Autor Wątek: "Każdego dnia chcę zdobywać Ciebie" :) 18.08.2012r.-odliczanie czas zacząć;D  (Przeczytany 42947 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Tak no właśnie tym malibu tak kusisz no i inne pyszne alkohole też są :los:
nad morze to ja i bym może się wybrała, ale z moją chorobą lokomocyjną to się nawet Arek śmieje, że trzeba byłoby mnie uśpić i przywieźć nocą, bo inaczej to postój co pięć minut :P

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Eeee...to sobie zrobicie postój kilkudniowy u nas! :D
Po drodze :p
Zawsze sobie odpoczniesz... ;) :p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
W sumie dobry pomysł, przyjedziemy do Ciebie, popijemy i ruszymy w dalszą drogę ;D
muszę to powiedzieć Arkowi, że jeden nocleg już mamy załatwiony jakby co ;)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Haha :D No ba! :D
Sprawa pewna...tylko d*py ruszcie ;) :p
A no...i żebym miała wolne ;) :p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Nie martw się damy Ci znać jak już się zdecydujemy na jazdę ;)
Tak sobie myślę, że czegoś zapomniałam dopisać do listy i już wiem, do fryzjerki już jestem zapisana ;D
tylko jeszcze nie wiem jaką chcę fryzurę ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ale super parka...
zobaczylam cie  w koncu i wcale nei twierdze ze jest ci potrzebna dieta ;D  a tak sie upieralas ;p;p
wygladasz swietie ;p kobieco ;)
a sluchaj gdzie kupilas taka sliczna bialo niebieska sukienke????????????? chce taka ! ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Dziękuję za tyle komplementów :-* choć ja wiem, że przydałoby się co nieco zrzucić :P
a sukienka jeśli chcesz taką to zapraszam do Nowego Sącza, tutaj takie kupisz ;D
ale ile ja się nachodziłam za tą sukienką to tylko ja wiem ;)
i udręka dla mnie to była, bo ja nie lubię zakupów :P
co innego suknia ślubna-te to bym mogła codziennie mierzyć :los:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
to jak bede szukala to wpadne do nowego sacza hehe ;p bo meeeeeeeeega mi sie podoba ;p
ja jakos nie mam szalu mierzenia sukien.... chyba kompleksy robia swoje ;[

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Wiesz jak ja odkładałam pójście żeby coś zmierzyć? Bo ciągle miałam wizję, że się w żadną nie zmieszczę, że panie w salonie będą mi dogryzać  :glupek: że we wszystkich będę wyglądać beznadziejnie :P no ale jak się już odważyłam, to nawet to , że w większość nie wchodziłam ( no bo jak mnie chcieli wcisnąć w rozmiar 38 to nic dziwnego ;D ), to nie przeszkadzało mi się cieszyć, że mierzę ;D
a jak już tę swoją przymierzyłam to jej ściągać nie chciałam ;)
a Ty przecież się napaliłaś na marabu więc jak przymierzysz w całości to myślę, że też Cię ogarnie to niesamowite uczucie i wszelkie kompleksy znikną :-*

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hehe aniolku moj k. jest chuudy i niski to mnie doluje ;p bo tak maialbym chyba juz dawno wszystko w dup***
ale nie chce sprawic ze bedziemy komicznie w dniu slubu wugladac ;p on maly i chudy ja dosc gruba i w wielkiej  rozlozystej sukni ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Po zdjęciach nie widziałam ,żeby był jakoś niski :P
ile między wami jest różnicy wzrostu? ;D bo z tego co mi się wydaję to jest wyższy od Ciebie ;)
I te fotki co pokazywałaś no to powiem tak, że on takim chudzielcem znowu nie jest ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
jakies 5 cm wyzszy  ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No i tak fajnie, 5 cm zawsze jednak widać różnicę ;)
zanim poznałam Arka, to jego poprzednicy byli niżsi ode mnie ;)
i pierwsza myśl jak zobaczyłam Arka to było " o będę mogła chodzić na obcasach" :glupek:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nie no chudszy i jeszcze nizszy tego byloby juz za duzo ;D
opowiedz w wolnej chwili jak sie poznaliscie, zareczyny itp ;p;p
dobrej nocy

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Sylwia jak to mój Arek mówi, wszystkiego mieć nie można ;)
historia naszego poznania a więc to było tak..... ;)
Po kolejnym nieudanym związku, gdzie kłamstwa i oszustwa były na każdym kroku, stwierdziłam, że nie ma sensu ufać facetom i w ogóle lepiej bez nich niż z nimi. Dobrze, że wtedy przyjaciółki były ze mną i mnie wyciągały z domu, bo inaczej bym pewnie siedziała i ryczała jak głupia i analizowała ciągle dlaczego pisał esy przeznaczone dla innej do mnie :-\ do tej pory się zastanawiam jak mogłam być aż tak ślepa ::) No ale czas mijał, powoli wszystko wracało do normy i pewnego dnia sobie przypomniałam, że mam założone konto na sympatii, weszłam tam z ciekawości z postanowieniem, że do nikogo pierwsza odzywać się nie będę ;) I pewnego dnia odezwał się Arek, obejrzałam jego profil, poczytałam co tam pisze o sobie i tak się zaczęła wymiana wiadomościami ;D
Fajnie się z nim pisało, ale wiadomo w wirtualnym świecie wszystko fajniej wygląda i pewnej niedzieli po wymianie znowu kilkudziesięciu wiadomości Arek napisał " a co powiesz na spotkanie?" o taką miałam minę :o po chwili zastanowienia i przekonania, że dziś to na pewno nie będzie miał czasu odpisałam " a co powiesz na dziś ok 20?" odpisał " nie ma problemu, powiedz tylko gdzie, a ja jakoś tam trafię" :mdleje: Wyjścia nie było skoro się już zgodziłam, napisałam do koleżanki żeby szła ze mną, bo i tak szłam do kościoła ;) Arek nie jest z mojego miasta więc dałam instrukcję jak ma trafić i uprzedziłam, że jeśli ma zamiar się nie zjawiać to niech to teraz napisze, bo ja nie mam zamiaru tracić czasu na niego ;) odpisał, że będzie na pewno. Poszłam z Agatą do tego kościoła, wracamy i widzę, że stoi ;D Pierwsze słowa Agaty do mnie " Nati, Boże jak on duży uważaj na siebie, pisz i dzwoń jakby co" Pierwsza moja myśl " o jaki wysoki, można założyć obcasy" :glupek: Podeszłam do niego, przywitaliśmy się i zaczęła się rozmowa, bardzo fajnie się rozmawiało i nawet nie wiem kiedy te dwie godziny wtedy minęły ;) Powiedziałam mu, miło było poznać, ale pora wracać do domu, a on mi na to, że mnie podwiezie :mdleje: oczywiście wtedy do samochodu nie wsiadłam, ale pozwoliłam mu się trochę odprowadzić ;) I wtedy też wymieniliśmy się telefonami, zaczęły się eski, telefony, zaczynałam coraz częściej o nim myśleć :P Nadeszły walentynki tego dnia zaprosił mnie do kina, siedzieliśmy w tym kinie i tak się zastanawiałam kiedy mnie za rękę wezmę -nie wziął, próba jakiegokolwiek pocałunku-nie :P, siedzieliśmy i oglądaliśmy film. Już zaczynałam myśleć, że pewnie znowu nic z tego, no ale to po co by tyle pisał i tak nalegał na spotkania ??? Wyszliśmy z tego kina, a wtedy było bardzo dużo śniegu ;D zanim samochód się rozgrzał to zdążyliśmy sobie pogadać i jakoś tak samo wyszło, że z pocałunku w policzek zrobił się pocałunek w usta :Serduszka: Rozstaliśmy się i 17 lutego napisał mi eska czy nie chciałabym mu pomóc wybrać lampki do pokoju ;D Wtedy pracowałam w Zusie, więc mu napisałam, że nie ma problemu, ale dopiero popołudniu, pojechaliśmy, żadnej lampki nie wybrał, bo mi się akurat wtedy nic nie podobało, a on powiedział, że skoro mi się nie podoba nic to jemu też nie :D Pojechaliśmy do pizzerii, rozmawiamy sobie, śmiejemy się i Arek mówi, że dobrze mu w moim towarzystwie i że chciałby żeby ta nasza znajomość przerodziła się w coś więcej  ;D I tak zostało umownie, że od 17 lutego jesteśmy razem, a w tym roku już będziemy trzy lata ze sobą i nawet nie wiem kiedy to przeleciało :P Kłótnie i sprzeczki są, bo idealnych związków nie ma, ale życia bez niego sobie nie wyobrażam :) Chcecie wiedzieć jak było z zaręczynami czy was zanudziłam? :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
bardzo fajna historia :-) często tak chyba bywa, że nie chcemy sie już angażować, mamy dosc facetow, a tu nagle los nam szykuje niespodziankę...W każdym razie u mnie też tak było :-)
Tyle że zdążyłam zostać starą panną  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Emm-a no proszę Cię jaka z Ciebie stara panna ???
no i może jednak coś jest w tym, że jak ktoś komuś przeznaczony to się w końcu spotkają ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
trzydziestodwuletnia Kochana  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
aniołku czytając Twoja historie miałam wrażenie że czytam o sobie i moim M :) Też zaczęło się od portalu społecznościowego po nie udanych związkach a później....samo poszło.... i zaraz w maju minie 4 lata :) 
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
emm-a wg mnie nie klasyfikujesz się do starej panny w tym wieku :P
w kwietniu zostaniesz mężatką więc w ogóle o żadnej starości mowy nie ma ;D
lebara- co byśmy bez tego internetu zrobiły ;)

Dziś mam wrażenie jakby mi ktoś narzeczonego podmienił :P Arek jest w pracy ja siedzę sobie w domu, dzwoni do mnie i oświadcza mi że w tym tygodniu to on zamierza:
-kupić 60 butelek wódki, żeby mieć już całość ;D
-zamówić obrączki :Zakochany:
-zapisać się może na kurs przedmałżeński :o
i w ogóle to kupić materiały na budowę naszego domu :skacza:
I pojęcia nie mam co wpłynęło na takie zaangażowanie, bo o nic nie marudziłam przez weekend :drapanie:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
A może czytał forum ? ;) :p

"Budowa naszego domu..." ? No o tym to ja nie wiedziałam! :D
Ależ Wam zazdroszczę :D

No jak się wybudujecie to ja to muszę zobaczyć! :D
Jeśli mnie zaprosicie oczywiście ;) :p

Offline sylwiq

• Chuck Norris
historia fajna ;]
nie zanudizlas bo to takie prawdziwe zycie ;]
ogolnie strasznie duzo par spotyka sie przez portale spol. ksiadz nam mowil i fajnie ze takie cos jest.. szkoda ze jedynie ci zli ludzie tez o tym wiedza i niekiedy mozna zle tarfic ;p
na szczescie wasza historia pokazuje ze mozna znalesc swoja druga polowke ;D
co do domku... zazdraszczam ;D

co do zmiany podejscia... a moze wlasnie dlatego sie zaangazowal bo mu odpusccilas jeden week? ;p; hihihi i starcil grunt pod nogami ehhehe ;p;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
 shar3ware forum nie czytał, bo nawet nie wie na jakie ja forum wchodzę więc to nie to ;)
a z tym domkiem naszym jest tak, że nie budujemy się od samego początku tylko dobudowujemy się do tego co już jest ( tak jakby robimy jeszcze jedno piętro ;))ale wszystko będziemy mieć osobno łącznie z wejściem do nas, więc myślę, że wszystko będzie dobrze :P I nikt nam się do niczego wtrącał nie będzie ::)

sylwusia085 to nie jest tak, że ja mu co weekend o ślubie mówię, ale fakt może się zdziwił, że nic o ślubie przez trzy dni nie gadałam to wziął sprawy w swoje ręce ;D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Ty,a Ty zapomniałaś jak mam na imię? ;) :p
Hehe ;) :p

No mój mąż też nie wie ,że ja na jakimś forum siedzę ;) :p
Znaczy wie,ze coś piszę...ale nie wie gdzie ;) :p
Po co go wtajemniczać w jakieś szczegóły ,które i tak mu się do niczego nie przydadzą ? ;) :p

To by się nasi chłopcy zdziwili jakbyśmy się nagle spotkali ,a oni nie wiedzieliby skąd się znamy :D
Nawet ciężko by im było wytłumaczyć ;) :p

A z domkiem...fajna sprawa :)
Dawaj znać jak tam będą szły Wasze prace ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No oczywiście, że nie zapomniałam jak masz na imię :P
ale Twój nick też mi się podoba Monia ;D
A do rozpoczęcia czegokolwiek z domkiem to jeszcze trochę czasu minąć musi  :P
Wyobraziłam sobie nasze spotkanie i zdziwione miny naszych panów " A wy to skąd się znacie?" :drapanie:  ;D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
To nie ważne...ja i tak chcę wiedzieć! :D :p
Pamiętaj...ja Cię znajdę ;) :p

Ooooj. tak...widzę ich zdziwione miny...,że z drugiego końca Polski się znamy ;) :p

Offline Pandi
  • maniak
Przez tempo dzisiejszych czasów wielu ludzi poznaje sie przez portale.. bo mało kto ma czas poznac kogos ciekawego na real .. my sie znalismy dłuuuugo wczesniej zanim zaczelismy byc para, ale głownie gadalismy na gg badz na chacie ;). Idealnie to rozumiem ..

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Monia-będziesz więc pierwszą osobą , która się dowie o jakichkolwiek postępach w budowaniu ;D
Pandi-no i tak mi się wydaje, że net też dużo ułatwia w tym zabieganym świecie ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
ooo jak fajnie :-)

my wczoraj z P. byliśmy na zakupach w cerfurze i stwierdził, że trzeba popatrzeć na ceny wódki... My pewnie w makro kupimy, przypuszczam że najtaniej wyjdzie... Myślę też o kupnie whisky na wesele oprócz wódki, bo niektórzy z gości wiem, że nie piją wódki, tylko właśnei whisky...ale oczywiście P. mowi ze wymyślam.... Tez tak uważacie? To nie wyjdzie aż tak drogo...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Z moim M to była nawet trochę śmieszna historia, bo będąc wcześniejszych związkach dwa razy pod rząd spotykałam się z samymi Marcinami, z tego jeden też był poznany przez internet, jakoś tak miałam szczęście co do tego imienia :) do dzisiaj pamiętam jak zapewniałam moje koleżanki, że już więcej nie chcę mieć faceta, ale jakoś krótko po tym poznałam mojego M trzeciego Marcina :) gdy zaczęliśmy ze sobą klikać  byłam przekonana że trochę poklikamy i na tym się skończy, koleżanki śmiały się ze mnie że znowu Marcin, chociaż ja  cały czas im powtarzałam że nic z tego nie będzie, bo ja nie chcę.!!!
No i od klikania przeszliśmy do spotkań i tak już zostało... i już nie długo ten piernik zostanie moim mężem:)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"