Autor Wątek: "Każdego dnia chcę zdobywać Ciebie" :) 18.08.2012r.-odliczanie czas zacząć;D  (Przeczytany 43049 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Dziewczyny :los:
Bejbis nie, jestem pewna w 99% :P Raczej to ta grypa żołądkowa i nikomu nie życzę takich męczarni jak ja miałam :P
A na imprezie śmiesznie wyszło, bo mama Arka mi herbatę zrobiła i się pyta ile mi posłodzić,bo nie chciało jej się podawać cukru ;) I ja mówię, że dziękuję, ale nie słodzę, a sąsiad, który tam był " Natalko,ale dlaczego nie chcesz słodzić?" " Bo nie słodzę od dziecka, zawsze gorzką piję" " Hmmm od dziecka czy DLA dziecka?" :los: I zaczęły się komentarze do Arka czy się postarał, żeby wcześniej dziadkami zostali ;)
A odkurzać to ja też lubię, no ale bez przesady, a sis Arka jest straszną pedantką i ona sprzątania sobie nie odpuszcza ;) ma się wrażenie, że ona bez sprzątania żyć nie może ;) Bo jak goście się rozeszli około północy to ona znowu odkurzyła, a w niedzielę też nie wytrzymała i odkurzała jeszcze raz :mrgreen:

Offline emm-a

• Chuck Norris
hhmmm.zawsze pozostaje 1% niepewności  :skacza: :skacza: :skacza:

faza z tym odkurzaniem  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Emm-a no tak w sumie 100% pewność się ma jak jest szklanka wody zamiast ;D
Ale ciążę wykluczam, podejrzewam ( i moja mama też) , że to po prostu z nerwów :-\
Bo ja wszystko tłumię w sobie, nic nikomu nie powiem jak mi z czymś źle, a teraz na uczelni robi się nieciekawie, miałam kłótnię z dziewczyną brata-to zostało wyjaśnione, ale jakiś taki niesmak pozostał.
W sobotę usłyszałam przykre słowa od kuzyna Arka, a przykro mi było tym bardziej, że powiedział co powiedział bez powodu :-\ tak jakoś się to wszystko zebrało na raz to i organizm musi jakoś odreagować ;)
A dziś w nocy mi się jeszcze śniło,że Arek ze mną zerwał :buu:
Już chyba gorszego początku dnia nie mogłam mieć, pocieszam się, że to był tylko sen :P

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Eeee... to ja w takim razie miałam 100% pewności do ślubu! :D

Teraz mam z jakieś 50%... ::)
A chciałabym mieć 100%...tego ,że JESTEM  w ciąży! :D :los:

Oj Natalko...przestań się stresować to i organizm się unormuje...
Ja nie zapomnę przed ślubem jak przez 2 miesiące nie miałam @ ,gdyby była inna sytuacja to bym była PEWNA ,że jestem w ciąży,ale takiej opcji nie było! :D
Więc spokojnie czekałam ,aż łaskawie się pojawi ;) :P

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Monia, pamiętam to Twoje oczekiwanie na @  ;)
Ale wszystko się dobrze skończyło ;D
Ja wiem, że nie powinnam się stresować, tylko czasami się tak nie da i nawet mnie stres i nerwy dopadną, dziś na uczelni dziewczyny też stwierdziły, że widać po mnie, że taka inna jestem, przygaszona i cicha :P
A za tą Twoją pewność bycia w ciąży trzymam mocno kciukasy :skacza:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Ja na luuuuzie do tego podeszłam ;) :p

Oooo ...tak,pewność by się przydała :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No Ty akurat nie miałaś się czym stresować przed ślubem :los:
To z Damianem pomóżcie tej pewności by stała się pewna :P

Offline Pandi
  • maniak
Faktycznie stres cos z nami robi.. miesza , miesza mi namieszal az o 12 dni :O.. juz widzialam scenariusz calego wesela w wersji 2,5 :| .. na szczescie wszystko oki .. i wcale3 sie nie dziwie

Offline emm-a

• Chuck Norris
na mnie też stres działa przyspieszajaco albo opóźniająco...;-)

jejku shar3ware trzymam kciuki za maleństwo w Twoim brzuszku  :D ale by było fajnie  :D :D :D  mam nadzieję, że i u mnie się szybko po ślubie pojawi  :D

a co do pewności, to ja uważam, że zawsze trzeba być rozsądnym w tej kwestii....i stuprocentowa pewność dla mnie nie istnieje - chyba że w odniesieniu do Rodzicow...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
U mnie na szczęście cały stres opadł i już wszystko jest w porządku ;D
Dziś przyszła do mnie koleżanka, jeszcze przed moimi zajęciami, więc tak wpadła na chwilę na kawę i zaczęła narzekać, że ciągle jest sama, że ona by już chciała kogoś mieć, mówię jej, że nic na siłę, że jak przyjdzie czas to i ona znajdzie tego jedynego, a ona mi na to, że ona by chciała mieć kogokolwiek.
I tak jak już pisałyśmy w wątku Pandi takie coś jest dla mnie bezsensu, żeby być z kimś tylko dla bycia ::)
No ale widzę, że tej koleżance nie przegadam, to nie będę tracić czasu na tłumaczenie ;)
Emm-a- fajnie, że chcecie tak od razu mieć po ślubie dzidzi ;D
U nas kwestia pojawienia się maleństwa jest jeszcze do przegadania ;)
Pandi-12 dni, no to ja też bym wtedy stres miała niesamowity, ale najważniejsze, że u Ciebie wszystko ok :-*
Jutro dzień kobiet i sama sobie muszę jakąś przyjemność sprawić, chociaż Arek mi właśnie napisał eska, że " prezent spóźniony dostaniesz diable tasmański", nie wiem o co mu chodzi z tym diabłem :drapanie:  ;D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Natalko,Emmo ( Moniko ;) ) dziękuję za kciukasy! :D
Tak chciałabym żeby nam się udało! :)
Tak chciałabym już być w ciąży...! :D :los:
Wydaje mi się ,że to taki fajny stan! :D
Dlatego najlepiej chciałabym wiedzieć od pierwszych dni ,że będę w ciąży żeby cieszyć się tym stanem jak najdłużej! :D
A nie tak jak większość dziewczyn dowiadują  się w 2-3 miesiącu ciąży.
Co człowiek z tej ciąży ma? A jeszcze nie daj Boże ciąża niedonoszona...to już w ogóle...zero radości! :D
Tak mi się przynajmniej wydaje... ;)

Poza tym...naprawdę chciałabym wiedzieć dość wcześnie czy jestem w ciąży dla zdrowia maleństwa.
Bo i w pracy dość sporo dźwigam...no i z alkoholem nie folguję! :D :los:
Także im szybciej tym lepiej! :D

Jeżeli chodzi o właściwy czas....to ja sama do ostatniej chwili nie wiedziałam ,że tak szybko się zdecydujemy.
Jeszcze przed ślubem...ba! PO ŚLUBIE! Mówiłam ,że to nie moja bajka i mam a to jeszcze spoooooro czasu.
Na razie chciałam się wyszaleć i po korzystać z życia,bo w końcu MŁODA jestem! :p
Ale w pewnym momencie zabrakło nam TEGO CZEGOŚ.. :)
Pomimo posiadania kociambra...,który przyznam szczerze....przez chwilę zasłonił moją chęć na dzidzię :p
Ale tylko na CHWILĘ! ;) :p

Jutro 8 marca...a ja już sama kupiłam sobie tulipany od Męża! :p
Feeest...ale wiecie co? Jakoś nie przepadam za tulipanami...wydają mi się takie tandetne i oklepane TEGO DNIA!
W ciągu roku mogą być,ale w Dzień Kobiet jakoś mnie drażnią ...  :-\
Też tak macie  czy tylko ja taka inna...? :bredzisz:

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Monia na pewno niedługo będziemy u Ciebie czytać, że zostałaś mamusią :skacza:
A z tymi tulipanami, Monia nie mogłaś sobie róż kupić, jak Cię tak te tulipany drażnią? :hahaha:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Moniaa ja mam z tulipanami na odwrot ;D

bo nigyd nie dostaje ;p zawsze rozne i lilie ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
A ja dziś o jakichkolwiek kwiatach to pomarzyć mogę :P
Tak więc bez marudzenia mi tu! ;D
Za to dostałam życzenia od Arka i nawet mój brat sobie o siostrze przypomniał :los: Za chwilę do mnie koleżanka przychodzi na kawkę ;) I humor dopisuje, bo nareszcie nic nie boli ;)
A wam moje piękne laseczki wszystkiego co najpiękniejsze w tym dniu życzę :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Arek mi właśnie napisał eska, że " prezent spóźniony dostaniesz diable tasmański", nie wiem o co mu chodzi z tym diabłem :drapanie:  ;D

;D ;D ;D

A wam moje piękne laseczki wszystkiego co najpiękniejsze w tym dniu życzę :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Najlepszego  :-* :-* :-*

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
W życiu tylu życzeń nie dostałam co dziś od facetów ;D
Łobuzy byli nawet w miarę spokojni  :P
A kolega z którym mam praktyki, odprowadził mnie na przystanek i jak jechał jego autobus to poczekał na następny :P
I się dowiedziałam, że przepisał się do mojej grupy środowej, chociaż on powinien chodzić na poniedziałkową, a przepisał się, bo powiedział, że z nikim mu się tak fajnie nie gada jak ze mną :bredzisz:
Kasiu co to za uśmiech przy tym diable? :D
A teraz właśnie dostałam czekoladkę od taty :los:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
oo uwzaj na tego kolesia hihi

Offline emm-a

• Chuck Norris
diablico...lepiej się pilnuj... ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Spokojnie ;D
Od tamtego roku mam z nim już praktyki, jakoś tak wyszło ;)
Arek go zna, nawet razem go odwoziliśmy do domu, więc wszystko pod kontrolą  ;D
Ale tym przepisaniem się do mojej grupy to mnie właściwie zaskoczył :P
Idę się przejść z moją Agatą, bo mam tyle energii, że w domu nie usiedzę :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
yyyy...a ja idę do kuchni  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Natalko...to ,że on ma z Tobą praktyki już rok i Arek go zna,to o niczym nie świadczy! :p

Ja też mam PEWNEGO kolegę w pracy ,który zna mojego Damian,wie ,że jesteśmy małżeństwem,często razem pijemy.
On ma rodzinę (żonę,dwójkę dzieci)...ba! jest dużo starszy ode mnie... :p
Co mu w niczym KOMPLETNIE nie przeszkadza! :D :los: :p

To o niczym nie świadczy...uwierz mi! :D :los:
Uważaaaaaj... :p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ostrzeżenia biorę do serca ;)
Dzień się zaczął miło, a skończył się beznadziejnie, pokłóciliśmy się z Arkiem :-\
I nie o kolegę, o całkiem błahą rzecz, a zrobiło mi się cholernie przykro, że Arek tak zareagował :buu:
Ja chciałam tylko, żebyśmy częściej gdzieś wychodzili, gdziekolwiek, nawet się przejść na spacer, a on do mnie, że mu się nie chce i żebym się przyzwyczajała do siedzenia w domu :buu: :buu: :buu:
Chyba nie wymagam za dużo, głupi spacer to dla niego takie poświęcenie :buu:
Mówię wam dziewczyny jak mi smutno i przykro :'(

Offline emm-a

• Chuck Norris
aniolku to niemożliwe, że marnujesz swoje nerwy i narażasz urodę - wszak złość piękności szkodzi...i to dlaczego w tym wyjątkowym dniu jesteś smutna??? przez mężczyznę Twojego....
no nie...zapomnialas najwyraźniej, że mężczyźni nie mogą wpływać na nas negatywnie, wszak wiadomo wszem i wobec, że...

CHŁOPY TO CZOPY!!!!!!! i trza brać na nich poprawkę... głowa do góry Kochana  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Brakowało mi tego tekstu, że chłopy to czopy ;D
Co nie zmienia faktu, że dalej mi smutno :'(
Do jutra mam nadzieję mi przejdzie :'(

Offline emm-a

• Chuck Norris
jak dzis humor Kochana? mam nadzieję że spojrzałaś na sprawę z odpowiedniego dystansu?  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
aniolek86 melduję się w Twoim odliczaniu w końcu Ty u mnie byłaś ;) Postaram się nadrobić wątek ;) Pozdrawiam

Tak chciałabym żeby nam się udało! :)
Tak chciałabym już być w ciąży...! :D :los:
Wydaje mi się ,że to taki fajny stan! :D
Dlatego najlepiej chciałabym wiedzieć od pierwszych dni ,że będę w ciąży żeby cieszyć się tym stanem jak najdłużej! :D
A nie tak jak większość dziewczyn dowiadują  się w 2-3 miesiącu ciąży.
Co człowiek z tej ciąży ma? A jeszcze nie daj Boże ciąża niedonoszona...to już w ogóle...zero radości! :D
Tak mi się przynajmniej wydaje... ;)

Poza tym...naprawdę chciałabym wiedzieć dość wcześnie czy jestem w ciąży dla zdrowia maleństwa.
Bo i w pracy dość sporo dźwigam...no i z alkoholem nie folguję! :D :los:
Także im szybciej tym lepiej! :D

W takim razie Monia trzymam kciuki za Was ;) Ale co to tego że nie chcesz się dowiedzieć w 2 miesiącu tak jak inne dziewczyny, to powiem Ci że wcześniej niż koło 5 tyg się nie dowiesz, a 5 tydzień to w zasadzie już początek 2 miesiąca  ;) ;) ;)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Kochana  ;D
Ty się bierz za tego Twojego Arka przed ślubem, bo po ślubie będzie za późno !!!  ;)
Musisz go wziąsc sposobem :P
Choc z drugiej strony nie ma mu się co dziwic jak on tyle czasu spedza w pracy i jest zmęczony, że jak ma wolne to chciałby się pewnie z Tobą spotkac, posiedziec w domu, odpoczac, poprzytulac :P
Więc rozwiązanie jest takie, to Ty zapros Go na spacer :), zarezerwuj bilety w kinie, umów się ze znajomymi ze przyjdziecie razem i troche postaw Go przed faktem dokonanym :) raz,drugi,trzeci, a potem powiedz, że jak nie lubi byc tak zaskakiwany to niech sam wykaze inicjtatywe i RAZEM ustalajcie ze raz na jakis czas trzeba się wyluzowac i wyjsc do ludzi :P:P:P
Pomimo Naszegooo długiego stażu uwielbiam te nasze wyjscia gdziekolwiek, szykuje się wtedy jak głupia, bo przeciez ide na RANDKE z moim Mężem  ;D Z reszta Go nie trzeba nawawiac, on lubi wychodzic, bo w domu to tylko ludzie umierają ;-)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
moj siedzi wiecznie w pracy i jest wiecznie zmeczony  ;p
do znajomych w tyg go ciezkow yciagnac ;p ale w weekend bardziej ;D
co do tego co napisala serduszko ;D u nas jest podobnie ;p ja inicjuje nasze wyjscia nazywajac je randkami.. z narzeczonym hehe ;p i on widzi ze ja sie bardzo ciesze wiec zcasem zaciska zeby i idzie mimo braku sil ;D no w koncu jak mzona narzeczonej zepsuc randke? ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Emm-a dziś humor lepszy, kolega z praktyk ciągle mnie rozśmieszał, więc jest ok ;)
 kacha8609 witaj :-* :-*
Kasia-no ja wiem, że po ślubie to będzie za późno na cokolwiek :P Tylko,że ja z inicjatywą wychodzę ciągle, jak idziemy do znajomych to do moich, jak do kina, ja patrzę co ciekawego, bo on mówi, że się nie zna na filmach :bredzisz: Jak chcę iść na karaoke to jemu się nigdy nie chce ::)
I ja Kasiu rozumiem jego zmęczenie, mimo wszystko nie jestem zołzą :P Wczoraj mi się po prostu przykro zrobiło, że tak mi powiedział, że mam się do siedzenia w domu przyzwyczajać, o to głównie poszło :-\
Sylwia, Kasia, ale przyznam wam,że ja pomysłu, żeby iść z nim na randkę to nie miałam, więc dzięki za podsunięcie takiej wspaniałej propozycji :-* :-*
W końcu randki odmówić nie będzie mógł ;D
A najważniejsze, że dziś rano już mi napisał normalnego smsa i już jest dość normalnie ;)
Na weekend go nie będzie i mi przez to też smutno, że nie będziemy razem-no ale takie życie, coś za coś ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
oj dziewczyny, skąd ja to znam... :D
mój P. też wiecznie zmęczony, no i wiem, ze to prawda, jak jest sezon, czyli właśnei sie teraz zaczyna i trwa do zimy, to on przyjeżdża do mnie ok. dwudziestej, jemy obiad, oglądamy coś tam w tv i on wlasciwie na siedzaco nawet czasami zasypia zaraz po obiedzie...Wyjście w weekend niemożliwe, w sobotę też on pracuje, ale krocej, więc ewentualnie wtedy  - ale to najczęściej do naszych przyjaciół czy rodzeństwa, żadnych szaleństw....

Klara 2014r.
Dominika 2017r.