Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65457 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Wydaje mi się, że nie trzeba.

Ale jeżeli coś tam Ci świta, to weź ze sobą, nie zaszkodzi :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dziewczyny moja sukienka przyszla dzisiaj!! Juz przymierzalam, nie moglam sie doczekac i poszlam na przeciwko do kolegi na cpn (jestem w pracy teraz) schowalam sie do lazienki i przymierzylam te cudenko!! koledze tez sie podoba ;D balam sie ze bedzie za ciasna, jeszcze mnie swiadkowa postraszyla, ze takie wymiary to na nia nie na mnie, a tu sie okazalo ze nawet w cycach mam za malo i chyba stanik bede musiala ubrac!! jestem przeszczesliwa!!  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dziewczyny moja sukienka przyszla dzisiaj!! Juz przymierzalam, nie moglam sie doczekac i poszlam na przeciwko do kolegi na cpn (jestem w pracy teraz) schowalam sie do lazienki i przymierzylam te cudenko!! koledze tez sie podoba Grin balam sie ze bedzie za ciasna, jeszcze mnie swiadkowa postraszyla, ze takie wymiary to na nia nie na mnie, a tu sie okazalo ze nawet w cycach mam za malo i chyba stanik bede musiala ubrac!! jestem przeszczesliwa!! 

jeszcze raz bo tego rozowego nie widac u mnie :P

Offline Pandi
  • maniak
jaki entuzjazm az sie udziela - fajnie, ze sie udało.  ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
bede w domu wkleje Wam zdjatka zebyscie zobaczyly, musze zlota bizu skombinowac bo srebro odpada :)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
a d tego zamów sobie buciki te co są u mnie pod nr. 6 :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

http://www.butyk.pl/

tu jest dużo...ceny różne ,ale na pewno nie super niskie...

Offline _patka_

• Chuck Norris

By ani0lek at 2012-03-22

i jak dziewczyny? dobrze w niej wygladam? maciek z kolega stwierdzil wczoraj ze jest troche dziwna, ale chlopy to czopy jak wiadomo wiec pytam sie Was kochane forumki ;D ;D chyba nie jest zbyt wycywajaca co??? 

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Po pierwsze, wszystkiego najlepszego:D (przeczytałam u lebary w wątku;) ), kurcze 23 lata...kiedy to u mnie było:P, ja za miesiąc mam 29:P
Po drugie, sukienka mi się podoba, ale zdecydowanie buty nude, tak jak pisałaś:D, tylko raczej zakryte całe bez odkrytego noska;). Coś mi trochę przeszkadza ta asymetria, tak jakby Ci opadła ta sukienka ale... wierzę, że na żywo wygląda o wiele lepiej:D.
Wyzywająco? hmmm a co na własnych poprawinach mamy być szare myszki?;D, wyzywająca nie jest, ale jest zauważalna:D, w końcu na własnej imprezie nie można zginąć w tłumie i upodobnić się do gości:P

acha, z okazji urodzinek życzę Ci, abyś dostała nagłego olśnienia/natchnienia i napisała do końca swoją pracę na jednym wdechu ha ha;)
A tak serio, to dużo szczęścia i spełnienia marzeń:)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
jest oryginalna, to jedno ramiączko dość mocno opada, czy to nie jest niewygodne? wyglądasz w niej bardzo dobrze, skoro też tak się czujesz, to ok  :D

dla mnie troche chyba też zbyt wyzywająca...ale to ze względu na starszych gości, którzy będą na weselu....już sama nie wiem... na żywo pewnie inaczej niż na zdjęciu  :D

wszystkiego najlepszego Kochana  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
a ja jako ze od pocztaku za nai nie bylam nie bede czarowac i powiem ci szczerze ze srednio..
wydaje mis ie ze taka laska jak ty znalazla by o wiele wiele ladniejsza sukienusie na swoje ksztalty ;D
ale ja sie chyba pod chlopow czopow zaliczam wiec nei bierz sobie dos iebei mojej oceny hihiih

i raz jeszcze spelnienia marzen ;*

Offline _patka_

• Chuck Norris
sylwusia jaki ty chlop jestes :) taka laska! ale dziekuje za opinie, byly inne kiecki ale zawsze cos nie tak bylo... w tej jest wszystko ok

faktycznie ta asymetria powinna byc nieco inaczej ulozona, a bardzo ja do szyi wzielam :P

DZIEKUJE ZA ZYCZENIA KOCHANE JESTESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :urodziny: :urodziny: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
STO LAT STO LAT STO LAT STOLAT NIECAJ ŻYJE NAAAAAAAM!!!!!!!!!!!

Wszystkiego Najlepszego, aby spełniły się wszystkie Twoje marzenia, a ślub był dla Ciebie i Twoich gości niezapomnianym i najwspanialszym wydarzeniem w życiu ;)

Sukienka, jak dla mnie nie pasuje do poprawin, bardziej bym Cię w niej widziała właśnie na Panienskim, czy coś, ale nie na poprawinach...

W tym drugim dniu też jestesmy najważniejsze i myslę, że powinnaś znaleźć coś bardziej stonowanego i bardziej klasycznego...

Ale ogólnie Ci w niej ładnie, bo podkreśla figurę, ale do niej nie dawałabym butów NUDE, bo się zmyją z tym wszystim, będzie zbyt mdło, tylko własnie, jakieś mocne, ciemne np. te co były u mnie w wątku pod numerem 6 czyli granatowe lakierowane szpile z malinową kokarką i platformą :)

Chociaż w sumie ja teraz się jej przyglądam, tak dokładnie, to jakbyś się uparła i poszukała fajnych dodatków (ciemnych) to pasowałaby nawet i na te poprawiny :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Pati xanth napisala wszytsko to co aj mysle ;D ze wlasnie takie buty co chcesz beda mdle.. ze fajne bylyby jakies platformy w mocnym kolorze ;D
i ze na panienski ajk najbarzdziej ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
dołączam się do życzeń :) :) :)

jeśli o mnie chodzi to ja bym mogła ubrać taką sukienkę na poprawiny - nie sądzę, że jest wyzywająca, a poza tym diabeł tkwi w szczegółach teraz tylko kwestia fajnych dodatków i bucików - jak jakies znajdę to wkleję linka hehehe :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
hyhy...ja z kolei inaczej ;D

dla mnie kiecka bomba.. :).od poczatku mi sie podobala...nie wiem jak Twoja rodzinka i PM-a, ale u mnie np. nikt by nie pomyslal, ze jakas nieodpowiednia ta sukienka...tym bardziej jak masz w ogrodzie..(masz? bo juz mi sie myli :P)
i tak jak wcześniej pisałam, że może jakieś bardziej pokombinowane butki tak teraz jestem za NUDE :D trochę by stonowały...i zakryte, bo peep toe takie bardziej disco ;)
czyli calkiem inaczej xanth i sylwusia... ::)

falbanę faktycznie trochę inaczej bym uloża...nieco niżej...jak pisałas :) bizu zlota, ale nie wyzywająca(typu wielkie kola w uszy ;D)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ach...no

zapomniałam dodać :P

NIECH ŻYJE NAM  :urodziny: :pijaki: :pijaki:
Wszystkiego najlepszego kochana! Spełnienia marzeń!

Offline _patka_

• Chuck Norris
WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZONKA i dobre rady  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:  :Zakochany: :Zakochany:

co do sukienki, to mysle, ze zle nie bedzie, rodzinka sie nie pogniewa, nie mam cycochow na wierzchu :P  wiec wszystko ok :)

butkow dalej szukam, bylam ostatnio u nas w galerii, przymierzylam jedna pare ale byly tak wysokie, ze nie umialabym sie w nich z gracja poruszac... chyba w ogole bym w nich nigdzie nie poszla :P ja mysle, ze jezli dalabym jakies w mocniejszym kolorze wtedy bym troche wyzywajaco wyglada, a tak jak butki beda "grzeczne" to wtedy zlagodzi to ogolny wyraz stroju :) jeszcze nie wiem jakie kolczyki dam, beda jakies niewielkie, no i mam ten naszyjnik zloty ale zobaczymy czy bedzie pasowal :)

nusiak - mam nadzieje, ze z praca bedzie tak jak napisalas, skoncze ja jednym tchem po naglym olsnieniu :D :D :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
oooo o tych drugich bym pomyślała, fajne dość  :D  choć aż na kolana to mnie nie powalają... :D  szukaj szukaj Pati, jeszcze masz trochę czasu, zatem coś wystrzalowego na pewno znajdziesz  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
spóźnione, ale szczere: Wszystkiego naj naj!!! Spełnienia marzeń :)

Sukienka bardzo ładna, chociaż nie wiem czy do końca na poprawiny... wszystko zależy od tego jak Ty się w niej czujesz, ale skoro mówisz, że dobrze do będzie git :) co do butów - musisz poszukać innych, najlepiej będą pasować takie w kolorach jak przyszłazona wkleiła linki

Offline _patka_

• Chuck Norris
dziewczyny jestem bardzo zadowolona z naszego spotkankaa, Ba! nawet zaluje ze tak krotko trwalo, rzeczywiscie moglabym tam siedziec do polnocy :D ;D ;D juz czekam na nastepne :D :D :D ide ogladac you can dance, casting w szczecinie ;)

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
mi też się bardzo podobało :D długo jeszcze siedziałyście? ja ledwo do domu wróciłam taki mnie głowa rozbolała ;/

A Sukienka bardzo fajna ale ta asymetria też mi wygląda jak by Ci coś tam opadło :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
poszlysmy przed 8 wszystkie razem :) my z Natyska na busa a reszta do domkow :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
dzisiaj skonczylam wczesniej szkolenie, mialam egzamin, oczywiscie zdalam, inaczej byc nie moglo :P jak na kazdym takim egzaminie. poszlam do galaxy, kupilam sobie opaske na gumce, bo plastik za bardzo mi glowe uciska i boli :( i bylam w tally weij i kupilam sobie dwa t-shirty w cenie jednego 30 zł :D aaa i jeszcze kupilam brylantyne do wlosow w sprayu :P ja uwielbiam takie zakupy heh wiec jestem zadowolona :) poza tym bylam zobaczyc garnitur dla Macka, znalazlam sliczny w pierre cardin taki niebieski ale ten material jest lekko lsniacy, ciekawe jakby na Macku wygladal, pojedziemy w weekend niech przymierzy... :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
jakaś Ty obrotna  :D :D :D ja też bardzo lubię takie zakupy  :D

zresztą...zawsze jak sobie cos kupię, nawet drobiazg, mam bardzo dobry humor i buzia sie śmieje  :D

fajnie, że znalazłaś garnitur dla M.  :D w końcu narzeczona wie najlepiej, w czym narzeczonemu jest dobrze  :D zginąłby bez Ciebie!!!  :D

AnioOlku, a co z amantem ze szkolenia???? :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
haha no amant dzisiaj nie chcial dac za wygrana i dalej probowal.. podszedl do mnie i zaproponowal, ze moze mnie do domu odwiezie i wtedy pogadamy :D :D :D naszczescie moj Maciej chyba wyczul nosem, bo zaraz dostalam smsa, ze moze po mnie przyjechac ;D ach jaka szczesliwa bylam!

no Maciej jest taki niezaradny, ze kupilby jakies badziewie, juz nie chodzi tu o cene czy jakosc, ale kupilby garnitur, ktory nic a nic nie pasowalby do mojej sukni :D a u mnie musi wszystko grac! :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
anioOlek u nas wszystkich musi wszystko grac ;) tu sa same bridazille :D

mam nadzieje, ze garniturek bedzie idealny :)

a co to za brylantyna? :P ::)

Offline _patka_

• Chuck Norris

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
i swieca sie ladnie wloski po niej? a skleja?

Offline emm-a

• Chuck Norris
AnioOleku wedlug mnei ladnie Ci w naturalnym kolorze wloskow, ale w jasnym blondzie byłoby obłędnie  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.