Autor Wątek: Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...  (Przeczytany 1051536 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline akto
  • bywalec
Wątek zniecierpliwionych z 2007, czyli ponad 400 dni do...
« Odpowiedź #3480 dnia: 22 Października 2006, 10:55 »
cafe, a Ty masz ślub w moje urodziny :P

Cytat: "oosta"
oja koleżanka miała jeżyka i wyglądała świetnie, oryginalnie i bardzo dobrze się czuła

ja pewnie tez bym sie dobrze czula, gdybym ścieła z własnej nieprzymuszonej woli (tak jak kilka lat temu, jak mialam okres wielkiego buntu :P) a tak to juz tylko mysle o tym kiedy odrosną i przestanie mi byc cholernie zimno w glowe :P

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #3481 dnia: 22 Października 2006, 11:00 »
Cytat: "akto"
a tak to juz tylko mysle o tym kiedy odrosną i przestanie mi byc cholernie zimno w glowe

hehehe..dobrze, ze należysz do tej grupy ludzi, którym w czapce do twarzy :) a jak ją sciągasz, nie masz zmierzwionej fryzury, a i wiatr obojętne, z której strony zawieje..no i plus taki, że na basenie nie musisz nosić czepka ;)

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #3482 dnia: 22 Października 2006, 11:09 »
Cytat: "akto"
a Ty masz ślub w moje urodziny

To super :) Teraz wiem, ze pomyślisz sobie napewno o mnie w tym dniu :) i napewno tez bedziesz chciała aby ładna pogoda była :)
[/url]

Offline akto
  • bywalec
« Odpowiedź #3483 dnia: 22 Października 2006, 11:49 »
Cytat: "cafe"
Teraz wiem, ze pomyślisz sobie napewno o mnie w tym dniu Smile i napewno tez bedziesz chciała aby ładna pogoda była

no pewnie w sierpniu pogoda bedzie rewelacyjna - nie ma innej opcji :D

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #3484 dnia: 22 Października 2006, 11:51 »
co do włosków to w razie czego proponuje wcinac troszke witaminek i na pewno urosna nieco szybciej i beda zdrowiutkie. ja zrobilam sobie kiedys kuracje 3 miesieczna i bylo widac spora roznice.
a jeszcze co do dlugosci wloskow to teraz na prwade fryzierstwo ma takie sposoby na krotkie wloski ze nie dosc ze z krotkich mozna wyczarowac cos fantastycznego to jeszcze ewentualnie mozna sie asekurowac dopietymi wloskami w swoim naturalnym kolorze. takze nie powinnas sie na pewno martwic.  pozdrawiam

Offline akto
  • bywalec
« Odpowiedź #3485 dnia: 22 Października 2006, 12:07 »
Ewelina_Michał, ja nie mam problemow z jakością wlosów tylko z ich chwilowym brakiem na glowie :P to że odrosną piorunem to ja wiem tylko problem jest w okresleniu czasu kiedy zaczną rosnąć...

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3486 dnia: 22 Października 2006, 20:04 »
akto- fajowo Ci w tej kiecce i kurde na tobie chyba wyglada lepoiej niz na modelce no i ci pasi bo jestes wysoka! ja buym w tym wygladała komicznie z moim 160 cm jak krasnal! i z ta chusta to jest dobry pomysł- fajnie by wygladało!Ja to dopiero mam brznadziejne włosy- musze prostowac bo jak nie to każdy w inną strone! i tez zapuszczam d ślubu bo chce miec dłuższe!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #3487 dnia: 23 Października 2006, 08:54 »
Witajcie Kochane!  :serce:

Jak zwykle rozpisałyście się w weekend :)

Akto sukienusia śliczna i naprawde pasuje do Ciebie!!!! Miodzio !!!!

Cytat: "Aniutek83"
Ja to dopiero mam brznadziejne włosy- musze prostowac bo jak nie to każdy w inną strone!

Skądś to znam :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #3488 dnia: 23 Października 2006, 08:55 »
Skądś to znam

i ja :) I dlatego na slub - albo gładziuktie proste, albo..fale..zbey nei było probelmów :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3489 dnia: 23 Października 2006, 09:07 »
Cytat: "Vall"
I dlatego na slub - albo gładziuktie proste, albo..fale.

Ojjj to u mnie raczej spiete, bo fale mi odjadą po półgodzinie :) a proste "zfalują" (czytaj: każdy w inna stronę, siano) się od zgrzania w tańcu

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3490 dnia: 23 Października 2006, 09:18 »
no własniei dlaytego ja na ślub musze miec jakies upięcie rozchochrane(no nie tak do końca) bo niestety moje włosy a zwłaszcza pod wpływem wilgoci wywijaja sie itp a im sa dłuzsze tym gorsze!TRAGEDIA!Takze gdyby moje włosybyły rozpuszczone na ślub to tragedia po prostu! a loki by mi sie rozprostowały za godzinę!

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #3491 dnia: 23 Października 2006, 09:21 »
hej:) i jednak dalam ksiedzu maly zadatek;) ale wiem ze warto. Super ksiadz:) Smial sie ze w internecie kraza cenniki za slub:) No to za niecaly miesiadz mam pierwsze nauki

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3492 dnia: 23 Października 2006, 09:29 »
Cytat: "Netula"
za niecaly miesiadz mam pierwsze nauki

No my zaczynamy 17 listopada :) Ale chyba poszukam jescze czegos w necie -mzo esa w inne dni niz piątki...
A dziewczynki - wczoraj bylismy w anszym supe rmarkecie..jest tam tez studio fitnes..i wielki afisz -kursy tańca - nowosc... :) i od razu zagadnęłam mojeg A> zebysmy może sie zpaislai..i co - o dziwo nei było sprzeciwu :) hehehe Id dzis zpaytac co i jak, tlyko dla nas musz abyc późna noca bo tlyko wetdy jest szansa ze A. zdązy :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3493 dnia: 23 Października 2006, 09:36 »
juz nauki? my to zamierzamy dopiero grudzień- styczeń a moze i później!Noalke to siezobaczy!My niestety na kurs tańca nie mamy szans bo widzimy sie tylko opraktycznie w niedzielę a to kiedy na te kurs? mama mnie troche podszkoli( ona to lew parkietu) i potem pocwicze z moim W. bo tak to tragedia z nami ! pOdtsawowe kroki czyli 2 na 2 lub 2 na 1 to tqak gorzej z czyms trudnniejszym!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #3494 dnia: 23 Października 2006, 09:41 »
witajcie :):)

Gratuluje tym co juz rozpoczynają nauki  :) ja własnie sie obudziałam, ze dzisiaj juz nie mamy nauk  :oops: przyzwyczaiłam sie do tych poniedziałkowych nau, ale nie tesknie  :twisted:

akto CUDOWNAAAAAAAAAAAAAAA suknia  :!: wyglada jak na Ciebie szyta, jeste super zwłaszcza te falbanki mi sie podobają :D nie martw sie, do sierpnia włoski na pewno Ci odrosna

co do włosków - na pewno bedą miała upięte, na mur beton bo w przeciwnym wypadku  już po kilku godzinach bede wyglądac jak czupiradło ze strąkami, kazdy w inna strone ... moje właoski są niepodatne na układanie a upięte nie beda miały wyjścia - będa musiały sie trzymać  :twisted:

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3495 dnia: 23 Października 2006, 09:42 »
juz nauki?

no juz - chemy meic z głowy..i potem nie zaprzątac tym sobei głowy... teaz jest akurat troche luzniej :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #3496 dnia: 23 Października 2006, 09:43 »
super! moze sie uda i bedziecie tańcować. mi też sie taki kurs marzy ale nie mamy takich mozliwosci. nie chodzi o finansae ale o odleglosc w miejscach zamieszkania. moze damy rade sami sie poduczyc. mamy jakis kurs tanca na dvd i na razie na tym sie wzorujemy

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3497 dnia: 23 Października 2006, 09:47 »
ano jak macie akurat czaws to fajkno ,że chodzicie bedzie szybciej z głowy!Ja mojego W. nie moge zmusaic do tego ,zeby nawet poszedł do siebie i sie zapytał kiedy te nauki u nich są!buu a my nawet na dvd nic nie mamy! bedziemy musieli na sucho- z pomoc rodzinki! mój brat tez nie chce ze mna ćwiczyć  :evil: niestety! No ale trudno- no nasza odległośc tez bierze góre ok 80 km!
Ja to w ogole myśle ,ze na moich uroczych włosach to sie i tak nic sensownego nie wyczaruje! na razie chodze cały czas w kucyku bo sa tak równe ,ze szok na co mój w. nazywa mnie baardzo uroczo SHOGUN!

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #3498 dnia: 23 Października 2006, 09:48 »
Cytat: "Ewelina_Michał"
mamy jakis kurs tanca na dvd i na razie na tym sie wzorujemy

ja też się bede wzorowac na kurcie tańca na dvd a jak m wróci w marcu to sie nw kurs wybierzemy jakis .... 3 razy w tygodniu i moze jakieś kroli opanuje (bo M na bank - on pójdzie sobie kroki przypomniec, ja sie nauczyc..)  :mrgreen:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3499 dnia: 23 Października 2006, 09:59 »
my prawdopodobnie też podszkolimy swój taniec na jakiś prywatnych lekcjach..ale to najwcześniej w marcu..

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3500 dnia: 23 Października 2006, 10:01 »
Cytat: "oosta"
ale to najwcześniej w marcu..

No ja te zmysle ze rozsądniej byłoby poanziej..no ale jakso nei mgoe mzusic sie to jakis aerobowych cwiczen,a  tak bedzie przyjmne z pozytecnzym..a mzoe sa rózne etapy zaawansowania :)
Poki co jescz enie wiem jakei godizny itd..jakie grupy, no i czy mojemu A. sie nei dowidzi..wieczorem go podejde..i wybadam :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3501 dnia: 23 Października 2006, 10:06 »
Co do tańców to ja nie chwaląc się mam to we krwi, natomiast mój R. pójdzie pod obroty wujka i będzie GIT !!! :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3502 dnia: 23 Października 2006, 10:12 »
a mzoe sa rózne etapy zaawansowania

są różne..my już wcześniej oboje tańczyliśmy, więc wybierzemy taką opcję, żeby przypomnieć coś sobie..

Offline myszata

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30 czerwiec 2007
« Odpowiedź #3503 dnia: 23 Października 2006, 10:28 »
No my zaczynamy 17 listopada Smile Ale chyba poszukam jescze czegos w necie -mzo esa w inne dni niz piątki...
A dziewczynki - wczoraj bylismy w anszym supe rmarkecie..jest tam tez studio fitnes..i wielki afisz -kursy tańca - nowosc... Smile i od razu zagadnęłam mojeg A> zebysmy może sie zpaislai..i co - o dziwo nei było sprzeciwu Smile hehehe Id dzis zpaytac co i jak, tlyko dla nas musz abyc późna noca bo tlyko wetdy jest szansa ze A. zdązy Smile

jesli chcesz to moge ci podac stronke na ktorej sa wypisane daty i miejsca rozpoczecia kursow

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3504 dnia: 23 Października 2006, 10:30 »
Cytat: "myszata"
chcesz to moge ci podac stronke na ktorej sa wypisane daty i miejsca rozpoczecia kursow

jasne - wrzuć mi na priv :) z góry dziekuje :)

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3505 dnia: 23 Października 2006, 10:36 »
a wiecie dziewuszki w soibote byłam z mama na zakupkach w S-cu i przy okazji zaopatrzyłam sie w nowa torebke i bluzeczke oraz wygrałam kupon z inglota na zdobienie paznokci( i raczej skorzystam) no i oglądałysmy butki slubne ( bo u nas w Dg to biednie z nimi) no ii idea mojej mamy o butach satynowych za 80 zeta legła w gruzach! tE co były tansze czyli 120zeta były brzydkie i kolor ecru był zólty a nie ecru! A takie fajne , w których mozna sobie było wybrac kolor( u mnie połaczenie ecru z drobinkami rózowego- sluczne, vo całe rzlwe były za ciemne) i wysokosc i rodzaj obcasa sa za 169 zeta! No troche duzo jak na butki na 1 dzień- i przewaza większo śc białych! A te wkórzane to od 180 wzwyż!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3506 dnia: 23 Października 2006, 10:39 »
Oj buty to problem bardzo duży. Szczegółnie jak mają być inne niż białe (ecru, złote, szampanowe itd)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3507 dnia: 23 Października 2006, 10:40 »
wysokosc i rodzaj obcasa sa za 169 zeta! No troche duzo jak na butki na 1 dzień- i przewaza większo śc białych! A te wkórzane to od 180 wzwyż!

niestety tyle buty kosztują..szwagireka kupiła za 90 zl na mysłowickiej giełdzie i się wyszalała w nich..ja mam trudną stopę i muszę mieć bardzo porządne buty i ze skóry, bo inaczej stopy mam zdarte..

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3508 dnia: 23 Października 2006, 10:44 »
jejku ale dużoo jak dla mnie tzn. moze nie duzo gdybym w nich chodziła na co dzien a nie 1 noicke! Oo to musze skoczyc na giełde Mysłowicka( tak dawno tam nie byłam) no i ja niestety tez musze miec wygodne butki!A muszą byc w nie niziutkie bo tak z 6-7 cm obcas najmniej bo mój W. jwest tyle wyższyy nie moge przy nim wygla dac jak dziecko komunijne! a skórzane sie mniej rozciągaja i wole jakies satynowe! moja mama zrobiła wielkie oczy bo myslała ze za 80-90 sie kupi! Hmm no co tu zrobić!na pewno zakupie sobie te zelowe poduszeczki podobno sa rewelacyjne!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3509 dnia: 23 Października 2006, 10:47 »
zakupie sobie te zelowe poduszeczki podobno sa rewelacyjne!

Nomsłyszłam wąłsnei, ze ponoc neismaowita ulga dla stóp ..w butach an obcasach..ja etz niewąptliwie bed e znich korzytsac :)