Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 46143 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
hehe ja mam tak, ze jak dzwonie do kogos, bo juz nie mam wyjscia, to najlepiej bez nikogo, bo sie stresuje bardzo, wiec tez wole maila napisac :P juz troche ten strach opanowalam dzieki pracy, ale nie lubie jak do mnie dzwonia z jakiegos banku, firmy itp co sie czesto zdarza a ja nie mam sumienia odmowic od razu czesto, ale i nad tym pracuje, bo jak kazdy mi bedzie wciskal wszystko to z torbami pojde :D

co do salonow ja tez dzwonilam, mowilam ze chce wtedy i wtedy przyjsc, pytalam sie czy maja te modele sukni na ktorych mi zalezalo i tyle... :) dzwonienie do salonow akurat jest najprzyjemniejsze :) no i przymiarka pozniej oczywiscie ;)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
No to widzę, że nie jestem w tym sama, że boje się wydzwaniać do ludzi :))))) Bardzo mnie to podnosi na duchu, teraz też jest lepiej ale ciągle to nie to samo  ::)

Poza tym, jedna z moic dobryc wiadomości się ziściła :)

Dostanę pracę w pizzy hut :)

A teraz chciałabym się pochwalić moimi winietkami, które dzisiaj wykonałam :) Nawet mi się podobają, ale bedę musiała zmienić kokardkę Pannie Młodej, bo robiłam ją jako pierwszą i tak średnio mi wyszło.
Im więcej robie, tym lepiej mi wychodzi :)

TADAAAA!!!

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
wy to zdolne jesteście :) bardzo fajne, ale czemu jedna jest jakby krótsza? czy mi się wydaje ?

Offline emm-a

• Chuck Norris
zdolniacha  :D :D :D

zastanawia mnie tylko napis "świadkowa", czy "świadek"  - tak musi być? nie można samego imienia i nazwiska? ogolnie słowo "świadkowa" mi się nie bardzo podoba, mimo ze sama go używam, ponieważ nie znalazłam sensownego odpowiednika...

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
przyszlazona no jedna jest trochę krótsza, to na razie próbne winietki, bede je zmieniać jeszcze z 10 razy :)

emm-a Chciałam żeby to było podkreślone, że to są właśnie nasi  bardzo ważni świadkowie :) Tez mi się tak średnio podoba to słowo samo w sobie, może lepiej byłoby DRUHNA ale to takie zagramaniczne i obce, dlatego będzie tak..

Na początku chciałam napisać, kto kim dla kogo jest np. babcia wujek, chrzestna itp. ale nie chciało mi się myśleć kto kim dla kogo jest, za dużo kombinowania :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
bardzo mi sie podoba te zestawienie kolorkow :D winietki sa przecudowne!! ;D

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
piękne winietki :) jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności ;)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Śliczne te Twoje winietki! :) :)
Gabriela
Zofia

Offline xanth

• entuzjasta
Dziękuję bardzo!!!!

W ogóle to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIAT WIELKIEJ NOCY! DUŻO JEDZONKA, PYSZNEGO( I SŁODKIEGO TEŻ), WCHODZĄCEGO W CYCKI, A NIE W BRZUCH, MOKREGO DYNGUSA !!!!!

:skacza: :Mcdonalds: :Mcdonalds: :Mcdonalds: :Kurczak: :Kurczak: :Kurczak: :Kurczak: :Kurczak: :Kurczak: :Kurczak: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja poprosze zeby slzo w lydki ;D bo jak jeszcze troche w cyce pojdzie to juz bede musiala beret zamiasts tanika kupowac hi hi

dla Ciebie tez spokojnych Swiat!

Offline emm-a

• Chuck Norris
a ja bardzo chętnie wezmę w cycki  :D :D :D :D

Tobie xanth tez wszystkiego dobrego  :-*
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
wszystkiego dobrego xanth  :uscisk:

Offline _patka_

• Chuck Norris
heh ale minka mi sie wkleila :P :P ::) ::)

Offline xanth

• entuzjasta
Dziewczyny, powybierałam sobie suknie już z salonów i dzwonie, ale nikt nie odbiera  ::)

myślałam żeby iść do Lisa Farrera ale stamtąd nic mi się nie podoba ale podobno są suknie na niskie osoby..

Nie wiem jakie są jeszcze fajne salony z sukniami ślubnymi...

Może pomożecie?

Ma z Was któras jakaś liste salonów i mogłaby mi przesłać, tutaj czy na priw, czy gdziekolwiek...

zamiast mnie to mobilizować to tylko stresuje i zniechęca :(

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja mam pozytywne wrażenia z Mariette, pretty woman, lisy ferery, novi, scarlet, justyny, cmś, za to średnie wrażenia z Pauli, nicol, marii i vivien;

ale wiadomo sukienkę szyje mi krawcowa  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Ja też polecam La Mariette:), obsługa miła i poświęca sporo czasu:), ale tam też lepiej zadzwonić. Zadowolona jestem także z Vivien, tam tez wybrałam suknię:). Za to nie przypadły mi do gustu Nicol i Pretty Woman. Podobało mi się także w saloniku Freya:)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
mi we Freya nie podobalo się  :-\  nie bylam na Orzeszkowej w salonie ślubnym, nie pamietam jak się nazywa, ale ponoc jakis jest
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
w saloniku Freya są dwie panie na zmianę:)
Na Orzeszkowejjest chyba salon Anna?:)
[/url]  [/url]

Offline xanth

• entuzjasta
na razie to mnie zachwycają suknie z NICOL i z La Mariette, chyba tam wybiorę się poraz pierwszy :)

A co Wam się nie podobało w tych salonach? Obsługa, czy suknie?

Vivien mi się jakoś nie podoba, nie przypada do gustu stronka i aż nie chce mi się tam niczego oglądać... ale jeszcze zobaczymy :)

Offline xanth

• entuzjasta
Pretty Woman ma też cudne suknie, właśnie oglądam i się przekonuje do samego oglądania :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
podczas wakacji chodzilam po salonach; wiem, ze do kwietnia bylo sporo czasu, ale mialam wolne i chcialam się rozejrzec i większosc pan to rozumiala, ale nie wszystkie...w nikol sa dwie panie, jedna w okularach niefajna, zbyla mnie, delikatnie mowiąc...innym razem byla blondynka, ktora doradzala i sie starala...no ale jakos wrazenie kiepskie zostalo... w vivien jakos nie potrafily mi doradzic a poza tym daly mi do przymierzenia sukienkę, ktorą za godzinę miala odbierac dla siebie panna mloda - nie podoba mi się, że daly mi do przymierzenia sukienkę, za ktorą ktos zaplacil...bo pewnie zapewniają że takich rzeczy nie robią...tymczasem kazaly mi bardzo uwazac, zeby nie pobrudzic sukienki, mocno nie chcialy mnie sznurowac i ogolnie staraly sie żeby nie bylo widac ze ktos sukienkę mierzyl, nie lubię oszustwa  :-\
we Frei pani stwierdzila ze nic dla mnie nie ma i mnei olała po prostu;
w Pauli maly wybor, tylko jedna sukienka mi sie widziala znosna

takie moje uwagi  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
W Nikol pani od wejścia dała do zrozumienia, że mam sobie pójść heh, tzn. zapytała kiedy ślub, to mówię... Ona stwierdziła, że jest jeszcze tyle czasu, dała wizytówkę i kazała dzwonić jak będzie nowa kolekcja:/, jak się uprałam, że chcę zobaczyć co ogólnie mogą zaoferować teraz to pokazała mi jakieś brzydkie i wielkie kiecki na wieszakach:/. Moja Mama też stwierdziła, że obsługa odstrasza...:/
W Pretty  pani miała chyba gorszy dzień, bo też nie była miła i od łaski znalazła się jedna suknia, którą mogłabym zmierzyć.... więc stwierdziłam, że dla jednej to szkoda się rozbierać.
W Mariette podobało mi się bardzo i byłam tam dwa razy kiecki mierzyć:D.
Do Vivien trafiłam przypadkowo, fakt że z zewnątrz nie zachęca, ale w środku jest duże pomieszczenie i spory wybór sukni:).
Bardziej byłam zadowolona, kiedy obsługiwała mnie właścicielka - na drugiej wizycie jak poszłam pokazać suknię Mamie:).
[/url]  [/url]

Offline xanth

• entuzjasta
Właśnie zadzwoniłam do Pretty Woman, tak mi się tam suknie podobają, że jestem nimi aż OCZAROWANA, Pani z którą rozmawiałam była dosc sympatyczna przez telefon :) Zobaczymy co będzie jutro...

Niestety, moja mama może przeznaczyć na salon i mierzenie tylko jeden dzień, bo bardzo szybko się męczy i mdleje, więc nie wiem czy zdążę ze wszystkimi salonami... Mam nadzieję, że szybko coś wybiorę, bo nie wiem czy mam do tego cierpliwość :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
trzymamy kciuki  :D  pamiętaj o fotkach  :D :D :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
już ładuję aparato-kamerę :D:D:D:D:D:D:D:D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
dla mnie swietna osbluga i piekne suknie w la mariette i lisa ferrera, w vivien bylo rowniez bardzo fajnie, no i ladne suknie maja wlasnie w pretty woman - mi akurat babka nosila,co tylko mogla i pytala,co mi sie podoba, a w pauli moze malo sukienek rzeczywiscie,ale obsluga fajna i te mi zapadly w pamiec :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja sie najlepiej czulam w mariette.. suknie maja slicznme.. doradzaja.. ale daja tez do przymairki suknie ktore odradzaja.. ale jak powiedzialam ze chce chcoiaz zobaczyc jak w niej wygladam to nei bylo problemu ;]
takie samo odczucie w viven mialam... pani pokazala mi na prawde duzo sukni .jak na rozmiar ktory nosze.. doradzala itp
w nikol... byly dla mnei b ardzo mile ale suknie tkore mi kazaly mierzyc.. porazka... poprostu masakra ;[
w pretty byla taka pani w czarnych wlosach szczupla i byla dla mnei emga niemila... suknei jakie mi dala to porazka... moja babka na swoj jubileusz miala aldniejsza ;'D
w mari bylam ale pani czkala na dostawe mowila ze bedzie miala wiele pieknych ale w tym czasie zdazylam kupic swoja ;D
i tak jak nsuiak polecam vivien bo tam tez znalalzma swooja piekna wymarzona ;D i nie chce zachwalac ale... ten salon jako ejdyny byl na tyle duzy i taki "intymny" dla mnie ze  czulam sie bosko ;D wielkie przymierzalnie.. bardzo duzo sukien na manekinach co dla mnei istotne bo na tcyh y ich wieszakach one wszytskie tak samo wygladaja a na manekinie widac szczegoly ;p
polecam ;D ide na dniach na przymiarke ;D tzn zdjecie miary ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
wlasnie sobie przypomnialam ze jeszcze bylam w arvenie i tez superasta obsluga i duży wybor  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja bylam w czterech salonach, pozniej nie chcialo mi sie juz jezdzic po szcz :P fajna obsluga byla w lisie ferrerze, Pani mi dala najpierw jatalog z sukniami, karteczke zebym zapisala sobie te ktore mi sie podobaja i ktore chce przymierzyc i pozniej mierzylam... :) w mariette tez bylo super! dla mnie to drugi ekstra salon, suknie tez maja sliczne :) Marii nie polecam, moze obsluga jest OK, ale suknie szare, stare itp... nie polecam... no i CMŚ - tez nie polecam... suknie do dup***, dzwonilam sie umowic, Pani powiedziala ze mnie zapisala, a jak przyszlam to stiwredzili ze nie ma mnie na liscie, ale cos tam przymierzylam, ale ogolnie negatywnie odebralam ten salon... :P

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
A ja Marie ( Pani chciała mi dać do zmierzenia czyjąś kieckę) i Nicol (podobnie jak u pozostałych olała mnie i nawet nic nie pokazała)  odradzam. Polecam La Mariette i Averne miła Pani też jest w nowym salonie na krzywoustego obok Pretty Woman , Pretty Woman też polecam :) Ja kupiłam w Vivien ale jestem średnio zadowolona :)