Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 128346 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
xanth Ty to jestes agentka :) Ale masz racje, sierpień to czas urlopowy faktycznie trzeba wczesniej rozdać zaproszenia, by sobie ludzie poplanowali.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
u mnie tez ciagle gadki o zaproszeniach w domu...
kazdy sie neicierpliwi
ale ze uprzedzilismy tych o mielismy o slubie to wydaje mi sie ze jak maja przyjechac to jzu wiedza ze przyjada.. wiec tak na prawde nie sa az tak mega pilne w naszym przypadku ;D
coz.. mam nadzieje ze na swieta beda ;D bo zaoszczedzi mi to wiele czasu.. polowa rodziny od str taty bedzie w jednym domu polowa od str k. u nich w domu wiec tam wpadniemy na bigos, tam na indyka i po zaproszeniach ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja uważam, że kto naprawdę chce przyjść, to przyjdzie, nawet jak miesiac szybciej zaproszenie dostanie, zwłaszcza, jeśli będzie wcześniej wiedzial o ślubie...P. jeszcze ma 2 zaproszenia do wręczenia  :D  tylko coś się z tymi znajomymi zgadać nie może, no ale oni wiedzą o ślubie; w niedzielę dalismy zaproiszenie jego znajomym i od razu powiedzieli że przyjdą i bardzo sie cieszą;

pewnie, że lepiej szybciej, bo z glowy stres i ktos może sobie zaplanowac lepiej finanse itp. ale jak dacie poźniej to też świat się nie zawali według mnie  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
wg mnie rowniez im wczesniej goscie dostana zaproszenia tym lepiej, maja wiecej czasu na przygotowanie sie do slubu i wesela - finansowo przede wszystkim, ale poza tym tak jak u xanth sie stalo, kolezanka juz wczasy sobie wykupila i dupa... gdyby wczesniej wiedziala to by w innym terminie to zrobila na pewno.. nie ma co zwlekac z zaproszeniami, roznie bywa w zyciu.. ja mam jeszcze kilka sztuk do rozdania, dzisiaj dwa pojda i zostana mi jeszcze 3 :P uffff

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
Sylwusia i jak tam biegi? Dalej biegasz? Jezeli tak to podziwiam, ja w sobote na rower poszlam,bo taka piekna pogoda byla,  porzejechalismy tylko 30km i do dzis kolana mnie bolą :(

Z tymi zaproszeniami to tak różnie bywa, bo np w przyszlym roku mojego PM ktos tam w rodzinie bierze ślub ( jakas daleka rodzina, po 9 latach bycia razem z moim PM jakis tydzien temu po raz pierwszy ich na oczy zobaczylam) i juz dzownili czy przyjedziemy, i zeby na pewno im potwierdzic, bo musza sale zarezerwowac :) A zaproszenia wysla dopiero na 3 miechy przed slubem, albo w ogole :) Jka ja mam im potwierdzic jak ja nie wiem, co ja za tydzien bede robic. Niestetty mamy taka prace, ze my ciagle w rozjazdach i nie wiem czy za rok w lipcu nie bede gdzies na drugim koncu Polski.

A z kolei moj kuzyn,co mial slub we wrzesniu zeszlego roku, zaproszenia nam w lpolowie lipca przywiozł. I w ogole bylam zaskoczona, bo ja go od dziecka nie widzialam na oczy :) Ale osobiscie przyjechali i to sie liczy :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
odpowiadam za sylwusię - biega i to coraz lepiej, jutro też biega na Głębokim o 13.30  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hehe dzeki emma, starm sie biegac ale jutro bedzie targedia bo dzis popilam ;D i pozarlam ;D
cherrypie- ja znw nigdy nie mam problemu z tym czy bede czy tez nie ;D ja tez jestem taka osoba ze neiw iem co jutro bede robic ale jak jzu dostane zaproszeni to chocby skaly sraly stawie sie ;D
co do przejazdzki.. kochana 30km i dziwisz sie ze bola????????????? aa nigdy tyle nie przejade chyba ze autem buahha

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
wbrew pozorom to to 30 km rowerkiem to nie tak strasznie :) Powodzenia jutro! Może i ja się zmobilizuję do biegów, poki co rowerek, żeby się rozruszać :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia....przyjdzie czas, że te 30 km to Ty przebiegniesz  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
cherry - 30 km na rowerku to jest mega wyczyn!! widze, ze dziewczyny tez juz zwiekszaja dystanse, super niedlugo tak jak emma pisze bedziecie biegaly te 30 km ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Czesc
jak mija ten tydzien dziewczyny wam?
u mnie dzis katastrofa..
mialam mojego brata bejbiska w domu od poniedzialku, i dzis od 6 sie wiercil..
cicoia wczoraj na imprezie byla i nie miala mocy do niego wstac
ale coz mus to mus
wstalam zaczelismy sie bawic i co?
on mamy cieeeeeeeee.... tylko mama i mama.. juz wczoraj moja mama mowila ze mlody juz teskni ja mowie to go odwiez jest jeszcze malutki nie mecz go. to ie nie bo ona chce wnusia utulic sranie w banie ;/
i co? o 8;30 jzu taksowa jechalam dod omku z nim.. bo nie plakal co prawda ale byl atki smutny tylko na oknie chcial siedziec i mowil ze mamy szuka.. pozniej na zdjeciqa sie patrzyl bo tam jest jego mama.. pozniej buty na pizamke zlaozyl bo on idzie do mamy z ciocia...
jedynie co na chwile zapomnial i dal mi sie ubrac jak mu wyciagnelam szczoteczke do zabkow ;] bo n uwielbia zeby myc ;D
zawiozlam dal dziobka, ja zjem snaidanie i chwile sie zdrzemne bo zmeczona jestem.
dzis biegi.... podejrzewam ze dzis nawet 1/3 nie zrobie co zawsze ledwo zipie, boli mnie kregoslup, rece, glowa.. mam gile ;[
czuje sie jak wyrzyganiec ;D

tak wiec kochane..  zawiaj==jam na drzeme a wam zycze milego dnia ;]

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
kurier mi zaraz przyniesie ZAPROSZENIA!!! JEEEE !  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline _patka_

• Chuck Norris
uuuuu nie wyspalas sie wspolczuje... jak sie wyspisz wracaj do Nas ;D xanth supcio, wreszcie firma sie postarala ;D jak dostaniesz je to wrzuc fotki  :skacza:

Offline Pandi
  • maniak
sylwusia i tak bylas dzielna :)

xanth z opoznieniem, ale są :]

Offline Mania82
  • zapaleniec
Xanth, a ja upierdliwiec wczoraj napisałam z prośbą o podanie terminu realizacji. Napisali mi 7-10 dni roboczych, ale postarają się, że jutro wyślą z dostawą na piątek :D Fajnie by było, bo akurat w weekend mam szkołe i ze swiadkową będę się widzieć, wiec mogłaby jako pierwsza dostać zaproszenie :)
Zobaczymy czy się wyrobią :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
Maniu studiujesz razem ze swiadkowa???

Offline Mania82
  • zapaleniec
Tak, takie mądre jesteśmy, że na podyplomówkę poszłyśmy :D Mądrośc ta polega na tym, że to studia dofinansowane z UE, zbierali odpowiednią ilość osób i niestety ruszyliśmy dopiero w marcu i musimy skończyć koniec czerwca/poczatek lipca :D cały rok w 4 miesiace, a co tam:) jakby mi mało było nie ? :) I prawdopodobnie 7 lipca ostatni zjazd z zaliczeniami bedzie :D hehehee, sie wkopałam :) ale coż.... urwe się ze slubu :P  :hahahaha: :hahahaha:

Offline _patka_

• Chuck Norris
haha ja mam tak samo - sesje mam wtedy kiedy slub i poprawiny, co najlepsze jestesmy we trzy na roku - ja , moja mama i swiadkowa wlasnie! jak mowisz,... urwiemy sie ze slubu a co tam ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ale fajnie studiowac z mamuska ;D

juz po biegach.. humor ciut lepszy chociaz bola mnei noooooooogi
malinowa dla ciebie mega szacun  :blagam: :blagam:
dzis pobilam kolejny rekord.. ale mnei nei cieszy bo dawalam ogolnie dzisiaj dupy ;D '

teraz obiadek oczywiscie zero dietowy ;D

aa takie mam info
od 23 stycznia do dzis mam mniej w cm
biust- mniej o 3 cm
talia- 5 cm
pupka- 5 a nawet 6 cm.. ;D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
a my się minęłyśmy, bo jeździłam tam i jeździłam, ale ciągle było za wcześnie do waszego przyjazdu i myślałam, ze zaraz zwymiotuje, a musiałam jeszcze wrócić do domu...

to może następnym razem, to wyjadę trochę później z chaty ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hhehee ;p
zwymiotowac z przemeczenia to dopiero bys maiala satysfakcje ;D
no moze nastepnym razem sie uda ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
sylwus po drinkowaniu i takim poranku to nie dziwota, ze padnieta bylas... :o

ja jak wracałam do domu to już czekolade w sklepie dorwałam ;D ale gorzką...zawsze jakies wytlumaczenie :D ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
aha...zapomnialam....

no i wyniki piekne! :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
chyba tez pojde w centymetr, bo mnie waga wkurza...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
malinowa.. za to ty mnie normalnie mile zaskoczylas ;D aka kondycha ze hhoho ja jzu po 3 tyg biegow i polowe dop daje rade ;D
co do cm.. ja zauwazylam ze tak jest korzystniej.. bo moja waga po tylu dietach ciezko spada...  za to cm prawde mowi ;D
czekolade gorzka na SB mozna heheh ;D do 75 kcl wiec zero grzechow slonce ;]
ja zjadlam.. oj nie pisze bo szkoda gadac hihi
teraz poszlam na spacer szybki ktory skonczyls ie staniem w miejscu na podworku z sasiadem ;D i zaraz albo leroy merlin albo do wyra ;D musze and tym pomyslec hyhy
ogolnie to jest mi dzis niedobrze... m,oze to wina grzybow ktore zjadlam jakas godz temu? bo starsznie mnie zaczcal brzuch bolec.. albo sie przezarlam chcoiaz az tak duzo nei zjdlam. ;/

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja biegałam już trochę w tamtym roku jak jeszcze śniegu nie bylo i w styczniu/początek lutego...ale to tak po 30 min max...na początku po 10 min padałam...więc wiesz...już trochę się poprawiłam...do tego fitness...

nie wiem jak u Ciebie...ale u mnie w sklepie czekolady na kostki nie sprzedają ;D ::)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ktoś mi kiedyś opowiadał, jak dziewczyna w dniu ślubu miała egzamin, cała uczesana z welonem pojechała do szkoły, jak ją wykładowca zobaczył to mało tam ze śmiechu nie padł :D Postawił jej 5, życzył szczęścia i kazał do domu jechać ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
hehe...chyba sobie próbną na koniec czerwca zamówię ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
sylwusia normalnie mega jestes!!!  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

na wage nie patrz, ale cm poszly w dol i super ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hehe malinowa, now lasnie problem ze ja  nawet sie w gorzka nie bawie ;D normalna wcinam chcoiaz posmakowala mi taka mleczna bez cukru tylko droga jak diabli ;/
ja w sumie tez mam zjazd w dniu slubu i masakra bedzie na pewno na 2 przedmiotach bo obecnosc na maksa obowiazkowa ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
tłumaczylam Ci sylwusia, licza sie cm nie kg, bo mięsnie cięższe niż  tłuszcz;

nie podobało mi się Twoje dzisiejsze obijanie... :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

rozumiem że to był Twój zły dzień....który się wiecej nie powtórzy!!!!!!!!!

aby to nadrobić, musisz koniecznie wyznaczyć nowy rekord  :D :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.