Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 129250 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Odp: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012
« Odpowiedź #2580 dnia: 11 Kwietnia 2012, 15:07 »
ooo sylwusia pedzicie jak burza! slusznie, zalatwicie i macie wolne ;) 3majcie za mnie kciuki zeby i mnie sie dzisiaj udalo spisac protokol :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2581 dnia: 11 Kwietnia 2012, 15:41 »
sylwusia - śmigasz jak na biegach  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #2582 dnia: 11 Kwietnia 2012, 19:53 »
ooo Sylwusia zazdroszczę, że już protokół za sobą, ja mam jakiegoś stresa... nie mamy jeszcze wszystkich papierów, w przyszłym tygodniu pójdziemy do USC,a może też się uda załatwic papiery kościelne, ale czas mi za szybko leci...

a co do sukienki ja bym na Twoim miejscu w Szczecinie na żywo kupiła - na pewno coś znajdziesz :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #2583 dnia: 11 Kwietnia 2012, 23:25 »
ale dzis dzien...
nawet nie mam sily nadrobic waszych odliczanek ;[ jutro sie poprawie ;D
wiec dzis od rana na nogach... bylismy na obiadku pozniej na kolacji pozniej w kinie...
pani nam powiedziala w usc ze formalnie jestesmy juz malzenstwo prwie ze;p i karol caly czas mowil chodz moja zonko, musimy to uczcic.. ale mile uczucie meic prawie zonke.. moja sylwusia w (tu jego nazwisko) ;]
tak wiec kochAne jestem dzis szczesliwa ;D
kupilismy sobie nowa posciel takze smigam pod kolderke do moejgo k. ;D buziaki dla was

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #2584 dnia: 12 Kwietnia 2012, 07:06 »
zamowiliscie tort tak szybko ? nas blokuja cukiernie, mowia ze najpierw umowic sie na degustacje, a 3 ty przed slubem dopiero zlozyc zamowienie .. hmm ..

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2585 dnia: 12 Kwietnia 2012, 10:00 »
U nas ta culiernia ktora ma renome w szcz nie oferuje degustacji
zamowilismy 12 kg wyjdzie 5 pieter. od dolu smak jagodowo brzoskwiniowy. czekoladowy.owocowy. tiramisu i na gorze wisnia pomarancz chyba ;)

800 zl trzeba bylo zabulic za ta przyjemnosc to jest zkaucja za termos ;) ok 200 nam oddadza ;)

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #2586 dnia: 12 Kwietnia 2012, 10:26 »
podobno zamawia sie po 10 dag tortu na osobe :] tak mowili nam w restauracji. my poczekamy - chcemy tradycyjne smaki - choc wasze brzmia smakiwicie :].. ta cukiernia ma swoja strone z fotkami tortow???

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2587 dnia: 12 Kwietnia 2012, 10:32 »
sylwusia ale mi smaka narobilas  ::) ::) mniam mniam! :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2588 dnia: 13 Kwietnia 2012, 16:57 »
Dziewczyny moj k. chce wywiesic zawiadomienie w swojej firmie ;) ale my mama dwa miechy do slubu! jak myslicie kiedy powinien lub moze wywiesic to na tablicy w firmie??? ;)

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #2589 dnia: 13 Kwietnia 2012, 17:21 »
 Ja dawałam zadwiadomienia kolezanka z pracy jakoś 3 tygodnie przed ale to chyba nie ma zasady im wczesniej tym więcej osób będzie mogło przyjść bo czas sobie rozplanuja.

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2590 dnia: 13 Kwietnia 2012, 17:46 »
u nas wiesz się na takiej tablicy w pokoju nauczycielskim, wowczas ktos organizuje składkę na prezent, przychodzi w imieniu grona pedagogicznego na uroczystosc itp.
ja powiesiłam miesiąc przed ślubem;
już mnie pytano,co chcielibysmy dostać  :D
moja Mama też u siebie w pracy powiesiła, bo tez mają zwyczaj,ze jak dzieci pracownikow biorą ślub czy rodzi im się dziecko to się skladają na upominek itp.  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #2591 dnia: 13 Kwietnia 2012, 18:57 »
ooo to miłe i może bramę Wam zrobią hehe :) myślę, że miesiąc przed jest ok :)

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #2592 dnia: 13 Kwietnia 2012, 19:15 »
Ja planuję złożyć zawiadomienie na ręce dyrektora jakoś w czerwcu bo później będą wakacje to wiadomo, a nawet gdybym tego nie zrobiła to i tak cała szkoła wie, ze w sierpniu wychodze za mąż i wiem że będzie delegacja no i pracownicy administracji i obsługi szykują się na bramy :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2593 dnia: 13 Kwietnia 2012, 19:41 »
hmmm czyli tak z miesiac przed..
bo moj k. mowi ze mamy tak sliczne zawiadomienia i zaproszenia ze on by chcial juz powiesic ;D
slodziak co? ;p

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #2594 dnia: 13 Kwietnia 2012, 19:52 »
a to może niech powiesi, w zasadzie w niczym to nie przeszkadza :) fajnie, że już chce, więc pozwól mu  ;D ;D ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2595 dnia: 13 Kwietnia 2012, 19:59 »
moze i racja... tym bardziej ze z tymn naszym slubem wiazesie tez jejgo garfik w pracy ktory ejst ustalany troche wczesniej ;p[

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2596 dnia: 13 Kwietnia 2012, 22:21 »
pewnie że jeśli chce,to może wczesniej powiesic - nikomu to przecież nie przeszkadza, a Ty możesz byc dumna,ze tak się chce Wami chwalić  :D :D :D

u mnie w szkole też o ślubie wszyscy wiedza,ale nie wiem w sumie czy ktos się zjawi
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
« Odpowiedź #2597 dnia: 14 Kwietnia 2012, 10:40 »
a dzieci wiedzą? :D może porobią Ci bramę :D  haaahha

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #2598 dnia: 14 Kwietnia 2012, 18:08 »
lepiej wywiesic wczesniej niech wiedza ustala grafik pod delegacje :)

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #2599 dnia: 15 Kwietnia 2012, 15:19 »
Dokładnie:), jak chce się pochwalić to dlaczego teraz nie wywiesić?:).
My też dziś wręczymy jedno zawiadomienie ;D, a w pracy planujemy powiesić bardzo blisko ślubu, bo u mnie i tak wszyscy wiedzą że to 7 lipca:P, w soboty raczej nie pracują;). Mój P będzie czekał do ostatniej chwili pewnie:P, chociaż tam też już większość wie, że ślub w lipcu;)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2600 dnia: 16 Kwietnia 2012, 16:22 »
Czesc dziewczyny ;)
w koncu doszlam do siebie ;)
to byl na prawde szalony weekend.....
zaczal sie od zjazdu w szkole... ahhhh wszystko na arz ;p
sobota to byl dzien na warioackich papierach ;)
rano szkola a pozniej.....
BAL ;D
po szkole ejchalam na wariata do domku, wziasc szybki prysznic... nie mailam nawet kiedy zjesc... w domu nic na obiad ... swiadkowa jechala do kaskady po buty i prosto z kaskady mialysmy ejchac na moj makijaz probny .... wszystko dziloa sie w godzinke ;]
tak wiec wpadlam na pomysl zeby kupilam mi 2 cheesy w mc donalds ;p i na szczescie bo nic bym nie zjadla przez caly dzien... ;]
no ale dalej...
pojechalysmy na probny a tam.. masakra... duuuze dosc opoznienie... patrzac na godzine na ktora szlam do Moni na panienski... jestesmy w sumie w 3/4 drogi wpada Monia .. kurde nie wiedzialam ze czas az tak lecial masakra ;[
patrze w lustro a tam...
masakra ;]
w sensie nie bylo zle ale ja sie czulam dziwnie... taki ciemny makijaz ah...
a tu juz brak czasu na zmazanie go i pomalowanie mnei raz jeszcze, na co liczylam idac na probny.. ale ze ja nei maluje sie na co dzien nei wiedzialam ze to az tyle czasu zabierze...

no ale polecialam najpierw taksa na balety  zeby pomoc dziewczyna malowac balony ale one juz prawie konczyly wiec nie wiele pomoglam ;p pozniej ze swiadkowa i kolezanka emmy pojeechalysmy do jej domku na panienskii na ktorym sie super bawilam, jazda limuzynka super sprawa ;p pierwszy raz jechalam ;p w sordku smiechy chichy ;p  no i sie upilam ;p bylo mi glupio bo nikogo nie znalam ale na szczescie dziewczyny z ekipy emmy super ;]

no i tu powinnam zakonczyc ale niestety pijana sylwusia ma malow  glowie ;D
ok 1 w nocy pozegnalam sie z Monika bho czulam ze mam juz w czubie i mialam w neidziele dalej skzole... tak wiec mowie sobie jade do domku spac ;p
ale nie oczywiscie musialam jechac pod pinokia po moja super kolezenka nastepna po swiadkowej ;p i jeszcze tam bylam ok 45 min.. oczywiscie kolezanka jednak nei chciala ze mna wrocic ale chciala aby zostala z nia... ja juz nic nei pilam wiec nie dalam sie przekabacic i wrocilam do domku ;p
po drodze w taksowce pewien pan chcial mnie poderwac!!!! ale on byl stary!!!!!!!!!! i zrobiony na 25 latka ;D nie pwoiem wam co wygadywal i w ogole bo az mi wstyd za niego ;] an szczescie odwazna sylwusia go odpulila ;p
tak wiec ok 2 w nocy bylam w domu...
w niedziele mialam tak starsznego kaca ze szkoda mi slow ;[
ale weekend wspominam ekstra ;]
jak Monia bedzie maila fotki jakies moje to wrzuce i od kolezanki z pinokia   tez wrzuce ;p

wracajac do makijazu...
w salonie dziewczynom moim sie srednio podobal... nie bylo zle ale cos by zmeinily... ja wolalam jasniejszy.. tak wiec umowilam sie z pania Aneta ze w czwartek za darmo pokombinujemy z moimi oczami  zamiast pomaranczy i brazow polozy mi jakis jasny bez zeby bylo delikatnie
w swietle dziennym mi sie podobalo srednio natomiast w nocy jak widzialam na fotce to nie bylo zle podobalo mi sie ;p
karol jak zobaczyl fotki z dnia to powiedzial ze wygladam ochydnie ;[;[
ze mam taka piekna buzie na co dzine a mialam ciemne oczy ktore byly wstretne
ze jak bym w dniu slubu tak przyszla to by pobiegl to panai anete skopac ;/ i kilka takich tekstow .. ;/
ze mnei oszczecila itp
ehhhhhh uwazam ze mega przesadzil ale coz... on nie chce aby sie w ogole malowala ;/ jedynie ze mam zrobic rzeski ktore sa pieken i tyle ;/ masakra co

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2601 dnia: 16 Kwietnia 2012, 16:34 »
Ciesze się że sie dobrze bawiłas i jeszcze raz dizękuję że przyszłaś  :-*
wcale nie wyglądalas na pijaną, raczej na ubawioną  :D :D :D

Co do makijażu, to ja dzis byłam u p. Anety na mikro i tez jeszcze w czwartek,kiedy przyjdę na zabieg regeneracyjny, mamy cos jaśniejszego trochę sprobowac... Ja uważam,że Twoj makijaż nie był wcale zły, ale...nie bardzo rozumiem, dlaczego akurat te beże i pomarańcze...nie myślalas o innych odcieniach? Poeksperymentujcie może troche w czwartek?

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2602 dnia: 16 Kwietnia 2012, 16:36 »
Monika a w ogole mam pytanie.. czy nei wyszla ci zadna wysypka p[o sobocie?
cholera mam jakas dziwna wysypke ;/;/ boje sie ze ten fixer jest an tyle mopcny ze mi podraznil skórę!!!!! ;/ mam ja przy szyjce na brodzie i pod ustami ;[

pomarancz.,... padlo an niego bo go ostatnio uwielbiam ;]
a moze jakis kolor proponujesz? dla sylwusi ;D
co do twojego make-up-u dla mnei byl piekny serio ;)

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #2603 dnia: 16 Kwietnia 2012, 16:56 »
Sylwusia a jaki ty masz kolor oczu? Kiedyś czytałam, że makijaż powinno się dobierać do koloru oczu i typu urody, bo  nie wszystkie kolory wszystkim pasują. Na wątku dla zniecierpliwionych wrzuciłam fotkę makijażu takiego bardzo świeżego, coś w pomarańcz wpadającego, ale bardziej ku koralowi. Twój PM pewnie tak zareagował, bo nie jest przyzwyczajony do ciebie noszącej makeup :)

Dostałaś wysypki po wizycie u makijażystki? Może jesteś uczulona na jakiś kosmetyk którego używała?
Czasem krosteczki pojawiają się jak ktoś niedokładnie czyści pędzle do malowania, możesz mieć wrażliwą skórę i stąd te podrażnienia.

Wstyd się przyznać, ale ja szczególnie swojego pędzla do różu nie czyściłam, w zasadzie w ogóle od nowości i nagle zaczęły wyskakiwać mi krosteczki, właśnie w tym miejscu gdzie nakładałam róż. Poczytałam na forach i niektórzy sugerowali zmeinienie pedzla na naowy albo wyczyszczenie starego. Kupiłam nowy pędzel i krosteczki zniknęły :) Teraz systematycznie czyszczę pędzelki i wszelkie gąbeczki do makeupu.

Już coraz mniej czasu do Twojego wesela Sylwusia! Jak się czujesz? Pewnie już się nie możesz doczekać :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2604 dnia: 16 Kwietnia 2012, 17:19 »
nie sylwusiu, żadnego uczulenia nie mialam; a może coś zjadlas? niekoniecznie to przeciez od makijażu, choć kto wie...

a jaki będziesz miala bukiet? skoro masz zielone oczy, to moze cos z niebieskim w makijażu? takim delikatnym oczywiscie? albo jakis pastelowy róż?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #2605 dnia: 16 Kwietnia 2012, 18:21 »
Kilka inspiracji dla zielonookich, może coś Ci się spodoba:)
Ona prawie we wszystkim wygląda dobrze, no ale ten makijaż jest akurat fajny :)

Albo coś poprostu jak naturalny makeup, skoro żle czujesz się w mocnym. Taki aby tylko podkreślić Twoją urodę?

No i mój ulubiony:) Wygląda bardzo świeżo, kobieco ah i oh :)

Offline lebara

• maniak
« Odpowiedź #2606 dnia: 16 Kwietnia 2012, 19:40 »
najbardziej mi sie podoba ten ostatni i z fioletem, sama myślałam nad podobnym makijażem :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #2607 dnia: 16 Kwietnia 2012, 20:54 »
a może właśnie coś w jasnych brązach? albo właśnie fiolet, musiałabyś wypróbować w których kolorach lepiej się czujesz? może kup sobie cienie w tych odcieniach i najpierw sama w domu się pomaluj, żeby zobaczyć czy Ci pasuje, później będzie łatwiej wytłumaczyć makijażystce

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2608 dnia: 16 Kwietnia 2012, 21:55 »
kurde musze zapytac ta pania czy ona nakladala mi podklad antyalergiczny albo do skory delikatnej... ;/
nigdy nie mam takich krosteczek an buzi, a jadlam to co zwykle i pilam tez to co zwykle ;]
cherrypie milo ze pytasz ;]
czuje sie super, wszystko idzie w dobrym kierunku przygotowanka juz meeeeega duzo zalatwione ;D
tylko dieta sie nie udala ;D

a co z wami i waszym slubem?

fiolety i braze odpadaja... ja chce jasny makijaz ;]
ogladalysmy na fotkach przed chwila z dziewczynami... na fotach wyglada na prawde ok ... ale na zywo dla kazdej z nas byl zbyt ciemny... ;/
ide w czwartek na drugi kolor zoabczymy co wyjdzie ;p

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #2609 dnia: 16 Kwietnia 2012, 22:07 »
U nas na razie w zawieszeniu :) Teraz skupiamy się na pracy, ale w wakacje coś pomyślimy, ten rok niestety definitywnie odpada. :/ Wpadliśmy tez  na pomysł, żeby może wesele i ślub zrobić w pażdzierniku albo grudniu ( wtedy wiekszosc sal jest wolnych, wiekszosc fotografow tez ma wolne i ogolnie malo kto wtedy sluby bierze)  a plener zrobic latem przed slubem albo za rok :) Na razie mamy 1001 pomysłów na godzinę :)

Cieszę się,że się wszystko układa w dobrym kierunku z Waszym ślubem , już się nie mogę doczekać Twojej relacji :)

A z dietą się nie martw bo na zdjęciach w sukni wyglądałaś pięknie! :) Powiem Ci,że z tych opisów o twojej wadze i dietach iw ogóle to sobie zupełnie inaczej ciebie wyobrazałam tak 100kg cięższą! :) Wyglądasz super kobieco, także tak trzymaj:) Biegasz jeszcze? Troszkę mnie na forum nie było i mam trochę do nadrabiania :)

Makijaż powinien być nieco ciemniejszy, bo faktycznie na zdjeciach bedzie wygladal inaczej niz w rzeczywistosci. Ale najwazniejsze zebys sie dobrze czuła w dniu slubu, mocniejszy makeup mozesz sobie zrobic na plener, a na ślub taki,abyś się dobrze czuła patrząc w lustro i taki aby się twojemu kochanemu spodobał :)