Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 64462 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Najważniejsze, że liczba osób się nie zmieniła, to że będą inne osoby to najmniejszy problem ;)
Gratulacje zdanych egzaminów, też myślałam, żeby się obronić we wrześniu, ale u nas się nie da, albo teraz albo za rok dopiero :mdleje:
I na pewno o niczym nie zapomnisz, a jakby co to rodzice przypomną :D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Anio0lku!

Nie możemy się doczekac tego Twojego pięknego dnia :)))

Na pewno żadna z nas się nie gniewa, że nic nie piszesz w naszych wątkach!

Będziemy się gniewać jak nie założysz swojej relacji!

Offline _patka_

• Chuck Norris
dziekuje za wyrozumialosc  :-* relacja ze slubu na pewno bedzie! tego nie omine nigdy w zyciu!  :D :D
w ogole nie pisalam Wam, ale biuro podrozy Nas troche zaskoczylo i wkurzylo... okazalo sie, ze lot z poznania byl dla firmy nieoplacalny i zrezygnowali z tego, wiec musielismy wybrac jedna z opcji podanych czyli: wylot z wawy, katowic badz tez wybranie jakiejs innej wycieczki ;/ nie powiem wkurzylam sie, bo dlatego wybralismy ten hotel i rodos, bo wylot byl wlasnie z Poznania.... ech... a juz tak sie cieszylam na wyjazd, nawet zakupilam sobie fajny przewodnik po rodos... wybralismy w koncu ostatnia opcje czyli inny cel podrozy... Krete :P niektore z Was czytaly na fb... musielismy doplacic 700 zł bo wycieczka troche drozsza, ale co tam nie ma co oszczedzac na podrozy poslubnej ;) i teraz mamy cudowny hotel Stella Palace, oto link do niego :P http://www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Stella+Palace-hid_141074.html juz zakupilam drugi przewodnik tym razem po Krecie, mam nadzieje, ze zadnej zmiany juz nie bedzie bo normalnie ich pozabijam!!  :evil: :evil:
musze jeszcze skompletowac niezbednik panny mlodej :D zamowilam tez dzisiaj kwiaty dla naszych kochanych mam, i jeszcze wiazanke dla kuzynki, ktora w nasz slub ma urodzinki wiec odspiewamy jej sto lat i wreczymy bukiet urodzinkowy, bedzie wzruszona na pewno  :) :) wczoraj usadzilam tez gosci mlodych, bedziemy siedziec z Mackiem wsrod samych znajomych i kuzynow mlodych :) starsi wiekiem ida do innego stolu  :D :D nasz stol bedzie mega zabawowy i glosny cos podejrzewam!  :D :D :D nie chwalilam sie tez menu jaki wybralismy :) zaraz napisze a co tam ;)
[/color]

Offline emm-a

• Chuck Norris
podróż i tak na pewno będzie superasta!!! nic się nie martw  :D :D ależ Ty zorganizowana!!! przewodniki od razu kupujesz!!!  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
o jeju !!! jak mało czasu zostało !!! Anio0lku jak tam Twoje przygotowania? 3mam kciuki ! a podróż mam nadzieję, że będzie udana mimo tych utrudnień ze strony biura !

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Na pewno już nie będziesz kupowała innego przewodnika i będziecie się lenić na Krecie ;D
I będzie superaście, bo innej opcji po prostu nie ma :P
Dobry pomysł z tym, żeby młodzi z młodymi siedzieli, a starszyzna koło siebie, każdy zadowolony będzie :D

Offline Pandi
  • maniak
i jak tam z menu ? :]

Offline _patka_

• Chuck Norris
no wlasnie zapomnialam o menu  ::) ::) ::)

jak znowu nie zapomne to dzisiaj napisze, teraz mam teczke slubna w aucie, a jeszcze leze w lozeczku :p
co do przygotowan to dzisiaj jedziemy z tesciami na zakupy do szczecina, tata pojedzie po alkohol = wodke i trunki potrzebne barmanom do drinow, kilka winek i wsio, piwo bierzemy od sali.
tak sobie pomyslalam jeszcze, ze moja sukienka na poprawiny chyba nie nadaje sie zbytnio na poprawiny wiec jak dzisiaj bede w galaxy popatrze za jakas bardziej dostojna sukienka ;) ostatnio widzialam fajna w reserved... takie sliczne pastelowe kolorki, ze sie nie moge oprzec!! :D

reszta gotowa.... teraz pozostaje tylko czekac na ten dzien i modlic sie o piekna pogode, aczkolwiek nie upal, bo w sukni nie wytrzymam! :p

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Aniołku to jeszcze tylko 9 dni  :D i będziesz Panną młodą:D

Gratuluje zdanych egzaminów ;)
i życzę udanych zakupków ;) i wstawaj z wyrka :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
sukienki ktore mogą się nadać na poprawiny widzialam w nowym Turzynie;

co do pogody to myslę, że najlepsza jest taka ok.20 stopni, u mnie bylo więcej i gorąco dosc...P. w garniturze sie gotował wręcz i ciagle czolo chusteczką ocieral biedak  :-\
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
To jak znajdziesz tą bardziej dostojną sukienkę to prosimy o pokazanie  ;D
pogoda na pewno wam dopisze, byleby wielkiego upału nie było ;)

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
oj tak w nowym Turzynie są fajne kiecki;). Pogoda faktycznie najlepsza umiarkowana, biedni Ci PM w gajerkach i koszulach na długi rękaw ::), a my możemy sobie pozwolić na gołe plecy :)
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
ale sie obkupilam dziewczyny, ale jestem bardzo zadowolona z tego :)
kupilam sobie:
ponczochy z gatty samonoski biale,
figi bezszwowe biale,
stanik taki przyklejany na piersi,
sukienke mietowa z cekinami zlotymi na poprawiny  :skacza: :skacza: :skacza: jest piekna jutro postaram ssie zrobic zdjecie :D
kolczyki i bransloetke do sukieenki w/w :P
tablice na auto, ale takie ogolne bez imion naszych, ale ladne sa :)
dekoracje na klatke

oprocz tego kupilismy kolorowe trunki dla barmanow (red label, sierre tequile i bacardi) i wodke luksusowa 0,5 l dwa kartony po 15 sztuk, zostalo nam jeszcze do kupienia 2 kartony luksusowej 0,7 l i jacka danielsa. aha i jeszcze spritea kupilismy i wode gazowana do drinow, jeszcze soki pare litrow. :)   

9 DNI ZOSTAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

zamawiam pogode UMIARKOWANA :p

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
wow, gratuluje tak obfitych i udanych zakupów :brawo_2: teraz wklejaj zdjęcie sukienki i biżu :D a gdzie kupowałaś bieliznę bo ostatnio zastanawiałam sie na jaki sklep uderzyć, żeby sobie jakis porządny biustonosz kupić ???
co do pogody, to chyba najlepiej by było, żeby każda sobota wakacji była taką ok 20 stopni :D pewnie zgadzacie się ze mną "12" ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ja już bym chciała zobaczyć tą sukienkę, bo widać, że zadowolona z niej jesteś ;D
No i resztę zakupów też chcę zobaczyć oczywiście ;D
A skoro zamawiamy pogodę, to zgadzam się z femme, niech wszystkie soboty w 2012 będą umiarkowane :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja bylam w galaxy i wszystko tam kupilam :) sukienke w butiqu, stanik w czar par :) bizu w divie ;) trunki w selgrosie, druga czesc kupimy w makro, a te slubne dekoracje naa krzywoustego w dekoracjach slubnych na I pietrze ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
reszta zdjjec z panienskiego, nie kazda z Was widziala...

Offline _patka_

• Chuck Norris
dziewczyny z papieru zrobily mi wspaniala suknie slubna ala maciej zien  :D :D
dostalam rowniez prezencik na noc poslubna, Maciek nie wytrzymal do nocy poslubnej  ;D ;D ;D a tylko zdjecia obejrzal!!  ::) ::)
musialam zatanczyc na rurze... od odkurzacza, a w miedzy czasie chlopaki przyjechali po skarpetki dla swiadka hihi :P :P

oto moj nabytek:

strasznie mi sie podoba!! moj kolorek i skrojona tez na moja sylwetke idealnie!

teraz bizu do sukienki:

zarys mojej fryzury slubnej, ogolnie bede miala na glowie pelno warkoczy :P fryzura jest klapnieta wiec nie widac efektu tak dobrze, Aga nie pryskala mnie bo pozniej musiala bym glowe myc a bylo juz dosyc pozno i chcialam tylko jechac do domu spac :p

szukajac pizamki na wycieczke, trafilam na fajne konto na allegro, gdzie bylo duzo fajnych rzeczy miedzy innymi piekna mietowa torebka, duza, pojemna w sam raz dla mnie! :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
no no no Anio0lek szaleje :) sukienka nie w moim stylu, ale kolory super !!! i ta bizu do niej extra !!mietowy kolor wymiata :) pokaż ją na sobie, pewnie wygląda o niebo lepiej niż na wieszaku :) a powiesz mi jeszcze ile taki naklejany stanik kosztuje?? musze się w taki zaopatrzyć w tym czar par :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
stanik naklejany super sprawa i kosztuje tylko 29 zł :D i kilka razy mozna go uzywac tylko trzeba pamietac zeby sie balsamem wczesniej nie smarowac na piersiach bo nie bedzie sie 3mal :)
rzeczywiscie sukienka o wiele lepiej wyglada na mnie niz na wieszaku :P dzisiaj zaloze caly stroj lacznie z bizu i zobaczymy jaki bedzie efekt :D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Anio0lku, znów nowy avatar :D, bardzo ładnie:)
Sukienka fajna i z tymi dodatkami na pewno wyglądać będzie super na Tobie:). Torebka jest ekstra :D
Bardzo podoba mi się fryzurka:), powiedz Ty masz gęste włosy? sorki że tak pytam, ale na prawdę wpadła mi w oko tyle że ja to mam piórka takie i nie wiem czy coś takiego u mnie by dało radę wyczarować.... :/.
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
nie mam jakiejs gestwiny... w sumie cienke te moje wlosy tylko tyle ze rowno obciete oprocz grzywki :P wiec mysle, ze u ciebie tez da rade zrobic cos takiego :) fajne w tej fryzurce jest to, ze jest wygodna nie ma co sie zepsuc w niej praktycznie, bo wlosy mi nie powychodza, jeszcze beda lakierem popryskane. kupilam jeszcze treske bo moze bede miala warkocz z boku idacy na przod :) i dzieki tym dodatkowym wloskom bedzie on bujnieszy :) az sie zdziwilam ze kolor prawie ten sam co moj :)

zdjecie jest z szybkiej sesji narzeczenskiej, a szybkiej dlatego, ze komary strasznie sie na nas uwziely... :p ale kilka wyszlo fajnych... a pokaze Wam okladke na czekoladki :) tylko martwie ze czy w ogole dojda do slubu ;/ za pozno je kupilam jednak :(

Offline _patka_

• Chuck Norris

Offline przyszlazona
  • uzależniony
oki dzieki za info :)

a ta okladka na czekoladki jest suuuuuper !!!!!!! piekna !!!! wygladasz zjawiskowo !

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Kurcze,ja coś nie mogę zdjęcia zobaczyć  :( :( :(
A sukienka piękna!!!gdzie taką znalazłaś?

Offline _patka_

• Chuck Norris
w butiqe w galaxy :) 100zl kosztowala ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
musze Wam cos opisac... wczoraj sie tak wscieklam, ale od poczatku.... przypomnialam sobie o zapowiedziach, ze trzeba je zawiesc do naszego parafialnego kosciola, poszlam tam, dodam, ze urzeduje tam straszny proboszcz, ktory jest materialista i w ogole straszny facet... jest tam od poczatku i juz bedzie do konca, wiec niezle sie tam rozgoscil i w ogole....
zanioslam zapowiedzi, a ten juz od progu do mnie z morda doslownie, ze jak to ze za pozno (to mu przyznalam bo szczerrze zapomnialam o tym w tym wirze przygotowan), byl wsciekkly ze juz druga para z jego kosciola bierze slub w tej drugiej, a on traci mnostwo kasy... powiedzial, ze jestem smieszna itd... probowalam zalagodzic to troche, ale niestety nie dalo sie... na koniec dalam za zapowiedzi drobna oplate... a on do mnie: no tak... czasu nie masz, pieniedzy tez nie... dobra idz juz stad...!!!  :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:

od razu po wyjsciu zdecydowalam, ze wypisuje sie z tej parafii, nie dostanie ode mnie juz nawet zlotowki... nie chce zeby przychodzili do mnie po koledzie i w ogole nie chce miec z nim nic wspolnego!! juz kiedys mi zrobil taki numer, ze nie wydal zaswiadczenia, ze moge byc chrzestna, naszczescie obylo sie bez tego... ;/

z milszych spraw, mama przywiozla moja suknie do mnie, wykapalysmy ja w perwolu, wczesniej przymierzylam suknie z reszta dodatkow, bizu itd, musze stwierdzic, ze naprawde bede wygladac zjawiskowo  :D :D :D

pisalam Wam wczesniej, ze kupilismy juz wodke luksusowa, wczoraj tesc sprobowal i stwierdzil, ze nie jest dobra hahahaha dopiero po tym jak juz kupilismy dwa kartony!! hehe dzisiaj jada kupic jednak wyborowa bo lepsza a ta zostanie na bramy i na odchodne ;) sie usmialam jak nie wiem...  ;D ;D ;D ;D

ten tydzien mam wolny, musze dokonczyc minietki, zawieszki na butle, isc na solarium, zrobic pazurki, skompletowac niezbednik panny mlodej, wyprasowac gajer i koszule macka, swiadek tez mnie o to prosil  ::) ::) troche jest do zrobienia ale jestem spokojna... wczoraj jeszcze byl maly mlyn z usadzeniem gosci, ale jest juz ok ;)

no to za tydzien o tej porze bede u Agi fryzjerki siedziala :D
bardzo sie ciesze ze to juz za tydzien!

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Aniołku " minietki?"  :brewki:
ktoś tu ma niegrzeczne myśli  :D :D
a ten ksiądz jest jakiś nienormalny, jak on tak mógł powiedzieć w ogóle?  :szczeka:
I on się dziwi, że ludzie tam ślubów brać nie chcą? ::)
dobrze, że więcej nie kupiliście tej wódki jakby tak teściu miał stwierdzić, że niedobra, bo całych zakupach ;) dla mnie wódka to wódka, ja nie rozumiem jak faceci to odróżniają, że ta lepsza, ta gorsza :P
Sukienka bardzo ładna, ale ja bym ją chciała na Tobie widzieć ;)
I jejku to tylko tydzień został :skacza:

Offline _patka_

• Chuck Norris
haha no z tymi minietkami to mnie zlapalas :P hehe

no niestety ksiadz burak.... tak sie czasami zdarza... a on sie dziwi, ze ma coraz mniej parafian, coraz mnie osob przychodzi na msze i coraz mniej osob rezygnuje z zawierania tam czy slubu czy chrzcin itd. ;/

co do wodki dla mnie tez nie ma roznicy, kazda jest niedobra i nie ma wyjatku haha :P smiac mi sie chce z tego, bo ja i tak nie skosztuje, ewentualnie driny od barmanow :)