Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65316 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ogolnie maja naprawde dobre prace :) ale to nie jedyne takie zdolne studio ;) juz sie nie moge doczekac sesji z nimi :D ponoc sa bardzo kreatywni takze licze ze efekty beda super! widzialam album kolezanki ktora tez miala u nich sesje i rzeczywiscie wszystko jest profesjonalnie zrobione i album tez jest piekny :) wczoraj ogladalam na youtube teledyski slubne i plakalam jak bobr!! :P :P :P niektore byly zwykle, kiepskiej jakosci, ale niektore powalaly na kolana :D :D Wy tez chcecie teledysk slubny???

Offline _patka_

• Chuck Norris
jeszcze jedno pytanko nurtujace mnie :D :P co robicie na wieczor panienski? zdajecie sie calkowicie na swiadkowa czy jednak cos same proponujecie? bo woczraj na stronce este zauwazylam ze mozna zrobic u nich panienski polaczony z sesja zdjeciowa, super to wygladalo!! chcialabym taka sesyjke z dziewczynami bo to swietna pamiatka albo limuzyne i w niej sie bawic a pozniej jakies balety w szcz :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
limuzyna mi sie nei widzi ;]
co do panienskiego w studio foto.. moja kumpela byla.. bawily sie wspaniale ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
sylwus ile za taki wieczor trzeba zaplacic orientujesz sie moze??? :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dziewczyny mialy w jakims taklim malo znanym studio na malkowskiego chyba w szczecinie.. w tych okoliacach na pewno i chyba ok 600zl placily.. ale wszystko czyli jedzenie, alko itp. same zalatwialy... ja wiem tylko ze ta kumpeli kumpela ;p byla w ciazy wiec taki panienski jej bardzo sie podobal bo bylo mnostwo smiechu zabwy i nie msuiaa sie bardzo emczyc z tym brzuskziem ;]
kilka miala pieknych fotek takich w przescieradle ale to bylo tak delikatne ze az piekne ;p
w cenie byl lokal i fotki ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
anioOlek :szczeka: :szczeka: :szczeka: jaka Ty piekna!!! :o :o :o
wez nie doluj ludzi... :-[ ;) :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
co do reszty( tak mnie zatkalo jak zobaczylam Twoj nowy avatar ,ze zapomnialam napisac ;) ) ...mi taka forma panienskiego tez by pasila...wolalabym zdecydowanie taka pamiatke niz wydanie kasy na jakiegos kolesia wysmarowanego oliwka :Naciaga: :Naciaga: :Naciaga:
w tym momencie oczywiscie same najblizsze psiapsioly i siostra...ale jak znam moje kuzynki i kumpele to nie odpuszcza ;D no nie wiem...moj M. to juz kilka razy mial palpitacje jak sie temat pojawial :D :D :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
mamba wez bo w samozachwyt wpadne hahaha!!! ale dziekuje za mile slowa, szczerze to doceniam komplementy powiedziane przez dziewczyne niz faceta - wiadomo dlaczego :D :D :D piekne to sa zdjecia na ktorych jestem ale to dzieki koledze ;) zapraszam do niego na sesje tak w ogole :D :D

ogolnie to moj dzien kobiet jest masakryczny!! co prawda dostalam zyczenia i kwiatka od Macka, ale:

zepsula mi sie drukarka,
teraz jechalam do domu i cos mi auto nawalilo... :(
chodze wkurzona na wszystko w dodatku Maciej jest zawalony robota i nie pojdziemy nigdzie na zaden obiad ... :( chcial zebym cos zrobila, ale *pii*... to moj dzien w koncu i tak zawsze robie obiady w domu wiec chociaz dzisiaj sobie odpuszcze... jade po chinczyka!!!  :( przykro mi strasznie...

Wam mimo wszystko zycze udanego wieczorku i w ogole :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dobrze z tego wybrnelas kochana...
ja tez dzis na cos chyba namowie karola.. a dieta hm.. no e teges.. ;] wiadomo jak to ja i dieta ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
hehe dieta poczeka nie zajac :P znam to z autopsji... :D:D:D:D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
Anio0lku moj dzien kobiet tez sredni, zamiast spedzac milo wieczor we dwoje, to on gra w cos na kompie, choc nigdy nie gra, a ja tu na forum :) , mam nadzieje, ze bedziesz miala szybko mila niespodzianke bez okazji

Offline _patka_

• Chuck Norris
hej dziewczyny dzisiaj musze powiedziec udany dzien mialam. rano wstalam o 9 pojechalam na miasto na chwile, wrocilam zjadlam sniadanie (paszteciki z barszczykiem czerownym mniam!) pozniej ;posprzatalam mieszkanko, usiadlam przy laptoku na forum, pomyslalam ze zrobie liste spraw slubnych... pozniej ja tu przepisze na razie jem obiad - piers smazona na oliwie plus mizeria z cebulka do tego ;) ale juz czeka obok redsik malinowy zeby dobrze wieczor zaczac :D

Tola ma cieczke... wlasnie dzisiaj zauwazylam bo plamy mi zostawila na podlodze, trzeba bedzie jej majciochy zalozyc ktorych bardzo nie lubi  :hahahaha: :hahahaha:

Offline emm-a

• Chuck Norris
 :D małe toleczki będą  :D

fajnie, że mialas taki udany dzien  :D

ja dzisiaj sie maksymalnie obijam  :D

tez lubię redsiki  :D

a na forum dzis to spędzilam milion godzin  :D opętalo mnie  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no ja emme gonie, bo tez pol miliona godzin ;D...zamiast sie uczyć :o w pon. mam zaliczenie :-\ a jak widac po wpisach na forum raczej sie nie moge zabrac ;)

ja mojemu kupilam z okazji dnia mezczyzn rum...wczoraj juz popijal, a mi slinka ciekla :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
dlaczego z nim nie pilas?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Własnie otworzylam reddsika i pisze liste spraw slubnych:

Mamy juz zalatwione:
sala
orkiestra
fotograf
kamerzysta
samochod
oprawa muzyczna w kosciele
dj na poprawiny
barmani (tylko drinki do wybrania ;D)
poduszka na obraczki (mama kupila nie wiem jak wyglada nawet :/)
zaproszenia (w trakcie rozdawania)
winietki
zawieszki
wycieczka ;D Rodos yeah!
suknia ;D :skacze:
buty slubne
kolczyki i bransoletka
fryzjerka
makijazystka
obraczki
tort
nocleg dla gosci

Do zalatwienia mamy:
alkohol
zapowiedzi
wiązanki i butonierka
dekoracja kosciola
ksiega gosci
podziekowanie dla gosci
platki roz do strzelania pod kosciolem
gajer macka
2 koszule
spodnie na poprawiny
buty
2 krawaty
USC - formalnosci
akty urodzenia
podziekowanie dla rodzicow
bielizna (majtki, pas i ponczochy)
sukienka na poprawiny
buty na poprawiny
wybrac menu

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
bo robie dietke :'(

ale wzielam lynia na sprobowanie :P i byl taki pyszny...z cola :P
o taki http://www.nzgirl.co.nz/wp-content/uploads/2011/06/captain-morgan.gif

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja tam za rumem nie przepadam ale jak Macka chorubsko jakies bierze to robi sobie herbatke z rumem zawsze ;D a dzisiaj wpada znajomy i whiskacza bedziemy pic  :pijaki:
wlasnie slucham nowej plyty Moniki Brodki - bardzo mi sie podoba   :dj: :dj:
jestem wkurzona na moja byla przyjaciolke ktora mam zaprosic na wesele... w ogole sie nie odzywa a jak do niej napisze to mnie zbywa od razu... nawet kiedys jej napisalam ze jesli nie chce ze mna utrzymywac kontaktu to niech to powie po prostu bo po co udawac!  :bredzisz: :bredzisz:
teraz nawet nie mam ochoty jej zaprosic taka jestem rozgoryczona ta cala sprawa... czy myslicie ze to chamskie bedzie jesli mowilam ze ja zaprosze a tego nie zrobie???  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

Offline emm-a

• Chuck Norris
:-) ponoć to nie alkohol tuczy tylko przekąski ktore podjadamy pijąc go  :D

AnioOlku a nie kupujesz takiego pudelka na koperty od gości? ja się nad nim zastanawiam

ja bym jednak zaprosila, zwlaszcza że powiedzialas że to zrobisz...
Ja tez jednej koleżance powiedzialam że będziemy sie bawily na moim weselu - już dawno temu i ona dowiedziala się że będzie to wesele i smski do mnie,że widzi,że nie oszukiwalam i się doczekac nie moze... :P no i wyslalam jej zaproszenia, ale poki co - nie odpowiedziala nic
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
a w ogole to odkad zmienilam swoje nawyki zywieniowe to waga mi sama spada!!!  :waga: :waga: chyba ze juz ze stresu chudne... niewazne, wazne ze na wadze jest mniej co mnie cieszy bo lubie siebie chuda, taka prawie anoreksja ale nie bojcie sie nie mam glupich mysli  :bredzisz: :bredzisz:

ostatnio kupilam na allegro krysztalki do mojej sukni zeby uzupelnic i od razu troche wiecej zeby byly na welonie ;D o takie http://allegro.pl/krysztalki-kamyki-z-dziurka-bezbarwne-ok-5mm-hit-i2180565457.html

z mama wymyslilysmy ze to ona mi welon uszyje a co ma zdolnosci i maszyne w domu i skoro jest chetna nie bede zabraniac  :Swiety: :Swiety:
i wymyslilam sobie, no moze troche od nusiaka zgapilam  :brewki: :brewki: zeby kupic wiecej tiulu i na sesje wziac taki dluuuugi welon zeby efektownie wygladal na zdjeciach pozniej, na slubie bede miala zwykly krotki albo taki szarpany z kogutkiem  :hahahaha: :hahahaha:

Offline _patka_

• Chuck Norris
o wlasnie emmo widzisz zapomnialam!! pewnie ze kupuje musimy cos miec zeby te wszystkie koperty schowac ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ooo kryształki 5mm o calkiem niczego sobie  :D będziesz lśniła niczym kryształ  :D

ja nie lubię takich mocno chudych, przecież Ty bardzo zgrabniusia i szczuplutka jestes, po co Ci chudnąć?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
w duzym skrocie ;) :P
my mamy taka znajoma z grupy ze studiow, ktora mielismy zapraszac i ona o tym wiedziala , ale juz teraz wiemy, ze na bank jej nie zaprosilmy(mysle, ze ona tez juz to wie)
...bylo male spiecie...
...ona zaczela ze swoja psiapsiola(nad ktora zreszta tez sie zastanawialismy czy zaprosic, bo tez od nas z grupy) robic jakies miny jak tylko temat o slubie z naszej strony byl...kiedys nawet ta druga do mojego M. z tekstem, ze ja chyba nawet po slubie nie przestane o tym gadac...i to nie na zarty tylko z wyrzutem...
LOL ???  
...zaczelismy jej nieco unikac i jak sie zaczela dopytywac mojego M. dlaczego z nia nie gadamy, powiedzial jej, ze chyba przesadzaja z tymi minami jak jest temat slubu.....a ona na to, ze ja ten nasz slub po prostu nie interesuje :o no kurde...ma prawo...ale skoro ja nie interesuje to niech spada z listy gosci...proste...smutne, ale proste :-\

AnioOlek my chyba faktycznie siostry :D bo ja tez lubie siebie prawie anoreksja ;D  :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:
tiul tez mam w planach(musze zapisac ;) )...na fotkach juz podpatrzylam wczesniej, ze laski tak robia jak maja krotki welon...pieknie zdjecia wychodza
a ja mam wlasnie kogucika ;D z kamieniami ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
No to bratnia duszyczke znalazlam na forum ;D ja tez lubialam siebie troche chudsza, przy wzroscie 168cm waze teraz 55 kg a chcialabym 51-52 kg  :cancan:

ta kolezanka to tez jakas nienormalna  :bredzisz:... moja tak samo kiedys sama chciala slub a gdy sie dowiedziala ze ja wychodze za maz to zaczela gadac ze slub to u niej za 20 lat chyba, ze nie dla niej itp rzeczy mowi...  :czeka: ech ale dobra zaproszenie dam a jak nie przyjdzie to bede sie cieszyc nawet  :hopsa:

znalazlam zaje*biste pudelko na koperty http://allegro.pl/ekskluzywne-pudelko-na-koperty-od-onefineday-i2185525508.html  :skacza: :skacza:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
oj...widzialam te pudeleczka...sliczne sa... :)
jakos mi sie bardziej taki ksztalt podoba niz te takie urny :-\ tylko troche male ;) chcemy wiecej kopert ;D
ja wynalazlam na jakies stronie takie pudeleczko...zaraz wrzuce w moim watku ;)

w tajemnicy Ci powiem(jako bratniej duszy ;)) ze ja bym chciala 45 :P ::) kiedys bylo 47 i bylo ok(ale wtedy chcialam 43 :D ;) )...

te ode mnie dziewuchy sie jaraja, ze je jakis Turas na imprezie wyrywa(jedna ma faceta :||) ...wiec troche nie ten poziom :-X

Offline _patka_

• Chuck Norris
hehe niech jedzie z turkiem w jego strony to dopiero bedzie miala wesolo  :hahahaha: :hahahaha:

znalazlam dla Nas ksiege gosci ;D http://decorisus.pl/p/2/333/5639/Ksi%C4%99gi%20wpis%C3%B3w%20go%C5%9Bci_02/sm/kwg.html
jest idealna bo ja handluje skuterkami wlasnie  :skacza: :skacza:
urny tez nie bardzo mi sie widza a takie mozna sobie pozniej postawic gdzies na polce ;D ja tam kopert nie chce wiecej tylko tej zawartosci  :razz: :razz:byle tylko pustych nie dostac!!  :ckm: :ckm:

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
jejku, Anio0lku...

JA DOPIERO TERAZ NA CIEBIE TRAFIAM! :/

To przez ten mój wyjazd, nie wszystko ogarnęłam i tak naprawdę jakoś od stycznia się tutaj zaniezdzam :>

wyyyybaaaacz miiii !!!

:beczy: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam:

Offline _patka_

• Chuck Norris
Wybaczam ale jak bede mogla przejechac sie ta syrenka haha  :skacza: :skacza: :kierowca: :kierowca:

no i  :hello:  :skacza: :hello:

Offline emm-a

• Chuck Norris
super to pudełko, ale drogie...normalne sa po dwadziescia parę zlotych....jejku, co tu zrobić.... ???

ja czegoś nie pojmuję ja mam 169cm, zawsze ważylam 55kg i uważam że to akurat, jak schudlam niedawno 3 kg to wyglądalam bardzo źle, teraz wrocilam do 55kg i wygladam znowu ok, jak mozesz chciec ważyc tak malo? przeciez bedziesz strasznie chuda? ja i tak jestem bardzo szczupla, nosze rozmiar 34/36, częsciej 34, jak mozna chciec wyglądać jak szkieletor? 
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
a widzisz emmo ja nosze 36/38 a to dlatego ze mam tluszczyk ;D a wiadomo ze tluszcz na wadze nie wychodzi wiec moge wazyc sobie iles tam a i tak w lustrze widze co innego ;/

te pudelko jest tak sliczne ze nawet cena mnie nie przeraza, a te za 20 zl to takie zwykle kwadratowe urny jak to mamba nazwala :P