Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 45904 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ej przyszlazona skąd wiesz że prawdopodobnie właśnie tak zareaguje??? :D

idź na psychologie, bo super trafiłaś..

a tak serio, to tak widać po mnie, że taka jestem?? :D

Offline xanth

• entuzjasta
dzewczyny, nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze, że już możecie chodzić na przymiarki i  sobie siebie wyobrazać w cudnych kreacjach już przy ołtarzu..

Ja mam wszystko robione na ostatnią chwilę :( i prawdopodobnie spóźnie się też na własny ślub jak znam siebie i mojego M.

Będziecie mnie musiały wspierać w wtrakcie mojego wyboru :D

Na pewno Wam pokaże foty :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
hehehe serio mówisz ? wow  :D

Ty masz tyle pomysłów i to takich Twoich, oryginalnych, że swoją suknię masz już poprostu w głowie (tak wywnisokowałam) i dlatego tak pomyślałam  ;D

wcale nie robisz wszystkiego na ostatnią chwilę, a fotek to naprawdę nie mogę się doczekać, zdążysz, zdążysz, zobaczysz  ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
Xancia nie martw sie, zdazysz na pewno, jeszcze troche czasu masz wiec nie ma co panikowac ;) ja z checia bede Cie wspierac, jesli chcesz :) a masz juz jakis typ sukni ktory najbardziej przypadl Ci do gustu? :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no Anitka caly czas pewnie napalona na ta krotsza :)
nie ma co się stresować...zaplanuj sobie kilka salonow dziennie...na pewno znajdziesz ta idealna szybciej niz Ci sie wydaje...i juz nie bedziesz chciala z niej wyskoczyc ;)

czy ktos w ogole ten vibovit rozpuszczal ??? :drapanie: :nie:

:D

Offline xanth

• entuzjasta
tak!

Mam swój model sukni, który mi się marzy i mam nadzieję, że będzie dobrze się na mnie prezentował, bo bym musiała troszkę koncepcję zmieniać
Jest to suknia z salonu NIKOL

a do tego myślałam o takich kwiatuszkach

ale przeglądając bukiety natrafiłam na kwiatki mojego życia! Po prostu są przecudowne i kuie sobie chyba takie drzewko, żeby mi takie cudeńka rosły w domku

https://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1G1ACEW_PLPL421&q=plumeria+niebieska&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=7w16T9CxNYHEsgbW8ZGYBA&biw=1280&bih=678&sei=8g16T4ifFIyTswaCkdyUBA#um=1&hl=pl&rlz=1G1ACEW_PLPL421&tbm=isch&sa=1&q=plumeria+&oq=plumeria+&aq=f&aqi=g6g-S4&aql=&gs_l=img.3..0l6j0i24l4.22757l22757l0l23077l1l1l0l0l0l0l193l193l0j1l1l0.frgbld.&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=f7b75c93876d2459&biw=1280&bih=678

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Plumeria jest drogim kwiatkiem do bukietu ślubnego :) I trudno dostępnym ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
suknia jest bardzo ladna! ta dlugosc strasznie mi sie podoba :D co do kwiatkow, to z neibieskich moge polecic hortensje :) ale ta plumeria jest przepiekna!! matko gdybym nie miala niebieskiego bukietu to wybralabym te plumerie!! sliczna!

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Sukienka przecudowna :) bardzo mi się podoba ;) i kwiatki są prześliczne :)

Offline xanth

• entuzjasta
Anio0lek są też błekitnawe plumerie :)

takie bialutkie a końcówki przechodzą na błękit :)

Śliczne

Offline emm-a

• Chuck Norris
sukienka cudowna, przepiękna, delikatna, jak dla Calineczki - zachwyca mnie  :D :D :D

tez taką chcialam, ale.... moja łydki biegacza... :P choc ostatecznie i tak bedzie je widac, jeśli wypali plan z krótszą kiecka po oczepinach  :D łudzę się, że przy mega szplach łydki będą wydawały się smuklejsze nieco... ;)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris

jaki sliczny ten bukiecik co??? :D :D :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
oj nie wskoczyl :( jeszcze raz

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
chce taki z przewaga pomaranczu nie niebieskiego ;D
ale wydaje mi sie ze to sztuczny ;[

Offline xanth

• entuzjasta
plumeria jest przepiekna, kocham te kwiatki :))))

ale skoro takie drogie i kwitna tylko na wiosne, to zostane przy tym bukieciku co dodałam fote wczesniej (albo podoby jakiś)

dzisiaj mam dzien bardzo miłych wiadomości:)le stwierdziłam po wykonaniu jedneg

i z tej okazji kupiłam kopertki, naklejki do zaproszeń i materiały do wykonania winietek

z początku chciałam winietka - krzesełka ale stwierdziłam po wykonaniu jednego, ze mi nie odpowiadaja dlatego będę się inspirować winietkami sylwusiiii :)

Jutro zabieram się za pracę, a zaproszenia wyślę zaraz po świętach :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
xanth chyba ci jakos obceilo troche wiadomosc? ;p a moze nie ;p  w taki razie ciekawska sylwusia pyta coz to za mile wiadomosci? ;p
a i ciesze sie ze podobaja ci sie moje winietki, milo mi ;)

Offline xanth

• entuzjasta
chyba troszkę ucięło :D

no  nic, ale główny sens jest wiadomy, a o tych wiadomościach na pewno poinformuję, ale muszą się najpierw spełnić :) a jestem pewna na 80% że się spełnią :D:D:D:D:D::D:D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
oki trzymam kciuki i jzu sie eni moge doczekac informacji hihi ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
również trzymam kciuki  :)

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
i ja trzymam mocno kciuki żeby Ci się udało :) :D :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja tez trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo po Twojej mysli :D plumeria jest pieknym kwiatkiem to prawda :)

Offline xanth

• entuzjasta
ech, dziewczyny, ale mam problem z butami, chciałam jakieś ładne, drobne w ładnym odcieniu granatu, ale nie zamszowe, a tu nic nie ma, a kiedy wreszcie coś znalazłam idealnego, to oczywiście rozmiar 38 wzwyż :(

na prawde chyba będę musiała kupić sobie buty białe i typowo ślubne (w dodatku z odkrytym noskiem) co mnie w ogóle nie cieszy

Byłam w Galaxy w Kazarze, pytam się dziewczyny czy maja coś na mój slub, na przykład w granacie, a Pani chyba nie zrozumiała, że to chodzi o buty dla mnie do sukni ślubnej, bo zaczeła mi wciskać jakieś czarne (swoją drogą piękne) skórzane szpile...
Mówie jej że mi nie odpowiadają takie to się obraziła ::)

Ej a w ogóle, jak się pisze takiego meila do salonów ślubnych z zapowiedzią mojej wizyty?
Opisuje swoje rozmiary, swoje typy sukien i jaka data i godzina mnie interesuje, czy co??

Offline xanth

• entuzjasta
w ogóle to NIE dziękuje, za kciuki :* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nei nie nie! nie kupuj takich butow bo bedziesz sie tragicznie czula! zamow z  neta! na pewno cos znajdziesz ;p moze sie uda takie stworzyc na tej stronce co emma i nusiak zamowily? bialebuty.pl chyba
hm co do maili...
proponuje ci zadzwonic ;D bo mi panie z nikol chyba po 3 dniach odpisaly... a po swietach moze byc  tlok w salonach bo po pierwsze dziewczyy na osttnia chwile beda chcialy suknie kupic a po drugie zaczna sie przymairki, miarki itp...
zadzwon ;]
a jak jednak cie nie namowilam na telefon to napisz w meilu te najwazniejsze suknie a reszte ci same przyniosa.. w nikol i viven podawalam swoj rozmiar  telefonicznie ;]

Offline xanth

• entuzjasta
sylwusia wiesz, ja mam ogólnie też coś takiego, że nie lubie dzwonić, jak mam gdzieś zadzwonić to mam straszliwego stresa, nie wiem nawet dlaczego, po prostu jak rozmawiam z obcymi ludzmi to mam ochotę jak najszybciej zakończyć rozmowę :/

dlatego jak dzwonią do mnie banki, tmobile i inne telemarketowe sprawy, to się umawiam np. na godzinę 18:00 a potem nie odbieram :D

ale powolutku to zwalczam i coraz cześciej sięgam za telefon :3
jak ogarnę chatkę to może podzwonie i popisze meile ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
opanuj stres i dzwoń kochana  :D najlepiej się tak umowic  :D

co do butkow, to moze sylwusia ma rację, wejdź na bialebuty.pl, tam mozesz zaprojektowac takie jak chcesz  :D ze swoich jestem bardzo zadowolona  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline lebara

• maniak
xanth też miała tak jak Ty, że nie lubiłam rozmawiać z obcymi nawet czasami miałam schematy aby układać sobie takie rozmowy w głowie :D:D:D:Dale dzieki mojej pracy musiałam się tego nauczyć, w ogóle stalam się bardziej pewniejsza siebie więc jest oki,  teraz nawet rozmowa z Burmistrzem czy z kimś z oświaty nie jest dla mnie problemem.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
miałam tak samo:D i tez praca mnie "uzdrowiła" :), co prawda jeżeli mogę to niektóre sprawy załatwiam za pośrednictwem e-mail, ale do salonów akurat dzwoniłam i umawiałam się z miłymi paniami na przymiarki ;D
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
dziewczyny ja mam ten sam problem z dzwonieniem dlatego unikam prac typu przedstawiciel czy doradca, gdzie trzeba non stop dzwonić, ale nawet prywatnie to wolę smsy pisać, maile niż dzwonić do obcych osób, masakra jakaś, ciągle PMa wykorzystuję do dzwonienia, a jak się w domu siedzi to w ogóle się dziczeje i nawet mi się nie chcę do sklepu iść, bo zaraz ktoś pyta czego szukam, ale już jest lepiej  ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
a ja odwrotnie  :D często mi się z lenistwa nie chce pisac smsow, wole dzwonić  :D od razu mam odpowiedź i wiem, co i jak  :D slysze reakcję rozmowcy, mozna coś dodać itp.
maila tez chętnie wysylam, ale to chyba raczej z oszczędności  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.