Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 64437 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
WItajcie z rana! :D ale wczoraj dziwna sytuacja byla w kosciele po spowiedzi mojej  :o ksiadz wyszedl po tym jak dal mi podpis, glupio mi sie zrobilo strasznie, bo wszyscy sie gapili a nawet ja nie wiefdzialam o co chodzi.... oprocz tego martwi mnie jedna rzecz,... nie odebralismy na czas zapowiedzi... czy to jest duzy problem, az taki zeby np. ksiadz nie dal Nam slubu?  ::) ::)

otworzylam oczy juz o 6 ... zawsze tak mam jak sie cos waznego dzieje w tym dniu, patrze przez okno a tam slonce, bezchmurne niebo!! az nie moglam uwierzyc po tylu dniach takiego zimna  :o :o zeby tak do momentu wyjscia z kosciola bylo a pozniej moze padac ;) ciekawe ile wytrzymaMY na weselu ;) nospa jakby co jest przygotowana i nie zawacham sie jej uzyc :D
wlasnie probuje zjesc jajko sadzone, w brzuchu mi burczy ale usta nie chca nic przyjac :( stres?

przecwiczylismy wczoraj pierwszy taniec ;) mam nadzieje, ze jakos to wyjdzie :p :p :p Maciej rozpaczal, ze piosenka jest za dluga (fakt, ma cale 4 minuty  :D :D :D), skrocilam ja jakos mozliwie :) troche sie zawiodlam na orkiestrze, bo nie zaspiewaja tylko puszcza z pena ;/ ale moze to i lepiej niz jakby mieli zepsuc taka piekna piosenke (iris- goo goo dolls :) )

na 10 do Agi fryzjerki, 12:30 do Agi kosmetyczki :) a pozniej ubieranko :)

aha jeszcze klatke trzeba jakos ladnie przystroic ;)

dziekuje Wam dziewczyny z calego serduszka (a nawet dwoch :P ) za slowa otuchy, wsparcie, porady i ze bylyscie ze mna we wszystkich momentach przygotowan :)  :-* :-* :-* :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:  

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
jejku, az mnie stresik chwycil ::)

pogoda piękna, bo przecież zamawiałyśmy dla Ciebie ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Nie martw się niczym, ksiądz udzieli wam ślubu, teraz to już wyjścia nie ma ;)
Pogoda musiała być, bo wszystkie zamawiałyśmy pogodę dla Ciebie ;D
Będzie pięknie! :-* :-*

Offline emm-a

• Chuck Norris
wszystko będzie dobrze, niczym sie już nie martw!!! Pogoda cudowna, słoneczko świeci - wszystko Wam sprzyja!!!  :D :D :D :-* :-* :-*
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Pati jestem sercem z toba! ;D
na panienskim na pewno nie zawacham sie wypic za zdrowko twoje i juz wtedy twojego meza ;D ;D ;D
do uslyszenia za kilkanascie godzin podczas relacji ;D;D;D :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
jejku a to dziś ! Anio0lku życzę Wam cudownego dnia!!! słońce pięknie świeci ! 3mam kciuki i jestem z Tobą !

Offline wpaula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 1.06.2013
wszystkiego dobrego na nowej drodze :))

Offline martikapa
  • forumowicz
  • data ślubu: 07.07.2012
szczęścia na nowej drodze życia :Daje_kwiatka:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3