Autor Wątek: "Każdego dnia chcę zdobywać Ciebie" :) 18.08.2012r.-odliczanie czas zacząć;D  (Przeczytany 43048 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Wasze chłopy to czopy. Serio  ;D
Chyba musicie im zafundowac TERAPIE SZOKOWĄ, żeby docenili jakie mają wspaniałe kobiety  >:( ;D.
I najbardziej nie lubie kiedy zrobią przykrosc, a na drugi dzień normalnie jakby nigdy nic nie miało miejsca  >:(. No !!!!!!!!!!!
Za dobre dla nich jesteście, za dobre  ;) I wchodza Wam potem na głowe  :P

Natala to skoro on czasu nie ma w weekend, to co złego w pójściu na karaoke z kolegą z praktyk? Przeciez takkk dobrze Wam się rozmawia  :P
W wersji mniej hardkorowej - z koleżankami  :D

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
Natalii jeśli odebrałem mój post jako złośliwy i zmuszajacy Cię do odwołania ślubu ;) to wybacz. Następnym razem jak będę chciała coś mądrego napisać to się trzy albo cztery razy zastanowie ;)
Wiesz, ze życzę Ci jak najlepiej :* ale o tym to już nie tutaj ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Kasia no co Ty :-*
Wcale tak tego nie odebrałam jako złośliwego, a o odwołaniu ślubu nie myślałam ;D
Ale to karaoke z kolegą kuszące nie powiem :P Tylko wtedy to pewnie Arek by chciał ślub odwoływać :P A do tego dopuścić nie chcę ;)
Sytuacja na dziś wygląda tak, że jesteśmy pogodzeni, zostało wszystko wyjaśnione i co najważniejsze przeprosił, co prawda pomyślał o przeprosinach o 4 nad ranem i wtedy też do mnie zadzwonił :bredzisz: ale grunt, że przemyślał swoje zachowanie ;) I przyznał mi rację, że za rzadko gdzieś wychodzimy no! ;D
Bo wczoraj to już na nic nie miałam ochoty, bo poszliśmy spać na siebie obrażeni obydwoje :obrazony:
A dziś piękna pogoda jest u mnie, więc z Agatą idziemy na rowerkach śmigać :los:
Obchodzicie dzień mężczyzn tak w ogóle? ;D Bo ja dziś złożyłam życzenia Arkowi, a on mi odpisał smsa, że " prezent kurierem poproszę przesłać" :bredzisz: :bredzisz:
Prezent może jakiś będzie jak zasłuży i jak sobie po niego przyjedzie :P
emm-a widzisz Twój Piotrek pracuje w soboty, a mój Arek wraca w piątek, sobota i niedziela wolne i nie wierzę, że nie stać go na to, żeby wyjść na mały spacer, ale to już zostało wyjaśnione, więc na razie wszystko jest dobrze :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
dobrze że się pogodziliście  :D

ja nie obchodzę dnia meżczyzn, ponieważ obchodzę 30 września dzien chlopaka, więc bez przesady...ile tego?  :D u mnie to się ze szkolą wiąże, w szkole obchodzimy takie święta, więc wiem co i jak  ;) :D zatem na dzien chlopaka to cos tam zawsze daję P. i bratu i Tacie wysylam  :D dziś już nie...
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Skoro obchodzisz dzień chłopaka to zrozumiałe, że dziś już nie trzeba, za dobrze by Ci faceci z nami mieli ;D
Miałyśmy śmigać na rowerach to ledwo z klatki wyszłam i się nie dało jechać :nerwus:
Myślałam, że jak napompuje koła to będzie ok, podeszłyśmy na stację, miły pan mi pomógł ;D
Ale ostrzegł, że z tylnego koła to za chwilę powietrze i tak zejdzie i tak się stało :nerwus:
A mój brat mnie zapewniał, że z tym rowerem jest już wszystko w porządku :obrazony: :obrazony:
No i skoro rowerów nie było, to śmigałyśmy na nogach,bo szkoda było takiej pięknej pogody na siedzenie w domu ;D
Ale muszę zaproponować Arkowi kupno nowych rowerów, skoro z tego mojego to już nic nie będzie :P
I jak Arek przyjedzie to musimy w końcu te zaproszenia zamówić i się przejść do hurtowni, bo ciągle nie ma tych zawieszek na wódkę, a już ponad miesiąc minął od zamówienia ::)

Offline emm-a

• Chuck Norris
nie znosze takiego oczekiwania...wrrr....
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ja też nie, tym bardziej, że ma mój nr telefonu to niech mi zadzwoni i powie, że trzeba jeszcze poczekać, a tu ciągle cisza ::)
A ja nie chcę zostać bez zawieszek w sierpniu :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
nie będzie tak źle, w końcu do sierpnia jeszcze sporo czasu...na pewno przyślą
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Niech tylko spróbują nie przysłać :ckm: :ckm: :ckm:
Daję im tydzień czasu :los:
W ogóle muszę się za butami rozglądnąć, a ja tak nie lubię po sklepach chodzić, jak mam iść na zakupy ciuchowe, butowe to reaguję tak :buu:
Wiem głupol jestem :bredzisz:

Offline emm-a

• Chuck Norris
oj, ja butki uwielbiam kupować  :D ubranka średnio, bieliznę najmniej, ale butki....o taaaak  :D

a szczególnie kosmicznie wysokie szpilki, najlepiej na platformie  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Mi się takie buty zajebiście podobają, ale no ja na takich bym się zabiła :P
Więc podziwiam takie buty u innych lasek ;)
Wszystko mi się dziś psuje, najpierw rower, teraz słuchawki :nerwus:
Ale za to rozrywki dostarcza mi jak zwykle siostra Arka :D
U nas jest tak, że jak pan młody wychodzi z domu to wyprowadzają go dwie panienki, jak pani młoda no to dwóch kawalerów,taki zwyczaj ;D
A ona powiedziała, że nie wyjdzie z Arkiem, bo ona jest świadkową i to by za dużo obowiązków było :bredzisz:
Coś czuję, że przed samym weselem będzie z nią bardzo wesoło :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
a co ma piernik do wiatraka? to, że jest świadkową nie wyklucza przecież wyjścia z panem młodym z domu.... jakich obowiązkow? i tak i tak będzie wychodzila przeciez....wrrr....
jejku, czasami mam wrażenie, że niektorzy to specjalnie szukają dziury w całym...

nie martw się tymi technicznymi awariami....pomysl, że to zlośliwosc rzeczy martwych  ;)

jaka u Ciebei pogoda dzis?  :D w Szczecinie slonko  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No ja właśnie wiem, że i tak wychodzi z domu, więc co to za problem wyjść z Arkiem? ???
No ale Arek powiedział, że mam się nie przejmować, on sobie znajdzie dwie inne panienki, skoro dla jego sis to taki problem :P
A u mnie dziś deszcz i śnieg i wiatr i wszystko naraz :obrazony:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
A odkurzać to ja też lubię, no ale bez przesady, a sis Arka jest straszną pedantką i ona sprzątania sobie nie odpuszcza ;) ma się wrażenie, że ona bez sprzątania żyć nie może ;) Bo jak goście się rozeszli około północy to ona znowu odkurzyła, a w niedzielę też nie wytrzymała i odkurzała jeszcze raz :mrgreen:

Ja tam odkurzam i sprzątam codziennie  ::)

Offline emm-a

• Chuck Norris
o f*uck.... codziennie???? ja w miarę ogarniam codziennie, ale odkurzam tak 2 razy w tygodniu....
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
haha ja tez odkurzam 2 razy w tyg.. przeciez mi swinie po domu nie laza hehe ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja jestem nienormalna to inna sprawa  ;D

No niestety ja muszę, bo inteligentna ja i równie inteligentny mój mąż najpierw wzięliśmy dwa koty z długa sierścią, które okropnie linieją, a następnie kupiliśmy dywany z długa sierścią  :glupek: :glupek: :glupek: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No to ja codziennie też nie odkurzam, bo wychodzę z założenia, że mieszkanie ma być do mieszkania, a nie robienia z domu muzeum :P
co wcale nie oznacza, że jestem jakąś bałaganiarą, bo czysto mieć lubię, tylko no są bardziej pedantyczni ode mnie ludzie ;D
Karolina-to u Ciebie sprawa wygląda inaczej, ale odkurzasz codziennie po siedem razy jeden pokój przy tych kotkach? ;D
A wiecie co sis Arka wymyśliła? Że ona nie dość, że nie wyjdzie z Arkiem z domu, to potem jak będą odgrywki, to ona koszyczka też nie będzie nosić :mdleje: :mdleje:
Tak się zastanawiam czy ona ma zamiar tylko stać za mną w kościele i w niczym innym nie pomagać ::)
A Arek chciał mi zrobić niespodziankę i dziś do mnie przyjechać, ale że pociągi jeżdżą jak jeżdżą to nie dał rady, ale i tak miło mi się zrobiło, że chciał  :Serduszka:  ;D
Zaczyna się robić powoli wiosna, a ja zaczynam wpadać w kompleksy, cała niedziela była wesoła i śmieszna, ale jak zobaczyłam dziewczynę brata to z niej taka laska, że ja się zastanawiam co Arek we mnie widzi, że chce ze mną być ::)

Offline Pandi
  • maniak
Co to za gadanie?? Milosc.. ehh te baby, same szukaja problemow.. Twoja sie nie interesuje, a u mnie ciut inaczej, bo siostra przez jej fochy ne jest swiadkiem,ale zaczyna sie interesowac kwestiami dekoracyjnymi..jestem w szoku :x

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Nie no 7 razy to nie ;D Powstrzymują mnie sąsiedzi ::)

Weź walnij tą laskę w łeb, albo zmień świadkową...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a ja bym bez zadnego srania sie zmienila swiadkowa... sory ale takiej zolzy bym nie chciala... bedziesz zzlowac
a ze sie rodzina obrazi? miej to w du** ;/

Offline Pandi
  • maniak
to pocisnełaś :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Pandi ale przyznaj zle mowie?  kurcze no z tgeo co Natala pisze to ta siostra sie nadaje do tarcia chrzanu a nie do swiadkowania ;D to zbyt odpowiedzialne stanowisko ;D
ogolnie  ja mam ukochana swiadkowa, ktora mimo ze ma bejbiska malego daja mi cala siebie... i wiem ze gdyby nie ona to niekiedy byloby mi ciezko i zle...
ja bede miala podobne dylematy kiedys co do chrzestnego dla naszego bejbka kiedys... bo moj brat to taki sredni jest ze wzgledu na to ze lubi % , karola brat juz ma powiedziane ze swiadkiem nie bedzie bo poprostu sie nei nadaje ;D ale za to wujkiem chrzestnym bedzie najlepszym na swiecie.. ;p i wiem ze w sumie ma podobne podejscie juz. chcoiaz myslal ze ejgo poprosimy ale po czasie doslzismy ze on faktycznie by mial z tym problem... za to mojej bratowej nie wyobrazam sobie jako chrzestna.. a rodzice moi nalegaja.. i wiem ze beda gadac ze nie poprosilam jej bo biedna? bo taka i owaka.. ale ja patrzac na to jak ona dba o swoje dzieci wiem ze moim by tez sie nie potarfila w razie czego dobrze zajac..
wiem ze brzmi straszie chamsko i w ogole ale coz.. zycie .. poki co nie ma bejbiska, ba! nie ma anwet brzucha ale ja mysle o tym ;p
takze Aniolku kochany przeanalizuj z Arkiem sytuacje i powiedz mu szczerze o swoich odczuciach, moze i on dojdzie ze masz racje i cos z tym fantem zrobicie?
ja bym sie tej siostry an pewno zapytala w takiej chwili, czego ona kur** cche w takim razie? i w jaki sposob chce wam pomoc? tym ze bedzie? to samo moze robic nie bedac swiadkowa ;D bo pozniej zacznie wam dupe obrabiac ze musiala sie tyle nameczyc i napracowac jko swiadkowa oj oj starszne by to bylo ;/

pffff sorki ze sie rozpisalam ale no wnerwia mnie ta dziewucha mimo ze mnei to nei dotyczy, ba! nawet sie nie znamy ;D

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
Aniołek  ;D
A Arek to Matthew-u McConaughey że się zastanawiasz dlaczego z Toba jest ?
Uroda przemija, a na starosc trzeba miec o czym ze soba rozmawiac !!!  ;D

Offline Pandi
  • maniak
Dziewuchy to sa zazdrosne sylwusia. i w sumie racja jest, ale wystarczy na poczatek mocno potrzasnac taka ignorantka, ejsli to nie odniesie skutku - wtedy zmiana, bo po co sie meczyc

Offline emm-a

• Chuck Norris
może usiądź przy kawce i na spokojnie porozmawiaj ze świadkową...powiedz co czujesz, że chcialabys inaczej i co ona na to...może dojdziecie do porozumienia jeszcze...

i nie znam ani jednej pary, w ktorej meżczyzna ożeniłby się z kobieta tylko ze względu na jej wygląd...sorry ale to jakis półgłówek by musiał być chyba... ???

no i - czy nie jesteś dla siebie zbyt surowa? widzialam Twoje fotki na fb i nie wiem, czego się czepiasz? wwrrrr.....

karolka - rozbrajasz mnie  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:
czy już jest lepiej?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Karola- no to Ciebie przynajmniej sąsiedzi powstrzymują ;D
Sylwia-no pocisnęłaś ;) ale masz rację, tylko ja nie wiem co jej odbiło, bo na początku się wydawała ok, sama się cieszyła z tego ślubu i że zostanie świadkową, a teraz takie kurde wydziwianie i robienie z siebie księżniczki >:(
Macie rację, że trzeba o tym z Arkiem porozmawiać i z nią :P
I niech się decyduje czy chce być świadkową czy nie, bo ja nie będę tracić nerwów, że ona nie chce w czymś pomóc no! A kandydatek na świadkową mam parę, więc zmiana to niewielki problem :P
Ale w weekend się z sis Arka będę widzieć to potem wam powiem jaki skutek odniosła rozmowa ;)
Kasia- :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: Tak będę sobie powtarzać ;D
A jak wiesz rozmowy ze mną wymagają potem ochłonięcia  :los:
Arek stwierdził, że związek ze mną jest jak siedzenie na minie, nigdy nie wie, na jaki pomysł wpadnę :P
Emm-a -takie same słowa usłyszałam od kolegi z praktyk, że za surowa dla siebie jestem :hahaha:
To chyba coś w tym musi być :drapanie:  ;D
I macie rację no przecież wygląd nie jest najważniejszy, na starość i tak będziemy obydwoje pomarszczeni ;D
Humor mi dziś dopisuje od rana, chociaż deszczowo u mnie w mieście ;)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
Kasia- :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: Tak będę sobie powtarzać ;D
A jak wiesz rozmowy ze mną wymagają potem ochłonięcia  :los:
Arek stwierdził, że związek ze mną jest jak siedzenie na minie, nigdy nie wie, na jaki pomysł wpadnę :P

życie u Twojego boku to życie pełne niespodzianek :P
Super, że Arek to docenia  :D ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
karolka - rozbrajasz mnie  :skacza: czy już jest lepiej?

Średnio...

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Kasia-docenia mówi, że nigdy ze mną nudno mu nie będzie ;D
Karola-mam nadzieję, że wkrótce u Ciebie będzie lepiej :-*
U Emmy pisałam ,że z Agatą chcemy zacząć biegać :P
Tylko, że dwa leniwce z nas są, ale może jakoś się nawzajem motywować będziemy :D
Tak sobie pomyślałam, że Emm-a przydałoby się, żebyś koło mnie mieszkała, wtedy byśmy w trójkę mogły biegać, z Tobą i Sylwią :P I wtedy żadnych wymówek bym nie miała ;)