Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 47099 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Jak to mówią nigdy nie mów nigdy :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
nasz ksiezulek o wszystkim wie, a ze jest mega tolerancyjny wiec nie przeszkadza mu to ;) na naukach byly dziewczyny w ciazy, byla para ktora juz ma dwojke dziecie hahaha a on nic nie mowil wiec mam pozwolenie :P

a co mam brak kota w worku? ;D ;D lepiej teraz sprawdzic niz pozniej zalowac no nie :D:D:D

Offline _patka_

• Chuck Norris
no xanth tez chce zobaczyc ten prezencik ;D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
później, bo teraz jadę zając się babcią, chyba oddamy do hospicium :(

potem oddać pranie do mamusi (bo nie mam pralki)
 potem do lekarza po jakieś lekarstwa na alergie dla mojej kolezanki (sama nie moze, bo nieubezpieczona, nie studentka bla bla bla)

i na nauki...

Offline _patka_

• Chuck Norris
ooo masz napiety grafik widze ;) ja do 17 bede w pracy moze dzisiaj troche dluzej, bo przyjezdza klientka chce porozmawiac z Maciejem ale jestem tak ciekawa o co jej chodzi, ze chyba tez zostane wysluchac jej glupkowatych wymyslow (to jest jedna z tych dorobkiewiczow, ktora ma kase i teraz mysli ze wszystko jej wolno  :klnie: )

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
No to plan dnia bardzo zajęty, ale do wieczora fotkę chcemy ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no xanth, powinnaś uderzyć się w pierś....my z P. nawet razem nie mieszkamy, bo przed ślubem to nie wolno...
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
jakbym miała się stosować do wszystkiego co mówi kościół to bym skończyła w zakonie...

ale miałam dzisiaj podły dzień!

ciotka mi wykrzyczała, że jestem bez sensu bo wcale się nie zajmuję babcią, nie karmie i nie zmieniam pieluch, dla niej to co robie to nic i ona nie ma mi za co dziękować...

a pieluchy, gaziki i rękawiczki załatwiłam jej ja, 3 razy w tygodniu zajmowałam się babką, karmiłam poiłam i według niej wciąż nie robiłam nic...
A ja odmawiałam spotkania, rozmowy o prace, urywałam się ze szkoły byleby tylko pomóc ciotce.. robiłam to przez pół roku z miłości do babci i zeby odciażyć ciotkę, ale według niej chodziłam tylko miesiąc nic nie robiac ://///////

ryczałam pół dnia i dopiero mi przeszło...
niczego nie załatwiłam z tych nerwów :////

po naukach wkleję wam fotkę :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Yyyy ta ciotka dobrze się czuje ???
No przecież jakbyś nie chciała to byś nie chodziła w ogóle do babci
Ludzie to są podli, weź się nie przejmuj :przytul: :przytul:

Offline _patka_

• Chuck Norris
xanth strasznie mi przykro ze musialas takich rzeczy wysluchiwac, ciotka nie ma racji  i sama o tym wiesz najlepiej :przytul: :przytul: :glaszcze:

Offline xanth

• entuzjasta
a dziś zmarła mi babcia....

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Najszczersze wyrazy współczucia, trzymaj sie kochana... ;*

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
współczuję   

Offline emm-a

• Chuck Norris
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

Offline xanth

• entuzjasta
oj już w sumie mi przeszło.. jakaś pustka pozostała, ale się cieszę bo babcia już nie cierpi, bo w ostatnich tygodniach cierpiała bardzo i nie mogłam już na to patrzeć...

cieszę się bo byłam przy niej do ostatniego momentu :)

ale napisałam dla niej i dla ciotki jedno zaproszenie.. no i nie wiem co teraz robić...

pewnie babcia i tak ze mną będzie w tym dniu :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
to oczywiste że Babcia z Tobą będzie, poproś księdza, kiedy będziecie uzgadniali szczegóły mszy, aby kiedy będą prośby do Boga, wspomnial Twoją Babcię i poprosił o spokój wieczny dla Niej  :przytul:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
xanth wlasnie przypomnialam sobie o tym swietle ktore sie samo zapalilo, i o tym co moj kolega  mowil...  :-[

babcia na pewno bedzie z Toba w tym dniu i  bedzie nad Toba czuwac juz zawsze :przytul:

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
 :przytul: :przytul: trzymaj się :przytul:

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
trzymaj się kochana  :przytul: :przytul: :przytul:

a w ogóle to jesteś osobą godną podziwu.

Offline xanth

• entuzjasta
Witajcie!!

Trochę cicho mi się zrobiło na wątku, widzę, że zaczyna porastać pajęczyną, zapomniany i nie chciany  :'(

Ale dość!

Rozpoczęłam swoją dietkę (po raz kolejny), zaczęłam jazdy na rowerze, w przyszłym tygodniu zacznę również brzuszki, bo mama mi powiedziała, że nie kupi mi sukni, jak nie zobaczy, że przestałam chlać piwsko i zaczełam pracować nad figurą...

no bo fakt, rozżarłam się okrutnie i rozpiłam alkoholowo i mam teraz bańdziocha, brzydkiego i galaretowatego...

a zawsze był taki sliczny...
no i też sobie pomyślałam, że fajnie będzie na wakacje założyć jakiś mocno wyrżnięty i seksowny kostium kąpielowy ;) a mi tylko chodzi o 8 kg :( no może z 10 jak nie siąde na laurach ;)  

Myślę ciągle o babci, ale ciotka stara panna usilnie mnie od tego odciąga, swoją głupotą i idiotyzmem...
ale nie będę sie o tym rozpisywać, bo teraz najważniejsza powinnam być ja!!!

teraz przedstawię Wam moją listę skoro wiele z Was już takie listy posiada ;)

Co już mamy!

Kościół św Stanisława Kostki w Szczecinie
Nauki przedmałżeńskie (w trakcie)
Sala - Działki Derdowskiego
Dj - Dj Capone
Zespół na godzinę około 22:00 - 00:00 Cherry Daiquiri (można znaleźć na youtubie)
Fotograf Expresslab
Kamerzysta AMMC Studio
Zaproszenia (na razie tylko moje ręcznie robione, a z drukarni mają być na środę)
Obrączki
Kosmetyczka - sasiadka Ola L. Salon kosmetyczny Pink
Fryzjerka - kuzynka sąsiadki
Kucharka!!! - Pani Diak (ustalamy menu)
Wódka weselna - Żołądkowa de luxe 8 kartonów
Chór do kościoła 20 osobowy <33333333
 dwu metrowy Jar Jar Binks jako dodatkowa atrakcja do robienia sobie zdjęć

Co w trakcie
 Zbieram pieniążki na fotoklitkę
(jak nie wyzbieram na fotoklitkę to idę do introligatora robić swoją księgę gości (robie projekt)
Zawieszki na alkohol (projekty)
Jestem w trakcie rozmów z Hostelem "City Hostel" koło kościoła dla gości, czekam na meila
Pudełko na koperty - zbieram kartony, obmyślam projekty
Menu weselne (projekty)
Rozmowy o świadkowaniu (ciąglę się zbieram i boję o tym rozmawiać z zainteresowaną)
Odchudzanie, aby za dwa tygodnie iść z mamusią i tatusiem po suknie slubną :)))))
Figurka pary młodej, mam już projekt trzeba isć po materiały
Winietki - jestem w trakcie przeszukiwania internetu
Rozmowy z M aby kupił sobie garnitur i wreszcie zwolnił się z pracy
Napoje gazowane i nie gazowane, wina (dla mnie przy stole koniecznie WANILIOWA COCA COLA!
Tajemniczy prezent - niespodzianka dla mojego M.
Taksówki
Samochód pary młodej

MUSZĘ KONIECZNIE WYMYSLIĆ COŚ ABY PRZYCIEMNIĆ SALĘ! CHCĘ ABY OD RAZU BYŁO TAM CIEMNO I OŚWIETLAŁY NAS LAMPECZKI DYSKOTEKOWE

Co potrzebuje, aby zaspokoić swoje pragnienia!

Dwie sztalugi (będę załatwiać od teścia)
Myślę intensywnie o ceremonii sypania piasku, jak to jest w ślubach humanistycznych
Tort, nie wiem która piekarnia podoła moim tortowym wymaganiom
Styropianowe planety
Tuby strzelające
Podziękowania dla świadków
Nauka tańca
Wybór piosenki (byle rockowa z fajnym tekstem,  mam problem, bo wszystkie moje ukochane piosenki są o umieraniu, alkoholizmach, depresji itp.)
Zimne ognie dla kazdego gościa

Offline emm-a

• Chuck Norris
za każdym razem, kiedy czytam Twoj wątek, jestem pod wrażeniem Twojej kreatywności  :D

powodzenia  :D 

a myślalas o noclegach w schronisku Cuma? ja chcialam tam gosci umiescic pierwotnie; schronisko jest wyremontowane, czysciutkie, pokoje 4-os. z łazienkami, za osobę ok.20zl

gdyby nie fakt, że przy Kubusiu mam akademik, gdzie będą noclegi, na pewno wybralabym Cumę
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
Zaraz sobie popatrzę na tą Cumę :)

Myslałam o tym hostelu City Hostel, bo jest bardzo blisko kościoła, goście sobie zostawią samochody pod kościołem i przejdą przez ładne nowe osielda, porosniete slicznymi kwiatkami itp. Później wsiądą do taksówek i pojadą na moją BIBKĘ!!
Będę jeszcze robić im mapki, w razie jakby jednak nie trafili do tego kościoła i zastanawiam się czy nie zrobić tych mapek na kalce, może to fajnie wyglądać :)
A ten mój Hostel też wyremontowany i 2 osobowe pokoje, są też 3 i 4 osobowe, tylko właśnie nie ma cennika. Może pójdę tam dziś z moim M, zapytać o cenę, bo to przecież dwa kroczki ;)

Też na początku chciałam wesele w Kubusiu, ale nie było nikogo jak tam szlismy oglądać salę no i myśleliśmy, że nie będzie nas stać dlatego wzięliśmy działki, a i tak wychodzi na to samo...

:P
trudno już.

Offline _patka_

• Chuck Norris
musze powiedziec, ze Twoje podsumowanie jest inne niz reszty :D twoja kreatywnosc nawet tutaj dala sie we znaki ;) super!

wesele bedziesz miala na pewno rewelacyjne jak widze ile ciekawych pomyslow w niego wdrazasz ;D ;D ;D zazdroszcze wyobrazni  ::)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! &lt;3
xatnh a jak ja czytam, twoj watek to mysle sobie ze bardzo chcialbym byc twoim gosciem ;D
ja tez chcialam cume... zaoszczedzilabym ponad tysiac zl, ale coz tesciowa sie uparla na kapitana ;[
ja tez chcialam zaoszczedzic a widze ze wyszlo ajkk zawsze ;/
chytry dwa arzy traci eheh ;D w nasyzm przyapdku wiekszy stres i wiecej zachodu przy weselu
no coz.. za pozno na rozkminki ;p
ejj ja tez od stycznia ciagne te % jak glupia.. i chyba dlatego nie moge ladnie schudnac...
oid srody nei pije alko ;D chcoiaz przez dwa tyg ;p

Offline xanth

• entuzjasta
nie chcę nic mówić, ale Wy tak fajnie potraficie powiedzieć, czy coś jest fajne czy nie fajne...

pewnie skończy się na tym, że wszystkie te moje starania zostaną niedocenione i jak mi nikt na weselu nie bedzie śpiewał że jest super i pieknie to się chyba załamie, zabije i zapadnę pod ziemie, nie mówiąc już o dostaniu mega piany na siebie, że jestem naiwna i dla wszystkich chce najlepiej a nikt tego nie dostrzega :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! &lt;3
jestem epwna ze zabawa bedzie przednia i wszyscy dostrzega ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
na pewno Twoje wesele będzie bardzo nietypowe i wyjątkowe  :D nie martw się  :przytul:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.