Dobrze, to wysyłam...
tylko bardzo bardzo prosze o szczere odpowiedzi na temat wyglądu, bo póki mam czas i ich nie rozdaje jakoś masowo, to mogę je jeszcze wyrzucić i po prostu zamówić z drukarni...
bardzo mi zależy na szczerości...
Sylwusia, wcześniej chyba pytałaś o kucharkę, cena itp.
a więc, powinnaś wiedzieć, bo sama mi dawałaś namiary (chyba to byłaś Ty)

to jest Pani Diak, bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobiła Pani, i jedzenie super, zdjęcia mi pokazywała swoich dań, są przepięknie udekorowane, aż się zastanawiam, czy będzie dekoracja potrzebna...
dzwoniłam do tej pani w okresie śwąteczno-sylwestrowym, później był ten konkurs i wstydziłam się zadzwonić później, dlatego zadzwoniłam dopiero w zeszły poniedziałek, a w tym samym czasie teściowa jak to teściowa, stwierdziła że pewnie ta kucharka co ją znaleźliśmy jest do dupy, i pewnie nas oszuka i sama zaczeła szukać na własną ręke, okazało się że dostała namiary właśnie na panią Diak.
No i według teściowej to ona znalazła nam kucharke a nie my sami...
teściową mam naprawde cudowną, ale zaczyna mnie coraz bardziej irytować... a zwłaszcza jak mi znasza ręczniki z ciuchbudy ://// co jak co, ale ręczników i poscieli z ciuchbudy nigdy nie użyje, bo prędzej wytrę nią podłogi w kiblu niż się na tym położe, czy wytre twarz...
brrrrrrrrr.....
Kamerzysta to AMMC STUDIO. I mam nadzieję, że jeszcze fotoklitka, bo strasznie bym ją chciała, aż mi się śniła dziś w nocy...
DOBRA A TERAZ FOTY!!!

Z TYŁU WIDAĆ TĄ NIESZCZĘSNA ESKOWA KSIĘGE GOŚCI WESELNYCH, KTÓRA W NASZYM DOMU PEŁNI ROLĘ IMPREZOWEJ KSIĘGI GOŚCI

(w miejscu na zdjęcie mamy katalogową gębę edyty erbuś

)