Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 128287 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pandi
  • maniak
jak tak czytam, to taniej wyszedl by wam karnet na fitness

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Pandi, karnet nie zamiast tylko plus :)

Offline Pandi
  • maniak
az tak? .. albo monotonne te diety albo drogie :X

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Mania ja lubie spedzac czas w kuchni ale gotujac to co lubie i mam wlasnie an to ochote hihi
np ostatnio mielismy manie na naczosy z miesem i sosem i pizze ;/ ;] czyli wszystko nie light ;D
nie lubie miec czegos takiego nad soba jak Dieta ;d ale coz musze wytrzymac chociaz ten tydz i drugi tydz,, czyli te 2 tyg plus mniej restrykycjne drugie 2 tyg.. zeby na swieta akurat cos wszamac dobrego i isc na zdjecie miary an suknie ;p

Pandi.. nie dosc ze monotonne to i drogie to fakt.. w moim przypadku dieta + fitness czekam na ta wyplate cholerna k.  i od razu lece kupic ;D

takie kaanapeczki to ja tez wale z salaty hyhy ;p
wczoraj np  tak zjadlam tatara ;p zmielilam wolowinke podwojnie do tego cebulka i ogor.. nie mialam z czym tgo zjesc wiec 2 liscie salaty lodowej i tak zjadlam w sumie z apetetyem.. ;p

dzis zjadlam kielbase biala..? moze nie dietetyczne ale byla swojska i dosc chuda i bez kepucia ja zjadlam ;D
pozniej planuje wiesniaka, pewnie kanapeczki z salaty, piers z kury zwine w plastry boczku i zgrilluje nadzieje to papryka i kawalkiem mozarelli ;]
no i pewnie ze dwa jajka na miekko lub e 2 na bekonie ;D

Offline Pandi
  • maniak
ja chodze na fat burning. spalanie tluszczu z brzucha :X bo jedynie to jest moja czesc do poprawy.. napoce sie, namecze, ale miesnie w koncu sie ujawnia :P

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
jak tak gadacie o tym spalaniu tłuszczu, jedzeniu papryczek, białyc kiełbasek i jajek na bekonie to aż się robie głodna, mimo że godzinę temu jadłam śniadanie :3

ja bym poszła na jakiś fitness, ale koleżanki czasu nie mają, ani kasy, a sama nie pójdę bo mnie to nie mobilizuje :(

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
xanth   nie ma co patrzec na kolezanki tylko najlepiej samemu :) Z doswiadczenia iwem, ze z kolezankami to sie cwiczylo tylko w 70% a reszta to pogaduchy i obijanie sie :) A jak samemu sie idzie to cwiczy sie na 110% :) Teraz mam manie na P90X - tylko niektore z tych cwiczen oraz na brazilian butt ( takie cwiczenia z ternerem aniolkow z victorii secret), od marca planuje wrocic na silke i jakis fitnesik. Juz powoli wracam do mojego bylego ciałka i bardzo sie z tego powodu ciesze :) Dzis sie warzyłam i mam 58kg, jeszcze tylko 2 kg i cwiczenia na zgrabne cialko i bedzie cacy tak jak dawniej :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
jak ja bym miala chociaz 70 to bylabym mega szczesliwa ;D
co do fitness ja przy kolezankach cwiczylam na 110% bo jzu nei maialm sily ale wiedzialam ze kolezanka widzi i musialam dac arde ehhehe
chociaz pozniej jak sie wkrecilam to lazilam sama i tez bylo to 110% mocy ;p
xanth no ta dieta taka moze wlasnie byc mila dosc.. i smaa sie dziwie ze od 6-8 kg mzona schudnac.. nie wierez jedzac takie rzeczy ale coz.. trzymam sie i zobaczymy po tyg co widac na wadze ;p

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
cherrypie zapodaj jakies linki do tych cwiczen co robisz...plisss :blagam: :blagam: szczegolnie te na 'victoria's secret angels' mnie interesuja :o :o  :o
a ile masz wzrostu cherry?

co do cwiczen to tez uwazam ,ze najlepiej samemu......jak sie idzie z kolezanka to cala energia na klepanie ozorkami idzie ;)

kurcze dziewczyny...wy to gotujecie...u mnie to caly czas twarogi leca ;D ale nie wiejski tylko taki z kostki 0% to tego trochę jogurtu 0%(w jednych tabelach jest jako dozwolony) + duuuuzo rzedkiewki i szczypiora...albo i cebulki :)
na sniadanie to jajko w postaci jajecznicy, jajko w postaci omleta lub jajko w postaci na miekko ;D
w pon. i wt. jadlam wedzana makrele + jakies warzywa, zeby mnie nie zemdlilo ;)
dzisiaj sie szarpne na salatke z kurczakiem ;D
aaa...i poskubalam dzisiaj pistacje :P :P :P

o ot to! cale moje gotowanie :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
wiem, że sie powtarzam, ale jestem na 100% pewna, że mogłybyście jeść, na co macie ochotę, gdybyście do swojego trybu życia włączyły sport, a konkretnie...biegi  :D
3 razy w tygodniu po godzince - na bank schudniecie, a samopoczucie po biegu jest wyborne  :D i dotlenicie się i odstresujecie - rewelacja :D

no i tez polecam samemu - ja tam sama wolę biegać niż z kimś...swoim tempem, ze swoimi myślami...naprawdę spróbujcie  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline cherrypie

• bywalec
Ja mam płytki z tymi ćwiczeniami od znajomej:
Cwiczenia nazywają się Briazil butt lift - akcent kolesia jest wkurzający, ale ćwiczenia palą tłudszczyk :)

http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/brazil_butt_lift.do

Drugie ćwiczenia to P90X

Można sobie to ściągnąć z netu...ACTA :/

Mam 172cm wzrostu

Offline Mania82
  • zapaleniec
emm-a normalnie propagande siejesz :)
Ja np. nie lubie biegać, niezbyt komfortowo się czuje, ale za to jazda rowerem to jest to!:) Niestety tutaj w Szczecinie ukradli mi rower z podziemnego garażwoca- dziady jedne! wiecie jak płakałam ?:( drugi rowerek u rodziców, ale coraz mniej tam przebywam wiec... poza tym, dopiero teraz jest pogoda w miarę na rower. Może ściągne go do szczecina ... hmmm.... aha, mnie south beach wcale nie męczy! :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
kurde kurde...ja to potrzebuję 6-8kg... :-\ (emma cisza!!! ;))

ale te aniolki musze jakos ogarnac... :P :P :P

bieganie też muszę wdrążyć z powrotem...zgodze się z emmą...samopoczucie wyborne ;) poczatki byly ciezkie, ale pozniej to az bylam zla, ze taka pogoda sie zrobila, ze ni dy rydy biegac :D ;) :P

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
cherrypie - zaintrygowala mnie ta wizja pupki zgrabnej jak u modelki :D musze sie przemoc i sprobowac cos pocwiczyc.. tylko w tych filmikach to sama reklama a przykladow cwiczen tyle co nic.. musze poszperac na necie ;) ;)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
malinowa, to spróbuj dietę kopenhaską od niej właśnie się tyle chudnie :D

tylko strasznie męczy :D

Offline cherrypie

• bywalec
lusi251tak jak wyżej napisałam, trzeba sobie z netu ściągnąć albo zakupic na beachbody.com

Ja mam tak straszne zakwasy w posladkach ze ciezko mi nawet siedziec heheheh :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
zadnych takich meczacych nie moge, bo nie wytrzymam :P...poza tym chce sie jeszcze w miare czuc ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
malinowa 6-8 kg??? oj...zgodnie z Twoim zaleceniem milczę....przez chwilę....

hhmm....a moze od razu 20kg schudnij?  ;D albo jeszcze więcej...taka tłuściutka przecież jesteś....hohhohohoh....istny pulpet!!! wiesz co, schudnij najlepiej 25kg! będzie idealnie  ;D ;D ;D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
uhuuu emma zastosowalas pocisk dla malinowej? ;D
niezle niezle..
ja dzis zjadlam an obiad mieso z kebaba z bar rab a i surtowka bez sosow i kepucia... suche to jak wior ;p ale o 11;20 wyszlam z domu a wrocilam o 20.05 ;D

co wy na to ;]

Offline Mania82
  • zapaleniec
Sylwusia, ale marchewki nie jadłas w tej surówce ?:) Marchew zabroniona narazie, z tego co sie orientuje :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nie ajdlam Maniu dlatego ze nie lubie suchej marchewy ;D ja w ogole za marchwia nie przepadam chyba ze w zupach i sosach ;D wiec luzik
tam byla kapust biala, kilka kawalkow ogorka swiezego, czerwona kapusta, marchew i pomidor ale pomidora dalam karolowi ;D

a wy jecie kepuc? ;p ketchup ;p

Offline Mania82
  • zapaleniec
jecie, ale nie na diecie?

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
kepucia nie jem ;)...ale ogolnie nie przepadam...chyba, ze do parowek ;D nawet do frytek nie jem...

ja trzasnelam salatke...miala byc na jutro, ale trochę już podjadłam na kolację :P :D....co mialam to dałam :P salata, rzodkiew, papryka, ogorek, kurczak w ziolach prow.z patelki  i slonecznik sprazony...i oliwy nieco ;)

najgorsze, ze mama przywiozla nam nalesniki z serem...M. sie zajadal, a mi slinka ciekla...a mialam ochote jak nigdy :Mcdonalds: :Mcdonalds: :Mcdonalds:

emmo jak dam rade to dyche ;D ;D ;D  :hmmm: :hmmm: :hmmm: ........:bredzisz:

Offline jusiar

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2012
Wy dziewczyny chcecie schudnac a ja bym chciala przytyc heh

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja tez jusiar - ale takich jak my nie ma tu wiele...

oczywiście większość odchudzających się ma swoją otyłość chyba za uszami... widziałam kilka dziewczyn z forum - właśnie tych odchudzających się  - i szczerze mowiąc, żadna z nich nie wygląda nawet w połowie tak, jak tu opowiada...ale można im mówić i mówic, a one i tak wiedza swoje....
 :D

ktoś by poczytał, to pomyśli, że same słonice, a gdyby je potem zobaczył, to nie uwierzyłby, że to one...
 :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Ja chdze na fitness dla siebie a ne da jakiejs fanaberii slubej, w kiecke wejde, jak ja troche zmneijsza tylko plus dla mnie .. jak zostawia ja taka jaka jest jesczze lepiej :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Pandi ciesze sie ze lubisz uprawiac sport i zazdraszam bo ja od 2klasy liceum bylam na zwolnieniach ciaglych ;D
emma- to byl post o sylwusi? ;d;d przeciez widzialas iw iesz ze az tak nie wymyslam nooo.....

Offline emm-a

• Chuck Norris
tak tak....już Ci mówiłam, że dziwię się, że krzesło się pod Tobą nie załamało i że przez drzwi w Kochu zdołałaś się przecisnać...dobrawdy, taka słonica....
 :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Mnie nie widziałaś  :terefere:

Offline Pandi
  • maniak
Gdyby moj K wyrazil troche checi to bysmy cos wspolnie wymyslili, ale ten patyczak ani sie ruszy :x.. je za trzech a ani grama tluszczu :O .. ja wf uwielbiałam, zawsze dodatkowe zajecia i treningi po lekcjach na studiach dooopa siadla i trzeba inwestoowac w siebie P