Autor Wątek: "Każdego dnia chcę zdobywać Ciebie" :) 18.08.2012r.-odliczanie czas zacząć;D  (Przeczytany 44329 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
mnie mamba pocieszyla, mowiac ze jak mieszkamy juz razem to czeka Nas tlyko jedna spowiedz ;D z czego sie bardzo ciesze, bo nie lubie tego.... :P

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
mnie mamba pocieszyla, mowiac ze jak mieszkamy juz razem to czeka Nas tlyko jedna spowiedz ;D z czego sie bardzo ciesze, bo nie lubie tego.... :P

Dokładnie tak!
Nam ksiądz na kolędzie powiedział ,że ma być to dla nas "kara"
A ja sobie pomyślałam... "za taką karę to ja dziękuję" :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Pandi- ja przedślubną będę mieć w maju pierwszą i potem w sierpniu drugą ;)
Aniołek-jak się mieszka razem to się raz idzie  ;) a my nie mieszkamy razem to idziemy dwa ;D
chociaż też bym wolała raz, ale jak trzeba to trzeba ;)
Monia-taką karę też bym mogła mieć :P
Miałam wstać rano i iść, ale za bardzo mi się spać chciało, to wyłączyłam budzik i poszłam spać dalej :D

Offline Pandi
  • maniak
Podwójna, hehe, no tak, my tez osobno, bo nie warto czegos wynajmowac jak remont mieszkania nas czeka za 2 miesiace i przeprowadzac sie co chwila, to bym oszalała..

Z karteczkami bedziesz biegała - jak i my, pff..

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
nam ksiadz powiedzial ze jesli damy rade miesiac przed slubem "nic" !? to idziemy dwa razy ;D jesli nie damy to idziemy tylko raz .. i sami mamy zadecydowac czy damy czy nie jesli nie damy to mamy sami przekreslic spowiedz nr 1...
hmm... a ja w porownaniu do was, mega chce isc do spowiedzi.... wiem ze moglabym isc juz teraz nawet nie na przedslubna ale najorzje sie wybrac.. ale jaka wychodze lekka jakw wyjde z konfesjonalu,....brzmit o tak jak bym byla opetana ;d ja na co dzien diabel.. ale raz na pol roku mam mega potrezbe wyspowiadania sie,,,

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Sylwia-to mnie zaskoczyłaś, myślałam, że jak się da rady nic, to wtedy można raz iść, a tu się nie grzeszy, a spowiedź podwójna :P
I nie jesteś opętana, ja do spowiedzi też mam potrzebę chodzić i właśnie jestem po :Swiety:  ;D
Trafiłam na fajnego księdza, więc poszło szybko i sprawnie ;) ;) I mam tak samo jak Ty, jak wychodzę to taka lekka się czuję  ;D a Arek powiedział ,że rozgrzeszenia nie dostanę pfff :P
Pandi-no te karteczki, zależy od kościoła, bo wiem, że w innym kościele, co koleżanka brała ślub ksiądz im powiedział, że to sprawa ich sumienia czy pójdą do spowiedzi czy nie, ale to nie przedszkole, żeby bawić się w karteczki :P a znowu u mnie karteczki są, więc będzie biegania  :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
my mieszkamy osobno, więc niby nas czekają dwie spowiedzi, ale coś czuję, ze się z księdzem dogadamy... ;)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Emm-a jak się możecie dogadać z księdzem to fajnie ;D
Mi trochę smutno, bo mama przykre słowa mi powiedziała, niby wiem, że często coś tam głupio palnie, ale ja biorę to do siebie i potem mi się tylko płakać chce  :'(
A mama tak jakby zapomina, że coś tam mi powiedziała i się dziwi, że o co znowu ja mam problem ech :-\
Jakiś taki do niczego ten dzień się zrobił przez mamę :-\

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mam to samo czesto wiec wime co mowisz ;/
 ale olej to bedzie ci lzej albo idz pogadac z mama ;]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Pogadałam z Arkiem ;D
Moja mama jest taka, że ona do błędu się nie przyzna i koniec kropka, więc nie ma co z nią dyskutować, bo jak zaczynam to się jeszcze większa kłótnia z tego robi, ja się tylko bardziej denerwuje, a po co mi to :P dość mam już stresów, to sobie nie będę dokładać następnego, ale no przykro zawsze jest niestety ::)
Ale jutro, albo pojutrze pojadę do Arka :Serduszka: :Serduszka:, więc nie będę już tak myśleć o tym ;) 
A dziś wzięłam sobie relaksującą kąpiel z książką i już mi trochę lepiej :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
mimo że takie kąpiele długie sa niedobre dla skory, uwielbiam je  :D :D :D wanna pełna pachnącej piany, mega gorąca woda i relaks...albo z ksiażką , albo sobie świczki zapalam, światło gaszę iw takim polmroku w wannie odpoczywam  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja tez uwielbiam takie kapiele w wannie! niektorzy biora tylko prysznic, ja nie moglabym wytrzymac bez wanny! wczesniej jak mieszkalam z rodzicami mielismy taka narozna wielka wanne, to z Mackiem moglismy sie tam kapac, nasz jest za mala niestety i dupa hehe :P ja zawsze gazete biore i czytam :D

oj aniolku przykro mi, ze tak z mama sie dzieje... :przytul: bedzie wszystko dobrze zobaczysz! :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Emm-a - i dlatego codziennie biorę prysznic, ale od czasu do czasu przyjemność też można sobie zrobić ;) a w półmroku bym nie mogła leżeć, bo ja bym od razu sobie wyobrażała, że jakieś duchy są i bym się bała :glupek: :glupek:
Aniołku- w naszym nowym mieszkanku też będzie tylko prysznic, bo Arkowi się wanny nie podobają :P to korzystam z domowej wanny póki jeszcze mogę ;) ;)
Z mamą mi już trochę przeszło- do następnego razu ;)
Arek wczoraj w esie napisał ,że jak pomyśli co ja przechodzę w domu to mam naprawdę przej***ne  ::) i dlatego zabiera mnie do siebie  :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja nie nawidze goracej wody... blee
w wannie u karola rodzicow sobie czasami poleze ;D ale moje lezenie trwa ok 20minut maks i spadam z niej bo jzu mi sie nudzi  mimo gazetki a oni maja taka ogromna ze 185cm ma ;D
ja mam w domu prysznic ktory uwielbiam ;D
i jak wskakuje tam z karolem bo zimno mi samej to zawsze sie klocimy bo on chce goraca wode a ja letnia  8)

co do sytu w domku mam podobnie.. tzn nie wiem jak jest u ciebie ale niekeidy taki sam post chcialabym anpisac ;D no i ogolnie nie wiem jak dlugo my bedziemy jeszcze z moja mama mieszkac ;[ te kredyty ;[

Offline emm-a

• Chuck Norris
prysznic jest fajny i wygodny, ale ja też bym bez wanny nie dala rady... Jak będziemy się z P. budować, to obowiązkowa duża łazienka z ogromną wanną  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Sylwia- jeśli chodzi o prysznicowanie i wspólne kąpiele to u nas odpadają, bo ja chcę gorącą wodę, a Arek zimniejszą i się nie dogadujemy :P i dlatego każde osobno idzie :D
A co do sytuacji w domu, raz jest gorzej, raz lepiej, nie chcę tu pisać o co dokładnie chodzi, ale ogólnie faworyzowanie braciszka ( i to już A. też zauważył :P), czepianie się o takie małe rzeczy, że mi się coś dzieje, bo mogę się starać i robić i zawsze, ale to zawsze jest źle :-\ i komentarze przykre tak średnio co drugi dzień :-\ i do tego dochodzi mój tata, ale o tym to już w ogóle nie chcę pisać, no ale mi ulżyło jak się wypisałam ;)
Emm-a- ja chciałam wannę, ale A. się uparł, że nie będzie, a czasem ja też w czymś ulec mu muszę, żeby nie było, że nic już do powiedzenia on nie ma  ;)
A jutro będę mieć już Arka przy sobie  :skacza: Bo już wraca do siebie do domu pociągiem  ;D ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
no to super ze wreszcie bedziesz miala swojego przyszlego meza dla siebie ;D ja tak jak emma - duza lazienka z duza wanna :D moi rodzice maja duza lazienke teraz, jest osobne pomieszczenie gdzie jest wanna co mi sie mega podoba :D kiedys bedziemy sie budowac to tez sobie zafunduje taka lazienke :P

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
To będę wam zazdrościć takich wanien  :P
Ale Arek mi obiecał, że kabinę prysznicową mi kupi z full wypasem i nawet radio tam będę mieć :hahaha:
Idę kończyć porządki w domu, a potem do Arka :skacza:

Offline emm-a

• Chuck Norris
kurcze, ja mialam dzis sprzątac, a nic w sumie nei zrobilam  :-\  jutro będę zasuwala jak dzik  :P :P :P
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Jestem u siebie, Arek u siebie, u mnie i u niego posprzątane wszystko na błysk ;D
od teściowej mam pyszne ciasta, które będziemy pałaszować :D
I jutro znów się z Arkiem będę widzieć już bez przerwy do wtorku :skacza:
A wczoraj w nocy , leżymy sobie z Arkiem, buziakujemy się, Arek się przytula i szepcze  " uwielbiam Cię moja przyszła żonko"  :Serduszka: :Serduszka: :serce: :serce:
I w takim romantycznym nastroju życzę Wam Wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!! :-* :-*

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Ale Twój narzeczony to słodziak  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
Gabriela
Zofia

Offline emm-a

• Chuck Norris
oooo jak romantycznie i cukierkowowo  :D :D :D   mężczyźni czasem naprawdę potrafią wznieść się na wyzyny  :D

Tobie też Zdrowych i pogodnych Świąt  :-*
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
aniolku Tobie rowniez zycze Wesolych :)

Arek jest chyba typem romantyka cio? :) jak dziewczyny juz napisaly ze slodziak z niego :)

Offline Pandi
  • maniak
kabina z radiem, jakbym sie slyszała pare miesiecy temu, gdy przyszlo do zakupu wybrałam model wygodny, ale bez bajerów ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Dziewczyny, mam mały remont w mieszkaniu, miał się skończyć w sobotę, jak zwykle się przedłuża ;)
i warunków nie ma do niczego :P
ale chciałam się pochwalić, że zawieszki na wódkę już są i wczoraj z Arkiem poubieraliśmy parę butelek, jak w domu się ogarnę ze wszystkim to pokażę wam jak nam to wyszło ;D
I dostaliśmy dwa zaproszenia na wesele w czerwcu jedno 9 drugie 23 czerwca i chyba na dwa sobie pójdziemy ;D ;D
buziaki dla wszystkich :-*

Offline _patka_

• Chuck Norris
o prosze bedziesz sie bawic na weselu wtedy kiedy i ja bede miala swoje weselicho ;D super!
remonty sa okropne, co prawda efekty ciesza oko ale sprzatania duzo i uciazliwe to jest...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
w dniu mojego tez sie ebdziesz bawic hehehe
ale superowo ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
ale fajnie  :D ja też bym poszla na jakies wesele - hhmm....moze 28 kwietnia ?  :skacza: :skacza: :skacza:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
No patrz Ty ją...jak się będzie bawić! :D

Ja w prawdzie nie dostałam jeszcze zaproszenia ,ale wiemy ,że szykuje nam się  wesele na 1 września! :D
Z resztą,..Ty już to wiesz,bo wszędzie o tym trąbię ;) :p

Offline taigh
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
późno, ale, jako, że 18go sierpnia i też za Arka, dołączam i podczytuję! ;)

nocne zapiski panny (nie)młodej: https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39691.0