Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127608 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
mam nadzieje,ze u Ciebie w domu sytuacja juz troche lepiej,posluchaj Karola i przeczekaj, chyba i tak jakbys sie wyprowadzila problemy Cie niestety dosiegna i tak...

fajnie,ze juz macie jakis plan, ja jeszcze nie wiem,ale mam dzis nic nie planowac,bo moj juz mi caly dzien zaplanowal,hmmm zobaczymy,co wymyslil,chyba jest bardziej romantyczny niz kiedys :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ZONKA DZIEKI, JUZ JEST LEPIEJ... USPOKOILAM MAME BO DARLA SIE OCZYWISCIE.. ALE I TAK TO ONA ZAWINILA NAJABRZIEJ ALE NIE BEDE IOPISYWAC DOKLADNIE AKCJI BO ZA DUZO PISANIA...

ZONKA CO DO NARZECZONEGO SUPER MASZ ;d ROMANTYK

Offline sylwiq

• Chuck Norris
srodowe heeeeeeeelolll ;D
jak tam walentyny? ;D dostalam stroczyka ulubionego ;D mam ich juz w domku z 8 minimum ;p
u mnie fajowskooooo ;p mimo ze nigdzie nie wylazilismy i spedzilismy je sami w domku bylo supcio ;p
sylwusia upiekla pizze, karol rozlal po lampce winka, zapalilismy sobie swieczki i puscicilismy radio internetowe z chillout muzyka ;D pozniej wkleje linka fajna na uspokojenie nerowwo.. ;p  wspominalismy, przytulalismy sie jak nie my ;D
my zawsze wszystkow  biegu jedynie przytulamy sie ale tylko w wyrku przed spaniem jak juz kazdy ma czas ;] coz zycie.. ;p

ustalilismy wstepnie 2 opcje spedzenia rocznicy ;p

hmm powinnam dzis zaproszenia zamowic ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Brata współczuję, ale zawsze mama będzie bronić synka, zawsze ;) wiem, bo sama mam brata  ;)
zamawiaj zaproszenia ;D

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
WYgląda na to,że mieliście romantyczny wieczór :) My też spedziliśmy go w domku, bo się rozchorowałam trochę i cały dzień spedziłam w łóżku. Na obiad moj PM przywiózł chińczyka i bukiet róż, a później ogladalismy filmy i seriale na kompie :) Tak razem w łóżeczku :) Alez dzis wieje :/ Znow mam migrene, nienawidze takiej pogody, bo wtedy bardzo zle sie czuje :/

A bratem sie nie rpzejmuj, wspolczuje sytuacji, ale tak to juz bywa, ze zadna rodzina nie jest idealna :) Bywaja spiecia, ludzie sie kłócą, ale zawsze pozostaniecie rodziną, bo w gruncie rzeczy zła rodzina jest lepsza niż żadna.... :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
aniolek zamowie zamowie ale chyba w weekend ;p
cherrypie to nie fajnie ze cie rozlozylo ;/
ale taki dzien jak wczoraj.. uwielbiam takie ;]
lozko jedzonko, nuda taak wpsolna ;p noo wspanialosci ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No i znowu mnie ominie jak będziesz fotki dawać, bo przez weekend komp okupuje Arek ;D
Ale jakoś to przeboleję ;)
I widzę, że jeszcze żyjesz wczorajszym dniem ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
my wczoraj tez w domku, a na obiad M przywiozl mi grandera z KFC :P do wieczora nic nie moglam zjesc tak sie nim zapchalam :P do nas kolega wpadl, wypilismy piwko pogadalismy ale fajnie bylo :) 
a jakie macie opcje na spedzenie rocznicy, bo nie napisalas??? :D
no zaproszenia juz czas zamowic :D ja jednak wysylam pod koniec lutego, na razie nawet nie mam czasu zeby dokonczyc te wkladki i poroznosic tu w Goleniowie po rodzince, musze skonczyc 1,5 rozdzialu do konca lutego inaczej nie bede miala seminarium zaliczonego :/ ech... a w weekend ostatni egzamin! mialam jechac do biura podrozy z tesciami oferty wycieczek zobaczyc i nie wiem czy pojedziemy, bo w sobote mam ten egz. na 11:30 ;/

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja fotek nie kasuje jak cos ;p
pati a z jakiego biura chcesz jechac?????????
ja mam ostatni w piatejk... masakra ;p wlasnie o ksiazce do tego egzamu pisalam na fb ;p

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Do piątku jeszcze dużo czasu, zdążysz się nauczysz ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A jakie zaproszenia wybraliście, bo chyba mnie coś ominęło  ::)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
u nas też przytulankowo w domku ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
u nas też bez szaleństw - rozmowa z panią z poradni, a potem relaks w domu  :D  ostatnio coś nie gotuję...P.zaczyna dziwnie się patrzec i pyta, co sie dzieje... ;) :D  a to po prostu....lenistwo  :skacza:
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Ania wiem jedynie ze z amelia wedding cos ;p
jak jzu sie zdecydujemy to dam znac ;p
wstepnie mamy opcji kilka ale... zaczely mi sie podobac inne niz wybralismy ehhe ;]

czyli wiekszosc z was klasycznie spedzila walentynki ;p najwazniejsze ze z ukochanym ;]

Offline _patka_

• Chuck Norris
wiesz co sylwus w sumie to nie wiem z jakiego biura, bo tesciowie maja w szcz jakiegos faceta ktory ma kilka biur podrozy i w tamtym roku byli na cyprze z triady, w tym roku leca do maroka z sky club, wiec dokladnie nie wiem, dla nas najwazniejszy hotel i wylot z poznania ;p

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
o no to super romantyczne walentynki tylko we dwoje przy chill out - super - linka do radia chetnie poprosze bo fajnie sie wyluzowac przy takiej muzyce:)

czekam na zaproszenia :D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Sylwusia jak tam przymiarki do SB? Ja wczoraj przerzucałam swoje sterty notatek i znalazłam obszerną teczkę od SB - więcej tam przepisów na każdą fazę:D, są dania główne, sałatki, desery itp:). Jak chcesz, to wezmę dla Ciebie to na poniedziałek na spotkanie co?:)
Jak to tworzyłam, to przepisy zbierałam na forach internetowych gdzie się dziewczyny wymieniały pysznościami;D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia dziś pewnie pączusie smaży, a Ty jej nusiaku o dietach....;-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
..ja zamiast pączka zjadłam dziś ostatnią swoją muffinkę owsianą:D, szkoda mi było że pączka nie kupiłam...ale za chwilę rozkoszy bym później cierpiała od tego słodkiego tłuścioszka (mój woreczek żółciowy:P). Muffinki znów piekę w sobotę, bo nawet mój PM je jadł ;D, na mące orkiszowej i żytniej hehe.

Ja jej na dietę nie namawiam:D, ale jak będzie chciała to notatki wziąć mogę:P.
 Dziś podobno pączki mają magiczną moc i nie tuczą:D.

Tak mi się skojarzyło:D, jak u Dominikanów robią co roku festyny i jest taka niedziela, że sprzedają kremówki;D i proboszcz na końcu, przy ogłoszeniach zawsze mówił, że można się skusić, kupić kremówki i żeby się nie bać "bo te kremówki, które dziś sprzedają nie mają kalorii" hehehe ;)
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No to jestem usprawiedliwiona, że dziś zjadłam, skoro te dzisiejsze kalorii nie mają :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
a ja zjadlam jednego pączka i faworka - stwierdzilam że i tak mnie boli brzuch , więc....co za różnica... :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nusiak z sb chce ruyszyc od poniedizlaku wiec jak najbardziej bede wdzieczna za notatki ;]
co do poaczkow... zjadlam 2 o... 6 rano ;D bo byly gorace.. i albo zjem jeszcze pol albo na dzis starczy ;p
kupil faworki to ich zjem ze 3 ;p bo za 8zl mini worek kupilam tylko ;p w kochu jest 2 razy wievej zawsze ale nei chcialo mi sie isc ;p wiec kupilam w asprodzie ;D
co do paczkow jeszcze ja dzis slyszalam ze maja isc w cycki ;D ja jednak jzu wole w dupke zeby szly bo kregoslup moj juz wiekszych nie uniesie niz mam a  z dupki spale na fitness ;p

Offline nusiak
  • maniak
w cycki? Kurde, chcę pączka! ;D niech ktoś mi da pączka hehehe, może dwa? żeby nie urósł tylko jeden ;D
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
O w cycki to ja też bym chciała, żeby poszły ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
to by bylo superaście  :D :D :D sylwusia, jak Ci ciezko z piersiami duzymi to ja chętnie przyjmę trochę:-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
dzisiaj wszystko idzie w cycki  ;D ;D ja też dzisiaj nie pamiętam co to dieta  ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
z moich obliczen wyszly dwa paczki ;D (no bo dwa cycyki :D)...tyle tez pochlonelam z samego ranca przed zajeciami...jeden za drugim ;D i wcale nie zaluje, bo byly przepyszne....rożane :Serduszka:...mmmm...uwielbiam... :Uu: :Uu: :Uu: wybralam opcje bez lukru, wiec zawsze cos ;) ale bylo tyle dzemoru, ze jak gryzlam to sie bokami wylewal....CUDOWNIE... :lol: :lol: :lol:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
czyli jedzcie kobietki dzis ;p  wszystko pojdzie w cycuchy wasze ja to mowie ehheheh ;p
 dziewczyny nie chwaililam sie wam...  jestesmy an etapie rozmow z doradcami kredytowymi.. jest opjca ze dostaniemy kredyt anmieszkanko ;D znaczy k jako singiel bo aj tylko balast neipotrzebny ehhe

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Świetnie jakby wyszło z tym mieszkaniem, znaczy kredytem :D

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
ale zazdroszczę oby Wam się udało, trzymam mocno kciuki:) my też powoli zabieramy się za kredyt, w najbliższym czasie mamy zamiar dowiedzieć się czy będziemy mieli zdolność :) ale myślę ze tak bo mamy trochę wkładu własnego. sylwusia a jakie duże chcecie kupić mieszkanko??
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"