aniolek86 taaak, całe szczęście już mi wszystko przeszło, ale nie zrobię tam tego tortu niestety...
już zaczęłam kleić zaproszenia

Niektóre wychodzą mi super, a niektóre strasznie dziadosko - na szczęście akurat przy tych zaproszeniach, gdzie jest kiepskawo, zastanawiam się czy zaprosić tych ludzi, bądź wiem, że na pewno nie przyjdą...
do mojej listy mogę już dopisać Kucharkę a w piątek kamerzystę i być może foto-klitkę (muszę jeszcze namówić mojego M bo się poważnie waha)
miałam dziś bardzo dziwny sen, ale budziły się w nim bardzo romantyczne emocję :3 nie opowiem, bo był zbyt dziwny i abstrakcyjny...
a w ogóle dziewczyny wierzycie w duchy?
wczoraj w nocy przydarzyło mi się coś dziwnego...
kleje zaproszenia koło 1 w nocy, w końcu mi się znudziło, postanowiłam iść spać. Pogasiłam wszystkie światła, na końcu telewizor, przebrałam się po ciemku, i postanowiłam pójść do łazienki, a żeby do niej dojść trzeba przejść przez salon, kuchnie, przedpokój.. wracam po prostu po sekundzie, bo chciałam tylko odłożyć coś na miejsce, patrzę....
a światło się w kuchni zapaliło...
M tego nie zrobił, bo spał już jak zabity...
nie wiem, może to nie brzmi strasznie, ale chyba w pół sekundy doleciałam do łóżka i się wtuliłam w M. bo się tak przestraszyłam...
jestem troche przewrażliwiona, bo w jednym pokoju jak śpie, wiecznie mam koszmary, dlatego teraz śpimy w saloniku... bo w małym pokoju nie spie przez pół nocy a jak zasnę to mam tylko koszmary...

nie bedę już wspominać o tym, że w łązience ciągle coś się przestawia....

jestem psychiczna!

Moja Nowa Świadkowa, być może załatwi mi 10 osobowy chór ze swojej szkoły
wybrałam już sobie melodie jaką bym chciała, żeby mi zaśpiewali

a wiecie co jeszcze śpiewa się na ślubach? bo ja nie mam pojęcia...
najchętniej to bym chciała (jako przyszla filolożka rosyjska) pieśni cerkiewne, ale przecież nasz proboszcz by zawału dostał jakby usłyszał pieśni swojej konkurencji w swoim kościele