Dobrze, że ja nie muszę stosować takich metod...ja po jedzonku moją kładę w łózeczku daje smoka i sama usypia! Ja nawet mogę suszyć włosy a ona śpiocha...tylko w dzień krótkie ma te drzemki!
anusiaaa fajnie, że Zuzia już tak się przewraca...moja nie chce niestety... jak położe ją na brzuszek to 5 min góra wytrzyma i ryczy

Niekiedy jej się uda przewrócić heheh ze złości!!
Ale za to mocno podnosi główke i siedzi! Dziś byłam u pediatry to powiedziała, że mała jest bardzo silna! Samej na łózku już jej nie zostawiam bo robi mostki i przesuwa się szybciutko!! a dzisiaj mi z leżaczka chciała wyskoczyć

tak się zsuwała!! więc pasami już przypinam

A ile waży Zuzia? Bo mój okruszek waży 6180g ...a mierzy 66cm
Co do łózeczka to własnie takie najprostsze jest najlepsze! My akurat kupiliśmy małej duzy kojec z matą w środku.. bo mamy duzo miejsca w domku a i na ogród można wyciągnąć! Ale takie łózeczko też musimy kupić bo nasze drewniane jest w sypialni a jak wróce do pracy i trzeba bedzie nianie na godziny to musze do małej pokoju takie dać żeby sobie spała w ciągu dnia.
Chlebosia to możesz sie przynajmniej wyspac!! Moja od tygodnia 21-5 śpiocha ładnie!Potem je i do 9 spi