Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 45876 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
 :przytul:
staraj się nie przejmować tymi głupimi dziewuchami, bo jak dalej będą Ci dokuczać to pójdziemy do nich i im :boks1: chyba wszędzie trafi się ktoś fałszywy, u mnie też jest taki jeden, tu miły, a za chwilę dupę Ci obrobi i jeszcze nawymyśla... także głowa do góry, jakoś trzeba przeżyć takich debili, chociaż wiem jak potrafią człowiekowi i nerwy i humor zepsuć :(
powodzenia na przymiarkach :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
femme ma rację - nie przejmuj się, bo nie warto... czasem tak jest, że jak ktos widzi, że się przejmujesz to jeszcze bardziej obgaduje, dlatego lepiej to olać i udać, że Cię to nie obchodzi, z resztą znasz swoją wielką wartość prawda?

Offline _patka_

• Chuck Norris
kurcze xanth niedobrze, ze krew Ci leciala... dbaj o siebie, staraj sie ograniczac stres i nie myslec o tym tak bardzo. co do obgadywania tych dziewczyn to ja to samo mialam w pracy... ech juz po jakims czasie mialam tego dosc, ale nie tylko tego i dlatego odeszlam. zawsze beda o Nas gadali, nie mamy na to wplywu kochana... :przytul:

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
xanth, wiem że to ciężka praca...bo sama kiedyś wylądowałam w kawiarni, ale szybko zrezygnowałam:P. Później miesiąc przesiedziałam we Francji jako kelnerka, sprzątaczka, kucharka ha ha wszystko w jednym...i wiem jak jest ciężko, a tam jeszcze gorzej bo pojechałam tylko znając angielski:P. Kurcze ludzie w pracy to podstawa, a jak są tak jak mówisz obłudni, to współczuje. Z ciekawości zapytam, Ty się uczysz? czy szukasz czegoś na cały etat? być może coś by się znalazło, znajomi czasami pytają o osoby do pracy:)
[/url]  [/url]

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Kurcze współczuje xanth dziewczyny mają rację staraj się tym nie przejmować ale wiem że łatwo tak pisać trudniej zrobić. Nie ma nic gorszego jak zła atmosfera w pracy.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline xanth

• entuzjasta
nusiak kochana, ja też robiłam w grecji na winogronach, tak cięzko pracowałam, że dostałam hemoroidów (wiem, że to obrzydliwe) i w porównaniu z tym co jest tutaj to ta praca to błahostka..
Ja myślałam, że młodzi ludzie są bardziej otwarci, sympatyczniejsi, a tu wychodzi na to, że jest jakaś masakra..

Może przesadzam, bo przeciez każdy się obgaduje zawsze się bierze na widelec tych nowych, może się to zmieni, a może nie...
Pomyślałam sobie że poczekam jeszcze troche, jak się nic nie zmieni, to popracuje do sierpnia i zaraz po ślubie zrezygnuje z tego...
I tak idę do nowej szkoły od września uczyć się zawodu.

co do Twojego pytania, to uczę się ale raz na dwa tygodnie muszę się pojawić w szkole, bo poprawiam jeden przedmiot, tak to jestem dyspozycyjna ;)

Anio0lek
Też się ode mnie wszyscy martwią, nigdy mi krew z nosa nie leciała, nigdy w życiu :) Dobrze, że sanepid nie przyszedł w tym czasie :D hi hi..
Ja w ogole nie wiem, po co obgadywać, ja rozumiem trochę można, jeżeli ktoś cos robi źle, ale słyszałam jak obgadywali biednego chłopaczka, który pracuje tam dwa miesiące, a obgadały go bo "jest za bardzo nadgorliwy i ciągle chce pomagać" :/ no sory, ale to nie jest powód do obrabiania tyłka :/

Dzisiaj na suknie! :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
glowa fo gory!
i czekamy na foty ;p chcemy duuuzo fot ;]

Offline xanth

• entuzjasta
W ogóle to BARDZO BARDZO Wam dziękuje za wsparcie :)))

nusiak w ogóle to brzmi jakbym szła do jakiejś zawodówki :D

We wtorki i czwartki co dwa tygodnie poprawiam przedmiot na filologii rosyjskiej, (którą już kończę) a od września wybieram się na technika elektroradiologa ;)

Jesteście bardzo kochane, ze śledzicie mój wątek i się dopytujecie co u mnie :)  

femme, przyszlazona, Anio0lek, nusiak, lebara, emm-a, sylwusia085 DZIĘKUJEEE  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:  

Offline xanth

• entuzjasta
Poza tym wszystkim już....

Razem z M znaleźliśmy swoją piosenkę na pierwszy taniec :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
nie ma za co kochana - bardzo się cieszę, że Ci to pomaga, to bardzo miłe, co napisałaś i dziękuję za fiolecik  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany: 3mam kciuki, żeby było dobrze w końcu, choć sama wiem, że ludzie potrafią być okropni...

a taka piosenka ma w sobie to coś  ;D ;D ;D

Offline lebara

• maniak
xanth nosek i uszka do góry będzie dobrze :) piosenka z dużą, podoba mi się..... :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline _patka_

• Chuck Norris
piękna piosenka! cudownie oddaje klimat zakochanej pary :)
Xanth - dziekuje za serduszka, rowniez je sle  :przytul: :Zakochany: :Zakochany:
trzeba sie wspierac nawzajem, Ty i reszta dziewczyn tez mi pomoglyscie jak bylam smutna :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
czekamy na relację odnośnie sukni!!!!!  :D :D :D :D 

piosenka fajna, ale...dla mnie smętna nieco....wolę żywsze brzmienia  ;) :D

co do obgadywania, to uważam, że nauczyciele sa w czołówce  ;) gdybyście czasem posluchaly rozmow w pokoju nauczycielskim - masakra  :P :P :P

mnie zawsze wszyscy obgadywali, ale co tam....wmówiłam sobie że pewnie mi zazdroszczą  :D :D :D  i od razu lepiej  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ejjjjjjjjj gdzie sa fotki? ;D

Offline xanth

• entuzjasta
Już za chwilę dodam zdjęcia :)

Byłam (właściwie) w dwóch salonach ślubnych, zastanawiam się czy nie przejść się jeszcze. W każdym salonie mam swoją faworytkę, ale jak na razie serce mi bije wciąż do tej pierwszej z Marii mimo, że w innych wyglądam nawet lepiej - bo szczuplej...

Na początek może opiszę niemiłą sytuację jaka mnie spotkała w salonie Scarlett. Po prostu... Ż E N A D A !!!!!!!!!

To, że mają w tym salonie "przepięknie" zbitą szybę zaklejoną taśmą klejącą jakoś można przeżyć. Po wizycie tam jednak sama stwierdziłam, że pewnie zrobiła to  jakaś sfrustrowana klientka i wcale się jej nie dziwie...

Wchodzę do środka z mamą uśmiechnięta i szczęśliwa, a  tu nagle.. zza kotary....   wyłoniła się prawdziwa wiedźma z mocno wykrzywioną gębą do dołu..
Machnęła na nas łapą żebyśmy sobie wybrały jakąś suknie i poszła  ::)

Poczułam się trochę jak w ciuchbudzie przeglądając te wszystkie "KOŁDRY". Na szczęście SZYBCIUTEŃKO stamtąd uciekłyśmy... Brrr....

Chwilę później trafiłam do NIKOL :)

ocena jak dla mnie za salon 5+ to samo w salonie elizabeth :)

Offline xanth

• entuzjasta
Pierwszy salon jaki odwiedziłam to był Elizabeth na deptaku, jak pisałam wcześniej obsługa super :) 5+

Znalazłam nawet jedną krótką w której było mi bardzo ładnie, ale... jakbym brała cywilny z małym przyjęciem to TAK, ale niestety, inaczej zniknę..

Elizabeth
1.

2.

3.

4.

Drugi salon, NIKOL Obie Panie przemiłe mimo, że wlazłam pół godziny przed zamknięciem :)
Faworytka mojej mamy (aż się popłakała) mnie się nie bardzo podoba, więc nie biorę jej pod uwagę...
1.

2.

3.

4.

5.

6.

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Xanth, ja przepraszam, że dopiero teraz do Ciebie zawitałam, przyjmiesz ?:)

Co do sukni, to w kazdej wyglądasz pięknie :D kurcze cieżko wybrać :) Jaka ty laska jesteś, a coś kombinujesz z odchudzaniem gdzies czytałam :>

Ta ostatnia z Nikol to faworytka Twojej mamy ? piękna, taka dostojna, ale chyba nie jest biała ?
3 z Nikol też jest ładna :)
Kurcze, ale ja nie doradzę chyba, bo w kazdej mi sie podobasz no może oprócz tej pierwszej z Nikol- jak komunijna :)

Offline xanth

• entuzjasta
Nie wiem czy muszę jeszcze kombinować z odchudzaniem, bo schudłam 3 kg w ciągu tygodnia ze stresów :D

Chyba jestem jakaś upośledzona :D Spodnie mi z tyłka lecą nie musze ich rozpinać praktycznie  ::)

Ja się sobie najbardziej podobam w Elizabethowej trójce i jedynce na końcu w 4 ale nie na slub

A w Nikolowej najlepiej się czułam w szóstce i czwórce :)

Nie wiem na prawdę którą mam wybrać :(

Offline xanth

• entuzjasta
Mania82 OCZYWIŚCIE, że przyjmę :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
xanth...ja jestem za 6 z nicol...

i nawet Ci powiem, ze mierzylam ta kiecke i sie mocno nad nia zastanawialam...jak sie ja zalozy wyglada po prostu zajeb***....niby taka prosta, ale jak sie wlozy to ma to cos...moja Mama sie bardzo zdziwila jak ja wciagnelam, bo sie nie spodziewala, ze tak jej sie spodoba...no i mega super figurke robi...przynajmniej ja bylam zachwycona.......naprawde wyjatkowa sukienka!
ja dobrze pamietam, ze ma tiul w takie kropeczki ???

na 2 msc. 4 z nicol :) czyli jak Ty :D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ta pierwsza z Elizabeth jest po prostu zajeb**** :D

Tylko tych rękawiczek nie rozumiem ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ekhehe...w tym salonie zakladaja rekawiczki zeby nie ubrudzic sukienki  ;D i jeszcze taki kaptur na twarz jak sie zaklada...

:skacza:

co do tego salonu elizabeth to chyba musialas trafic na inna kobiete niz ja, bo ja bylam zalama...nawt nie chce mi sie mowic, bo milion rzeczy...i wczoraj z psiapsiola gadalam, ktora jest swiadkowa w czerwcu i ze swoja PM tez tam byla i ta sama kobita co umnie byla...no i tez uciekly...
takze mialas szczescie kochana ;)

ale i tak nicol :P

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Jak dla mnie to w pierwszej z Elizabeth wyglądasz bajkowo, przepięknie, cudownie!  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
Ale to tylko moje skromne zdanie :) :) :)
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja sie wylamie bo mi sie cos podoba w tobie w sukni nr z elizabeth,,  i w 3 z elizabeth tez ;)
a z nikol chyba 6 ;]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
jeszcze tak przegladam te Twoje fotosy i faktycznie ta krociutka sukienka jest swietna......i nawet te rekawiczki mi pasuja...ahhaha :D
normalnie audrey ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
te suknie z nikol przepięknie na Tobie leżą,aż ciężko wybrać!

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Mi się prawie we wszystkich podobasz :D
Ale jednak najbardziej mi sie podoba w elizabeth 3 :D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Jak dla mnie Elizabeth 1 jest taka dla nowoczesnej księżniczki:D, ale w nr 3 z Elizabeth też mi się bardzo podobasz, bo tutaj masz super podkreśloną figurę!!!!, tylko ta kokarda mnie drażni.
Suknie z Nikol mnie nie powaliły:),. jednak w porównaniu z tą suknią z salonu Maria tutaj w w/w podobasz mi się o wiele bardziej:D
i stawiam na nr3, a raczej na taki fason obniżony, gdzie zaznaczone jest wcięcie w talii i bioderka, no superaście:D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
czekalam na fotki, ale nie spodziewalam sie, ze az tyle ich bedzie hihi :P super!  :skacza:
mi najbardziej podobasz sie w sukniach z obnizonym stanem :)
z elizabeth - 3 i 4 ;)
a z nikol to 4 i 6!!! ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a mi ciagle najbardziej z la mariette w tej ksiezniczce ;D