Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 47105 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
a teraz sobie siedze i szukam w moim wielkim zbiorze utworów metalowych ładnej romantycznej piosenki

bo zespoły metalowe mają też piękne balladki, ale niestety o rozstaniach, ale melodycznie są wspaniałe...

myślę o tym, że jak nie pójdziemy na kurs tanca (albo nam będzie bez sensu szło) to może zatańczymy do tego

---->

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no blagam Cie...nawet slepy by dostrzegl ile w to wszystko staran wkladasz...jestem przekonana, ze Wasi goscie nigdy w zyciu nie byli na takiej imprezie i juz nigdy nie beda...i na pewno beda tak samo zachwyceni jak i my forumki ;)

ogolnie jak tak czytam Twoje co rusz nowe pomysly to stwierdzam, ze jestem mega nudna :-[  ;)

co do muzyki to wlasnie tez strasznie rozpaczam, ze wszytskie najpiekniejsze rockowe ballady sa o nieszczesliwej milosci...szitowo :-\

Offline lebara

• maniak
Xanthi z racje takiej że mamy ślub w ten sam dzień mam pytanko kiedy będziesz rozdawać zaproszenia???? Ja już myślałam sobie że powoli można by rozdawać, tylko nie będzie za wcześnie??? Już sama nie wiem....
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
fajna ta melodyjka i tekst, i potwierdzam,co mowia dziewczyny - jestem mega mega w szoku pozytywnym oczywiscie i jak juz pisalam wczesniej podziwiam Ciebie, Twoja kreatywnosc, oryginalne pomysly, a co do gosci - ludzie to najgorszy towar do obsluzenia i wszystkich nie zadowolisz, najwazniejsze, ze Ty bedziesz uwazala swoje wesele za idealne, ale goscie mysle, ze beda myslec tak jak Ty - przeciez nie zapraszasz swoich wrogow :) wiecej pozytywnego myslenia !!!!

p.s. skad masz ta waniliowa coca cole ?? ja ją kiedys mialam z USA i ją uwielbialam, ale czy mozna ją kupic w PL ???? gdzie ?>>>

Offline emm-a

• Chuck Norris
uwielbiam Dzem  :D

my zatańczymy do walca z Nocy i dni, natomiast kamerzyscie chcę dać jako podkład do filmu naszego na pewno

szaleję za tym  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
moj M. uwielbia Dzem :) ja bym powiedziala, ze lubie ;)

na 1 taniec podoba mi sie ten song, ale brat mojego M. mial, wiec odpada.....szkoda, bo to idealny walc  :'(

Offline lebara

• maniak
My też oboje uwielbiamy Dżem i wlaśnie dlatego wybraliśmy jedną ich piosenkę na pierwszy taniec :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline xanth

• entuzjasta
lebara ja chcę jakoś teraz je wysłać, żeby na święta dostali, bo jak już wcześniej pisałam, koleżanka mi wyjechała i nie chcę żeby to się powtórzyło. Dlatego na święta powinni już dostać jak mi ammelia wedding wreszcie przyśle mi paczkę ://////

Nie będzie za wcześnie, bo niektórzy mają taką pracę że mogą nie dostać wolnego...
 Myślę, że to dobry czas, bo nie dość że koncerty się zaczynają, to jakieś konwenty, spotkania itp.

przyszlazona ja jeździłam swego czasu do niemiec po to, a teraz taka coca cola jest w Piotrze i Pawle :)

idę teraz zarezerwować miejsca w hotelu!!! :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
ooo super - dzięki za info :)

co do rozdawania zaproszeń - pewnie - im wcześniej tym lepiej, bo ludzie urlopy sobie planują, a sierpień zawsze rozchwytywany :)

Offline xanth

• entuzjasta
Pomóżcie mi dziewczęta drogie!!!

Mojej mamie się nie chce podejść do kompa (bo siedze u niej w domu) i szukam bucików, ona mówi że jakie wybiore takie będą piękne, ale musze się upewnić!

A więc!
Koniecznie chcę mieć buty do ślubu
1 Wysokie, ale nie 13 cm. Najlepiej od 8 cm do 12 cm
2 Koniecznie w odcieniach niebieskiego, najlepiej ciemny granat, żeby pasował do NIEZAPOMINAJEK (ale ich też są różne odcienie, od błękitnego po mocno granatowe)
3 KATEGORYCZNIE bez odkrytych nosków, pięt, boków, bez pasków, mogą być ewentualnie z małą słodką kokardką
4 Nie zamszowe!

A to moje propozycje:

1. http://moda.allegro.pl/salon-anka-zjawiskowe-platforma-11822-1blu-37-i2200588043.html
 2. Te podobają mi się najbardziej :)  http://bucikowo.pl/p/pl/3729/q+onyx01+blue.html
 3. http://bucikowo.pl/p/pl/5325/bu+vinda17+blue.html (te to chyba takie jak jedynka)
 4. Chyba mają za gruby obcas http://moda.allegro.pl/lakierki-blue-e190-11blu-36-i2208104402.html
 5.  Chyba za jasne, przypominają mi kolorem wode w moim kiblu :/ http://moda.allegro.pl/idealnebuty-pl-niebieski-czolenka-eko-skorka-39-i2216461011.html
 6.  Nie widzę, ale chyba są zamszowe http://moda.allegro.pl/buty-gwiazd-high-13-5cm-platformy-blue-england-36-i2190436876.html
 7.  Te są cudowne, ale ten róż trochę mi rozwala koncepcję, i mają odkryty nosek http://moda.allegro.pl/kamusia5-przepiekne-czolenka-blue-pinki-38-b-24-i2210837572.html

Boje się że jak kupie sobie któreś z tych to znajdę jakieś idealne i cudowne :/
Wiecie może w jakim sklepie namacalnie mogłabym kupić butki w takim stylu i kolorze w rozmiarze 35 ? (ewentualnie 36 jak sobie kupie wkładki)

a co do piosenki to chyba jednak zdecyduje się na tą + do tego ten taniec ----->

Offline emm-a

• Chuck Norris
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ostatnie cudowneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

poza nimi pierwsze i szóste - fajoskie bardzo  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
mi sie podobaja 1 i 3 :) ostatnie ani troche
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline przyszlazona
  • uzależniony
mi sie podoba 2, 5 i 3  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
mi wszystkie ;D
zadnych nigdy nie bede mogla miec ;D bo bym sobie zeby wybila

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
ja też bym się chyba w każdych zabiła, goście mieliby ubaw ;D ale jeśli Ty potrafisz chodzić w takich obcasach to czemu nie ;)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Mi się baaardzo 1 podobają! Cudowne są!  ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline _patka_

• Chuck Norris
mi najbardziej przypadly do gustu te http://moda.allegro.pl/buty-gwiazd-high-13-5cm-platformy-blue-england-36-i2190436876.html
i jeszcze lakierkowane granatowe na slupku, ale ten obcas troche mi sie nie podoba :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
xanth a ty na codzien chodzisz w tak wysokich butkach??? bo zastanawiam sie czy wytrzymasz caly dzien i noc w nich, chyba ze masz cos na zmiane :D :D :D

Offline xanth

• entuzjasta
Na co dzień chodzę w takich butkach więc nie ma problemu :)

i tak będę miała coś na przebranie w innym kolorze, tak koło godziny 00:00 i oczywiście na niższym obcasie, a te ostatnie z szóstki chcę do sukinki poprawinowej :3 moja mamusia aż zapiszczała na te ostatnie :)  

No i myślę, że choćby nie wiem jak wyćwiczona stopa, to nie dam rady ustać całego dnia na takich obcasach...
chociaż kiedyś mi się udało :P

Teraz się zastanawiam, czy taki ciemny granat nie będzie za ciemny do sukni slubnej (na szczęście mam bardzo ciemno granatowe sandałki i jasne (jak z pozycji 1) czółenka. To będę mierzyła może do tych butków...

Kurier do mnie dzwonił przed sekundą, że między 9:00 a 11:00 będą moje zaproszenia :3

TERAZ OPOWIEM WAM MÓJ PIERWSZY PRZED ŚLUBNY SEN

Stoję sobie przed kościołem, piękna pogoda, trzymam w ręku bukiecik niezapominajek z elementami białych kwiatków, widzę jak podjeżdżają auta, ale jakoś mało ludzi ogólnie czeka w środku, a to już TA godzina...
Moja mama gdzieś lata między goścmi w różowej sukience, a ja czekam na Pana Młodego, którego nie ma...

Przyjechali kamerzyści po jakimś czasie również i Pan Młody. Przed naszym ślubem okazało się, że ktoś inny ma msze i trzeba jeszcze poczekać...
W ogóle ja stałam gdzieś z boku, a Pan Młody gdzieś się tam kręcił i nagle WLECIAŁ do Kościoła w dresie, w szarej czapce, rękawiczkach bez palcy, z kamerą  w ręku i biegnie nagrywać inną Panne Młodą... Biegnie z wywalonym językiem, potem zmienił kierunek i zaczął nagrywać naszego Pana kamerzystę  :o :o :o :o :o

Strasznie się wpieniłam...

Potem dojechaliśmy do jakiegoś hotelu na nasze wesele, z GARSTKĄ LUDZI (chyba z 8 osób) 4 stoły nakryte, ale tylko na naszym stało jedzenie...
W dodatku goście marudzili, że miały być krokiety, a nie szaszłyki  ::)

Długo nie posiedzieliśmy bo nas wyprosili,  za mało gości od nas przyszło....
Pomyślałam sobie, że pewnie dlatego, że nie mamy przygotowanych pokazów slajdów  ??? ???

Potem obudziłam się w jakimś hotelu, wanna była w jakimś ogrodzie na balkonie z widokiem na miasto, a ja siedziałam w tej wannie w glanach i sukni slubnej wciągając FETE  ??? ??? ??? :-\ :-X

TAKI PIĘKNY MIAŁAM SEN :3

Offline _patka_

• Chuck Norris
 :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: koncowka mnie rozwalila!!! sen mialas niezly nie powiem! ;D

Offline xanth

• entuzjasta
dziewczyny, znalazłam piekną piosenkę dla mojej mamy :)

myślę o tym intensywnie, żeby ją zaśpiewać razem z moim zespołem znajomych z jedną dziewczyną

a piosenka to "KOCHANA" Nosowskiej i Przybysz

tylko śpiewając ją pewnie się pobecze :) bo już becze od godziny jak tego słucham :(

a do mojego talentu wokalnego idealna :P że się nie skropnie wyraże

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
xanth rzucałyśmy Cie patykami dzisiaj...czemu się nie odwróciłaś? ;D

sen-> ...końcówka zastanawiająca :drapanie: sprawdzałaś w senniku? :los:

albo nie nadążam, albo ostatnio czytałam, że na poprawiny będzie garnitur?

Offline xanth

• entuzjasta
kostiumik a nie garnitur :P

eehehe pewnie rzucałyście w kogoś innego, bo pisałam już u sylwusi, że przyjechałam za wcześnie  i zrobiłam za dużo kółek wokół głębokiego, bo już nie miałam siły na Was czekać  :(

Musiałam jeszcze do domu dojechać :(

Następnym razem wyjadę z domu trochę później i się spotkamy!!! :*

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
aha... :drapanie: coś mi się pomyliło... :P jakoś jak przeczytałam kostiumik to sobie wyobraziłam taki dopasowany garniturek z marynarka na golego cyca z mega dekoldem  :brewki: ;D serio... 

a ja też bylam dzisiaj za wczesnie, bo mnie M. podwiozl...i wrocilam z nim kawelek, zeby dojechac autobusem :glupek: :glupek: :glupek:

Offline emm-a

• Chuck Norris
malinowa...co za trwonienie czasu, który mogłaś przeznaczyć na małą, rozgrzewającą przebieżkę!!!!! :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
Ojeej dziewczyny, tu tak cicho, że aż mi głupio :(

Po suknie idziemy po świętach, nie wiem, czy to dobry pomysł żeby napisać meila do salonów do których się wybieram na konkretną datę? Tak mi radziła zrobić kuzynka, ale u mnie w sumie to jest trochę skomplikowane, bo moja mama musi być na siłach, żeby pójść ze mną po suknie, a u niej to naprawdę jest spontaniczne, a samej mi się nie chce iść bo w ogóle mnie nie będzie to cieszyło..
A więc po suknie na pewno po świętach, mam nadzieję, że mama będzie na siłach i nie będzie mi mdlała na ulicy :)

Problem ze świadkową część druga,

zbierałam się psychicznie, konkretnie żeby już jej napisać wiadomość, ale...
 Akurat mój M wracał ze szpitala bo przekroił sobie palucha wzdłóż, a poszkodowany facet cierpi 100% bardziej niż w rzeczywistości i nie miałam jak sie do tego zebrać w końcu

P pisze do mnie, że chcę iść TERAZ ZARAZ na piwo... Ale wiem, że mi to zaproponowała bo nikt inny nie chciał, a ja miałam być zapchajdziurą...
Z resztą nawet się nie zapytała, dlaczego nie chcę iść
Kiedy odpisałam, że nie mogę, to się obraziła i powiedziała, że już mnie nigdzie nigdy nie zaprosi :)

Na prawdę dziewczyny, czasem mam tak rozpieprzony mózg z emocji, że nie mam totalnie siły cackać się z innymi ludzmi, albo bawić się w psychologa...

A prawdziwa szczera rozmowa w cztery oczy nie wchodzi w grę, bo P się zamyka, wycofuje, przytakuje, a potem jest obrażona...
Nic tylko dostać palmy

Ale żeby nie psuć humorów, dodaje wcześniej obiecane fotki zaproszeń z Ammelia Wedding
A dziś przyszła do mnie paczka z naklejkami "zaproszenie", "zawiadomienie"
bede je naklejac na kopertki :)

Znalazłam na prawde przecudowny sklep z artykułami właśnie do ręcznego robienia zaproszeń.
Szkoda, że nie trafiłam na niego wcześniej, bo pewnie bym zrobiła zaproszenia o wiele łądniejsze (te moje czarno białe)

A właśnie!
Czy któraś z Was orientuje się w rozmiarówkach kopert? Jeżeli kartka A4 jest złożona na pół i strona tytułowa jest wielkości szkolnego zeszytu, to jaką wielkość ma taka koperta? C5 ? Totalnie nie umiem się w tym odnaleźć, nigdzie nie mogę znaleźć ładnych czarnych błyszczącyc kopert w tym właśnie rozmiarze :(

a teraz fotoski!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
xanth eleganckie i sol.idne choc nie moja kolorystyka ;D
zapytalam mojej mamy pocztowki jakie to koperty i mowi ze nazywaja rozie, B5 Lub C5 ;]
co do sukienki- kochana trzymam kciuki zeby z mama bylo ok i zebys w koncu cos wybrala ;D
ja ci proponuje zadzwonic do vivien tam sa wspaniale dwie kobeity slaon ogromny, 2 przymierzalnie i jak pwoiesz co i ajk mysle ze nei ebdzie rpoblemu zebys przyszla poprostu o ktorejs godzinie ;p ale zadzwon upewnijs ie
tak samo mariette.... tam co prawda scisle na godziny jest ale noz widelec nikogo nie bedzie i bedziesz mogla sie wbic ;p

P. to jest ta obecna swiadkowa ktora chcesz odpulic?

Offline xanth

• entuzjasta
Ooo dziekuje za info w sprawie kopert :*

a P to ta, którą poprosiłam jakiś rok temu, ale się już za bardzo oddaliłyśmy od siebie i nie wiem jak mam to delikatnie rozwiązać :(

w ogóle zastanawiam się czy się nie zapisać do chóru politecniki szczescińskiej tylko jak zwykle się wstydzę :(

byłam już na jednej próbie, teraz mnie czeka przesłuchanie, ale mam wielkie wątpliwości bo moja nieśmiałość mnie strasznie blokuje :(

Offline przyszlazona
  • uzależniony
bardzo podobaja mi sie Twoje zaproszenia, pokaz jeszcze fotke srodka :)

co do sukni to lepiej sie umowic, bo wtedy panie maja czas tylko dla Ciebie,a nigdy nie wiesz czy jak przyjdziesz to akurat bedzie wolne...z tego co mowily panie to teraz szczegolne oblezenie jest, ja tak jak sylwusia polecam Ci la mariette, vivien, a oprocz tego lisa ferrera, pretty woman, paula :) chcialabym Cie juz w tej sukni zobaczyc :)