Witajcie na 11 dni przed MOIM WIELKIM DNIEM!!! Jestem tak zajeta wszystkim ze nawet nie mam kiedy dokonczyc relacji z panienskiego a tu zaraz bedzie relacja slubna!
Co do spraw do zalatwienia to musze kupic sobie ponczochy i biustonosz taki, ktory ma silikonowy pasek z tylu. Musimy tez kupic jakies prezenciki na konkursy w trakcie oczepin, konkursy juz wybrane, bedzie wesolo na pewno i smiesznie!!

Trzeba tez zaniesc zapowiedzi do kosciola pod ktory podlegamy i zaplacic za dekoracje w kosciele siostrze Katarzynie. Ciagle tylko mysle, czy wszystko zalatwione, czy o czyms nie zapomnialam, ale naszczescie sa rodzice, ktorzy tez mysla o wszystkim.
W niedziele zdalam wszystkie egzaminy, wiec mam z glowy szkole na razie. we wrzesniu bede sie bronic, na spokojnie napisze prace, dopracuje ja i przygotuje sie do obrony.
Poza tym zamowilam juz czekoladki w podziekowaniu za przybycie dla gosci.

Mielismy mala sesje narzeczenska z mackiem, jest kilka fajnych zdjec, ktore pojda do albumu
Lista gosci nam sie troche zmodyfikowala, odmowilo kilka osob i musielismy kogos doprosic, bo w atrii nie mozna bylo juz zmienic. liczba gosci jest taka sama tylko osoby inne
nie wiem o czym tu jeszcze pisac... zaraz lece poczytac wasze watki, ale nie gniewajcie sie ze nic w nich nie pisze...