Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65446 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
oj AnioOlku, on jest po prostu zbyt leniwy żeby rozbić sobie coś osobno  :D a tak ma pod nos podane, więc je  :D gdyby mi tak ktoś pod nosek podstawial i dla mnie gotowal, to chyba też bym wszystko wsuwala  :D no...prawie wszystko  ;) :D

dobrze że zamowilas koperty  :D tak będzie chyba bardziej elegancko  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
to ja jestem chyba jakiś alien hehe, bo gotuję właśnie 2 obiady - ale z reguły takie, żeby dziś zjeść np z ryżem, a jutro z kaszą;).
Mój by mnie chyba z walizką wystawił za drzwi, jakbym kazała zjeść mu zupę rybną hehehe;D albo moje orientalne wynalazki:P
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
hehe Maciek nie gada tylko  tez wcina, bo sam nic nie zrobi, choc czasem mnie zaskakuje poztywnie i cos upichci pysznego :))
a ja wlasnie szykuje sie na spotkanko z nasza forumka Michelle :) ;D do szcz nam daleko (hihi :P:P) wiec tu w Goleniowie zrobimy sobie forumkowe spotkanko ;D zapraszamy jesli ktoś jest akurat w Goleniowie ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
bawcie sie dobrze AnioOlku  :D

P. też świetnie gotuje, ale bardzo rzadko to robi... :(
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
bawilam sie wysmienicie!! bardzo zaluje, ze nie moge z Wami sie spotkac, ale dobrze ze jest w Goleniowie taka osoba z ktora moge dzielic radosc i niepokoje zwiazane ze slubem, nie wszyscy z bliskich nawet osob potrafi to zrozumiec, jak ktos kto sam organizuje wlasne wesele :D juz sie szykujemy na nastepne spotkanie ;D
emmo jak czytam Twoje i moje wypowiedzi to mysle, ze nasi faceci sa bardzo podobni do siebie :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
hej dziewczyny! jak wam sobotni dzien mija? ja robilam dzisiaj zaproszenia :) wklejam fotke :) udalo mi sie zrobic bardziej wypukle kokardki, nie sa teraz takie plaskie :) wlasnie ogladalam zdjecia z przymiarek sukni slubnych... i tak ogladam, ogladam i zobaczylam te jedyna to az mi sie micha ucieszyla ;D ;D ;D to jest jednak ta jedyna!!! przy okazji robienia zdjec zaproszeniom zrobilam fotki mojej sukni wiszacej w drugim pokoju (jak wisielec troche hihi) :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
zaraz biorę sie za obiad, bo moj M. wroci z warsztatu zmeczony i zmarzniety :) dzisiaj robię steki drobiowe zapiekane z ananasem i serem zoltym, a na podwieczorek placki z bialego sera ;D kocham gotowac!!! :hopsa:
a co do butkow... stwierdzilam, ze musze jechac do Szcz zobaczyc, i pozniej podejme jakas decyzje :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
piekne te Twoje zaproszenia !!! podziwiam !

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Piękne zaproszenia  ;D

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
 :hello: witaj AnioOłku :)

Ale z Ciebie zdolniacha, bardzo ładne zaproszenia :) No i suknie wytworna :) Pieknie ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
zaluje ze tak daleko mieszkasz bo bym cie prosila abys do mnei wpadla i mnie nauczyla robic takie zaproszenia... normalnie sa mega ladne
i suknia tez slicznie zdobiona.. ;]

Offline _patka_

• Chuck Norris
w sumie nie tak daleko, ja zapraszam do siebie ;D ;D ;D zaproszenia robilo sie latwo, poczatki byly trudne, ale jak wpadlam w ten rytm to juz szlo jak po masle!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
CO???!!! sama je zrobiłaś ??? rany! są śliczne!

mnie juz denerwuja ci od zaproszen...pisalam u mnie w watku...jak sie wkurze to bede siedziec dzien i noc az w koncu tez sama zrobie...

jak widac da się :) :) :) ;D

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Kurka, że też nie mam za grosz takich zdolności manualnych  :-[

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
Aniołku zazdroszczę ci że umiesz sama sobie zrobić zaproszenia. W sumie nie próbowałam, może też bym umiała nie mowie ze nie. Ale mi się nie opłaca dla takiej garstki ludzi robić zaproszenia. Powinnaś robić i sprzedawać taka profesja że nie mam słów. Zatkało mnie :) Gratuluję.

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
Aniolku przesliczne sa te zaproszenia! :)
wygladaja lepiej niz coniektore oferowane na allegro itp.. mozesz zrobic co niektorym konkurencje :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
dziewczyny dziekuje Wam, az sie zarumienilam jak przeczytalam wszystkie wasze komplementy na temat zaproszen  :Wzruszony: :Wzruszony: nie trudno zrobic takie zaproszenia, wiec zachecam do sprobowania, bo ja troche kaski zaoszczedzilam wiec Wy tez mozecie ;) po rozmowie z nasza saintmichelle zastanawiam sie tez nad zrobieniem podziekowan dla gosci, bo dla rodzicow chcemy kupic drewniane skrzyneczki a w srodku winko i kieliszki np ;) bylismy wczoraj u tesciow, dostalam adresy do wysylki zaproszen wiec jak tylko przyjda koperty to moge wysylac ;D ;D ;D ja juz chce slub!!!  :skacza: :skacza:
MILEGO DZIONKA DZIEWCZYNKI  :tupot: :tupot:

Offline Pandi
  • maniak
Czasu a czasu do tego dnia, ja tez nie moge sie doczekac.. Suknia piekna, tyle ile mogłam to nadrobiłam, bo mnie tu jeszcze nie bylo ;). Zaproszenia - no ba profesjonalka, nie ma co..

Offline saintmichele

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2012
aaaaaaaaaaaaaaale będziesz błyszczeć w tej sukni, jak prawdziwa księżniczka, zaproszenia boskie, najbardziej podoba mi się kolorystyka, świetny pomysł z tym turkusem

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
zaproszenia są ŚWIETNE!!!
Prawda że to duża frajda przy robieniu ich???
sama pamiętam jak robiłam zaproszenia i winietki na stół
i jest to rewelacyjny czas!!!

a suknia  ->   :szczeka: :blagam: :blagam: :blagam:
boska!!!!!

no i kochana podrzuć mi proszę przepis na placki z białego sera :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
ja jeszcze raz powiem,ze zaproszenia sa sliczne i naprawde moglabys je sprzedawac !!! i w ogole to strasznie mi sie podoba Twoj pomysl na podziekowania dla rodzicow, zamowilas juz moze?? jak bedziesz miec cos na oku to podrzuc linka,bo wiesz ja wczesniej nie mialam pojecia,a Ty mi rozjasnilas w glowie:)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
anio0lku rozjasnij tez moj umysl...pisalas cos o paskudnym kosciele u mnie w watku...zrozumialam, ze to ten sw. katarzyny...teraz widze, ze tez tam masz slub i nic już nie rozumiem ??? :-\ ;) poratuj ;) :D

jakiego w koncu macie dj? przeslesz mi jakis namiar na priv?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Aniolek jak zaczniesz handlowac przed moim slubem to jestem 1 klientkom hehehe

Offline emm-a

• Chuck Norris
śliczne zaproszenia, ale jeszcze większe wrażenie wywarła na mnie suknia - cudna  :D szkoda, że nam siebie w niej nie pokazujesz  ;)

co to za placki z bialego sera?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo ciesze sie ze wrocilas do nas! :) :*

Offline emm-a

• Chuck Norris
dziękuje AnioOlku  :D

tak swoją drogą, to...jak to się można przyzwyczaić i przywiązać do osób, których się w większości nie widziało  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
oj mozna, ja juz o Was mowie - kolezanki z forum ;D bardzo lubie tu przebywac z Wami :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
dzisiaj przyszly koperty do zaproszen! mialam stracha bo myslalam, ze sie nie zmieszcza te moje zaproszenia, ale jakos wchodza, wstazki moga sie troche przyklepac jak beda w kopercie ale co tam ;) koperty sa koloru kremowego wiec pasuja do zaproszen :D mam wszystkie adresy gdzie mam wysylac, a reszte musimy z M. rozwiesc wiec powoli zaczniemy dzialac :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
uuu to powodzenia :) nam juz zostalo tylko pare sztuk i cos sie spotkac nie moge hehe :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
to powodzenia :-) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.