Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 45912 razy)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
hehe mowilam ze w smaku sa srednie ;D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
nie tylko w smaku średni, ale widzę, że tam są tylko AMATORZY nie cukiernicy, bez żadnych dodatkowych zdolności manualnych...

te torebeczki i mupetty  co mają w ofercie to najprostrze co mogliby zrobić, ale za to jakie efektowne dla nieświadomych...

żenada....

Offline sylwiq

• Chuck Norris
uhuu wnerwilas sie widze hehehhe
wyluzuj mala na szczescie masz juz za soba ta przygode teeraz musisz szukac kogos konkretnego ;p
xanth nie wchodzi mi link do butkow

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
mi tez nie wchodza butki ???

Offline xanth

• entuzjasta
oojej...

bo już wykupili...

na szczeście wlazłam o 19:00 kiedy była premiera i wykupiłam ;) Jak przyjdą to pokaże ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
wow... to co to za butk?; p ze az tak syzbko poszly ;D
w ogole na tej str jakie piekne buty saaaaaaaaa ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no to czekamy na fotki butków  :D

pewnie kosmicznie wysokie i seksowne  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
czy to takie a'la jeffrey campbell lita w amerykanska flage?

Offline xanth

• entuzjasta
TAK! :d

a właśnie skończyłam przerabiać zaproszenia dla młodych gości i idę do drukarni! ;)

nie mogę się doczekać, aż będe je wykonywac!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ooo to na pewno beda zaj***....wiedze ,ze mamy podobne upodobania... :) :) :)
ja mam takie sandalki...albo raczej sandaly hahha, bo nie sa za delikatne ;D a'la jeffrey campbell foxy...sa mega wysokie(pewnie te Twoje tez), ale nic nie czuc wysokosci.....tylko trzeba sie pilnowac, zeby na twarz nie poleciec, bo maja taka platforme scieta z przodu ;D ;D ;D :mdleje: :mdleje: :mdleje:

co do flagi amerykanskiej to juz troche choruje od tamtych wakacji na nia...kupilam sobie takie szorty pol na pol...paski/gwiazdki......a ostatnio chcialam takie dlugie spodnie kupic...jedna nogawka taka druga taka :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: ale mi chamy wykupili!!! :klnie: :klnie: :klnie: :'( :'( :'( mama mi powiedziala, zebym czekala, az je przecenia, bo i tak nikt oprocz mnie by w takich spodniach nie chodzil ;D ;D no super...  :-\ a kobitka ze sklepu mi powiedziala, ze z tego co sie orientuje juz ich nie ma w zadnym sklepie w pl...

sorki ze tak zasmiecam :P :P :P musialam sie wyzalic :D ;)

pokaz koniecznie efekt koncowy zaproszen :)

Offline xanth

• entuzjasta
Ależ nie zaśmiecasz! Bardzo dobrze, że się tu inne tematy pojawią, bo nie chcę żeby na moim wątku robiło się nudno

bo już i tak jest :D

te moje butki mają 15cm, a co do tych cięć z przodu, kiedyś takie miałam ale już się tak ściuchrały, że trzeba było wyrzucic, więc mam już wprawę do chodzenia w takich bucikach

swoją drogą, jak nikt nie widział, to lubiłam stawać na tych ścięciach, i udawałam baletnice :P

co do spodni, to ja takie szaleństwa lubie tylko na butach, spodni bym się nie odważyła, chyba że właśnie takie szorty :D

a co do zaproszeń, nic nie udało mi się kupić z racji, że sobota a w empiku nic takiego nie było...więc chyba je zaczne robić w następnym tygodniu...

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Śliczne te bukieciki, wszystkie mi się podobają ;D
I złość na izybara chyba już przeszła co? ;)

Offline xanth

• entuzjasta
aniolek86 taaak, całe szczęście już mi wszystko przeszło, ale nie zrobię tam tego tortu niestety...

już zaczęłam kleić zaproszenia :)

Niektóre wychodzą mi super, a niektóre strasznie dziadosko - na szczęście akurat przy tych zaproszeniach, gdzie jest kiepskawo, zastanawiam się czy zaprosić tych ludzi, bądź wiem, że na pewno nie przyjdą...

do mojej listy mogę już dopisać Kucharkę

a w piątek kamerzystę i być może foto-klitkę (muszę jeszcze namówić mojego M bo się poważnie waha)

miałam dziś bardzo dziwny sen, ale budziły się w nim bardzo romantyczne emocję :3 nie opowiem, bo był zbyt dziwny i abstrakcyjny...

a w ogóle dziewczyny wierzycie w duchy?

wczoraj w nocy przydarzyło mi się coś dziwnego...

kleje zaproszenia koło 1 w nocy, w końcu mi się znudziło, postanowiłam iść spać. Pogasiłam wszystkie światła, na końcu telewizor, przebrałam się po ciemku, i postanowiłam pójść do łazienki, a żeby do niej dojść trzeba przejść przez salon, kuchnie, przedpokój.. wracam po prostu po sekundzie, bo chciałam tylko odłożyć coś na miejsce, patrzę....
a światło się w kuchni zapaliło...

M tego nie zrobił, bo spał już jak zabity...

nie wiem, może to nie brzmi strasznie, ale chyba w pół sekundy doleciałam do łóżka i się wtuliłam w M. bo się tak przestraszyłam...

jestem troche przewrażliwiona, bo w jednym pokoju jak śpie, wiecznie mam koszmary, dlatego teraz śpimy w saloniku... bo w małym pokoju nie spie przez pół nocy a jak zasnę to mam tylko koszmary... :pogrzeb:

nie bedę już wspominać o tym, że w łązience ciągle coś się przestawia....  :Kill:

jestem psychiczna! :D  :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:

Moja Nowa Świadkowa, być może załatwi mi 10 osobowy chór ze swojej szkoły :)

wybrałam już sobie melodie jaką bym chciała, żeby mi zaśpiewali :)

a wiecie co jeszcze śpiewa się na ślubach? bo ja nie mam pojęcia...

najchętniej to bym chciała (jako przyszla filolożka rosyjska) pieśni cerkiewne, ale przecież nasz proboszcz by zawału dostał jakby usłyszał pieśni swojej konkurencji w swoim kościele :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
slyszalam ze w cerkwi sa piekne uroczystosci zwiazen ze slubem... dlugo trwa ale piekne piesni itp ;p
chcialam zapytac skad masz kuchrke i jak was kasuje, jesli mozna ;p
co do duchow... niby nie wierze a wierze ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja całe życie pod cerkwią mieszkałam ::)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dla mnie na Podlasiu wiecej cerkwi niz kosicolow ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
Ave Maria to popularny utwór na śluby, nie wiem w sumie co jeszcze sie gra czy śpiewa...

Dziewczyna z naszego smyczkowego trio mówila mi, co zagrają, ale jakos nie pamiętam  :P :D

co do duchów, nie mogę powiedzieć, że nie wierzę, ale jestem dość sceptyczna... ;)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
No jakby mi się światło samo zapaliło samo w kuchni to pewnie bym na zawał zeszła od razu :P
ja się boję takich rzeczy, nie mogę słuchać historii o duchach, tchórz ze mnie straszny, w nocy się boję przejść, ale całe życie będę mieszkać naprzeciwko cmentarza :P a zawsze mówiłam, że w życiu tak blisko cmentarza bym nie zamieszkała to mi życie sprawiło psikusa ;)

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
a ja wierzę, chociaż sama chciałabym mieć jak najmniej takich przygód... ale jedni mają tak, że im się przez całe życie nic nie przytrafi, a innym co jakiś czas coś... ja należę do tych drugich raczej ;)
a co z tym światłem później - poszłaś je ponownie zgasić czy samo zgasło??

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
podobno istnieja duchy, tylko wiadomo jak ktos sam tego nie doswiadczy to jak ma uwierzyc ? u mnie w domu kiedys sam talerz pekal w szafce i nikt nie wie dlaczego i w ogole zawsze jest jakas historia...wiec wlasciwie wierze, choc czasem mam paranoje jak sama w nocy jestem,wiec moze to wyobraznia ?

Offline xanth

• entuzjasta
cześć!

duchy już nie grasują, ale się dowiedziałam, że w tym samym czasie u ciotki i u mojej mamy też się działy dziwne rzeczy.
 no i jeszcze zegar mi w piekarniku chodził do tyłu tylko :D

a światło zgasiłam sama i jak doleciałam do łózka to zdeptałam mojego M. :D
wczoraj dałam pierwsze zaproszenie przyjaciołom Miśka :)

jak będę miałą neta bo siedzę teraz u mamy, to wkleję wam pare zdjęć :)

Mam już kamerzystę!

Na fotoklitkę jeszcze się zastanawiamy, ale zbieram pieniążki żeby jednak się pojawiła...

no i dzisiaj zajdę zarezerwować miejsca w hotelu dla gosci i może poszukam taksówek...

tylko, że ja chciałam Vany żeby dużo ludzi weszło...

są takie taksówki z vanami??

w ogóle słyszałam, że gdzieś w szczecinie można zamówić limuzyno - taksówkę :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
U mnie w mieście jeżdżą taksówki 7 osobowe, tzn. 6 osób + kierowca, innych nie ma :) Ale podzwoń i zapytaj, może będą takie duże :)

Albo poszukaj firmy która wynajmuje takie samochody :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
POnoc jak cos sie dzieje w domu dziwnego to ktos umiera wlasnie, kolega tak mial pare razy, ostatnio nawet stlukl mu sie talerz wlasciwie spadl na ziemie a nie mial takiego prawa nawet! a pozniej jak jechal autem to prawie w rowie nie skonczyl... moze to bylo jakies swego rodzaju ostrzezenie?  :o

taksowki vany sa i to sporo bo wlasnie ze wzgledu na to ze mieszcza duzo osob, jest praktyczniejsza :)

fajnie ze jest kamerzysta :) kto to taki? :D

fotoklitka super pomysl oby Wam sie spelnil, pamiatka bedzie na pewno swietna!! :D sama bym chciala ale kasa.... juz za duzo wydalismy na inne atrakcje zeby jeszcze to wziac ale trudno....

Offline emm-a

• Chuck Norris
dla mnie niestety też różne dodatkowe gadżety odpadają, bo kasa....

widzialam taksowki vany, musisz chyba podzwonic po korporacjach i popytac po prostu, powiedziec jak sytuacja wygląda, pewnie doradzą
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
xanth ja zamawialam w 4you, sa wany pytalam o nie .. pani mi uswiadomila ze za vana zaplace tak jak za 2 taksowki.. ak wiec wolalam wybrac duzo taksowek jak za ta sama cene ;] i w ten sposob mam 20 sztuk ktore beda jechaly w korowodzie ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
dziwne...czasami z imprez wracalismy ze znajomymi takimi duzymi taksami i normalnie sie placilo... ???

ale to wieki temu bylo, wiec moze sie zmienilo ???

Offline xanth

• entuzjasta
Anio0lek

myślę, że ktoś już przyszedł po moją babcie i łażą te duszyska za nami po prostu...

babcia jest już umierająca, ja chodzę 3 razy w tygodniu i zmieniam jej pieluchy, karmie, poje i podaje leki, bo ciotka (stara panna) nie wiele się na tym zna, ja w sumie też, ale wydaje mi się że lepiej to wszystko ogarniam no i po prostu razem jest lżej się nią zajmować...

no i w każdym razie babcia często głaszcze coś, lub kogoś w powietrzu, i gada do ścian, wiem, że to choroba, ale jak sobie pomyślę, że ona może rzeczywiście kogoś widzi, to mnie dreszcze przechodzą :D

zaraz wam pokaże fotoski zdjęć moich zaproszeń!

CHCECIE?

Offline emm-a

• Chuck Norris
pokaż pokaż  :skacza:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
xanth az mnie ciarki przeszly jak to przeczytalam, ale ja wierze w takie rzeczy... wszystko na tym swiecie jest mozliwe

PEWNIE ZE CHCEMY ZOBACZYC, POKA POKA!! :D:D:D:D  :skacza: :skacza:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris