Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65448 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
mamba wlosy sie blyszcza troche, nie skleja wlosow jak lakier :)

emmo tak myslisz ze ladnie by mi bylo? cos nie jestem przekonana do tego farbowania... ciagle farbowanie pozniej zeby zakryc odrosty troche mnie przeraza... ;/

w ogole widzialam w sklepie w galaxy biala koszule i sliczna turkusowa muche do niej :D zakochalam sie! ale ciekawe co na to maciek :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
odrosty to kłopot, wiadomo, ale i tak uważam, że w blondzie jest superaście  :D

moj P. ma niebieską muszkę i butonierkę i świetnie to wygląda do czarnego garniturka :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
juz jutro jedziemy po gajer ;D ciekawa jestem jak Maciek bedzie wygladal w swoim slubnym wdzianku :D ja ciagle szukam butow na poprawiny, w galaxy nic nie ma ciekawego.... ;/ jednak kupie jakies na allegro... to juz nei pierwszy raz wiec nie boje sie ze bedzie cos nie tak ;)

ja dzisiaj mam dzien sprzatania w domu, a ze Maciek juz wyszedl do pracy (pracoholik mowilam) i wroci wieczorem wiec mam caaaaaaaly dzien na posprzatanie ;D na spokojnie wszystko ogarne, mialam okna myc ale deszcz pada wiec z okien nici :P

musze w koncu kupic na allegro tiul do welonu i szalu :) mama ciagle sie mnie pyta czy juz kupilam :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja też mialam myc dzis okna, ale pogoda nie sprzyja...jakoś to przeżyję... ;)

widok narzeczonego w pięknym garniturku jest rewelacyjny  :D ja mu nawet zrobilam fotkę w przymierzalni i ustawiłam sobie ją jak do mnie dzwoni  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
będzie na pewno pięknie wyglądał :) jak zapewne każdy PM w ślubym wdzianku :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
oj zdjecia na pewno bede mu robic ;D

znalazlam 2 pary butkow ktore najbardziej mi sie spodobaly :
http://moda.allegro.pl/szpilki-platforma-beige-le06-r-37-i2215393629.html
http://moda.allegro.pl/378-szpilki-platforma-podsuwka-37-i2181869496.html

nie sa jakies rewelacyjne, ale patrze na praktycznosc tych butow zebym mogla je pozniej do wszystkiego zalozyc :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
te pierwsze sa ladne...ladniejszy nosek chyba maja niz te drugie, ale tamte tez nie sa zle :)

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
mi się pierwsze podobają :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
te butki są ładniutkie, ale nie wolisz kupić dobrych, konkretnych ze skóry? wiem że będą ze trzy razy droższe, ale stopa woli skórzane butki, a nie sztuczne tworzywa, w których sie spoci i nie ma jak oddychać... Ja tak przynajmniej podchodzę do zakupu butków, wolę kupic jedna i sensowne, porządne niż kilka par sztuczności... I takie skorkowe, dobre buty posłużą Ci jeszcze bardzo długo, szkoda Twoich stopek na sztuczne butki  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
emma stopy sie myje a nie wietrzy ;D ;D ;D (hahahah...ale smieszny zart...spadlam z krzesla :hahaha: )

ja mam kilka par butkow, ktore nie sa z naturanej skory i jakos nie cierpie w nich...ale wiadomo, ze dla stopki lepsze skorzane no i sie tak szybko nie zdziadola...tylko kasiora :-\

Offline emm-a

• Chuck Norris
Ty malinowa to normalnie dowcipnisia nr 1  :hahaha:

ja kiedyś kupowalam nieskorzane, teraz już nie, ewentualnie z materialu takie na lato, ale też nie sztucznego, tylko np. z lnu czy coś...

wiem właśnie że kasa... :-\  skorzane dużo droższe...ale wolę kupic droższe skorzane i nie kupić czegoś innego .... np. chleba i mięsa dla P.  :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
aaaa...to juz teraz wiem jak zdobywac srodki na swoje zachcianki :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
co do skorzanych to nie jestem z tych ktore maja tylko skorzane... po prostu zwykle mi nie przeszkadzaja, chodze w nich normalnie, dlatego kupilam zwykle. :) noga mi sie nie poci tak bardzo w nich ;P ja mam tyle nieskorzanych butow i niektore wytrzymaly juz kilka lat chodzenia w nich ;) kupilam te drugie poniewaz kolor bardziej mi sie spodobal, jasniejssze swiadkowa chce sobie kupic juz mi o tym mowila wiec nie bede taka i nie kupie takich samych :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
dzisiaj nakladam sobie zel na paznokietki :D juz dawno nie mialam a ladnie wygladaja paznokcie, zwlaszcza moje musza byc zakryte bo inaczej je obgryzam od razu... nalog taki od dziecinstwa! :P lakier na zelu sie trzyma bardzo dlugo poza tym co jest kolejnym powodem za tym zeby to zrobic :P dobra ide sprzatac bo w koncu nic nie zrobie hehe :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
jeju...ja tez mialam odpicowac chate, ale siedze i fryzurki na slub szukam :P
ja niestety na co dzien musze miec krociutkie paznokcie, bo uczelnia...rosna mi szybko co akurat jest w tym momencie denerwujace, bo musze je za czesto skracac ::) tylko ostatnio mi sie strasznie niszcza...rozdwojone sa bleee...

ale na slubik na pewno sobie zrobie ladne zelki :brewki: :brewki: :brewki: takie migdalki troche dluzsze :P

co do butkow jeszcze to te pierwsze wlasnie troche jasne takie...te drugie bardziej w kolorze skorki beda :) i pamietaj...fotki fotki fotki ;D ;D ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
no o fotkach na pewno nie zapomne, a jak cos to mi przypomnicie :P ;D

mi strasznie wolno rosna paznokcie i w dodatku jak zapuszcze to i tak sie lamia :( wiec nie mam innego wyjscia zeby moje palce jako tako wygladaly musze te zele nakladac, dobrze ze kiedys maciek mi sprawil w prezencie zestaw do robienia tipsow zelowych i sama moge sobie w domu to zrobic :)

sprzatac zaczelam ale mam dzisiaj caly dzien na to wiec robie sobie przerwy na zajrzenie tutaj i poganianie po necie ;)

mamba jakiej fryzurki szukasz? jak juz szukasz to jak bedziesz miala jakas prosta to podeslij :D ja nie wiem jeszcze dokladnie jaka chce ale malo skomplikowana na pewno...

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja bym chciala tak... ::) przod lekko uniesiony, ale nie koniecznie do tylu zaczesany...koczek na boku-jakis taki luzny, chyba na bazie jakis fal-lokow, zeby nie byl taki pancerny ;D moze gdzies jakis kawalek warkocza francuskiego lub klosa... ;D generalnie nie jest to prosto znalezc :P

a Ty Pati z grzywka normalnie czy chcesz zaczesac?

Offline _patka_

• Chuck Norris
wlasnie mam problem w grzywka... bo niby dobrze mi w niej ale jak bedzie goraco to czolo mi sie spoci i wtedy juz nie bede tak fajnie wygladac... ja bym chciala grzywke i upiecie na bok - kitka, warkocz obojetnie... albo grzywka i upiete wlosy w koka do gory.. to wtedy juz tak do sukni ksiezniczkowo by bylo totalnie... musze sie umowic ze znajoma ktora bedzie mnie czesala i zaloze suknie i pomyslimy... gdybym nie miala grzywki to myslalam jeszcze zeby opaske jakas ladna dac :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
o kurcze nie pomyslalam o tym, ze jak jest goraco to grzywka sie dziadoli :/ bo wlasnie mialam ci napisac, ze Ci bardzo ladnie w grzywce...a często panny mlode nie chce grzywki na slub i zapuszczaja...teraz juz wiem dlaczego :glupek: :glupek: :glupek:
jak jezdzilam na turnieje taneczne i mialam grzywke to ja uwaga!!! przyklejalam  :shock: ale to juz hardcore ;D
tak dokladniej to same koncowki przyklejalam do skory na jakiś lepszy klej do rzes...i jak robilam piruety to grzywa ani drgnela... :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
hehe niezly pomysl z tym przyklejeniem :D na weselu roznie bywa,mozna sie spocic troche, musialabym miec taka jak zawsze czyli dosyc gesta grzywe zeby nic sie z nia nie stalo... nie wykluczam jej na razie, bo nie probowalam fryzur w ogole.

juz sie nie moge moich butkow doczekac! ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
jejku, uwielbiam grzywkę na czole  :D niestety moje kręcone włosy...wrrr....wyglądalabym niczym baran jak bym się spociła  :P 
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
a ja zapuszczałam grzywkę z tą myślą że sie spoci ale zapomniałam o tym i ubzdurałam sobie że do ślubu muszę ją mieć  :mdleje: i ostatnio zażyczyłam sobie u mojej fryzjerki jednak ta jakoś dziwnie mi mało ścięła i sie domyślam że pomyślała za mnie ufff  Chociaż tobie na prawdę bardzo pasuje taka grzywa :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Aniolku ja tez dlatego od kilku miesiecy tylko zaczesana kita do gory i opaska bo zapuszczam grzywke a mialam dokaldnie taka sama jak ty ;p nawet wkeljalam foto tutaj chyba keidys? mzoe kojarzysz? ;p

Offline _patka_

• Chuck Norris
grzywke juz nosze chyba z 7 lat jestem z nia zwiazana emocjonalnie :P za kazdym razem jak sobie postanowie - koniec! zapuszczam grzywke... to w koncu rosnie, rosnie, az w koncu znowu lapie za nozyczki i ciach! z powrotem jest grzywka! ;D

za 50 lat bede babcia z siwymi wlosami i .... grzywka!  :skacza:

pazurki mi wyszly! teraz moga rosnac bez obaw ze je obgryze! ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
sylwusia no pewnie ze kojarze!! pisalam wtedy ze slicznie Ci z grzywka!! moje kojarzysz?? :D :D :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja też do ślubu sobie pożeluję pazurki i ...na srebrno pomaluję  :D :D  na razie nie, bo przed świetami sprzątanie, pieczenie, cale by się poniszczyly  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
czyli, że będziecie miały żel na paznokciach? bo ja o tym myślałam, bo tipsy to tak dla mnie troche sztucznie wyglądają takie długie, tylko czy ten żel przydałoby się zrobić z miesiąc wcześniej czy lepiej z tydzień przed?

Offline emm-a

• Chuck Norris
dlaczego miesiąc wczesniej? przeciez przez miesiac to paznokcie sporo urosną i trza będzie odnowę robić; jak ślub w sobotę, to ja w piątek bedę robila - i manicure i pedicure
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
bo jak się ma niektóre krótkie to dorabiają na formie czy nie wiem jak i się zastanawiam czy nic się nie stanie,czy się nie popsują  ::)

Offline _patka_

• Chuck Norris
zonko jesli sa dobrze zrobione to nic sie z nimi nie stanie. a jesli juz to pozniej sie moga poniszczyc, bo juz paznokcie odrastaja i wtedy zel jest "slabszy" gorzej sie trzyma do paznokcia. tipsy mozna i krotkie miec zaden problem ;) kwestia gustu :)

ja jesli zapuszcze to poloze tylko zel na paznokciach i pomaluje na niebiesko albo turkusowo ;D a jesli beda krotkie to wtedy tipsy i moze jakis wzorek :)

jutro jedziemy z Mackiem i jego tata po gajerek i reszte  :skacza: juz postanowione :D