Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 126705 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Ani jedne ani drugie :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
No dokładnie ani takie ramiączka do sukni, ani do biustonosza :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
aaaa dziewczyz juz wiem o co chodzi  8) ale chzba mi sie nawet ta suknia widzi z takimi ozdobnzmi ramiaczkami..  no nie wime musze pomzslec chyba
wiec chodzi mi o te ramiczka i na tzch nic nie ma kolor nieodpasowany itp a an moich bedzie wszyta tak ladnie koronka z dolu sukni cos jak na tzm foto...
biustonosza nie bede miala jak mi nie wszyja misek  :P

Uploaded with ImageShack.us

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
sylwus dawaj bez :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Pomyśl i zdecyduj, że jednak bez  ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
pewnie ze lepiej bez zadnych ramiaczek :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusiu a właściwie dlaczego nie chcesz bez ramiaczek? bo wiesz, my tu Ci radzimy, chcemy jak najlepiej dla Ciebie, ale najważniejsze jest, jak sie będziesz czuła; bo jeżeli np. bez ramiaczek masz sie czuć neikomfortowo, to lepiej je wziać; myślę że można tak to wymyśleć - pani w salonie pewnie sie na tym znają, aby wyglądało ładnie; bo w sumie cóż z tego że ktoś cudnie wygląda, jesli czuje się niecudnie... bez sensu... To tak jak kobieta zakłada mega szpilki bo ładnie wyglądają i ona ładnie w nich się prezentuje, ale nie umie w nich chodzic...katastrofa. Według mnie priorytetem jest dobre samopoczucie i wygoda.
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
wlasnie ja chcialam z ramiaczkami dopoki mi nie napislayscie ze lepiej bez ;D bo mam ogromny biust i bylabym chyba pewniejsza majac te ramiaczka tym bardziej ze one beda ladne ozdobne itp ;p;p
no nie wiem ;p zastAnawiam sie tez czy dekold zostawic tak jak jest czy wyciac delikatny zabek ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Dekolt bym zostawiła taki jak jest teraz  ;)
a ramiączka no ja dalej jestem za tym, żeby było bez, ale to Twój dzień Ty decydujesz :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Zgadzam się w 100% z przedmówczynią :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
;) musze to przemyslec hehe a najlepiej zapytam w slaonei czy by mi mogly odpinane zrobic i wteyd ede si decydowac

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
O to jest pomysł ;D Sama się namyślisz jak Ci będzie lepiej i wygodniej ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
mysle,ze pani w salonie najlepiej Ci doradzi i wybierzesz bez obaw,,co by pozniej sie nie stresowac.

Offline Pandi
  • maniak
U mnie tez jest kwestia ramiaczka czy bez.. bede miala dopinane :). Sobie ulatwie przynajmniej sprawe  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no mi wszyscy doradzaja ze

Offline sylwiq

• Chuck Norris
NO  mi wszyscy doradzaja ze powinnam miec ramiaczka.. ale po fotkach od Anjuszki za ktore raz jeszcze dziekuje ;) stwierdzam ze bez tez moze byc u mnie dobrez ;p jesli uda mis ei znalesc biustonosz ktory by mi wszyly to jjz w ogole super ;]
a ja wam pokazywalam moje butki ??????

ogolnie dziewczyny0 jutro wazny dzien dla m,nie..!!! otoz okaze sie czy moje ukochane przedszkole mnei wezmie na staz ;D takze trzymajcie kciuki juz od dzis ;]

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Trzymam kciuki z całej siły! :)

Buty pokaż, a co do ramiączek znasz moje zdanie - naprawdę one zepsują całą "lekkość" tej sukni :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Pandi ma dobry pomysl...wtedy zawsze w razie co, jakby cycyki po parkiecie uciekaly mozna dopiac ramiaczka :D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
pomysł super:), zresztą osoby które szyją suknie i panie, które ją będą dopasowywać nie są amatorkami i na pewno wiedzą jak sobie poradzić z pewnymi rzeczami:D. Sylwusia daj trochę, jak Ci za dużo:D, ja się wczoraj przyglądałam i normalnie jakieś mikrony mam heheh, a najgorsze jest to że nawet jak byłam tęższa o te 12kg to.....cyce i tak małe! :P. Szkoda że kilogramy, których nie chcemy nie idą w biust:D tylko w tyłek hehe. Szkoda, że wogóle gdzieś one idą!zamiast odparować hehehe
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia odpinane delikatne ramiaczka to super pomysł  :D

pokazuj butki!!!

i co z przedszkolem sie wyjaśniło?
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Jestem za! Tłuszczyk i zbędne kg powinny z nas same odparować :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
oj tak kochane jak by odparowal ahh ;]
a w ogole Ania jak dieta????????????
ja sie arz trzymam raz nie ;p narazie na minusie -5kg wiec emma nie dostrzerzesz roznicy na lutowym spotkanku ;[ ale na marcowym pewnie ciutke tak ;p;p
no  ramiaczka one od arzu mowily o dosyzciu wiec  maja inne zdanie ;]
nusiak ja mam taki problem ze jak w zeslzym roku schudlam 5 w dwa miechy to cycki tylko o rozm spadly ;[ alez plakalam ;[
bo juz w ogole wygladalam jak pamela ze sztucznymi ;D
co do przedszkola- sa juz nowe nabory na staze.. poki sie ucze moglabym sie na tym zaczepic ;p i bardzio tego chce... tym bardziej ze doswiadczenie kolejne przez pol roku i zawsze pare stowek w kieszeni ;p jutro ide rozm z pania dyr. i dam, wam znac ;D
buziaki kobitki ide na kawke odezwe sie pozniej i wstawie foto butkow ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja mam -3 :) jestem na maxa zadowolona :) w weekendy pozwalam sobie i na drinka i na coś do zjedzenia, ale na szczęście codziennie biegam 30 min na bieżni i 30 min na rowerku i jakoś spalam ;)

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
podziwiam Was dziewczyny za samozaparcie.. no i trzymam kciuki za dalsze sukcesy :)
moj jedyny wysilek fizyczny to -jak mi sie przypomni robie rano brzuszki (srednio wychodzi co 2dzien ;)) ale ostatnio sie wazylam i mi pokazalo o 3kg wiecej mimo to.. ech.. no mogloby chociaz pojsc w cycki ;)  :P

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Sylwusia, a jak obrączki ? Nie odzywał sie pan Mariusz ? Do mnie zadzwonil dzis, ze sa do odbioru!! amialy byc dopiero 20 lutego :) i ku mojemu zdziwieniu- liczyliśmy ze doplacimy ok 200 zl, a oni maja nam zwrocic jeszcze 90 zl :D jutro jedziemy odebrac chyba :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dziewczynki moje..
moze to jest mysl Aniu zeby pozwalac sobie na weekendowe ale nei szalenstwo a weekendowa normalnosc? w granicach zdrowego rozsadku?
bo mnie z dnia na dzien nosi bardziej.. zaczynam mimo ogormnego szczescia czuc smutek, i jakies takie glupie mysli mam ...
tylko ze warunkiem mialo by byc ta godzinka cwiczen chcoiaz 5 razy w tyg ... bo codziennie wiem ze nie dam rady

Maniu- ja tez mam juz obraczki do odbioru ;D ale moze w sobote sie uda odebrac ;p a ty kiedy?????

moje butki typowo slubne ale nawet mi sie podobaja ;p

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
fajne butki Sylwusia, najwazniejsze, aby były wygodne, musisz w nich przetańczyć całą noc :) A suknia już kupiona? Trochę mnie na forum nie bylo i mam zaległości :/ Jutro znów wyjeżdżam i znów będę miała mnóstwo do nadrobienia :/ Ehhh taki sezon teraz, ale fajnie,że jest praca :)

Offline Pandi
  • maniak
Niziutkie :).. skad ja to znam:P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
cherrypie na tej str i na 2 poprzednich jest moja suknia ;D kupiona jzu ;D jestem zakochana w niej ;) a u was cos sie wyjasnilo? no i dobrze ze praca jest kochana nadrobisz w weekend ;)
Pandi niziutkie bo ja nie umiem na wysokich lazic ;p maja 3 cm ;p

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
a buty też w vivien kupowałaś? Jeśli tak to mogłabyś powiedzieć jaki jest mniej więcej koszt butów w salonach? Jak kupowałam suknie to byłam tak podekscytowana, że w ogóle o buty zapomniałam zapytać, narazie więc szukałam w necie, ale mam problem, żeby na coś się zdecydować