Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65573 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
 :-* :-* :-* :-* :-* :-*
pamietaj ze to TY bedziesz jego zona  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
glowa do gory!
tezmam traume ale....
ucze sie ufac!
kochanie pomysl o jutrze jako o ekstra zabawie i nie pdochodz dfo tego co on tam robi bo sie wykonczysz! on jest chlopem, bedzie pil i tanczyl i brechtal z lasek natarczywych takie sa te nasze chlopaki ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
Aniolku, zawsze są jakieś obawy, że facet może coś zrobić, albo że jakaś dziewczyna rzuci mu się na szyję i się nie odklei :-\ ale z drugiej strony nie możemy popadać w paranoję...to z nami biorą ślub, to Nas wybrali na całe życie, więc oni też pewnie zdają sobie sprawę z tego co to jest utrata zaufania itd.  z drugiej strony nasi mężczyźni też są pewnie o nas trochę zazdrośni, nawet jeśli nie pokazują tego po sobie... nie masz co się martwić ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
Kochana - zastanów się, spójrz w lustro i w głąb siebie - gdzie on by znalazł drugą taką śliczną, mądrą i dobrą? świata poza Tobą nie widzi; pokazywałaś nam Wasze zdjęcie - jest przystojny i na pewno dziewczynom się podoba i nie ma kłopotu ze znalezieniem adoratorki, zatem gdyby mial chęć na skok w bok - nie potrzebowalby do tego wieczoru kawalerskiego; przystojny, fajny facet kocha Cię tak mocno,że chce sie z Tobą ożenić  - w takim młodym jak na dzisiejsze czasy na żeniaczke wieku, zaufaj mu zatem i się nie martw  :-*

i ciesz sie Twoim dziesiejszym wieczorem  :D ja moj panienski superaście wspominam, chyba nie chcesz potem wspominac że na swoim panienskim bylas smutna i niespokojna???
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ach dzisiaj troche lepiej, ale szalu nie ma z moim samopoczuciem... zazdroszcze Ci emmo, ze Ty tak swobodnie do tego podeszlas... ja jednak czuje sie zle, ze bede sie bawic bez niego... to druga taka impreza w ciagu tych 7 lat odkad jestesmy razem... wiec pewnie dlatego tak to przezywam... bedzie mi go jednak brakowac, bo do kogo bede mogla sie przytulic? :P ale mysle, ze dziewczyny spowoduja ze jednak bede sie dobrze bawic :)

na 12 mam makijaz, jak wyjde z niego zrobie kilka fotek :) pozniej sie wystroje i bedzie OK ;) a teraz ide sprzatac, bo przyjezdzaja do Nas Macka kuzyn i moja kuzynka, beda u Nas spac wiec trzeba wszystko przygotowac, buziaki :* :* :*

dziekuje za Wasze slowa otuchy! kochane jestescie!  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline _patka_

• Chuck Norris
Ale uswiadomilam sobie przez ta sytuacje, ze go BARDZO BARDZO KOCHAM, gdyby tak nie bylo to bym sie w ogole nie martwila co bedzie i jak bedzie... to tylko jeden wieczor, pozniej cale zycie razem!!!  :-* :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Pati,myślę że tak naprawdę każda z nas ma lub miała takie obawy-to chyba normalne.Jednak tak jak pisze Monika-gdyby chciał zrobić Ci krzywdę to na pewno zrobiłby to duzo wcześniej...
Nie martw się tylko baw się najlepiej jak potrafisz!!!To ma być dla Ciebie niezapomniane przeżycie!  ;D :-*

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
Anio0lku mam nadzieję, że humor masz już lepszy - naprawdę nie masz się czym przejmować,jakby chciał coś odwalić to odwaliłby i bez kawalerskiego, czekam na fotki i wieści z Twojego super panieńskiego  ;D

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
Witajcie Kochane :) bardzo dawno mnie tu nie było. Widzę że dużo się pozmieniało  i ten czas tak szybko zleciał :):)

Co do wątpliwości przy wieczorze kawalerskim swojego partnera to normalny objaw , ale będzie dobrze zobaczysz :) tak jak ty martwisz się o niego on tak samo martwi się o ciebie :)

Pozdrawiam i życzę wam wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, a życzę wam teraz ponieważ nie mam kiedy zaglądać na ten portal.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Witajcie dziewuszki po hucznym wieczorze panieńskim i kawalerskim! Ogólnie mówiąc jestem mega zadowolona! Nie żaluję, że go zorganizowałam, ale żaluję, że tak panikowałam przed! ;D Przyznaję, nie było w ogóle powodów do zazdrości itd :P No dobra... przyjechałam trochę za szybko pod dom, dziewczyny jeszcze szykowały wszystko, dziewczyny już się schodziły a ja stałam pod blokiem w dresach czekając na zgodę do wejścia :D Kiedy w końcu mogłam wejść, szybko poszłam się przebrać i zostałam zaproszona do dużego pokoju gdzie od razu wręczono mi drinka, ze słomką peniskiem :D CZAD! Kazda miała swojego na wylączność ;D

Uploaded with ImageShack.us
[/color]

Offline emm-a

• Chuck Norris
słomka z peniskiem rządzi!!!!  :skacza:
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
jajka tez byly oczywiscie ale jakies krzywe  :skacza:  ;D ;D ;D :D :D :D

Offline Pandi
  • maniak
naturalne :p .. niektore w ciemnosci swieca :P

Offline przyszlazona
  • uzależniony
opowiadaj jak tam się bawiłyście, co robiłyście ? dużo było dziewczyn ?  wygląda na świetny początek, a ciekawa jestem reszty  ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Tak panikowałaś, a tak fajnie wyszło ;D
opowiadaj co było dalej  ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
duzo mam pracy teraz ale wgrywam po woli zdjecia i bedzie dalsza relacja! tylko nie mam zdjec z baletow, ale moze od Dj'a cos bede miala :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Poproś Dj'a , bo foty z baletów też chcemy ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
no dobra, czas zacząć drugą część relacji z panieńskiego :D piszę teraz póki jeszcze pamiętam w miare wszystko ;) po tym jak dostałam drinka, dziewczyny kazały mi pić szybko, żeby mi nalać kolejnego, czyli po prostu chciały mnie zwyczajnie upić!!  :D :D więc zaraz był drugi i przy nim zaczęłyśmy zabawy z kartami.
Pierwsza zabawa polegala na tym, ze kazda anonimowo pisala dla mnie jakas rade, ktora ma sie przydac po slubie :D

myslaly, myslaly ale w koncu wymyslily, czytalam i nie moglam smiechu powstrzymac takie smieszne byly, np: jak trza kochac, tak trza lac! ;D nie wiem dlaczego... ale ta jakos najbardziej mi sie wbila do glowy haha  :P ::)
Tola oczywiscie tez musiala byc ladnie ubrana na taka okazje, wiec dziewczyny zalozyly jej to:
 :skacza: :skacza:
kolejna zabawa - mialam przyniesc najwiekszy garnek z kuchni, stanac na krzesle i zalozyc sobie ten garnek na glowe i trzy razy powtorzyc slowa przysiegi, ze nigdy w tym garnku nic nie przypale :D

smiac mi sie chcialo, mylilam slowa i w ogole :P
przyszedl czas na kolejny konkurs: dziewczyny zawiazaly mi oczy i daly dlugopis do reki i po kolei kazda mowila co mam narysowac... chodzilo o to, zebym narysowalam twarz Macka, i tak bedzie wygladal za 20 lat! :D  ;D ;D :D :D no i wyszlo mi cos takiego: moj piekny mezus!! haha  :skacza: :skacza:

ach przyszedl czas i na prezencik od dziewczynek!  :D :D :D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Ooooch, zazdroszczę Ci panieńskiego!

Z tego co widać, to była super zabawa! Nawet piesek się bawił!

Byłyście gdzieś potem??

Mam nadzieję, że założyłaś jakiegoś sexy ciuszka :D

Boże, kocham Panienskie! :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
ale świetny panieński !!! wygląda to na super zabawę i  Ty jesteś mega szczęśliwa ! a w ogóle to piękna jesteś - wow -  :) :) :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
to musial byc super wieczor ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
było super! naprawdę tak się wybawiłam! wczoraj kolega z maćkiem powiedzieli, że jednak tęsknili za mną na baletach, a ja do nich, że nie bardzo bo wreszcie mogłam się zając sobą a nie pilnować Maćka żeby nie zrobił nic głupiego jak się upije jak głupi  :D :D :D ale miny mieli!! taka prawda... dziewczyny w większości [potrafią się bawić kulturalnie a chlopy czopy to tylko upić się do nieprzytomności i żygać później.... porażka...  :-\ :-\
[/color]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
oj taaaaaak
i spac na stoliku ;]
i szukac zaczepki ;d

Offline _patka_

• Chuck Norris
świete slowa Sylwus ;)  :D :D

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Widzę że miałaś bardzo udany panieński :D aż zazdroszczę :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
hehe Anio0lku dobrze mówisz - ach ci faceci grrr  :D :D :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ale musiało być świetnie sądząc po fotkach ;D
I tak jest, dziewczyny kulturalnie się bawią, a faceci to umiaru nie mają i my biedne potem musimy ich pilnować :P
Przynajmniej na panieńskim nikt nam głowy nie zawraca ;) ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
a ja muszę jeszcze dodać, że miałaś piękny makijaż :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
No widzisz-i po co było się martwić  na zapas?  ;D

Świetnie,że panieński się udał-zresztą jakby mogło być inaczej  ;D ;D ;D Pięknie wyglądałaś-tak dziewczęco  :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
Witajcie na 11 dni przed MOIM WIELKIM DNIEM!!! Jestem tak zajeta wszystkim ze nawet nie mam kiedy dokonczyc relacji z panienskiego a tu zaraz bedzie relacja slubna!  :D :D :D

Co do spraw do zalatwienia to musze kupic sobie ponczochy i biustonosz taki, ktory ma silikonowy pasek z tylu. Musimy tez kupic jakies prezenciki na konkursy w trakcie oczepin, konkursy juz wybrane, bedzie wesolo na pewno i smiesznie!!  :D :D Trzeba tez zaniesc zapowiedzi do kosciola pod ktory podlegamy i zaplacic za dekoracje w kosciele siostrze Katarzynie. Ciagle tylko mysle, czy wszystko zalatwione, czy o czyms nie zapomnialam, ale naszczescie sa rodzice, ktorzy tez mysla o wszystkim.
W niedziele zdalam wszystkie egzaminy, wiec mam z glowy szkole na razie. we wrzesniu bede sie bronic, na spokojnie napisze prace, dopracuje ja i przygotuje sie do obrony.
Poza tym zamowilam juz czekoladki w podziekowaniu za przybycie dla gosci. :) Mielismy mala sesje narzeczenska z mackiem, jest kilka fajnych zdjec, ktore pojda do albumu :)
Lista gosci nam sie troche zmodyfikowala, odmowilo kilka osob i musielismy kogos doprosic, bo w atrii nie mozna bylo juz zmienic. liczba gosci jest taka sama tylko osoby inne ;)
nie wiem o czym tu jeszcze pisac... zaraz lece poczytac wasze watki, ale nie gniewajcie sie ze nic w nich nie pisze...  :-* :-* :-* :-* :-* :-*