Autor Wątek: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)  (Przeczytany 66162 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
Odp: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)
« Odpowiedź #1230 dnia: 3 Kwietnia 2012, 16:33 »
Szczecin kosciol --> Goleniow sala i ewentualny powrot w nocy, wiec nie wiem jak to tam wyjdzie w SPA dabie, ale w PKS 450zl za kurs, ale PM krzywi sie na PKS, a dla mnie to zadna roznica ;-P

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #1231 dnia: 3 Kwietnia 2012, 16:38 »
no to wyjdzie chyba podobnie:), napisz do nich:). Mi podali nr do osoby, która się tym zajmuje ale szczerze przyznam, że nie wiem gdzie go podziałam;D, chyba skasowałam ten e-mail:)
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1232 dnia: 3 Kwietnia 2012, 16:50 »
nie ma problemu,napiszą to napiszą :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1233 dnia: 3 Kwietnia 2012, 18:06 »
mi sie wydaje ze ten sanset suit jest na wojska polskiego na przeciwko stare mc donalda a tearz alior banku ;D na rogu, obok pizzeri

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1234 dnia: 3 Kwietnia 2012, 18:18 »
hmm no to musimy sprawdzić, kiedyś mieli kilka punktów, a teraz jakaś pustka.
Ogólnie nie znoszę choróbska, cały dzień coś podjadam hehe, dobrze że jutro zumba i siłownia, to spalę co nieco:D
[/url]  [/url]

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1235 dnia: 3 Kwietnia 2012, 19:06 »
a ja slyszalam, ze sunset suit wycowal sie ze Szczecina,wiec nie wiem czy sens szukac  ::)

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1236 dnia: 3 Kwietnia 2012, 19:41 »
No to napisze to u siebie, bo głupol jestem i się do Anio0łka wprosiłam z moimi zachwytami haha;)

Na poprawę nastroju zamówiłam sobie właśnie moje ulubione maski do włosów w opakowaniach 1L :D, poprzednie wykończyłam, a mają one lepsze działanie niż te drogeryjne - przynajmniej ja tak sądzę;). Nie mogę doczekać się paczuszki ;D juppi:D. Po wizycie fryzjerskiej i nowych maseczkach moje włoski będą dopieszczone:D. Ale mam radochę na koniec dnia:D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1237 dnia: 3 Kwietnia 2012, 21:01 »
mi też takie kosmetyczne wynalazki jak maseczki, masla do ciala, peelingi itp. bardzo cieszą  :D  uwielbiam zwlaszcza te o slodkich zapachach  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1238 dnia: 3 Kwietnia 2012, 22:08 »
a ja to jestem jakas specyficzna bo mneit o w  ogole nie kreci ;D
ja jak musze sie nabalsamowac to ejst dla mnei katorga ;D szkdoa czasu ehhe

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1239 dnia: 4 Kwietnia 2012, 07:30 »
ja z kolei sobie nie wyobrażam po kąpieli czy prysznicu się nie wybalsamować  :D uwielbiam to  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1240 dnia: 4 Kwietnia 2012, 08:07 »
niezawsze sie smaruje balsamem, musze miec na to ochote :P ale maseczki na twarz uwielbiam! ;D

nusiak nic sie nie stalo ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1241 dnia: 4 Kwietnia 2012, 22:04 »
ja uwielbiam owocowe zapachy mmm

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1242 dnia: 5 Kwietnia 2012, 09:32 »
ja wrecz slodkie, tak samo jak perfumy :) moje ulubione to cacharel amor amor czerwone :D mmmmm pieknie pachna :)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #1243 dnia: 5 Kwietnia 2012, 09:50 »
Amorki są cudowne :) Taki romantyczny zapach :)

A ja od zawsze się pryskam ORGANZĄ albo La Perle, albo Chanelkami :) Teraz mam 5 avenue (chyba sie tak pisze) ale mi nie pasuje ten zapach za bardzo :( Dostałam na święta i nie odpowiada mi :(

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1244 dnia: 5 Kwietnia 2012, 10:50 »
Ja też nie wyobrażam sobie nie nasmarować się balsamem;D. Wczoraj na szybko wleciałam do Super Pharm i kupiłam sobie Dax Cosmetics peeling cukrowy i masło do ciała o zapachu pomarańczy, normalnie uwielbiam te kosmetyki! nastrajają mnie pozytywną energią te zapachy;D.
Ale, widziałam że w Galaxy jest sklep The Body Shop :D, ale się ucieszyłam hehe, szkoda że byłam z P to nawet tam nie zachodziłam;), ale jutro mam zamiar się tam wbić :D.
Maski do włosów zamówiłam takie fryzjerskie ale tańszych firm jak Mila, Kallos, Leo. Sprawdzone już na moich włosach i tez je uwielbiam:D. Taki zapas jak zrobiłam teraz, to na rok mam hehe. Używam je zazwyczaj albo na szybko przy myciu, albo pod czepek i tak z godzinę potrafię siedzieć np oglądając film:P. Nie ma porównania ze sklepowymi odzywkami:D. Dziś przyjdzie paczka i nie mogę się doczekać, aż napaćkam na włosy maskę Latte, która ma słodki zapach:D

Perfumy to ja lubię na zimę i jesień takie słodkie, cięższe, a latem kwiatowo owocowe;D. Moim letnim faworytem jest Cerutti Image:)
Już myślę, jakie perfumki sobie kupić na ślub:D, bo uwielbiam jak mi konkretne zapachy przypominają różne ważne sytuacje życiowe:D

Mam dziś super nastrój:D i przepraszam Was, że zaczynam od swojego wątku, ale tu jestem na bieżąco hehe, a Wasze zaraz zaczynam nadrabiać:D, bo wczoraj tu nie zaglądałam za bardzo:).
Jutro mam wolne, bo biuro zamknięte hurra:D, do tego fryzjer (mam lęki, jak to u mnie przed fryzjerem;P ), a później na zakupy i pogaduchy ze świadkową:D
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1245 dnia: 5 Kwietnia 2012, 11:42 »
fajnei ze tak milo dzis u ciebie ;]
maske mila uzywalam ale przestalam po po ok pol roku stosowania wlosy sie zaczely przetluszczac..
co do zapachow moim ulubionym jest byal i bedzie
puma szara... wycofali ja ;[ nawet na all nei am testerow juz ;[ ale znalalzma w zastepstwoe cos podobnego w avonie...  dlugo trzyma.. chcialbym kiedys przez przypadek dojsc czy cos na podobie znalazlabym w sephorze ale ja nie znam sie an perfumach i raczej nie dojde co by moglo byc moim zastepstwem ;[

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1246 dnia: 5 Kwietnia 2012, 11:49 »
ja uwielbiam mega słodkie zapachy  :D bo ja jestem taki słodziak  :D :D :D :D :D :D :D :D :D

i balsamy i masla do ciala i peelingi tez mega slodkie  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1247 dnia: 5 Kwietnia 2012, 12:02 »
ja maski na zmianę trzaskam ;D, dlatego mam zawsze 3-4 duże opakowania i sobie zmieniam;). Maska fakt, obciąża włosy i jak mam zamiar zrobić taką kurację, że np trzymam długo, to wiem że rano będę musiała umyć sobie włoski jeszcze raz jak gdzieś idę::), ale efekty po takim stosowaniu masek są super:D włoski mięciutkie i gładkie:D, laski w szkole się ciągle pytają od czego mam takie błyszczące włosy, bo przecież też farbuję hehe, ale nie wnikałam w moje uzależnienie od olejowania włosów chociaż raz w tygodniu;D i miłość do maseczek hehe

Wczoraj poszłam na siłownię, od razu świat lepszy:D, aż zapisałam się teraz na zumbę 2 razy w tygodniu :D, bo mam na tych zajęciach ogromny przypływ radości:D, wczoraj się śmiałam jak głupia całą godzinę, jakbym się czegoś  :blant: haha:D

aaa maseczki już kurier przywiózł:D, dostałam gratis mały szampon Kemon, bo to moje drugie zakupy w tym sklepie :D, ale fajnie:D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1248 dnia: 5 Kwietnia 2012, 12:07 »
a ja właściwie masek nie stosuję na wlosy, kiedys owszem, kladlam maskę, srebrna folia na to czapka i tak godzinę chodzilam, ale od jakiegos czasu mi się nie chce...a moze powinnam znowu sprobowac...podaj link nusiaku, skąd to zamawiasz  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #1249 dnia: 5 Kwietnia 2012, 12:10 »
Nusiaku, w Loki koki kupowałas ?:) te ich gratisy są bardzo miłe :) Zawsze dostaje bon rabatowy, ale nigdy go nie zużywam przy zamówieniu bo zawsze gdzies go posieję :)
Ja mam teraz od nich maskę mili winogronowa, ma d- pantenol (chyba), który niby wspomgaa wzrost włosa- a ja aktualnie zapuszczam do lipca :)

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1250 dnia: 5 Kwietnia 2012, 12:37 »
tak Mania:), bardzo ich lubię bo szybkie wysyłki robią :) kupon też raz przewaliłam;). Fajne na porost są te maski placenta:) i olejowanie włosów:D. Mi najbardziej chyba pomogło odstawienie suszarki :), susze teraz sporadycznie, a tak to włoski myję wieczorem i rano kita:P
Aaaaa i super na porost są te ziołowe szampony z pokrzywą i skrzypem albo brzozowe:D. Teraz mam rumiankowy kupiony w rossmanie, tylko nei pamiętam firmy (Green Pharmacy?) i jest super:D. Ale u mnie te ziołowe szampony się sprawdzają, bo mamy twardą wodę i po innych mam włosy tłuste już na drugi dzień rano:/
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1251 dnia: 5 Kwietnia 2012, 15:56 »
ooo podoba mi sie ten sklep, chyba coś w nim dla siebie już widzę  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1252 dnia: 5 Kwietnia 2012, 22:11 »
oj ja tez uwielbiam slodkie zapachy... :Serduszka:

a z perfumsow to euphoria no 1 dla mnie...lubie slodkie, ale takie ciezkie slodkie...
aktualnie mam tez salvador dali laguna i ck obsession...te ostatnie to juz mega ciezkie...kadzidla takie ;D
mojemu M. podkradam poco rabanne black xs ::) :P

musze obczaic ten sklep, bo chce kudelki jeszcze troche zapuscic...przez ostatni okres sie opuscilam, ale wczesniej caly czas robilam maski wax...folia, czapa, podgrzewanie i tak godzinka ;) polecam tez tabsy ha-pantoten optimum...jak bralam systematycznie to ani jeden wlos na szczocie nie zostawal...a teraz lipa...ale wlasnie kurier wczoraj dzwonil, ze ma przesylke z apteki...tylko ja u M. w Inie jestem kruca fix :-\ kazalam mu u rodzicow zostawic...i po swietach zaczynam kuracje...bede miala do kolan ;D

musze skminic ta placente, bo juz kiedys o tym czytalam...

Offline przyszlazona
  • uzależniony
« Odpowiedź #1253 dnia: 5 Kwietnia 2012, 22:35 »
mie planowałam zakupów, ale fajne te preparaty na włosy  ;D ja bym też chciała błyszczące, mocne włosy, mam loreala jakiś szampon i odżywkę (fryzjerskie), warto kontynuować czy polecacie coś z tego sklepu?

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1254 dnia: 6 Kwietnia 2012, 08:13 »
no właśnie, ja też chcę zdrowe, mocne i błyszczące  :D

ja mam dużo wlosow, ale one sa cieniutkie  :-\ choc dzięki temu ze się kręcą, nie wyglądają źle w sumie

kiedys jak mamba, w aptece wax kupowalam i folia i czapa i godzina  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1255 dnia: 10 Kwietnia 2012, 11:14 »
Nusiak kiedy sie wybierasz do vivien? ;D

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1256 dnia: 10 Kwietnia 2012, 11:16 »
Witam Was, szkoda że dopiero teraz - nie miałam nawet Wam okazji życzeń złożyć, ale tak wyszło, że piątek zaganiany, a w sobotę wyjechaliśmy..z rana:).

Mamy rozdanych już 20 zaproszeń:P, jutro wysyłam kolejne 20, zostanie nam do rozdania 14:), ale to dla znajomych i rodzinki, która jest tutaj na miejscu i kazali się nam nie spieszyć, bo o ślubie wiedzą:P i przyjdą hihi, ale myślę że zrobimy rozdamy je w następny weekend:). Mamy też kilka potwierdzeń na "TAK" :), czuję coraz mocniej, że czas szybko leci;).

Byłam w piątek u fryzjera:D, szału ze zmianą nie ma:P ale jestem bardzo zadowolona:), p.Darek to super gość, a jak czekałam na niego (bo przyszłam wcześniej), to dogadałam się z drugim fryzjerem co do fryzurki ślubnej i chyba zdecyduję się tam czesać, bo to pierwszy fryzjer, który kazał mi usiąść na fotel i oglądał moje włosy jak się układają i jakie są - co można z nich zrobić:D. Najlepsze jest to, że zaproponował mi fryzurę, taką jaką sobie wybrałam hehe i później mu pokazałam;)

[IMG=http://img138.imageshack.us/img138/324/fryzurap.jpg][/IMG]

W sumie mam kawałek drogi, ale wracając od fryzjera możemy zgarnąć moich rodziców:D, bo mieszkają nie daleko;), więc nie jest źle:)

Nie robiłam pasemek, mam tylko zmieniony odcień koloru jaki teraz noszę, na taki z miedzianym tonem:) i refleksy, które są o ton jaśniejsze, nie mają być widoczne, tylko dawać wrażenie załamania światła:D. Jednak do ślubu poproszę o trochę jaśniejsze cieniutkie pasemka, żeby się przeplatały we fryzurce:P

Dziś miałam kolejny sen, jak zwykle śniło mi się, że nie pamiętałam ślubu, tylko znalazłam się na weselu już z obrączką na palcu;)
[/color]

[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1257 dnia: 10 Kwietnia 2012, 11:18 »
sylwusia, do mnie jeszcze nie dzwonili:P, ale mówiłam że ja to tak w czerwcu dopiero bym chciała:). Po pierwsze kasa, a po drugie waga:D, nie chcę później mieć problemu, że sukienka odstaje;).
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1258 dnia: 10 Kwietnia 2012, 11:21 »
do mnie tez nei dzwonili ;D
ale mnei korci zeby zadzwonic ehhehe
chociaz tez wolalbym zeby z miesiac mi dali jeszcze od etraz heheh
a gdzie bylas u fryzjera? tam kolo ciebie?

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1259 dnia: 10 Kwietnia 2012, 11:29 »
U fryzjera byłam tam, gdzie emm-a chodzi:), miała rację, że będę zadowolona;)
Ja w Vivien miarę mam już zdjętą:), bo Ty chyba jeszcze nie?:). Jak Cię korci, to dzwoń:D

Zastanawiam się, chyba na poczcie nie będą robić problemu, że pismo komputerowe na kopertach?::), tzn taka czcionka stylowa;)

Wiecie, że najbardziej się podobały koperty naszym gościom ;D hehe, że tak ładnie zaadresowane (czcionka), że komputerowo;)
[/url]  [/url]