Witam!!!
Wczoraj siedziałam chyba do godziny 1 w nocy i przerabiałam w Photoshopie zaproszenia
dzisiaj zamawiamy te klasyczne dla niewtajemniczonych, a jakoś w przyszłym tygodniu zabiorę się za te zabawne
zatem dodaję stronę tytułową, którą wczoraj przerobiłam na polski

poza księgą gości, którą prawdopodobnie też wykonam sama, wymyśliłam szczęśliwe drzewko dla gości. Srasznie mi się to podoba, a że mam do dyspozycji sztalugi to goście przy wyjściu bedą mogli pozostawić swój ślad.
Później bym to powiesiła w korytarzu albo w salonie

Co o tym myślicie? Tylko zamiast samochodu myslałam o rakiecie żeby jakoś to pasowało, ale nie chcę mi się już brać za szkicowanie itp :/

nie to zaproszenie wysłałam ;P już poprawiam!
a tak w ogóle rozpoczełam dietę kopehadzką, którą uwielbiam, bo pozbywam się najwięcej w ciągu dwóch tygodni i się nie męcze jakoś szczególnie, wiem, że niby wyniszczająca itp. ale ja nie widzę po niej żadnych negatywnych skutków. Akurat zrzucę tyle ile mi potrzeba
ze slubnych rzeczy, napisałam do Izybaru, wysłałam zdjęcie mojego tortu i czekam na odpowiedź, czy beda w stanie mi go wykonać. Mam nadzieję, że tak. Może dzisiaj pojadę do polic, aby ich o to podręczyć. Bo ogólnie chcę mieć jego mini wersję już na piątek, z okazji urodzin mojego brata. Wtedy zrobię mu zdjęcie i wam pokaże
takie małe śliczne alienki :333333