem w trakcie przeszukiwania internetu
Rozmowy z M aby kupił sobie garnitur i wreszcie zwolnił się z pracy
Napoje gazowane i nie gazowane, wina (dla mnie przy stole koniecznie WANILIOWA COCA COLA!
Tajemniczy prezent - niespodzianka dla mojego M.
Taksówki
Samochód pary młodej
MUSZĘ KONIECZNIE WYMYSLIĆ COŚ ABY PRZYCIEMNIĆ SALĘ! CHCĘ ABY OD RAZU BYŁO TAM CIEMNO I OŚWIETLAŁY NAS LAMPECZKI DYSKOTEKOWECo potrzebuje, aby zaspokoić swoje pragnienia! Dwie sztalugi (będę załatwiać od teścia)
Myślę intensywnie o ceremonii sypania piasku, jak to jest w ślubach humanistycznych
Tort, nie wiem która piekarnia podoła moim tortowym wymaganiom
Styropianowe planety
Tuby strzelające
Podziękowania dla świadków
Nauka tańca
Wybór piosenki (byle rockowa z fajnym tekstem, mam problem, bo wszystkie moje ukochane piosenki są o umieraniu, alkoholizmach, depresji itp.)
Zimne ognie dla kazdego gościa