Wątek z podróży został przeniesiony do działu : Młode Mężatki i Żonkosie ... Podróż Marty z mężem i dzidziusiem w brzuszku:)
Witam wszystkie KOCHANE CIOCIE

Jestem już w pracy i pierwsza czynność to wizyta na Forum

Bardzo tęskniłam do Was...
Już pisze co u mnie. JESTEM JUŻ W 13 TYGODNIU czyli II trymestr ??

Zacznę od najważniejszego czyli dzidzi

Byłam w czwartek na usg i jest wszystko dobrze

Termin mam na 6 listopada. Dzidzia ma 6cm i 68mm !!!! Waga to 65gram... widziałam bardzo wyraźnie na usg jakie ma piękne kosteczki... łapki ..stópki...udeczka...żeberka i kręgosłupek... pani doktor pokazała gdzie jest żołądek i pęcherz bo serduszko widać z daleka:)

Piękne maleństwo

!!! Mam kilka zdjęć ale nie wiem jakim sposobem zrobić zdjęcie aby było coś widać...
Czuję się bardzo dobrze poza małymi dolegliwościami jak brak apetytu - nadal waga stoi w miejscu...
Wszystko mi śmierdzi i na nic nie mam ochoty... a jak już coś chce zjeść to jem jak kurczak bo jak więcej zjem to mam wrażenie że mi się wyleje z brzuszka

Jutro wstawię zdjęcia mojego brzuszka a "już jest co oglądać"

Dziwne troszkę bo mam taki okrąglutki brzuszek na dole + piersi a waga nie rośnie... Robert powiedział że chyba schudły mi uda a w zamian zanikła talia

Tak czy inaczej wszystkie badania do tej pory były idealne więc dzidzia korzysta sobie z mamusi magazynków a jest z czego

Gdybym była jakaś niedożywiona czy chora to przecież pokazałyby to wyniki krwi czy moczu prawda

Dzisiaj zrobiłam nowe wyniki i zastanawia mnie czy będą dobre ponieważ wczoraj wypiłam 2 kieliszki czerwonego winka

chciało mi się jak cholera

Jutro wieczorem też mam wizytę u lekarza ... Musze go zapytać tez o dwie rzeczy - może któraś z Was mi pomoże... Chodzi mi o mleko. Za cholerę nie mam ochoty na mleko, czasami na jogurt...
Owszem jem na śniadanko najczęściej biały serek lub żółty ale nie wiem czy to nie jest za mało???
Są jakieś badania na to czy dziecku czegoś nie brakuje???
A druga sprawa to czasami dosyć mocno zakuje mnie w boku (tak jakby jajnik) jak wstaję gwałtowniej z łóżka lub przekręcam się czy mocno przeciągam. Myślicie że panikuję ?

To chyba na początek tyle...
Teraz czekam na wieści od Was i śmiało piszcie w moim wątku bo zanim ja przeczytam zaległe wątki po 2 tygodniach to co niektóre zdążą urodzić a ja nie będę wiedziała